76 Απ: ροκούδες μεταλλούδες μαμάδες Τρι Οκτ 12, 2010 11:52 pm
BIKH
Είναι σε καλό δρόμο!
να μαι και εγω!!!!!!!!!ειμαι μια ροκιτσα μανουλα!!!!!!!!!μαλλον και τον γιο μου ετσι θα τον κανω!!απο τωρα τον κοβω οτι του αρεσει αυτο το ειδος μουσικης!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4, 5
nomikoula έγραψε:ΕΙΔΕΣ? ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ...ΕΙΔΕΣ ΠΟΣΕΣ ΜΑΖΕΥΤΙΚΑΜΕ??? ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Κ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ...ΚΑΙ ΜΑΖΙ Κ Ο ΓΙΟΣ 3,5 ΧΡ...ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΟΥ..RED HOT CHILLI PEPPERS "GIVE IT AWAY" K ENA ALLO....
ΤΕΤΟΙΑ ΤΟΥΣ ΒΑΖΩ Κ ΑΚΟΥΝΕ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ......
Nena έγραψε:
Οι ζεστές κόκκινες οι τσίλι πιπεριές είναι άρχοντες (red hot chilli peppers rule!!). Δηλώνω κι εγώ rockού, και φαν των 80's.
Ο αδελφός μου είναι σε ένα συγκρότημα black metal της Αλεξανδρούπολης, πολύ ουρλιαχτό ρε παιδάκι μου, δεν μπορώ να πω ότι τρελλαίνομαι κιόλας, αλλά ο Αλέξανδρος κάνει καλό head-banging, μάλιστα έμαθε και τον χαιρετισμό των μεταλλάδων (\m/) και η μάνα μου τσιρίζει ότι αυτά είναι πράγματα του σατανα...
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
μαμαμια έγραψε:φανατικη του βασιλη παπακωνσταντινου εδω...αλλα και των doors...την κορη μου ηδη την πηγα στην πρωτη της συναυλια β.παπακωνσταντινου στο sling της μεσα κ το ευχαριστηθηκαμε κ οι δυο μας.......
florentiab έγραψε:κορίτσια δεν θέλω να σας ταράξω αλλά πήγα metallica και χθες πήγα Κατσιμιχέους στο terra vibe. Έχω να δηλώσω ότι το μέρος είναι απίθανο για συναυλίες. Μεγάλο πάρκο μέσα στο δάσος με πάγκους για να κάθεται η γερουσία (όπως εγώ) και καθόλου αγοραφοβικό. Αν τύχει ποτέ να θέλετε να πάνε για συναυλία είναι απίθανα.
Ντινάκι μου sorry αλλά αν ήξερα ότι υπάρχει ενδιαφέρον για metallica θα σε κανόνιζα γιατί τα εισητήρια μου τα'δωσαν δωρεάν. Τους έχω ξαναδεί και ήταν και πάλι απίστευτοι. So close no matter how far. Οι Κατσιμιχέοι με συγκίνησαν. Θυμίθηκα τα νιάτα μου γιατί είχα να τους δώ 13 χρόνια.
Αχ τελειο!!!Εισαι θεα!!!!!!!!elpisrex έγραψε:κορίτσια ψάξτε στο youtube για rockabye baby. ένα μικρό δείγμα εδώ:
https://www.youtube.com/watch?v=t2RXBT3tkjo
elena25 έγραψε:florentiab έγραψε:κορίτσια δεν θέλω να σας ταράξω αλλά πήγα metallica και χθες πήγα Κατσιμιχέους στο terra vibe. Έχω να δηλώσω ότι το μέρος είναι απίθανο για συναυλίες. Μεγάλο πάρκο μέσα στο δάσος με πάγκους για να κάθεται η γερουσία (όπως εγώ) και καθόλου αγοραφοβικό. Αν τύχει ποτέ να θέλετε να πάνε για συναυλία είναι απίθανα.
Ντινάκι μου sorry αλλά αν ήξερα ότι υπάρχει ενδιαφέρον για metallica θα σε κανόνιζα γιατί τα εισητήρια μου τα'δωσαν δωρεάν. Τους έχω ξαναδεί και ήταν και πάλι απίστευτοι. So close no matter how far. Οι Κατσιμιχέοι με συγκίνησαν. Θυμίθηκα τα νιάτα μου γιατί είχα να τους δώ 13 χρόνια.
I hate you!!!
elena25 έγραψε:Φλω, για να σε ξεμισήσω, κάνε κάτι για τους Opeth!
florentiab έγραψε:elena25 έγραψε:Φλω, για να σε ξεμισήσω, κάνε κάτι για τους Opeth!
το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να σου στείλω τη θετική μου σκέψη!!!
καλέ δεν τους ξέρω καν αυτούς!!!
thequeen86 έγραψε:florentiab έγραψε:elena25 έγραψε:Φλω, για να σε ξεμισήσω, κάνε κάτι για τους Opeth!
ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι δεν ξερεις opeth??? θεοι του ροκ!!!!!!!!! ντροπη καλε! αχαχαχαχχαχ
florentiab έγραψε:thequeen86 έγραψε:florentiab έγραψε:elena25 έγραψε:Φλω, για να σε ξεμισήσω, κάνε κάτι για τους Opeth!
ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι δεν ξερεις opeth??? θεοι του ροκ!!!!!!!!! ντροπη καλε! αχαχαχαχχαχ
δείξτε λίγη έλεος κορίτσια! ειμαι και κάποιας ηλικίας
πως έλεγε ο Κωνσταντάρας; εδώ τανγκό και κολλώνω!
florentiab έγραψε:
δείξτε λίγη έλεος κορίτσια! ειμαι και κάποιας ηλικίας
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4, 5
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης