401 Απ: Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #2! Δευ Μαρ 05, 2012 12:22 am
aylin
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλά είμαστε, η Χλόη άλλαξε γάλα, αύριο πάμε στην γιαγιά στην Ιταλία για κάποιες μέρες...έχω αγχωθεί λίγο με το ταξίδι.αυτά, φιλάκια
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
stefaniandreas έγραψε:εγω μονο φωτογραφο και εκκλησια εκλεισα και εσεις ειστε στις λεπτομερειες!!!!!
supermama έγραψε:stefaniandreas έγραψε:εγω μονο φωτογραφο και εκκλησια εκλεισα και εσεις ειστε στις λεπτομερειες!!!!!
εμεις ομως δεν κλεισαμε εκκλησια!!!!
tatianoula έγραψε:τι κανει το ζουζουνι???
Δεν εχω τιποτα να γραψω γι'αυτο κ δεν πολυμπαινω οσες φορες μπηκα μιλατε για βαφτησια Δεν εχω να πω κατι πανω σ'αυτο γι'αυτο κ δεν συμμετεχω!φιλια...
aylin έγραψε:Αλεξία και Μαιρούλα και Νατάσα σας ευχαριστώ πολύ!!!
Κορίτσια να ρωτήσω κάτι?γιατί πάντα απαντάμε επιλεκτικά?και θέλουμε όλοι να ασχολούνται μαζί μας?...απλώς ρωτάω...
μου εχει τυχει να απαντάω, να σχολιάζω, να δίνω ευχές βρε αδερφέ και να με "γράφει" κάποιος...Δεν είναι και ό'τι πιο ωραίο, γιατί κάποια στιγμή "ξενερώνεις" και λες, τι στο καλό...
Τεσπα, καλό μεσημέρι
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:Κορίτσια να ρωτήσω κάτι?γιατί πάντα απαντάμε επιλεκτικά?και θέλουμε όλοι να ασχολούνται μαζί μας?...απλώς ρωτάω...
μου εχει τυχει να απαντάω, να σχολιάζω, να δίνω ευχές βρε αδερφέ και να με "γράφει" κάποιος...Δεν είναι και ό'τι πιο ωραίο, γιατί κάποια στιγμή "ξενερώνεις" και λες, τι στο καλό...
Τεσπα, καλό μεσημέρι
ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ (ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ)
ΑΠΛΑ ΘΕΩΡΗΣΑ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΣΙΑ.ΝΑ ΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ.
aylin έγραψε:Αλεξία και Μαιρούλα και Νατάσα σας ευχαριστώ πολύ!!!
Κορίτσια να ρωτήσω κάτι?γιατί πάντα απαντάμε επιλεκτικά?και θέλουμε όλοι να ασχολούνται μαζί μας?...απλώς ρωτάω...
Τεσπα, καλό μεσημέρι
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης