Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
442 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 442 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 7]

51νεαρές μανούλες - Σελίδα 3 Empty Απ: νεαρές μανούλες Τετ Αυγ 25, 2010 7:40 am

manoula3

manoula3
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
αρετουλα κ γω στο πρωτο ολα μου ηταν πρωτογνωρα κ δεν εβγαζα ακρη...θηλασμος που δεν τα καταφερα,ολοι ναπεταγονται να πουν τη γνωμη τους,ξενυχτια!!αλλα τωρα πια μου φαινεται οτι δεν ηταν τοσο δυσκολα!!ισως επειδη περασαν τα χρονια!!!κ ηταν κ αγγελουδι ο νικολακης μου!!!τι ησυχο μωρακι!!αχ!!!αργοτερα αμα κανεις κ αλλα θα δεις οτι ολα θα γινονται αυτοματα απο κει κ περα...θα λες μα πως περνανε ολα απ'το χερι μου καλε???ολα θα ειναι τοοοοσο φυσιολογικα!!!

52νεαρές μανούλες - Σελίδα 3 Empty Απ: νεαρές μανούλες Τετ Αυγ 25, 2010 10:01 am

refaki

refaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ! ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΓΙΝΩ ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΗ Very Happy ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΧΩ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΑ 22... ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΓΧΟΘΗΚΑ ΛΙΓΟ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ... ΕΜΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΣΧΕΣΗ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ Κ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΔΕ ΤΟ ΕΠΙΔΙΟΚΑΜΕ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΜΑΣ ΕΤΥΧΕ ΚΙΟΛΑΣ... ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ 4 ΜΗΝΩΝ, Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΔΕ ΤΟ ΧΕΙ ΧΩΝΕΨΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ ΟΚ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ! ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ (ΠΟΛΙΤΙΚΟ) Smile ΕΛΠΙΖΩ ΟΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΕΝΙΚΑ ΜΕ ΘΕΩΡΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΝΙΚΑΝΗ! ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ... ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΥΧΝΑ! ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΣΟ ΕΧΕΤΕ ΔΥΝΑΜΗ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΝΑ ΠΑΛΕΒΕΤΕ ΟΧΙ ΓΙΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ!

53νεαρές μανούλες - Σελίδα 3 Empty Απ: νεαρές μανούλες Τετ Αυγ 25, 2010 10:33 am

katia

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
refaki με το καλο το μωρακι σου!!!!Εχεις δει τι ειναι?

54νεαρές μανούλες - Σελίδα 3 Empty Απ: νεαρές μανούλες Τετ Αυγ 25, 2010 10:35 am

manoula3

manoula3
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
refaki με το καλο το μωρακι σου!! Very Happy

το οτι σε λενε ανικανη,ειναι μαλλον δικο τους προβλημα κ οχι δικο σου!!μονο κακοπροαιρετοι τα λενε αυτα!!στα παντα θα τα καταφερεις κ σε ακομα περισσοτερα!!! flower
αστους να λενε...παντα θα υπαρχουν ανθρωποι να λενε!!!!εσυ συνεχισε να ζεις ευτυχισμενη κ αστους να τρωγονται!!!

55νεαρές μανούλες - Σελίδα 3 Empty Απ: νεαρές μανούλες Τετ Αυγ 25, 2010 10:36 am

refaki

refaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
katia έγραψε:refaki με το καλο το μωρακι σου!!!!Εχεις δει τι ειναι?

Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΤΙΑ ΜΟΥ! ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ Very Happy Very Happy Very Happy

56νεαρές μανούλες - Σελίδα 3 Empty Απ: νεαρές μανούλες Τετ Αυγ 25, 2010 10:42 am

refaki

refaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
manoula3 έγραψε:refaki με το καλο το μωρακι σου!! Very Happy

το οτι σε λενε ανικανη,ειναι μαλλον δικο τους προβλημα κ οχι δικο σου!!μονο κακοπροαιρετοι τα λενε αυτα!!στα παντα θα τα καταφερεις κ σε ακομα περισσοτερα!!! flower
αστους να λενε...παντα θα υπαρχουν ανθρωποι να λενε!!!!εσυ συνεχισε να ζεις ευτυχισμενη κ αστους να τρωγονται!!!

ΝΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΚΑΘΕΤΑΙ Κ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΟΥ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΔΕ ΞΕΡΩ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΛΕΙΝΩ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΩ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΜΑΙ Κ ΠΟΛΥ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ! ΑΠ ΤΗ ΜΙΑ ΛΕΩ ΤΙ ΚΑΘΕΣΑΙ Κ ΣΚΑΣ ΑΠ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΜΩΣ... ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΕΙΧΝΩ ΔΥΝΑΤΗ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΛΥΓΙΖΩ!

57νεαρές μανούλες - Σελίδα 3 Empty Απ: νεαρές μανούλες Τετ Αυγ 25, 2010 10:44 am

refaki

refaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ Ο ΚΑΛΟΣ ΘΕΟΥΛΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΔΥΝΑΜΗ!!!

58νεαρές μανούλες - Σελίδα 3 Empty Απ: νεαρές μανούλες Τετ Αυγ 25, 2010 10:49 am

katia

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
συμφωνω με την manoula3 και θα σου πω και κατι αλλο που μου ειχαν πει και εμενα τωρα οι οικογενεια σου θα ειναι ο αντρας σου και το παιδι σου και αυτοι θα ειναι πανω απο ολους και να σε νοιαζει να εισαι εσυ καλα και οι οικογενεια σου και αυτα που λενε ολοι οι αλλοι να μην τους δινεις σημασια

59νεαρές μανούλες - Σελίδα 3 Empty Απ: νεαρές μανούλες Τετ Αυγ 25, 2010 11:20 am

manoula3

manoula3
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
sωστα τα λεει η κατια!!!ναι καταλαβαινω οτι αμα σε υποβαθμιζουν κ σε πληγωνουν οι ιδιοι σου οι γονεις,νιωθεις οτι δεν εχεις στηριγμα!!
αλλα να θυμασαι αυτο που θα σου πω,μου το ειχε πει ο παππους του αντρα μου,υπεροχος ανθρωπος...ο θεος ν'αναπαυει την ψυχουλα του!οτι:<<απ'τη στιγμη που παντρευεσαι κ κανεις οικογενεια,να νοιαζεσαι κ να σε νοιαζουν μονο αυτοι που ειναι μες το σπιτι σου οταν κλεινει η πορτα τη νυχτα,δηλαδη ο συντροφος σου κ τα παιδια σου!!οι υπολοιποι να κοιτανε αυτους που κλεινει το δικο τους σπιτι>>!!με λιγα λογια ο καθενας στο σπιτι του κ να σε αφορουν μονο αυτα που σου λεει πια ο αντρας σου!!βεβαια θα νοιαζεσαι κ για τους δικους σου κ θα τους συμβουλευεσαι οταν το κρινεις σωστο κ αναγκαιο,αλλα τωρα πια η οικογενεια σου ειναι αυτη που φτιαχνεις εσυ!!!πιστευω να καταλαβαινεις πως το λεω...τα λεω κ μπερδεμενα!!χιχι!!!
εσυ κ ο αντρας σου αποφασιζετε,ξερετε το καλο σας κ το καλυτερο του παιδιου σας,φτιαχνετε τη ζωη κ το μελλον σας κ θα ειστε μαζι μεχρι το τελος!!εχετε μονοο ενας τον αλλον στην πορεια...οι υπολοιποι ειναι λεπτομερειες!!!

εμενα αμα ο αντρας μου με θαυμαζει κ με βλεπει αξια στα ματια του,θα στεναχωρηθω αν καποιος δικος μου δεν με βλεπει το ιδιο,αλλα θα κανω αυτη τη σκεψη στην ακρη κ θα κρατησω μονο του δικου μου πιαανθρωπου,εκεινου που θα με συντροφεψει την υπολοιπη ζωη μου!!

60νεαρές μανούλες - Σελίδα 3 Empty Απ: νεαρές μανούλες Τετ Αυγ 25, 2010 11:32 am

marielli

marielli
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
geia sas kai apo emena!! kai egw gennisa ton mikro mou prigkipa ligous mines prin kleisw ta 20 kai o antras mou ta 23... eimastan mazi apo ta 16 den ton epidiwkame alla irthe kai eimaste poli eutuxismenoi..gia tin akriveia trelamenoi me tin kali ennoia! Very Happy sti arxi zoristikame ws pros tous goneis mou (giati oi dikoi tou enthousiastikan) alla pleon einai ola teleia!! euxomai oles mas na xairomaste ta paidakia mas k na eimaste panta eutuxismenes kai ugieis me tis oikogeneies mas!! Laughing

61νεαρές μανούλες - Σελίδα 3 Empty Απ: νεαρές μανούλες Τετ Αυγ 25, 2010 11:54 am

refaki

refaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
manoula3 έγραψε:sωστα τα λεει η κατια!!!ναι καταλαβαινω οτι αμα σε υποβαθμιζουν κ σε πληγωνουν οι ιδιοι σου οι γονεις,νιωθεις οτι δεν εχεις στηριγμα!!
αλλα να θυμασαι αυτο που θα σου πω,μου το ειχε πει ο παππους του αντρα μου,υπεροχος ανθρωπος...ο θεος ν'αναπαυει την ψυχουλα του!οτι:<<απ'τη στιγμη που παντρευεσαι κ κανεις οικογενεια,να νοιαζεσαι κ να σε νοιαζουν μονο αυτοι που ειναι μες το σπιτι σου οταν κλεινει η πορτα τη νυχτα,δηλαδη ο συντροφος σου κ τα παιδια σου!!οι υπολοιποι να κοιτανε αυτους που κλεινει το δικο τους σπιτι>>!!με λιγα λογια ο καθενας στο σπιτι του κ να σε αφορουν μονο αυτα που σου λεει πια ο αντρας σου!!βεβαια θα νοιαζεσαι κ για τους δικους σου κ θα τους συμβουλευεσαι οταν το κρινεις σωστο κ αναγκαιο,αλλα τωρα πια η οικογενεια σου ειναι αυτη που φτιαχνεις εσυ!!!πιστευω να καταλαβαινεις πως το λεω...τα λεω κ μπερδεμενα!!χιχι!!!
εσυ κ ο αντρας σου αποφασιζετε,ξερετε το καλο σας κ το καλυτερο του παιδιου σας,φτιαχνετε τη ζωη κ το μελλον σας κ θα ειστε μαζι μεχρι το τελος!!εχετε μονοο ενας τον αλλον στην πορεια...οι υπολοιποι ειναι λεπτομερειες!!!

εμενα αμα ο αντρας μου με θαυμαζει κ με βλεπει αξια στα ματια του,θα στεναχωρηθω αν καποιος δικος μου δεν με βλεπει το ιδιο,αλλα θα κανω αυτη τη σκεψη στην ακρη κ θα κρατησω μονο του δικου μου πιαανθρωπου,εκεινου που θα με συντροφεψει την υπολοιπη ζωη μου!!

ΕΙΧΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ!!! ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΠΙΤΙ ΕΓΩ, Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ, ΤΟ ΜΩΡΟ (ΑΡΓΟΤΕΡΑ) ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ?? ΤΟΤΕ ΤΙ ΠΟΡΤΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΕΓΩ? Crying or Very sad

62νεαρές μανούλες - Σελίδα 3 Empty Απ: νεαρές μανούλες Τετ Αυγ 25, 2010 12:01 pm

manoula3

manoula3
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ωχ refaki καλο κουραγιο τοτε!!πω πω...μη σε πανικοβαλλω κιολας,αλλα αμα ειναι μεσα στα ποδια σας συνεχως θα πεταγονται σε ολα!ακομα κ σε πραγματα που δεν τους αφορουν!!ειδικα κ οταν γεννησεις...ουυυυ καλα θα σου βγαλουν την ψυχη...θα νομιζουν οτι τα ξερουν ολα!!σε ταραξα ε?? Shocked Shocked
δεν γινεται αλλιως??δηλαδη να μην μεινουν μαζι σας??? νεαρές μανούλες - Σελίδα 3 534787

63νεαρές μανούλες - Σελίδα 3 Empty Απ: νεαρές μανούλες Τετ Αυγ 25, 2010 12:03 pm

refaki

refaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
manoula3 έγραψε:ωχ refaki καλο κουραγιο τοτε!!πω πω...μη σε πανικοβαλλω κιολας,αλλα αμα ειναι μεσα στα ποδια σας συνεχως θα πεταγονται σε ολα!ακομα κ σε πραγματα που δεν τους αφορουν!!ειδικα κ οταν γεννησεις...ουυυυ καλα θα σου βγαλουν την ψυχη...θα νομιζουν οτι τα ξερουν ολα!!σε ταραξα ε?? Shocked Shocked
δεν γινεται αλλιως??δηλαδη να μην μεινουν μαζι σας??? νεαρές μανούλες - Σελίδα 3 534787

ΓΙΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΧΙ Sad ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΚΑΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΩΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ... ΑΙΩΝΑΣ ΘΑ ΜΟΥ ΦΑΝΕΙ ΠΙΣΤΕΥΩ! Sad

64νεαρές μανούλες - Σελίδα 3 Empty Απ: νεαρές μανούλες Τετ Αυγ 25, 2010 12:10 pm

manoula3

manoula3
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
δεν θελω να σε αγχωσω μωρε,αλλα βαζω τον εαυτο μου στη θεση σου κ δεν μπορω!!δεν θα αντεχα!!αλλα κ για 1 χρονο μονο,αντεχεται!!να σκεφτεσαι οτι θα περασει γρηγορα κ θα εχετε την ησυχια σας!!
εμενα η μαμα μου μενει διπλα κ οι παππουδες κ καμια φορα πεταγονται κ κανουν παρατηρησεις στα παιδια...ε τοτε ουρλιαζω...δεν τα μπορω αυτα!!καλα αμα δεν ηταν δικοι μου δεν προκειται να μιλαγα...απ'τη μια ευτυχως που ειναι δικοι μου!!!
οταν γεννησα το 1ο ειχα πολυ αγχος,ηθελα να το ζησω οπως ονειρευομουν!!εγω,ο αντρας μου κ το μωρο μας!!ε συνεχως ολο καποιος δικος μου πεταγοταν να πει την ατακα του,για συμβουλη βεβαια,αλλα δεν μπορουσα,μου χαλουσαν τη διαθεση!!κλεινομουν στο δωματιο μετα κ εκλαιγα που μου το χαλανε!!!
ευτυχως πολυ γρηγορα ηρθα στα ισα μου κ εδειξα οτι τα καταφερνω μονη μου χωρις κανεναν συμβουλατορα κ σιγα σιγα απομακρυνονταν!!ειδαν οτι δεν χρειαζομαι κατι!!! Razz Razz

65νεαρές μανούλες - Σελίδα 3 Empty Απ: νεαρές μανούλες Τετ Αυγ 25, 2010 12:16 pm

refaki

refaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ ΟΤΙ Η ΜΠΕΜΠΑ ΜΟΥ ΘΑ ΧΕΙ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΔΩΜΑΤΙΟ... ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΘΑ ΜΑΣΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ. ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΙΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΕΤΑΙ! ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΙ ΣΤΕΝΑΧΟΡΗΜΕΝΗ! ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΩ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΝΑ ΔΩ ΠΟΥ ΘΑ ΝΑΙ Ο ΓΑΜΟΣ ΠΩΣ ΘΑ ΝΑΙ Η ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ (ΓΙΑΤΙ Μ'ΑΥΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ) ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΞΥΝΟΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΧΑΛΙΑ Mad

66νεαρές μανούλες - Σελίδα 3 Empty Απ: νεαρές μανούλες Τετ Αυγ 25, 2010 12:17 pm

Dimitra_Elena

Dimitra_Elena
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ίσα ίσα με πιάνει η ομάδα,μιας και έγινα μανούλα στα 23 μου...

Μπράβο σε όλες που πήρατε την ευθύνη τόσο μικρές.Αν και "μάνα" δεν σε κάνει η ηλικία,αλλά τα θέλω κι ο χαρακτήρας σου.

Να μας ζήσουν!

67νεαρές μανούλες - Σελίδα 3 Empty Απ: νεαρές μανούλες Τετ Αυγ 25, 2010 12:26 pm

manoula3

manoula3
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
μην αφηνεις να σε ταραζουν....οτι ζεις το ζεις μια φορα κ κανενας δεν εχει δικαιωμα να στο χαλαει!!!!!!αμα ξινισει ο πατερας σου,πολυ απλα μην τον κοιτας!!!ε μα να μην χαιρεται για τη ευτυχια του παιδιου του...πολυ με στεναχωρουν αυτα!!καλα κ τα δικα μου περι οικογενειας δεν ειναι κ τα ιδανικα,αλλα αλλη φορα!! Razz

με το καλο κ ο γαμος!!!ξεχασα να το πω η γαιδουρα!! Embarassed

68νεαρές μανούλες - Σελίδα 3 Empty Απ: νεαρές μανούλες Τετ Αυγ 25, 2010 12:29 pm

refaki

refaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
manoula3 έγραψε:μην αφηνεις να σε ταραζουν....οτι ζεις το ζεις μια φορα κ κανενας δεν εχει δικαιωμα να στο χαλαει!!!!!!αμα ξινισει ο πατερας σου,πολυ απλα μην τον κοιτας!!!ε μα να μην χαιρεται για τη ευτυχια του παιδιου του...πολυ με στεναχωρουν αυτα!!καλα κ τα δικα μου περι οικογενειας δεν ειναι κ τα ιδανικα,αλλα αλλη φορα!! Razz

με το καλο κ ο γαμος!!!ξεχασα να το πω η γαιδουρα!! Embarassed

Very Happy Very Happy Very Happy ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ!!!

69νεαρές μανούλες - Σελίδα 3 Empty Απ: νεαρές μανούλες Τετ Αυγ 25, 2010 12:53 pm

manoula3

manoula3
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κ γω σ'ευχαριστω πολυ refaki!!!κ υπομονη...ολα φτιαχνουν καποια στιγμη!!!!μην χαλας την ευτυχια σου,συμβιβασου για λιγο!!!!!
με το καλο το μωρακι σου!!! Very Happy

70νεαρές μανούλες - Σελίδα 3 Empty Απ: νεαρές μανούλες Πεμ Δεκ 02, 2010 12:27 pm

argyro 2

argyro 2
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
kai ego edo to proto mou paidaki kai eimai 25

71νεαρές μανούλες - Σελίδα 3 Empty Απ: νεαρές μανούλες Τετ Δεκ 08, 2010 9:53 am

manoulitsa90

manoulitsa90
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
μαλλον ειμαι η πιο μικρη εδω μεσα π εγινα μανουλα..εγω οταν εμαθα οτι ειμαι εγκυος ημουν 18 κ οταν γεννησα ημουν 19...φυσικα δεν ημουν παντρεμενη αλλα τα ειχα με τον αντρα μ 1.5 χρονο κ αποφασισαμε να το κρατησουμε.ειχαμε βεβαια προβλημα με τον μπαμπα μ αλλα ευτυχως αυτο δε σταθηκε εμποδιο στην ευτυχια μας.

72νεαρές μανούλες - Σελίδα 3 Empty Απ: νεαρές μανούλες Τετ Δεκ 08, 2010 10:18 am

ΘεονιΜ*

ΘεονιΜ*
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
manoulitsa90 έγραψε:μαλλον ειμαι η πιο μικρη εδω μεσα π εγινα μανουλα..εγω οταν εμαθα οτι ειμαι εγκυος ημουν 18 κ οταν γεννησα ημουν 19...φυσικα δεν ημουν παντρεμενη αλλα τα ειχα με τον αντρα μ 1.5 χρονο κ αποφασισαμε να το κρατησουμε.ειχαμε βεβαια προβλημα με τον μπαμπα μ αλλα ευτυχως αυτο δε σταθηκε εμποδιο στην ευτυχια μας.

Εγω ειμαι η πιο μικρη...σε παρακαλω! Razz Razz Razz Αισθανομαι 15..πιανεται? Razz

73νεαρές μανούλες - Σελίδα 3 Empty Απ: νεαρές μανούλες Τετ Δεκ 08, 2010 10:44 am

manoulitsa90

manoulitsa90
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
χαχα....δε νομιζω!!!! tongue

74νεαρές μανούλες - Σελίδα 3 Empty Απ: νεαρές μανούλες Τετ Δεκ 08, 2010 11:00 am

ΘεονιΜ*

ΘεονιΜ*
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κριμαααα! αδικιααα!!! νεαρές μανούλες - Σελίδα 3 463819 νεαρές μανούλες - Σελίδα 3 235182 νεαρές μανούλες - Σελίδα 3 40746

75νεαρές μανούλες - Σελίδα 3 Empty Απ: νεαρές μανούλες Πεμ Δεκ 09, 2010 3:59 am

agapi

agapi
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
λοιπον κοριτσακια μου! ειμαι και εγω μικρη μανουλα....την κορη μου την γεννησα στα 20και τωρα στα 24 περιμενω το αδελφακι της. Αν βεβαια δεν ειχα και μια ατυχια πριν κανα χρονο, στα 23 θα ειχα δυο...!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 7]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις