226 Απ: Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012!!! Πεμ Μαρ 08, 2012 4:53 am
Deb
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Γεια σας εγκυούλες!!!Και εγώ στις 20/3 θα κάνω την αυχενική διαφάνεια!!!Μακάρι να πάνε όλα καλά και να δούμε και το φύλο!!!!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
mariabel έγραψε:danik, δε νομίζω να ισχύει αυτό που λες, εκτός και αν έχεις κάποιο ταμείο, που τα πληρώνει αυτό όλα. Εγώ έχω ΙΚΑ και τον Απρίλιο, που γέννησα πλήρωσα 120 ευρώ τη βραδιά για μονόκλινο. Σήμερα πήρα τηλ και είπαν ότι έχει πάει 130 Ευρώ. Και στην οικονομική θέση πληρώνεις, αλλά λιγότερα.
Η Δέσποινα νομίζω είπε ότι δε θα πληρώσει τίποτα, αλλά έχει άλλο ταμείο. Δέσποινα διαφώτισέ μας!!
Deb έγραψε:Κορίτσια εγώ έχω ΕΟΠΥΥ από το ΤΥΔΚΥ(δημοσίου) και αφού θα γεννήσω στο νοσοκομείο που είναι δημόσιο δεν θα πληρώσω μία!!!Ευτυχώς η μαιευτική εδώ στον Βόλο είναι από τις καλύτερες!!!
mariabel έγραψε:
Κορίτσια, τι κάνετε;
Πήρα τηλ το "Έλενα" και μου είπαν τιμές. Δεν έχει ακριβύνει τελικά πολύ, σχεδόν καθόλου. Το λουξ κάνει 200 Ευρώ η βραδιά, το μονόκλινο 130. Τα άλλα δωμάτια σίγουρα λιγότερα.
Ήμουν ανάμεσα σε 2 γιατρούς. Ο ένας πολύ καλός στο δημόσιο και ο άλλος οικονομικός σε ιδωτικό. Όμως σήμερα έμαθα κάτι και με προβλημάτισε πολύ. Μια φίλη μου γέννησε στο "Ρέα" την Πέμπτη και ενώ της είχαν πει 1750 (καισαρική), στο τέλος τη χρέωσαν 1500 Ευρώ παραπάνω! Για φάρμακα και άλλα είπαν. Πλήρωσε δηλαδή τελικά (μαζί με το γιατρό) γύρω στα 5000!!! Δηλαδή δεν ήξεραν ότι θα της χορηγούσαν τα φάρμακα; 1750 ήταν μόνο για το δωμάτιο είπαν!!! Επειδή λοιπόν εμένα δε θέλω να μου βγει κάτι τέτοιο στην πορεία, θα πάω στο "Ελενα" με το Δάγλα, που έχω ακούσει τα καλύτερα!
Να πάω σήμερα στην επίσκεψη με τον άλλο γιατρό ή να κλείσω ραντεβού κατευθείαν με το Δάγλα;
Η ψυχολογία μου εντωμεταξύ δεν είναι καλά! Καμιά σχέση με την προηγούμενη εγκυμοσύνη. Τα έχω παίξει με το μικρό μου ζουζούνι και ανησυχώ ότι το σποράκι δε θα τα καταφέρει...
Συγνώμη για το κατεβατό και για τη διάθεσή μου, αλλά ήθελα τόσο να πω τι νιώθω σε κάποιον... Είμαι σίγουρη ότι εσείς καταλαβαίνετε λόγω ορμονών.[/quot
ΕΓΩ ΡΩΤΗΣΑ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΕΛΕΝΑΣ ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟΚΕΤΟ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΣΗ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΘΕΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ 30€ΤΟ ΔΙΚΛΙΝΟ ΑΝΑ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ ΚΑΙ 50€ ΤΟ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΑ ΓΙΑ ΛΟΥΞ...ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΤΕΛΙΚΑ???
danik έγραψε:Deb έγραψε:Κορίτσια εγώ έχω ΕΟΠΥΥ από το ΤΥΔΚΥ(δημοσίου) και αφού θα γεννήσω στο νοσοκομείο που είναι δημόσιο δεν θα πληρώσω μία!!!Ευτυχώς η μαιευτική εδώ στον Βόλο είναι από τις καλύτερες!!!
ΚΑΙ ΤΟ ΙΚΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΕΟΠΥΥ
Μπράβο να δεις που όλα καλα θα πανε και θα ακούσεις και καρδούλα και το νοέμβριο να γεννήσεις πάλι θα τα λέμε στο παρεακι σου εύχομαι όλα καλα. Κάτι άσχετο τώρα γιατί στην ΑΘΗΝΑ είναι τόσο ακριβά οι κλινικές και οι γιατροί; Έχω πάθει σοκ με τις τιμες που ακούω. Εδω ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ η κλινικη για 2κλινο θέλει 2000 χιλιαρικα όλα μέσα εκτός τον γιατρο σου και τα θεωρώ και πολλαmariabel έγραψε:Γεια σας, κορίτσια!
Γύρισα από το γιατρό. Πολύ καλός. Τελικά σε αυτόν θα πάω και θα γεννήσω στο Ρέα.
Ειλικρινά δεν ξέρω τι παίζει με τις τιμές. Σήμερα πήρα τηλ στο Έλενα και αυτό μου είπαν. Ο γιατρός σήμερα είπε ότι υπάρχει ελάχιστο ενδεχόμενο να πάνε και τα ιδιωτικά στο ΕΟΠΥΥ, οπότε θα έρθει πολύ οικονομικά. Και πάλι θα πληρώσω, αλλά λιγότερα. Δεν τα καλύπτει όλα.
Λοιπόν... Η κύηση είναι ενδομήτρια, αλλά ενώ θα έπρεπε σύμφωνα με την περίοδο να είμαι 6 εβδομάδων+, είμαι 4 εβδομάδων+... ???? Ο γιατρός δεν μπορούσε να υπολογίσει ακριβώς, γιατί το έμβρυο είναι πολύ μικρό. Θα ξαναπάω στις 20/3 και ελπίζω να ακούσουμε καρδούλα και να είναι όλα καλά!! Μάλλον ήταν πολύ αργοπορημένη σύλληψη και αυτό λόγω του ότι θηλάζω ακόμα και ο
κύκλος μου τα έχει παίξει...
Οπότε μάλλον γεννάω Νοέμβρη...
rita_ki έγραψε:καλημερα κ απο μενα!
τελειωσα τις πρωτες εξετασεις κ τεταρτη απογευμα περιμενω αποτελεσματα(πεμπτη η παρασκευη γιατρο)
διανυω την 8η βδομαδα κ εχω ανακατοσουρες, πονο στο στηθος, λιγους εμετους .ψυχολογικα ποτε κρυο ποτε ζεστη κ αυτο ειναι το χειροτερο βασικα για μενα . τωρα τι εχουμε?αυχενικη ?κ γενικες ουρων-αιματος?
καμπυλη ποτε εχουμε?
λετε στην αυχενικη να μαθουμε φυλο ?
στον γιο μου στην αυχενικη μου το ειπαν
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης