676 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 Τετ Φεβ 08, 2012 11:02 am
a-niki
Πανταχού παρούσα!
εμεις παντρευτηκαμε το 2010 και ακομη δεν εχω εκτυπωσει το αλμπουμ... δεν παιζομαι
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
a-niki έγραψε:εμεις παντρευτηκαμε το 2010 και ακομη δεν εχω εκτυπωσει το αλμπουμ... δεν παιζομαι
Ευούλι έγραψε:Γεια σας κορίτσια!Τι μου κάνετε;Διάβασα όλα τα νέα σας, πιο πριν διάλεξα (επιτέλους!) φωτογραφίες για το άλμπουμ του γάμου και τώρα έχω ζαλιστεί από τον υπολογιστή...Δεν μπορούσα όμως να μην πω μια καλησπέρα!Αγένεια, βρε παιδί μου...!
a-niki έγραψε:Ελλη αυτο που προεχει ειναι να ξεκινησω εξετασεις να δουμε απο τι προερχεται αυτο.. Αυριο το πρωι εχω ραντεβου σε ενα κεντρο που ασχολειται με σχετικα θεματα.. Το προβλημα ειναι οτι κοστιζουν τρελα λεφτα, Πχ εξετασεις θρομβοφιλιας 350€
ifigeniaboz έγραψε:ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΤΟ ΣΙΔΕΡΟ ΕΚΑΝΑ Κ ΜΙΑ ΠΙΤΣΑ (ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ Κ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΥΤΗ) Κ ΤΩΡΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ!!!!
evi27 έγραψε:ifigeniaboz έγραψε:ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΤΟ ΣΙΔΕΡΟ ΕΚΑΝΑ Κ ΜΙΑ ΠΙΤΣΑ (ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ Κ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΥΤΗ) Κ ΤΩΡΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ!!!!
πίτσα ε? μιαμ μιαμ...
a-niki έγραψε:με τον εοπυυ (δεν ξερω και πως γραφεται ) δεν εχω ιδεα . Μαλλον οχι ομως . Ακομη και την σαλπιγγογραφια που εκανα την πληρωσα. 200 ευρω + 23 ευρω το σκιαγραφικο + 60 τον αναισθησιολογο.. αστα να πανε
Ευούλι έγραψε:Γλυκά μου κορίτσια σας καληνυχτίζω λίγο νωρίς σημερα...Πάω για διόρθωμα (κλασικά!) και μετά νανάκια!Ονειρα γλυκά σε όλες!
ioanna85 έγραψε:Μωρε αμα ειμαι κάπως και τσιπουρο θα πιω και ουζο και ολα παρα το γεγονος οτι σπανια πινω!
Ευη ωραιες φωτο!!!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης