51 Απ: Η αντιοξειδωτική δίαιτα του Δημήτρη Γρηγοράκη! Για να χάσεις κιλά σωστά και για πάντα... Σαβ Φεβ 04, 2012 10:11 am
rinamar
Η ψυχή της παρέας!
miki2009 έγραψε:Εμένα πάλι rinamar μου το πρόβλημα μου είναι ότι ενώ ξέρω τι είναι σωστό να τρώω δεν μπορώ να αντισταθώ και ενώ προσπαθώ να κάνω διατροφή και να τρώω σωστά όλο και κάτι θα δοκιμάσω(γιατί μαγειρεύω) . είμαι λαίμαργη. Έχεις καμία συμβουλή . Πως αντιστέκεσαι εσύ? Πόσο καιρό κάνεις διατροφή?
χαχαχα miki μου γλυκιά.. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΑΑ!!!!
..γιατί και εγώ μαγειρεύω.. και μάλιστα δύο μενού καμιά φορά γιατί ο άντρας μου είναι πολύ του junk food και μου το έχει δηλώσει.. "εγώ δε θέλω!!" ε, δεν μπορώ να τον πιέσω.. και τις πατατούλες του τις τηγανητές... και τις πιτσούλες του.. και τις μαγιονέζες του.. και στα λαδερά το λάδι το θέλει μπουρδα και όχι με μέτρο... άστα.. και θα μου μυρίσει και θα φάω καμιά μπουκιά..
..το τελετυταίο καιρό ξεφυγα πολύ.. απο το καλοκαίρι συγκεκριμένα, και δεν ξεφυγα στο φαί αλλα στα γλυκά!!! Μιλάμε για μεγάαααλες και νομίζω οτι δεν έγινα εντελώς ντουλάπα επειδή στο φαγητό με νοιάζει κυρίως να χορτάσω και να μη πεινάω παρά το τι θα φάω οταν πεινάω.. οπότε απο συνήθεια το είχα δεδομένο οτι δεν θα φάω βλακείες.. εντάξει τώρα μία φορά την εβδομάδα να φάς κάτι που λιγουρεύτικες.. αυτό δεν είναι τπτ.. το να το ξεχ@#@ς κάθε 3-4 φορές την εβδομάδα.. εκεί είναι το θέμα..
Εγώ στα γλυκα εκει έχω αδυναμία.. πήρα απο το καλοκαίρι 7-8 κιλά και για όοοολα ευθήνονται τα γλυκα.. μπορεί και να έτρωγα κάθε μέρεα 1-2 μερίδες παγωτό, μετά εκμέκ, πανακότες, κέικ, τζίζκεικ... το βραδυ κρέπα σοκολάτα, σοκολάτες.. έφτιαχνα συνέχεια γλυκά στο σπίτι..
Τώρα είπα ΤΕΛΟΣ!! και το εννοώ.. δεν έμπαινα στα τζίν μου!! ...έχω και μία εξωσωματική μπροστά μου και φοβάμαι μη γίνω με τις ορμόνες εντελώς ντουλάπα... 2 βδομάδες τώρα κάνω τη διατροφή που μου έβγαλε ο ντοκ και μαζί με γυμναστική είμαι ήδη -3 κιλά..
Α!! Αυτό που μου είπε ο ντοκ είναι οτι επειδή αυτό το λίπος που έχω πάρει το περισσότερο είναι απο ζάχαρη και όχι απο κορεσμένα λίπη όπως κακό φαϊ, σουβλάκια, πίτσες, goody's κλπ κλπ, και τέτοιου είδος φαγητό, θα φύγει ποιό γρήγορα
Εσύ; είσαι σε διατροφή η το σκέφτεσαι;;