Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
625 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 625 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 33 από 40]

801Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 33 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Τετ Μαρ 14, 2012 7:46 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
momirene έγραψε:Καλημερα και απο μενα!
Ξεκινησα επιτελους να ετοιμαζω τα πραγματακια μας. Τωρα σηδερωνω λιγο τα ρουχαλακια του μωρου. Αυριο παω Αισθητικο για γενικο ρεκτιφιε χαχααχχα και να κανω μερικα ψωνια για μενα για την κλινηκη.
Βαρια δεν νοοιωθω ακομα. Το βραδυ πλεον δεν τρωω για να κοιμαμαι ανετα. Τα κιλα δεν τα βλεπω χαχαχαχχα τελος οτι πηρα πηρα! Αυριο θα κανω και τις τελευταιες εξετασεις (αιμα, ουρα, κερατινη, ουρια). Και Τριτη παω στον γιατρο να κλεισω επισημα το ραντεβου της καισαρικης.

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ....ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΧΘΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΕΙΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΜΟΝΗ ΜΟΥ Mad ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ.ΕΝ ΤΕΛΗ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΝΑ ΜΕ ΑΠΟΤΡΙΧΩΝΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ Rolling Eyes

802Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 33 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Τετ Μαρ 14, 2012 7:50 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
nakos έγραψε:Kοριτσια καλημερα!! εχω χαθει!!! εχω καιρο να σας γραψω γιατι ειχα πολλα τρεχαματα!! αλλα σας διαβαζω!!! Τατιαννα μου να σου ζησει η κουκλα σου!! Τα νεα μου: προχτες καναμε τον πολιτικο μας γαμο και σημερα ξεκινησαμε τα μαθηματα του ανωδινου!! αλλα ειμαι σκασμενη!! πηγα να κανω τις τελευταιες εξετασεις γιατι μπαινω στο μηνα μου και στον υπερηχο εδειξε οτι ο πλακουντας ειναι grade iii!! και το βαρος του μωρου 2300 kg.! λιγο δεν ειναι βρε κοριτσια! δεν ανησυχω τοσο για το βαρος οσο για τον πλακουντα που εχει γερασει! νωρις δεν ειναι για να ειναι grade iii? αυριο θα δω τον γιατρο κ ισως ξανακανω υπερηχο μηπως κ η ειδικευομενη εκανε λαθος! ουφ στεναχωρηθηκα λιγο!

ΝΑ ΖΗΣΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΟΜΩΣ Ο ΠΛΑΚΟΥΝΤΑΣ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΕΡΑΣΕΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΤΙ ΟΣΟ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΥΧΟ ΕΙΝΑΙ....ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΑΚΟΥΩ ΟΤΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΝ ΤΕΛΗ.

803Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 33 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Τετ Μαρ 14, 2012 7:52 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
marilia_92 έγραψε:Κοριτσια μου εγω θα ειμαι σε δικλινο για 4-5 μερες και τα καλυπτει ολα το ταμειο.Ελπιζω να μην χρειαστει να κανω καισαρικη γιατι θα πανε παραπανω οι μερες και τα εξοδα...Τι ωραια μερα που εχει σημερα καλε;Σημερα θα βγω για περπατημα με τον αντρα μου μιας και η μαμα μου θα προσεχει τα παιδια.Επιτελους εξωωωωωω....

ΜΑΙ ΝΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΤΣΙ ΚΑΛΟΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ!!!ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ Mad

804Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 33 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Τετ Μαρ 14, 2012 8:01 am

marilia_92

marilia_92
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
XRYSA M έγραψε:
marilia_92 έγραψε:Κοριτσια μου εγω θα ειμαι σε δικλινο για 4-5 μερες και τα καλυπτει ολα το ταμειο.Ελπιζω να μην χρειαστει να κανω καισαρικη γιατι θα πανε παραπανω οι μερες και τα εξοδα...Τι ωραια μερα που εχει σημερα καλε;Σημερα θα βγω για περπατημα με τον αντρα μου μιας και η μαμα μου θα προσεχει τα παιδια.Επιτελους εξωωωωωω....

ΜΑΙ ΝΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΤΣΙ ΚΑΛΟΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ!!!ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ Mad

Απο εδω και περα καλος θα ειναι.Κι εγω δεν αντεχα αλλο βρηκα ευκαιρια σημερα για ξεπορτησμα

805Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 33 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Τετ Μαρ 14, 2012 8:43 am

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
XRYSA M έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ!!!ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΡΔΙΟΤΟΚΟΓΡΑΦΟ.ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΛΟΞΥΓΓΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ ΠΩΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΝ.ΕΙΜΑΣΤΕ 2800 Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 33 215994ΕΧΕΙ ΚΑΤΕΒΕΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΩ ΚΑΙ.....ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΕΞ!!!ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΛΕΩ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΠΑΜΕ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ(ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΤΟ ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ)ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΑΝ ΜΕ ΠΙΑΣΟΥΝ ΠΟΝΟΙ Mad Mad Mad ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΕΧΩ ΨΙΛΟΕΝΟΧΛΗΣΟΥΛΕΣ ΑΦΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΥΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΗΤΑΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΧΤΥΠΟΥΣΕ ΑΠΟ ΚΑΤΩ.Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΑΝ ΝΙΩΘΩ ΠΟΝΟ ΚΑΘΕ 15 ΛΕΠΤΑ ΤΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΤΗΛ.Α!!!ΜΕ ΕΒΓΑΛΕ ΠΑΛΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΣΕ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΙΜΑΙ ΣΗΜΕΡΑ 36 Κ 3 ΜΕΡΕΣ ΝΟΜΙΖΩ,ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΕΒΓΑΛΕ 37.ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΦΤΙΑΞΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΠΑΓΩΤΟ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΤΥΠΑΣ!!!ΑΠΟ ΚΙΛΑ ΕΙΜΑΙ +15 ΚΑΙ ΛΕΩ ΝΑ ΤΑ ΑΥΞΗΣΩ ΛΙΓΟ Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
αντε ωραια περιμενουμε να βγει η μπεμπα!απο κατω δεν σε εξετασε να δει για διαστολη???μονο καρδιοτοκογραφο?παντως αυτο ισχυει αν κανεις σεξ βοηθαει πολυ το σπερμα....αντε χρυσα παρε φορα...... Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 33 328109 Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 33 328109

806Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 33 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Τετ Μαρ 14, 2012 8:52 am

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
αχ τατιανα ερχετε και η δικια μας σειρα για ξενυχτι....και ειναι το χειροτερο μου!εισαι και μονη μπορεις που λεει να κοιμηθεις κατα τη διαρκεια της μερας εμεις που εχουμε και αλλα να εξυπηρετησουμε???αντε να δουμε!και εγω απο βδομαδα θα κανω μαλλι κουρεμα,βαψιμο,αποτριχωσεις και νυχια μη με δει ο γιος μου και τρομαξει!οσες περιμενετε να γεννησετε μη βαψετε νυχια θα σας τα ξεβαψουν χερια ποδια να ξερετε!!!

807Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 33 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Τετ Μαρ 14, 2012 9:07 am

τατιανα

τατιανα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
XRYSA M έγραψε:
τατιανα έγραψε:
dinaki78 έγραψε:
παντως ειναι μια κουκλιτσα...να την χαιρεσαι....κ εγω θελωωωωωωωωωω

Αυτο είναι το μόνο που μου δύναμη, την βλέπω κ λέω χαλάλι της θα κάνω υπομονή...
Αλλιώς είναι πολυ δύσκολα των πρώτο καιρο, τα άκουγα κ εγω αλλα τώρα που το ζω καταλαβαίνω πραγματικά..
Με το καλο να πάρεις κ εσυ το μωρακι σου αγκαλιά!!

ΤΑΤΙΑΝΑ Η ΜΙΚΡΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΤΣΑΧΠΙΝΑ ΓΙΑΥΤΟ ΣΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ.ΥΠΟΜΟΝΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΟΝΟ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΖΟΡΙΚΟΣ ΜΕΤΑ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΑ ΚΟΥΜΠΙΑ ΤΗΣ.ΣΚΕΨΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΤΙ ΓΛΥΤΩΣΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΗΝΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ.

χρυσα η μικρη ησυχη ειναι, εκτος απο 2 βραδυα που εκλαιγε επέιδη πονουσε.
απλα σαν νεογεννητο θηλαζει πολλεεεςςς ωρες κ ετσι ειμαι καθηλωμενη σε ενα καναπε..αλλα που θα παει θα βρουμε τους ρυθμους μας!
αντε εσεις βαλτε μπρος για σ... και θα ειναι διπλη κ η ευχαριστηση..χεχε
απο κιλακια μια χαρουλα ειναι το μωρακι σου, απο δω κ περα οποτε γεννησεις θα ειστε οκ!

γκαλαιτζογλου έγραψε:αχ τατιανα ερχετε και η δικια μας σειρα για ξενυχτι....και ειναι το χειροτερο μου!εισαι και μονη μπορεις που λεει να κοιμηθεις κατα τη διαρκεια της μερας εμεις που εχουμε και αλλα να εξυπηρετησουμε???αντε να δουμε!και εγω απο βδομαδα θα κανω μαλλι κουρεμα,βαψιμο,αποτριχωσεις και νυχια μη με δει ο γιος μου και τρομαξει!οσες περιμενετε να γεννησετε μη βαψετε νυχια θα σας τα ξεβαψουν χερια ποδια να ξερετε!!!

αχ αυτο το σκεφττομαι κ λεω μπραβο σε οσες εχουν κ αλλα παιδακια..πως αντεχετε??
εγω που εβαψα τα νυχια μια μερα πριν σπασουν τα νερα..κ με μονιμο βερνικη κιολας..αλλα ενταξει δεν μου ειπαν τιποτα, νομιζω στην καισαρικη πιο πολυ το προσεχουν.
ουτε αποτριχωθηκα..ευτυχως ειμαι πολυ ατριχη γενικα κ δεν με ξυρισανε καν..

Νακος Να ζησετε!!! Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 33 50580

808Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 33 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Τετ Μαρ 14, 2012 12:37 pm

momirene

Προβληαμ η αποτρυχωση μονη μου...εδω ουτε τις καλτσες μου δεν μπορω να βαλω μονη μου πλεον Very Happy Παω αυριο να γινω κουκλα!

809Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 33 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Τετ Μαρ 14, 2012 11:08 pm

mommy2be

mommy2be
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
nakos έγραψε:Kοριτσια καλημερα!! εχω χαθει!!! εχω καιρο να σας γραψω γιατι ειχα πολλα τρεχαματα!! αλλα σας διαβαζω!!! Τατιαννα μου να σου ζησει η κουκλα σου!! Τα νεα μου: προχτες καναμε τον πολιτικο μας γαμο και σημερα ξεκινησαμε τα μαθηματα του ανωδινου!! αλλα ειμαι σκασμενη!! πηγα να κανω τις τελευταιες εξετασεις γιατι μπαινω στο μηνα μου και στον υπερηχο εδειξε οτι ο πλακουντας ειναι grade iii!! και το βαρος του μωρου 2300 kg.! λιγο δεν ειναι βρε κοριτσια! δεν ανησυχω τοσο για το βαρος οσο για τον πλακουντα που εχει γερασει! νωρις δεν ειναι για να ειναι grade iii? αυριο θα δω τον γιατρο κ ισως ξανακανω υπερηχο μηπως κ η ειδικευομενη εκανε λαθος! ουφ στεναχωρηθηκα λιγο!

