126 Απ: νεαρές μανούλες Δευ Οκτ 17, 2011 8:56 am
siren
Η ψυχή της παρέας!
ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΠΟΙΑ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΩΡΗΣΕ ΜΙΚΡΗ ?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Vivian έγραψε:Το θεμα αυτο υπαρχει ηδη:
http://forum.eimaimama.gr/t1056-topic?highlight=%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CF%81%CE%B5%CF%82+%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B5%CF%82
Σας ξαναειπα και χτες να κοιτατε πρωτα στην αναζητηση αν το θεμα υπαρχει ηδη και μετα να ανοιγετε αλλο!!
Το θεμα αυτο θα συνχωνευτει!
manoulita-fraoulita έγραψε:
NOMIZO OTI ARXIZO NA SE ANTIPATHO.......!!!!
Vivian έγραψε:manoulita-fraoulita έγραψε:
NOMIZO OTI ARXIZO NA SE ANTIPATHO.......!!!!
Λυπαμαι!
manoulita-fraoulita έγραψε:να σου ζησει γλυκεια μου...γερο! δυνατο !και τυχερο!!!
joannaki99 έγραψε:kalispera koritsia egw eimai 22 xronon kai eimai eguos kai tha ginw manoula mias mpempoulas den me niazei poy eimai mikrh xeromai poly pou mpike stin zwoula mou akoma pou den tin exw gennisi tin latreuo fandastite otan tin dw kiolas
ντινακη τα παιδια μου εχουν 6 χρονια διαφορα δυσκολιες δεν βιωσα δοξα το θεο ημασταν αραββωνιασμενοι και μεναμε μαζι ημασταν 21 και κατι μηνες οταν γεννηθηκε ο πρωτος μας γιος καναμε ελευθερα αλλα δεν περιμεναμε οτι θα μας ερχοταν τοσο γρηγορα ενα μηνα μετα την γεννα του 1ου παιδιου μας κλειναμε 3 χρονια μαζι με τον αντρα μουdinaki88 έγραψε:κορίτσια, έχω απορία, όσες από εσάς κάνανε δεύτερο, πόσα χρόνια μετά κάνατε το δεύτερο?
και δεύτερη απορία, πόσες από εσάς βιώσατε χωρισμό ή δυσκολίες στο γάμο γιατί όλα έγιναν πολύ γρήγορα? πόσες πήγατε για άλλα καλύτερα τελικά...
εγώ είμαι σε τέτοιες δύσκολες καταστάσεις, δεν ήταν προμελετημένα όλα...
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης