226 Απ: pws 8a tous to pw? Κυρ Φεβ 05, 2012 2:51 pm
valerakievelinaki
Πρωταγωνιστής!!
τι-τρελο-κεφι!!!!γεια-σου-ναταλακι-με-τα-ωραια-σου!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
valerakievelinaki έγραψε:ζηταω-γαμπρο-ηπειρωτη-για-το-βαλερακι-μου!!!!!!!για-να-πεσει-το-προξενιο!!!
valerakievelinaki έγραψε:
elena25 έγραψε:Μαρή Ναταλί, Ηπειρώτισσα είσαι;;;
black beauty έγραψε:ειστε θεομουρλες!
καλε ποτε ηρθε το πασχα και δεν το πηρα χαμπαρι?
elena25 έγραψε:Μαρή Ναταλί, Ηπειρώτισσα είσαι;;;
natali-maria έγραψε:
Ελενα η μαμά μου είναι μισή βλαχα μισή πόντια!Ο μπαμπάς μου είναι μικρασιάτης!!Εγώ πήρα απο την γιαγιούλα μου και βγήκα καραβλάχα !!!!
elena25 έγραψε:natali-maria έγραψε:
Ελενα η μαμά μου είναι μισή βλαχα μισή πόντια!Ο μπαμπάς μου είναι μικρασιάτης!!Εγώ πήρα απο την γιαγιούλα μου και βγήκα καραβλάχα !!!!
Όταν λες βλάχα τι εννοείς; Από πού είναι η μαμά σου δηλαδή;
Μαρή, δεν είναι όλοι οι Ηπειρώτες βλάχοι. Εγώ είμαι Ηπειρώτισσα, από τη Φιλιππιάδα Πρέβεζας. Αλλά όχι βλάχα. Ντόπιοι είναι οι γονείς μου.
natali-maria έγραψε:elena25 έγραψε:natali-maria έγραψε:
Μαρή, δεν είναι όλοι οι Ηπειρώτες βλάχοι. Εγώ είμαι Ηπειρώτισσα, από τη Φιλιππιάδα Πρέβεζας. Αλλά όχι βλάχα. Ντόπιοι είναι οι γονείς μου.
Χαχαχχα!Συννενόηση μποζούκι !Η γιαγιά μου είναι απο Λειβαδιά!!!Απο την γιαγιά τράβηξα εγώ !!
[b]elena25 έγραψε:natali-maria έγραψε:elena25 έγραψε:natali-maria έγραψε:
Χαχαχχα!Συννενόηση μποζούκι !Η γιαγιά μου είναι απο Λειβαδιά!!!Απο την γιαγιά τράβηξα εγώ !!
Α καλά... Μη με παρεξηγείς... Χθες όλο το βράδυ ταξίδευα και ακόμη το μυαλό μου είναι θολό!! Αχαχαχα!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης