326 Απ: Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #2! Δευ Φεβ 27, 2012 12:12 am
tomaraki
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημερα !!! Καλη σαρακοστη !!!! Τι κανετε ??? Κρυο εχει σημερα !! Αμαν πια αυτος ο καιρος !!! Θελω ηλιο!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
mora έγραψε:ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ
ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ?? ΕΜΕΙΣ ΣΠΙΤΙ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕ ΠΥΡΕΤΟ.ΧΘΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΙΩΣΗ. ΕΥΤΥΧΩΣ Η ΜΙΚΡΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΑΘΗΝΑ!!!
ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!
mamax έγραψε:αν δεν τρωει καθολου για 2-3 γευματα παρε τηλ το γιατρο εμενα ετσι μου εχει πει τοτε αρχιζεις να ανησιχεις, οτι τρωει εστω και ετσι ειναι ενθαριντικο...
συγουρα ταλεπορειτε κι αυτο και δεν θα εχει την ιδια ορεξη, ουτε να τρελαθεις αν δεν φαει μια φορα...
αλλα αφου αρχισε να πεφτει θα πιασει το αντιπυρετικο οπου να ναι
aylin έγραψε:Καλημέρα κορίτσια μου,
Πως είστε?η μικρή μου ξεκίνησε κρεμούλες...δύσκολο μωράκι...αλλά υπομονή τι να κάνουμε...
Αθηνά και Ελένη περαστικά στα παιδιά σας, γρήγορα να γίνουν καλά...
Νατάσα μου καλύτερα είναι το στήθος σου?
Ποιό χάος?Και εγώ χαμένη στο διαστημα είμαι...
Τα φιλιά μου σε όλες,...καλημέρα
alexia-marinos έγραψε:Καλημερα κ απο εμας κοριτσια !!!!!!!
Τα νεα μου ειναι τρομερα.....
ο Κωνσταντινος θα αποκτησει αδερφακι !!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
tomaraki έγραψε:alexia-marinos έγραψε:Καλημερα κ απο εμας κοριτσια !!!!!!!
ο Κωνσταντινος θα αποκτησει αδερφακι !!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Με το καλο !!!!!!!!!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΜΠΡΑΒΟ!! ΜΕΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης