101 Απ: Κόστος Β επιπέδου Κυρ Φεβ 17, 2013 2:36 am
yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα εγω που 8α κανω στο γαια μου ειπανε 100ε
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
KittyCat έγραψε:εγώ έχω κλείσει για β επιπέδου στις 19 μαρτίου (τί αγωνία) και ρώτησα στο τηλέφωνο και μου είπαν 160 ευρώ με το dvd δικό τους και θα το κάνει ο ίδιος ο γιατρός και όχι βοηθός του και θα κρατήσει 45 λεπτά περίπου..
yianna76 έγραψε:KittyCat έγραψε:εγώ έχω κλείσει για β επιπέδου στις 19 μαρτίου (τί αγωνία) και ρώτησα στο τηλέφωνο και μου είπαν 160 ευρώ με το dvd δικό τους και θα το κάνει ο ίδιος ο γιατρός και όχι βοηθός του και θα κρατήσει 45 λεπτά περίπου..
σε πιο νοσοκομειο θα την κανεις;
KittyCat έγραψε:yianna76 έγραψε:KittyCat έγραψε:εγώ έχω κλείσει για β επιπέδου στις 19 μαρτίου (τί αγωνία) και ρώτησα στο τηλέφωνο και μου είπαν 160 ευρώ με το dvd δικό τους και θα το κάνει ο ίδιος ο γιατρός και όχι βοηθός του και θα κρατήσει 45 λεπτά περίπου..
Δεν θα τη κάνω σε νοσοκομείο. Θα τη κάνω σε ένα γιατρό που ειδικεύεται σε αυτό στη Θεσσαλονίκη. Αθανασιάδη τον λένε.
KittyCat έγραψε:yianna76 έγραψε:KittyCat έγραψε:εγώ έχω κλείσει για β επιπέδου στις 19 μαρτίου (τί αγωνία) και ρώτησα στο τηλέφωνο και μου είπαν 160 ευρώ με το dvd δικό τους και θα το κάνει ο ίδιος ο γιατρός και όχι βοηθός του και θα κρατήσει 45 λεπτά περίπου..
Δεν θα τη κάνω σε νοσοκομείο. Θα τη κάνω σε ένα γιατρό που ειδικεύεται σε αυτό στη Θεσσαλονίκη. Αθανασιάδη τον λένε.
SPINAKOS7 έγραψε:Καλημέρα κορίτσια τελικά πήγα στον Βόλο κα έκανα την εξέταση στον γυναικολόγο της κουνιάδας μου, η εξέταση ήταν γύρω στα 45λεπτά μου πήρε 150€ και μου έδωσε και dvd
Έχει επεξεργασθεί από τον/την my angel στις Πεμ Μαρ 07, 2013 5:44 am, 1 φορά
yianna76 έγραψε:KittyCat έγραψε:yianna76 έγραψε:KittyCat έγραψε:εγώ έχω κλείσει για β επιπέδου στις 19 μαρτίου (τί αγωνία) και ρώτησα στο τηλέφωνο και μου είπαν 160 ευρώ με το dvd δικό τους και θα το κάνει ο ίδιος ο γιατρός και όχι βοηθός του και θα κρατήσει 45 λεπτά περίπου..
Για πιο λογο πατε σε αυτον και δεν πατε σε μιευτηριο;
trilly έγραψε:KittyCat έγραψε:yianna76 έγραψε:KittyCat έγραψε:εγώ έχω κλείσει για β επιπέδου στις 19 μαρτίου (τί αγωνία) και ρώτησα στο τηλέφωνο και μου είπαν 160 ευρώ με το dvd δικό τους και θα το κάνει ο ίδιος ο γιατρός και όχι βοηθός του και θα κρατήσει 45 λεπτά περίπου..
160 την πηγε ο αθανασιαδης? αντι να τα μειωνουν λογω κρισης τα αυξανουν! εμενα 2 φιλες μου που την εκαναν σαυτον, την εκαναν οι βοηθοι του κι ο αθανασιαδης ηρθε το τελευταιο 2λεπτο να τους πει οτι ολα οκ και μπλα μπλα μπλα...
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης