26 Απ: νεαρές μανούλες Τρι Ιουν 29, 2010 4:39 am
dinaki88
Η ψυχή της παρέας!
πολύ πιθανό, δεν έχω πάρε δώσε με κανένα συγγενήμου , οπότε μπορεί να είσαι και να μη το ξέρωpeppy-mama έγραψε:re ntinaki gia psaxou ligo??
mipws eimaste tpt syggeneis??
κι εμένα το ίδιοpeppy-mama έγραψε:i apla pantreytikame ton idio antra..
emena kanei kai to allo omws...meta apo megalous periodous grinias kai fasarias erxetai mes tin kalosyni ikai tin agapi..fysika krataei mono wres alla pragmatika nomizw oti kapoioi anthrwpoi pala DEN einai ETOIMOI gia oikogeneia..oxi logw ilikias gt einai poly wrimos idi alla logw apaitisewn
πρώτα με κάνει σ@!τά με τη συμπεριφορά του και τους τρόπους του και μετά θα έρθει θα μου έχει φτιάξει καφέ, θα μου πει κάνε ένα μπάνιο χαλάρωσε και θα έχει την απαίτηση να τα ξεχάσω όλα!
είναι δυνατόν?
καλά βέβαια μετά από λίγο ξανά μανά, και οι καλοσύνες μόνο ότνα με φτάσει στο αμήν!
αυτό για την ετοιμότητα για οικογένεια δεν μπορώ να το κρίνω, γιατί κι εγώ δεν ξέρω αν ήμουν έτοιμη για οικογένεια,
το μόνο που ξέρω είναι ότι κάποιοι άνθρωποι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ(και αναφέρομαι στους γονείς μου,κλασσικό παράδειγμα ανθρώπων που έπρεπε να γεννηθούν στειρωμένοι)
χαρακτηριστικό παράδειγμα το λιώσιμοο στο WoW(για όσες δεν ξέρουν on line παιχνίδι στο pc)ποιός φέρεται σα παιδί λοιπόν?peppy-mama έγραψε:pws perimeneis na pernas san paidi kathe mera otan exeis DIKO SOU PAIDI?
prepei na ta leme emeis...den eimai moni..ax poso me anakoufizei ayto..
και καλά λιώσε όσο θες αλλά μετά όταν θέλω ένα καφέ με τους φίλους μου μην κράζεις #%#@%!
ναι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΕΜΕΙΣ
ΠΜ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ!!!!!
gokat έγραψε:εγώ παντρεύτηκα 23 χρονών και έμεινα έγκυος 4 μήνες μετά το γάμο μου... ανήκω στις νεαρές μανούλες του γκρουπ??? όντως τα πράγματα είναι δύσκολα στις μέρες μας και το μεγαλύτερο κατόρθωμα είναι να κρατήσεις ένα γάμο... Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω αλλά το παλεύω... Το πιο ωραίο δώρο στη ζωη μου είναι η κόρη μου και μόνο και μόνο γι'αυτό το λόγο δε θα μετανιώσω ποτε που βιάστηκα!!!
ε, κοίτα, πιστεύω καλό κριτήριο είναι το βλέμμα σαν αυτό όταν ανακοίνωσες την εγκυμοσύνη. αυτό σημαίνει ότι μάλλον θεωρείσαι μικρή