351 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 Τρι Φεβ 07, 2012 10:51 am
evi27
Πρωταγωνιστής!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ioanna85 έγραψε:που ειναι η Ελλη να στειλει ενα τεστ εγκυμοσυνης στην Ευη;
ioanna85 έγραψε:Eύη σε βλεπω αγχωμένη! Φαινεται αληθεια....
ioanna85 έγραψε:μην ανησυχεις οτ ειναι να γινει θα γινει...αλλωστε και να ερθει σου εχω παραπανω τη συνταγη! πιστευεις αν κανεις ενα τεστ θα σου δημιουργησει προσδοκιες;
ioanna85 έγραψε:Συνηθως τα συμπτωματα ειναι ιδια με της περιοδου ή δεν κανουν καν την εμφανιση τους. Εχεις τεστ στο σπιτι;
ioanna85 έγραψε:
ioanna85 έγραψε:Συνηθως τα συμπτωματα ειναι ιδια με της περιοδου ή δεν κανουν καν την εμφανιση τους. Εχεις τεστ στο σπιτι;
rinamar έγραψε:ioanna85 έγραψε:
Έτσι έστιioanna85 έγραψε:Συνηθως τα συμπτωματα ειναι ιδια με της περιοδου ή δεν κανουν καν την εμφανιση τους. Εχεις τεστ στο σπιτι;
Ευη μου ναι.. αυτο είναι γνωστό σ'εμάς ποιά.. τι είναι να αδιαθετείς τι είναι να έχεις σπορίδιο το ίδιο θα πονάει η κοιλίτσα....
απορώ πως κρατιέσαι και δεν το έχεις κάνει ακόμα...
ioanna85 έγραψε:Απο τον αλλο μηνα εγω θα πάρω ενα, μη σας πω καλυτερα κατα τις 20 αυτου του μηνα που θα πάρω το ταμειο. Το περιμενε με τρελαινει....
Αφου λες οτι οταν πας να αγορασεις θα αδιαθετησεις γιατι δεν πας για να ξερεις;
ioanna85 έγραψε:ταυρινα ειμαι Αντα μου!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης