51 Απ: Κόστος Β επιπέδου Τρι Μάης 08, 2012 9:39 am
μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
ΣΟΦΟΥΛΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΚΑΝΑ 80ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΣΕ ΦΡΙΝΤΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ
ΑΝ ΕΔΝΙΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΤΗΛΕ Μ ΠΜ
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
μπεμπα2012 έγραψε:ΣΟΦΟΥΛΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΚΑΝΑ 80ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΣΕ ΦΡΙΝΤΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ
Ευάκι έγραψε:https://courses.fetalmedicine.com/lists?course=1
κοριτσια δηλωστε εδω τη χωρα μας και δειτε αν οι γιατροι σας ειναι πιστοποιημενοι για τη συγκεκριμενη εξεταση!ειναι πολυ σημαντικο,μην κολλατε στα 20 ευρω,δεν εχουν τοση αξια οση να ειναι καλος γνωστης του αντικειμενου ο γιατρος και να εισαι σιγουρος οτι αυτο που θα σου πει εχει αντικρυσμα!φιλικα!
Panik11 έγραψε:Danik οπως ξερεις εκανα το αλφα-τεστ στο ελενα και απογοητευτηκα πολυ...Εκτος του οτι δεν επιτρεποταν ο συζυγος με ξεπαταξε και φυσικα με το τσιγκελι μου ειπε οτι ολα ειναι καλα.Αποφασισα λοιπον οπως και την αυχενικη που ειχα κανει να δωσω αρκετα παραπανω λεφτα αλλα να ξερω οτι θα με προσεξουν και εμενα και το παιδακι μου οπως μας αρμοζει...Οπως λεει μια συντοπιτισσα παραπανω ειναι μια απο τις πιο βασικες εξετασεις που πρεπει να γινονται σωστα.Εγω εχω κλεισει σε ενα ιδιωτικο ιατρειο Εμβρυο λεγεται στο κολωνακι και θα πληρωσω 150,οο ευρω ξεροντας οτι ο γιατρος ειναι πιστοποιημενος(υπαρχει και στην λιστα που εχουν αναφερει πιο πανω)και ειναι φοβερος...
Panik11 έγραψε:Εμενα ο γιατρος αυτος με εχει κερδισει απο την αυχενικη....Οποτε δεν υπηρχε περιπτωση να μην κανω την β επιπεδου στον ιδιο.Περιμενω πως και πως!!!!Λες να την κανουμε μαζι??εχω ραντεβου 28/05
ειναι λιστα για αττικη μονο υποθετω ε;γιατι εγω μενω πρεβεζα και δεν ειδα το ονομα του ακτινολογου πουλκανω υπερηχους η της γυναικολογου που εκανα τα β επιπεδου στην Αρτα!!!Ευάκι έγραψε:https://courses.fetalmedicine.com/lists?course=1
κοριτσια δηλωστε εδω τη χωρα μας και δειτε αν οι γιατροι σας ειναι πιστοποιημενοι για τη συγκεκριμενη εξεταση!ειναι πολυ σημαντικο,μην κολλατε στα 20 ευρω,δεν εχουν τοση αξια οση να ειναι καλος γνωστης του αντικειμενου ο γιατρος και να εισαι σιγουρος οτι αυτο που θα σου πει εχει αντικρυσμα!φιλικα!
8 λεπτα;το β' επιπεδου;sofia_ έγραψε:Γεία σας!Σας εύχομαι με το καλό σε όλες σας να έρθουν τα μωράκια σας! Είμαι καινούρια εδώ και είμαι στην 25η εβδομάδα. Εγώ έκανα την β επιπέδου σε έναν γιατρό στο Μαρούσι. Πλήρωσα 170 ευρώ και η εξέταση ήταν 8 λεπτά!!! Απογοητεύτηκα!
spyridoula1986 έγραψε:
ειναι λιστα για αττικη μονο υποθετω ε;γιατι εγω μενω πρεβεζα και δεν ειδα το ονομα του ακτινολογου πουλκανω υπερηχους η της γυναικολογου που εκανα τα β επιπεδου στην Αρτα!!!
περσι που εκανα β επιπεδου εδωσα στο ιασω 150ευρω-νομιζω θυμαμαι καλα!!Maryanastasia έγραψε:τι τιμές είναι αυτές παναγιά μου τελικα στο ΙΑΣΩ που θα πάω εγώ δεν έχω μάθει ακόμα...πρέπει να πάρω τηλέφωνο!!να μου πέσει πάλι το ακουστικό!!!
ασε πολληηηηηηη κλεψια σε αυτο το ιασω!!!Maryanastasia έγραψε:Σε ευχαριστώ πολύ!! Απλά έκανα και άμνιο και ενώ είχα διαβάσει 600 τελικά στο ΙΑΣΩ είχε 850 για αυτό λέω θα μου πέσει το ακουστικό π΄άλι!!
Maryanastasia έγραψε:Σε ευχαριστώ πολύ!! Απλά έκανα και άμνιο και ενώ είχα διαβάσει 600 τελικά στο ΙΑΣΩ είχε 850 για αυτό λέω θα μου πέσει το ακουστικό π΄άλι!!
mariaro έγραψε:Maryanastasia έγραψε:Σε ευχαριστώ πολύ!! Απλά έκανα και άμνιο και ενώ είχα διαβάσει 600 τελικά στο ΙΑΣΩ είχε 850 για αυτό λέω θα μου πέσει το ακουστικό π΄άλι!!
Μαιρη μου, κι εσυ στο ΙΑΣΩ??
Λοιπον ειναι 130€. Οταν κανονιζω για μια εξεταση ρωταω κατευθειαν και το ποσο για να μην γινω ρεζιλι στο ταμειο
Εκει θα γεννησεις? Και κοντα στις ημερομηνιες και στο ιδιο μαιευτηριο??Πλακα θα εχει..
Maryanastasia έγραψε:mariaro έγραψε:Maryanastasia έγραψε:Σε ευχαριστώ πολύ!! Απλά έκανα και άμνιο και ενώ είχα διαβάσει 600 τελικά στο ΙΑΣΩ είχε 850 για αυτό λέω θα μου πέσει το ακουστικό π΄άλι!!
Μαιρη μου, κι εσυ στο ΙΑΣΩ??
Λοιπον ειναι 130€. Οταν κανονιζω για μια εξεταση ρωταω κατευθειαν και το ποσο για να μην γινω ρεζιλι στο ταμειο
Εκει θα γεννησεις? Και κοντα στις ημερομηνιες και στο ιδιο μαιευτηριο??Πλακα θα εχει..
geia soy!!!
nai o giatros mou mou eipe Iasw mitera i rea kai lew IASW kathws ekei einai kai o allos giaros pou mou ekane auxeniki kai amnio!!
Les na kanoume ta mpempe mas mazi?? eimai stous goneis mou kai den doulevoun ta ellinika sorry gia ta greeklish ta sixainomai!!! filia!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης