876 Απ: Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #2! Τετ Απρ 04, 2012 11:29 am
Kat&son
Είναι σε καλό δρόμο!
Νατάσσα μου στείλε κ μένα π.μ. Πως είναι η διάθεση σου; Ελπίζω να αισθάνεσαι λίγο καλύτερα, πως ήταν τα προσκλητηρια;; Άσχετο πως είναι το επίθετο του άντρα σου για να πω στο δικό μου να δεχτούν στη Χαλκίδα . & μένα με έχει πάρει λίγο απο κάτω γιατί φεύγει η μικρη μου αδερφή για εξωτερικό αφου είναι 2 χρόνια εδω κ απο δουλειά γιοκ, έχουν φύγει οι περισσότεροι κολλητοί μου ασε... Αλλα τι να κάνουν τους καταλαβαίνω. Αυτο με το κρέας κ κρεμες όντως παίζει κ το βάρος εμείς εκτός ότι αργουμε ακόμα είμαστε ήδη μπουλουκακια κ αυτές οι κρεμες ειδικά διάβαζα έχουν 400 θερμίδες παραπάνω απο ότι χρειάζονται ... Τώρα το κρέας ο άντρας μου που 1 χρόνων κοιμόταν κ για "νανι" του είχε ένα κόκκαλο μπριζολας περιμένει πως κ πως να δώσει κοψιδι στο γιο!!! Εγω απο βάφτιση το μόνο που κατάφερα να κάνω είναι να κλείσω το φωτογράφο εσείς έχετε προχωρήσει πολυ... Ζηλεύω !!! Κική τι έκανες με φόρεμα τελικά; Εγω μάλλον θα βάλω ένα απο αυτα που είχα πάρει πριν μείνω έγκυος κ δε τα έβαλα ποτε, με λαστεξ εννοείται απο μέσα αν κ αν έχει καύσωνα... Αθηνα... Να μην ήσουν Αθηνα θα σε προσλαβανα να κανείς κ σε μας τέτοιο ντεκόρ !!! Μια κουβέντα θα σου πω go pro!! Το χεις τρελλα !!! Κοκκινοτριχα τέλεια θα σου βγει έτσι με την άδεια μπράβο !!Γιάννα μου γιατί αγχωνεσαι με το γάλα σου ότι δεν θα του φτάσει η για να ελευθερωθεις; Εμείς κατα τα αλλα ετοιμαζόμαστε πάλι να τη κοπανισουμε σ.κ για Υδρα κ μετα απο Μ.Πέμπτη χωριό κ Άγιος ο Θεός . Άσχετη ερώτηση σίδηρο δίνεται κ σεις στα μωρακια σας; Αν ναι πως καταφέρνετε να μην γίνεται χαμός που βάζει χέρια στο στόμα κ κάνει όλα τα ρούχα πορτοκαλί!!! Του κάνω κ αυτο για τη φίμωση στο πουλάκι του τελικά κ ευτυχώς δε πονάει το μωρο μου γιατί όταν μου το έδειξε ο παιδιατρος τον είχε πεθάνει... Αυτα τα ολίγα προς το παρών. Φιλακια σε όλες κ στα ζουζουνακια σας!!!