Καλημέρα!
κ εμένα μια απ τα ίδια! είμαι μια εβδομάδα πριν από εσένα κ η μπέμπα μας τη δευτέρα ήταν 2,500 κιλά κ ο πλακούντας grade 3. εγώ δεν ανησύχησα τόσο. Λες να πρέπει να πάμε με πρόκληση πιο νωρίς; (δεν το θέλω καθόλου)

810Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 33 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Τετ Μαρ 14, 2012 11:10 pm

mommy2be

mommy2be
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αλεξάνδρα13 έγραψε:
XRYSA M έγραψε:
Αλεξάνδρα13 έγραψε:Εγώ ήμουν προχθές που τον μέτρησε 31w 3d και ήταν 2,400kg.Και στον 1μου έτσι έλεγαν ότι ήταν μεγάλος,αλλά δεν έμαθα ποτέ πόσο περίπου πρέπει να είναι δηλαδή σε αυτή την εβδομάδα??Μόνο με ρωτούσε αν είχα στην 1εγκυμοσύνη ζάχαρο,πίεση,προεκλαμψία,αυτά.

ΤΩΡΑ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΕΙΧΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΗΔΗ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΡΩΤΗΣΑ Embarassed ΜΕΓΑΛΟ ΜΩΡΑΚΙ Ε???ΕΜΕΝΑ ΤΟΣΟ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ 34 ΕΒΔΟΜΑΔΑ.ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΟΥ ΜΩΡΟ ΕΝ ΤΕΛΗ ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ??
Κοριτσάρες κερνάω τούρτα,έχωγενέθλιασήμερα!!Όσες πιστές προσέλθετε!Γεννήθηκε 37w 4d και ήταν 3,740kg και 54πόντους,κάναμε καισαρική.Απλά σε αυτό λέμε με φυσιολογικό όμως αν είναι έτσι μεγάλο το σκέφτομαι πολύ!

Να σου ζήσει!!!
πόσο γίνεται σήμερα;;

811Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 33 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Πεμ Μαρ 15, 2012 1:46 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γκαλαιτζογλου έγραψε:
XRYSA M έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ!!!ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΡΔΙΟΤΟΚΟΓΡΑΦΟ.ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΛΟΞΥΓΓΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ ΠΩΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΝ.ΕΙΜΑΣΤΕ 2800 Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 33 215994ΕΧΕΙ ΚΑΤΕΒΕΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΩ ΚΑΙ.....ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΕΞ!!!ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΛΕΩ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΠΑΜΕ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ(ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΤΟ ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ)ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΑΝ ΜΕ ΠΙΑΣΟΥΝ ΠΟΝΟΙ Mad Mad Mad ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΕΧΩ ΨΙΛΟΕΝΟΧΛΗΣΟΥΛΕΣ ΑΦΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΥΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΗΤΑΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΧΤΥΠΟΥΣΕ ΑΠΟ ΚΑΤΩ.Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΑΝ ΝΙΩΘΩ ΠΟΝΟ ΚΑΘΕ 15 ΛΕΠΤΑ ΤΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΤΗΛ.Α!!!ΜΕ ΕΒΓΑΛΕ ΠΑΛΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΣΕ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΙΜΑΙ ΣΗΜΕΡΑ 36 Κ 3 ΜΕΡΕΣ ΝΟΜΙΖΩ,ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΕΒΓΑΛΕ 37.ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΦΤΙΑΞΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΠΑΓΩΤΟ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΤΥΠΑΣ!!!ΑΠΟ ΚΙΛΑ ΕΙΜΑΙ +15 ΚΑΙ ΛΕΩ ΝΑ ΤΑ ΑΥΞΗΣΩ ΛΙΓΟ Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
αντε ωραια περιμενουμε να βγει η μπεμπα!απο κατω δεν σε εξετασε να δει για διαστολη???μονο καρδιοτοκογραφο?παντως αυτο ισχυει αν κανεις σεξ βοηθαει πολυ το σπερμα....αντε χρυσα παρε φορα...... Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 33 328109 Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 33 328109

ΟΧΙ ΓΕΩΡΓΙΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΕΤΑΡΤΗ!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ Ο ΣΥΖΗΓΟΣ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΩ ΕΓΩ ΠΛΕΟΝ.ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΑΝ ΘΕΛΩ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΝΑΙ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ ΜΗΝ ΓΕΝΝΗΣΩ Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΝΟ ΣΟΥΒΛΙΕΣ????

812Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 33 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Πεμ Μαρ 15, 2012 2:36 am

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
XRYSA M έγραψε:
γκαλαιτζογλου έγραψε:

ΟΧΙ ΓΕΩΡΓΙΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΕΤΑΡΤΗ!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ Ο ΣΥΖΗΓΟΣ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΩ ΕΓΩ ΠΛΕΟΝ.ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΑΝ ΘΕΛΩ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΝΑΙ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ ΜΗΝ ΓΕΝΝΗΣΩ Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΝΟ ΣΟΥΒΛΙΕΣ????
εγω δεν καταλαβαινα κατι αν αρχησουν οι συσπασεις νομιζω αρχιζει η διαστολη απλα εμενα 27 που θα παω με ειπε θα με δει απο κατω και τις αλλες φορες μολις εμπενα στο μηνα μου με εβλεπε!τωρα σουβλιες θα νιωθεις και βαρος χαμηλα,εγω νιωθω στη λεκανη μου πολυ πιεση.

813Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 33 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Πεμ Μαρ 15, 2012 4:59 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?????ΕΔΩ ΠΑΛΙ ΒΡΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ?????

814Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 33 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Πεμ Μαρ 15, 2012 5:46 am

dinaki78

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
XRYSA M έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?????ΕΔΩ ΠΑΛΙ ΒΡΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ?????
εδω ειναι χαρα θεου και με εκανε ο αντρας μου μπανιο....καταντιααααααααα

815Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 33 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Πεμ Μαρ 15, 2012 6:39 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
dinaki78 έγραψε:

ΕΛΑ ΒΡΕ ΤΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΟΤΗΤΑΣ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΟΛΛΗΣΗ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΜΟΥ ΒΑΖΕΙ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΤΣΕΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΑΙ Embarassed

816Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 33 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Πεμ Μαρ 15, 2012 6:41 am

dinaki78

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
XRYSA M έγραψε:
dinaki78 έγραψε:

ΕΛΑ ΒΡΕ ΤΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΟΤΗΤΑΣ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΟΛΛΗΣΗ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΜΟΥ ΒΑΖΕΙ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΤΣΕΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΑΙ Embarassed

το ξερω μωρε...ολα αυτος τα κανει δεν εχω παραπονο...απλα ειμαι σε φαση συνεχους γκρινιας

817Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 33 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Πεμ Μαρ 15, 2012 6:43 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
dinaki78 έγραψε:
XRYSA M έγραψε:
dinaki78 έγραψε:

το ξερω μωρε...ολα αυτος τα κανει δεν εχω παραπονο...απλα ειμαι σε φαση συνεχους γκρινιας

ΥΠΟΜΟΝΗ....ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ?ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΣΑΙ?

818Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 33 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Πεμ Μαρ 15, 2012 6:49 am

dinaki78

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
XRYSA M έγραψε:
dinaki78 έγραψε:
XRYSA M έγραψε:
dinaki78 έγραψε:

ΥΠΟΜΟΝΗ....ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ?ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΣΑΙ?

34w+2d....22/3 θα παμε να μας δει και στις 8/04 θα το παρει με καισαρικη ειπε...27/03 που μπαινω στον μηνα μου ελπιζω να με αφησει να σηκωθω

819Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 33 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Πεμ Μαρ 15, 2012 6:56 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΕΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ DINAIKI ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΑΝ ΠΟΛΛΕΣ....ΟΛΕΣ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ!

820Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 33 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Πεμ Μαρ 15, 2012 6:59 am

dinaki78

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
XRYSA M έγραψε:ΕΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ DINAIKI ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΑΝ ΠΟΛΛΕΣ....ΟΛΕΣ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ!
η πιο μεγαλη ωρα ειναι τωρα!!!!!!!!!!!

821Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 33 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Πεμ Μαρ 15, 2012 7:47 am

marilia_92

marilia_92
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπερα κοριτσια.Τι κανετε;Σημερα μπηκα και επισημος στον μηνα μου.Αχ περιμενω πως και πως την μπεμπα.Σε 2 μερες παω παλι στον γιατρο μου γιατι ειναι πολυ χαμηλα η μικρη και μου ειπε πως ειναι πολυ πιθανο να γεννησω συντομα.Εχω τρομερο ανχος λες και ειναι η πρωτη μου γεννα.Αρρωστησε ο μικρος μου σημερα κιολας και ειμαστε ολοι στο τρεξιμο.

822Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 33 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Πεμ Μαρ 15, 2012 8:27 am

marilia_92

marilia_92
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Που ειστε βρε εγκυουλες;

823Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 33 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Πεμ Μαρ 15, 2012 8:32 am

marilia_92

marilia_92
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
[/quote]
nina 03/04
anastasia78 04/04
τατιανα 04/04 flower γεννησε 3/3 flower
XRYSA M 07/04
marilia_92 12/04 (διδυμακια κοριτσι-αγορι)
nakos 13/04
kata 15/04
maya 15/04
Areti2011 20/04
grousi 20/04 (εχει 1 κοριτσακι)
KellyB 21/04
Γκαλαιτζογλου 23/04 (εχει 2 κοριτσακια)
mariza 24/04
karata 25/04
momirene 25/04 (εχει 1 αγορακι)
Νταλια 27/04
its a boy 10/4
eleni7 25/4

juliaton 13/4
explorerefi 27/4
its a boy 10/4
katerinakal (εχει ενα αγορακι)

mommy2be 23/4
elpidamamy 28/4

elenathens 28/4
βικτωρια 27/4

αλεξανδρα13 25/4
peripmalou 28/4 [/quote]

824Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 33 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Πεμ Μαρ 15, 2012 8:54 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
marilia_92 έγραψε:Που ειστε βρε εγκυουλες;

ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ MARILIA....ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟΥΛΗ ΣΟΥ.ΑΣΕ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΩΜΕΝΟΙ.ΑΝΤΕ ΜΠΗΚΕΣ ΣΤΟΝ ΜΗΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗ ΜΕΡΑ ΚΑΝΩ ΔΟΥΛΕΙΕΣ.ΤΩΡΑ ΣΙΔΕΡΩΝΩ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ.ΘΑ ΡΘΟΥΝ Κ 2 ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΜΕ ΠΙΤΣΑ!!!!!!!!! Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 33 215994 Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 33 215994 Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 33 215994 ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΕΒΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ.ΕΣΥ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ???

825Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 33 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Πεμ Μαρ 15, 2012 11:39 am

marilia_92

marilia_92
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
XRYSA M έγραψε:
marilia_92 έγραψε:Που ειστε βρε εγκυουλες;

ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ MARILIA....ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟΥΛΗ ΣΟΥ.ΑΣΕ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΩΜΕΝΟΙ.ΑΝΤΕ ΜΠΗΚΕΣ ΣΤΟΝ ΜΗΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗ ΜΕΡΑ ΚΑΝΩ ΔΟΥΛΕΙΕΣ.ΤΩΡΑ ΣΙΔΕΡΩΝΩ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ.ΘΑ ΡΘΟΥΝ Κ 2 ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΜΕ ΠΙΤΣΑ!!!!!!!!! Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 33 215994 Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 33 215994 Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 33 215994 ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΕΒΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ.ΕΣΥ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ???

Τις τελευταιες μερες ειδικα ειναι πολυ χαμηλα.Εχω και πολυ εντονους πονους και δεν μπορω να κατσω καν...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 33 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις