601 Απ: Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012!!! Κυρ Απρ 01, 2012 11:17 pm
Iokasti27
Η ψυχή της παρέας!
[quote="Kat3rina"]
Εγω δυο χρονια που τη χρησιμοποιω δεν εχω παθει τιποτα τετοιο.. Καλυπτει τελεια κ δε με τσουζει κιολας.. Μαλλον θα ετυχε! Αφου τη συνιστουν γυναικολογοι κ φαρμακοποιοι θα ειναι μια χαρα!
Iokasti27 έγραψε:vgog65 έγραψε:Τυχερήηηηηηηηηηηηηηηηη εγώ υπομονή μια βδομάδα ακόμη Μεγάλη Δευτέρα............. ......θα σκάσωωωωωωωωωωωωω και εγώ δεν ξέρω φύλλο(16 εβδομάδων θα είμαι Μ.Δευτέρα)και ευελπιστώ να μάθω θα πλακωθώ και στη σοκολάτα μπας και κάνει καμιά τούμπα και το δούμε....!!!
Θέλω να πάω κομμωτήριο για ανταύγιεςςςςςςς και κούρεμα και βαριέμαιιιιιιιιι τελίως τι θα κάαααααανω είναι πολλές ώρες οι ανταύγιες ρε πούστη μάλλον θα κάνω στεφάνι
Και εγω ανταυγειες εχω αλλα ο γιατρος μου μου
απαγορεψε να κανω!!! Γκρρρρ .....μου ειπε μονο με βαφη
Κορρε κ να περιμενω 1-2 βδομαδες καλυτερα μεχρι να
μπω στον 4ο![/quot
ιοκάστη έχω χρησιμοποιήσει κι εγώ τέτοια βαφή,σε ανύποπτο χρόνο βέβαια,και το κεφάλι μου ξεφλούδισε λες κ είχα κάνει ντεκαπάζ.Μπορεί να ήταν τυχαίο,αλλά δν είμαι κ απολύτως σίγουρη για την αθωότητα της..
Εγω δυο χρονια που τη χρησιμοποιω δεν εχω παθει τιποτα τετοιο.. Καλυπτει τελεια κ δε με τσουζει κιολας.. Μαλλον θα ετυχε! Αφου τη συνιστουν γυναικολογοι κ φαρμακοποιοι θα ειναι μια χαρα!