Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
750 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 750 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 33 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 25 από 41]

Iokasti27

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
[quote="Kat3rina"]
Iokasti27 έγραψε:
vgog65 έγραψε:Τυχερήηηηηηηηηηηηηηηηη εγώ υπομονή μια βδομάδα ακόμη Μεγάλη Δευτέρα............. Crying or Very sad ......θα σκάσωωωωωωωωωωωωω και εγώ δεν ξέρω φύλλο(16 εβδομάδων θα είμαι Μ.Δευτέρα)και ευελπιστώ να μάθω θα πλακωθώ και στη σοκολάτα μπας και κάνει καμιά τούμπα και το δούμε....!!!
Θέλω να πάω κομμωτήριο για ανταύγιεςςςςςςς και κούρεμα και βαριέμαιιιιιιιιι τελίως τι θα κάαααααανω είναι πολλές ώρες οι ανταύγιες ρε πούστη μάλλον θα κάνω στεφάνι

Και εγω ανταυγειες εχω αλλα ο γιατρος μου μου
απαγορεψε να κανω!!! Γκρρρρ .....μου ειπε μονο με βαφη
Κορρε κ να περιμενω 1-2 βδομαδες καλυτερα μεχρι να
μπω στον 4ο![/quot

ιοκάστη έχω χρησιμοποιήσει κι εγώ τέτοια βαφή,σε ανύποπτο χρόνο βέβαια,και το κεφάλι μου ξεφλούδισε λες κ είχα κάνει ντεκαπάζ.Μπορεί να ήταν τυχαίο,αλλά δν είμαι κ απολύτως σίγουρη για την αθωότητα της..

Εγω δυο χρονια που τη χρησιμοποιω δεν εχω παθει τιποτα τετοιο.. Καλυπτει τελεια κ δε με τσουζει κιολας.. Μαλλον θα ετυχε! Αφου τη συνιστουν γυναικολογοι κ φαρμακοποιοι θα ειναι μια χαρα!

Kat3rina

Kat3rina
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
vgog65 έγραψε:Εντωμεταξί όσο σαν σούργελο ντυνόμουνα πρίν(αγορίστικο ντύσιμο πιο πολύ)τόσο με έχει πιάσει να φτιάχνομαι τώρα...τρέλα έτσι..μέχρι και νύχι βάφω!!!Οτι να ναις!!!!

κατ αρχας,θα διαφωνήσω με την επιθυμία σου να κόψεις το μαλλί!!!Δε σε έχω δει αλλά το σγουρό μαλλί ρε παιδί μου είναι περίεργο.Αν το κοντύνεις τόσο δε θα σε δυσκολέψει?λίγες κοπέλες με κοντό σγουρό,έχουν πετυχημένο κούρεμα.οι περισσότερες κυκλοφορούν με τριγωνικά κεφάλια,επειδή το μαλλί τους φουντώνει κάτω!!! Shocked

Για το ντύσιμο που λές,εγώ είμαι με τις μέρες μου.Άλλες κυκλοφορώ συνέχεια με φόρμα και πάνινα, και άλλες με πιάνει κρίση κομψότητας και βάζω και καμιά φούστα να πάρει ο κ@λος μου αέρα!τώρα είμαι στη φάση της φόρμας!!! Razz

Kat3rina

Kat3rina
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
[quote="Iokasti27"]
Kat3rina έγραψε:
Iokasti27 έγραψε:
vgog65 έγραψε:Τυχερήηηηηηηηηηηηηηηηη εγώ υπομονή μια βδομάδα ακόμη Μεγάλη Δευτέρα............. Crying or Very sad ......θα σκάσωωωωωωωωωωωωω και εγώ δεν ξέρω φύλλο(16 εβδομάδων θα είμαι Μ.Δευτέρα)και ευελπιστώ να μάθω θα πλακωθώ και στη σοκολάτα μπας και κάνει καμιά τούμπα και το δούμε....!!!
Θέλω να πάω κομμωτήριο για ανταύγιεςςςςςςς και κούρεμα και βαριέμαιιιιιιιιι τελίως τι θα κάαααααανω είναι πολλές ώρες οι ανταύγιες ρε πούστη μάλλον θα κάνω στεφάνι

Και εγω ανταυγειες εχω αλλα ο γιατρος μου μου
απαγορεψε να κανω!!! Γκρρρρ .....μου ειπε μονο με βαφη
Κορρε κ να περιμενω 1-2 βδομαδες καλυτερα μεχρι να
μπω στον 4ο![/quot

ιοκάστη έχω χρησιμοποιήσει κι εγώ τέτοια βαφή,σε ανύποπτο χρόνο βέβαια,και το κεφάλι μου ξεφλούδισε λες κ είχα κάνει ντεκαπάζ.Μπορεί να ήταν τυχαίο,αλλά δν είμαι κ απολύτως σίγουρη για την αθωότητα της..

Εγω δυο χρονια που τη χρησιμοποιω δεν εχω παθει τιποτα τετοιο.. Καλυπτει τελεια κ δε με τσουζει κιολας.. Μαλλον θα ετυχε! Αφου τη συνιστουν γυναικολογοι κ φαρμακοποιοι θα ειναι μια χαρα!

μπορεί να έτυχε,όντως.Πάντως με μια φίλη μου χημικό που το συζητούσαμε χτες,μου είπε οτι μπορεί να μην έχει αμμωνία,αλλά δεν είναι δυνατόν να ανοίγει το μαλλί πάνω από 2 τόνους με φυτικά συστατικά...Γενικά πάντως οι απόψεις για τις βαφές διίστανται..

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαχαχαχαχχαχαχ!!!!Μαλλον τις άκρες θα κόψω μόνο...πάντα έτσι κάνω...στο ΄τελος..διότι μια φόρα τα έκοψα καρέ και είμουνα σαν μανιτάρι..μην σου πω πλευρώτους....πιο συγκεκριμένα!!!!Εσύ δεν έχεις πάρει και κιλά και σου κάνουνε τα ρούχα σου..εμέναααα δεν μπαίνει τίποτις στη κοιλιά...οπότε πήρα κανα 2 παντελόνια ....εγκυμοσύνης και έχω σωθεί....!!!!αλλλά σαφώς το κόψιμο είνια πιο κυριλέ απο αυτά που φόραγα....!Φόρμες του άντρα μου είναι οι μόνες που δεν με στενευουν στη κοιλια!!!!

marianthi_m

marianthi_m
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημέρααααα

αχ με φτιάξατε με τις βαφές και τα φτιαξίματα... και εγώ χρειάζομαι ένα κουρεματάκι!
Προς το παρόν βαριέμαι να κάνω το οτιδήποτε και κυκλοφορώ με φόρμες όλη μέρα.. νιώθω σαν τρόφιμος σε ίδρυμα... Πρέπει να πάω να πάρω κάνα ρουχαλάκι γιατί δε μου χωράει τίποτα... μόνο οι φόρμες...
Δουλεύω και μόνη μου στο σπίτι και δε με πολυενδιαφέρει η εμφάνιση αλλά έχει αρχίσει να με ρίχνει αυτό... για να ανεβαίνουμε λίγο!

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

http://www.creativebeez.gr

Iokasti27

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
vgog65 έγραψε:χαχαχαχαχχαχαχ!!!!Μαλλον τις άκρες θα κόψω μόνο...πάντα έτσι κάνω...στο ΄τελος..διότι μια φόρα τα έκοψα καρέ και είμουνα σαν μανιτάρι..μην σου πω πλευρώτους....πιο συγκεκριμένα!!!!Εσύ δεν έχεις πάρει και κιλά και σου κάνουνε τα ρούχα σου..εμέναααα δεν μπαίνει τίποτις στη κοιλιά...οπότε πήρα κανα 2 παντελόνια ....εγκυμοσύνης και έχω σωθεί....!!!!αλλλά σαφώς το κόψιμο είνια πιο κυριλέ απο αυτά που φόραγα....!Φόρμες του άντρα μου είναι οι μόνες που δεν με στενευουν στη κοιλια!!!!

Θελω κ εγω παντελονια εγκυμοσυνης! Αλλα μην ειναι τπτ γιαγιαδιστικο! Απο που τα πηρες; Μονο στο h&m στο avenue βρηκα κατι τελεια πολυ στενα κατω με ελαστικη μεση αλλα απο 4-6 τα ειχαν παρει κ ειχαν μεινει απο 7-9
μηνων!!

Kat3rina

Kat3rina
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
κάνα κολάν η φόρμα σε μεγαλύτερο νουμερο,μήπως έρθει πιο οικονομικά από παντελόνι εγκυμοσύνης....?εγώ κάπως έτσι το σκεφτόμουν.¨οταν έρθει η ώρα να πάω stradivarius ή Η&Μ και να πάρω κάτι σε medium-large,ανάλογα τί θα χρειαστεί...

marianthi_m

marianthi_m
Κaterina ναι και εγώ έτσι λέω να πάρω κάνα υφασμάτινο που είναι στενά κάτω και φαρδιά πάνω και τώρα κυκλοφορούν και πολλά σε ωραία χρώματα... έχω δει στο bsb αλλά θα βρω και κάπου αλλού πιο οικονομικά... Καλοκαιρινά έχω πάρα πολλά φουστανάκια αέρινα που θα μου κάνουν σίγουρα και μπλουζάκια και απο τη προηγούμενη εγκυμοσύνη.... Μέχρι να καλοκαιρέψει λέω να πάρω κάνα παντελονάκι μόνο και καμια μπαλαρίνα άνετη...

http://www.creativebeez.gr

Kat3rina

Kat3rina
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Τέλη Ιούνη παντρέυεται ο αδερφός του άντρα μου-από οτι καταλάβατε δν ξέρω ακριβώς τι μου είναι!Παρακαλάω να μου κάνει ένα στράπλες ριχτό φουστάνι που έχω,για να μην αναγκαστώ να αγοράσω κάτι που θα πάει τελείως άχρηστο, και μάλλον δε θα είναι κ οικονομικό... Sad

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγώ έπεσα σε εκπτωση 70% BENNETON και πήρα ένα παντελόνι εγκυμοσύνης τζην 12 Ευρώ..αλλά πήγα και mothercare...και πήρα ένα παντελονάκι μπεζ 78 ευρώ..και ήταν και τα τελευταία που ψώνισα εγκυμοσύνης...και εγώ καλοκαιράκι έχω πολύ αέρινα φορεματάκια και φαρδιές μπλούζες...οπότεσ θα βολευτώ....!!! Very Happy

Iokasti27

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εχει παντου τετοια .. Πηρα απο tally Weijl 2 kolan me 12 ευρουλια.. Καλα ειναι αλλα παλι εχει αυτο το λαστιχο στη μεση που με ενοχλει.. Στο h& m τα παντελονια εγκυμοσυνης τα εχει σε καλες τιμες.. 25 ευρω.. Στο λητω εχει μοδα του 80' οποτε την εκανα! Στο benetton θα παω στο εκπτωτικο να δω αν εχει τπτ! Παντως ειμαστε τυχερες αφου απο ιουνιο ουτε παντελονια ουτε τιποτα... Φορεματακια κ σορτσακια!

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ε όσο και να μη τρώς τότες θα έχει πεταχτει η κοιλίτσα θα είσαι 6 μηνών....!!Θα σου κάνει όμως ρε Κατ3ρινάκι ...αφού δεν έχεις βάλει γραμμάριο...μέχρι στιγμής.....!!!!Πόσα θα πάρεις σιγά....!!!!Εμένα ωαφτίζει η κουμπάρα μου το παιδάκι της....Μαίο ....να δω εκεί τι θα βάλω εγώ ....οεο..ευτυχώσ κάποια στιγμή τησ ζωής της η αδερφή μου η οποία είναι και μεγάλη ψωνάρα...(με την καλή έννοια και το ζηλευώ... αγοράζει όλο μάρκες...)ήταν πολύ χοντρή και έχει κάποια ρούχα αξιόλογα και λεζάντα για τέτοιες περιπτώσεις.... οπότες.... ελπίζω να βρώ κάτι διότι σαν φοράδα που είμαι δεν ψήνομαι να δώσω και άλλα λεφτά και εγώ ...τέλος!!!

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Iokasti27 έγραψε:Εχει παντου τετοια .. Πηρα απο tally Weijl 2 kolan me 12 ευρουλια.. Καλα ειναι αλλα παλι εχει αυτο το λαστιχο στη μεση που με ενοχλει.. Στο h& m τα παντελονια εγκυμοσυνης τα εχει σε καλες τιμες.. 25 ευρω.. Στο λητω εχει μοδα του 80' οποτε την εκανα! Στο benetton θα παω στο εκπτωτικο να δω αν εχει τπτ! Παντως ειμαστε τυχερες αφου απο ιουνιο ουτε παντελονια ουτε τιποτα... Φορεματακια κ σορτσακια!

Ναι ναι Ιοκάστη μου....μα δεν θα αντέξουμε και με τη ζέστη και με τη κοιλιά τούμπανο με παντελόνια και φόρμες...νομίζω....!!!Α πήρα το Σάββατο 2 ζευγάρια ίσια παπούτσια ....με 10 ευρώ το καθένα ροζ χρώμα και γαλάζια με ρόζ εντωμεταξί εγώ ντυνόμουνα μόνο με μαύρα ρούχα πάντα βαριόμουνα να τα συνδιάσω τα αλλά χρώματα...και τώρα οτι χρώμα υπάρχει το φοράω τρέλαααααααα!!!

Iokasti27

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
... ελπίζω να βρώ κάτι διότι σαν φοράδα που είμαι δεν ψήνομαι να δώσω και άλλα λεφτά και εγώ ...τέλος!!![/quote]

Καλε τι φοραδα;;;; Μια χαρα φαινεσαι στη φοτο .. Αδυνατη με λιγο κοιλιτσα!!

Kat3rina

Kat3rina
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
vgog65 έγραψε:Ε όσο και να μη τρώς τότες θα έχει πεταχτει η κοιλίτσα θα είσαι 6 μηνών....!!Θα σου κάνει όμως ρε Κατ3ρινάκι ...αφού δεν έχεις βάλει γραμμάριο...μέχρι στιγμής.....!!!!Πόσα θα πάρεις σιγά....!!!!Εμένα ωαφτίζει η κουμπάρα μου το παιδάκι της....Μαίο ....να δω εκεί τι θα βάλω εγώ ....οεο..ευτυχώσ κάποια στιγμή τησ ζωής της η αδερφή μου η οποία είναι και μεγάλη ψωνάρα...(με την καλή έννοια και το ζηλευώ... αγοράζει όλο μάρκες...)ήταν πολύ χοντρή και έχει κάποια ρούχα αξιόλογα και λεζάντα για τέτοιες περιπτώσεις.... οπότες.... ελπίζω να βρώ κάτι διότι σαν φοράδα που είμαι δεν ψήνομαι να δώσω και άλλα λεφτά και εγώ ...τέλος!!!

Ελπίζω να μπορώ να φάω ως τοτε!!!!!!Πειναωωωωωωωω!!!!!!ναμναμναμναμ!!! Πέρα από την πλάκα,η μαμά μου στον 5ο συνήλθε από τις ναυτίες,κάπου εκεί το υπολογίζω κι εγώ.Σήμερα ήθελε το μωρό μου να μου βγάλει φωτό την κοιλιά.Μόλις ανεβάζω τη πιτζάμα,μου λεεί "τι ειναι τούτο??Τί να βγάλω???Η δική μου έχει γίνει μεγαλύτερη από τη δική σου!"Αααα λέω,δε φταίω εγώ που το ελλειπτικό το έχεις κάνει κρεμάστρα!!! Very Happy π
Πάντως όπως και να έχει,στον 6ο τα πράγματα θα είναι εμφανή και η κοιλιά μου θα είναι τουλάχιστον σαν της νύφης!!!!!! Twisted Evil

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναι η αλήθεια είναι πως είμαι φυσιολογική τώρα αλλά πριν είμουνα κόκαλο για πολύ καιρό οπότε τώρα μου φαίνομαι χοντρή και ας είμαι κανονική

Kat3rina

Kat3rina
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
πωπω ρε παιδια....καούρα....Δε μπορώ άλλο!!! Embarassed

Iokasti27

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αρχιζω κ ανησυχω που δεν εχω τιποτα απο αυτα που λετε... Εχω να παω κ 1 μηνα στο γιατρο κ λεω .. Μπας κ δε παει κατι καλα; Μα ουτε μθα ενοχληση στο στομαχι , μια καουρα, κατι τελος παντων να καταλαβω οτι ειμαι εγκυος! Δεν περνανε οι ωρες μεχρι τη τεταρτηη!

Kat3rina

Kat3rina
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
[quote="Iokasti27"]Αρχιζω κ ανησυχω που δεν εχω τιποτα απο αυτα που λετε... Εχω να παω κ 1 μηνα στο γιατρο κ λεω .. Μπας κ δε παει κατι καλα; Μα ουτε μθα ενοχληση στο στομαχι , μια καουρα, κατι τελος παντων να καταλαβω οτι ειμαι εγκυος! Δεν περνανε οι ωρες μεχρι τη τεταρτηη![/quot

Οοοοοχι!!Να μην ανησυχείς καθόλου!Ίσα ισα να χαίρεσαι γιατί αυτο το πράγμα δεν περιγράφεται..

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κ εγώ δεν έχω συμπτώματα..εκτός από τη κοιλούμπα...αλλά είμαι και στη 2η βδομάδα του 4ου μήνα....!!!Η εγκυμοσύνη διαφέρει απο οργανισμό σε οργανισμό η καθεμία έχει τα δικά της και αν είναι τυχερή δεν έχει καμία ενόχληση....!!!!!(είχα την ανηψιά μου εδώ και την εκπαίδευα για τη δουλειά μου.......να ξεκινήσει από Μάιο....μάλλον για αυτό δεν συμετείχα...) Very Happy

Kat3rina

Kat3rina
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Εγώ δεν ξέρω τι σκοπεύουν να κάνουν εδώ όταν φύγω.Σίγουρα θα κοιτάξουν να τη βγάλουν τσάμπα,αλλά δε θα τους βγει.Σιγά μην κάτσω να μάθω λογιστική τον κάθε καημένο εδώ μέσα,που δεν έχει και καμμιά όρεξη στην τελική να φορτωθεί κ άλλες ευθύνες..

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα!!!!τι κανετε?σημερα ανακοινωσα στον γιατρο οτι δε θα κανω αλφα τεστ διοτι δεν υπαρχει λογος και λιγο στραβωσε...... Rolling Eyes

Kat3rina

Kat3rina
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
sofouli έγραψε:καλησπερα!!!!τι κανετε?σημερα ανακοινωσα στον γιατρο οτι δε θα κανω αλφα τεστ διοτι δεν υπαρχει λογος και λιγο στραβωσε...... Rolling Eyes
Σόρυ για την ερώτηση αλλά ποιο είναι το Άλφα τεστ..?Το papp A..?

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πότε θα σταμτήσεις εσυ Κατερινάκι???(εμάς είναι οικογενειακή επιχείρηση..οπότε αγχώνομαι λίγο...όλοι αό αυτή τη δουλειά τρώμε) Very Happy

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kat3rina έγραψε:
sofouli έγραψε:καλησπερα!!!!τι κανετε?σημερα ανακοινωσα στον γιατρο οτι δε θα κανω αλφα τεστ διοτι δεν υπαρχει λογος και λιγο στραβωσε...... Rolling Eyes
Σόρυ για την ερώτηση αλλά ποιο είναι το Άλφα τεστ..?Το papp A..?

οχι αυτο το καναμε μαζι με την αυχενικη.ειναι συμπληρωματικη της αυχενικης και αμα θες τη κανεις.και κοστιζει οσο η αυχενικη!δε τη κανουνε ολοι οι γιατροι.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 25 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 33 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις