Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
662 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 662 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 40]

426Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 18 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Πεμ Μαρ 01, 2012 5:43 am

marilia_92

marilia_92
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Elenathens έγραψε:Καλημεραααα!!!
Αντε κοριτσια καλο μας μηνα!
Τον αλλο μηνα γενναμε!!!!!!!!!!! Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 18 612298

Καλο μηναααα!!!!!!!Καποιοες μπορει να γεννησουμε και νωριτερα και να μην φαμε ολο τον 9ο.Οποτε απο εδω και περα οταν εχουμε καιρο να δουμε καποια στην ομαδουλα μας η γενικως στο φορουμ πρεπει να υποψιαστουμε καμια γεννηση.

427Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 18 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Πεμ Μαρ 01, 2012 8:05 am

τατιανα

τατιανα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλησπερα γκαστρουλιτσες!!
Αχ μαριλια και εγω παλι αναγουλες..μαλλον επειδη κοντευω να μπω στον μηνα μου γινονται τιποτα αλλαγες..
Τι κανετε πως νιωθετε??

Η νταλια εχει καιρο να μπει..που εισαι κοριτσακι??

ψαχνω να αγορασω τσαντα αλλαξιερα, μηπως εχετε να προτεινετε κατι?

428Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 18 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Πεμ Μαρ 01, 2012 8:48 am

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τατιανα έγραψε:Καλησπερα γκαστρουλιτσες!!
Αχ μαριλια και εγω παλι αναγουλες..μαλλον επειδη κοντευω να μπω στον μηνα μου γινονται τιποτα αλλαγες..
Τι κανετε πως νιωθετε??

Εγω παντος αναγουλες δεν εχω...η ορεξη καλα κρατει! Ισχως γιατι ερχομαι τελευταια και καταιδρωμενη!!!!
Ναι και η νταλια εχει να μπει καιρι, και η εφη(its a boy)... Ελπιζω να ειναι ολα καλα...
Για τσαντα-αλλαξιερα αν θες ριξε μια ματια στο www.cozycorner.gr. Εχει φοβερα γκατζετακια!

429Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 18 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Πεμ Μαρ 01, 2012 8:57 am

marilia_92

marilia_92
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Elenathens έγραψε:
τατιανα έγραψε:Καλησπερα γκαστρουλιτσες!!
Τι κανετε πως νιωθετε??

Εγω παντος αναγουλες δεν εχω...η ορεξη καλα κρατει! Ισχως γιατι ερχομαι τελευταια και καταιδρωμενη!!!!
Ναι και η νταλια εχει να μπει καιρι, και η εφη(its a boy)... Ελπιζω να ειναι ολα καλα...
Για τσαντα-αλλαξιερα αν θες ριξε μια ματια στο www.cozycorner.gr. Εχει φοβερα γκατζετακια!

Κοριτσια η Νταλια μπαινει στο φορουμακι και βλεπει συνεχεια τα νεα μας απλως δεν γραφει...Οσο για την Εφη δεν ξερω που εχει χαθει μακαρι να ειναι ολα καλα...

430Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 18 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Πεμ Μαρ 01, 2012 9:07 am

τατιανα

τατιανα
η εφη καλα ειναι απλα αποχωρησε απο το φορουμ..
Μιλαμε μαζι της σε ενα αλλο, οποια θελει της λεω μεσω πμ

Ελενα δεν δουλευει το λινκ

431Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 18 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Πεμ Μαρ 01, 2012 10:03 am

Ντάλια

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσακια εδω ειμαι κι εγω!! Διβαζω τα νεακια σας κι ας μην γραφω συχνα..Δεν ξερω τις τελευταιες μερες με εχει πιασει μια υπνηλια και νιωθω οτι δεν εχω δυναμη ουτε τα ματια μου να ανοιγοκλεισω ωρες ωρες!! Κατα τα αλλα ολα βαινουν καλως!! Ο μπεμπης κλωτσαει ΣΥΝΕΧΕΙΑ κι ετσι ειμαι ησυχη οτι ειναι καλα γιατι το επομενο ραντεβου ειναι σε 20 μερες για να τον δουμε...Μας ειπε κι ο γιατρος οτι εχει γυρισει και προς τα κατω και πολυ χαρηκα!! Ελπιζω να μεινει ετσι,ρωτησα τον γιατρο και ειπε τωρα δεν ξαναγυριζει..Ας ελπισουμε!! Οσον αφορα τα πραγματακια του ειναι ολα ετοιμα, τα ρουχαλακια του πλυθηκαν και σιδερωθηκαν( η μαμα μου να ναι καλα), και τα εχω σε σακουλες φυλαξης ρουχων.. Τελος του μηνα θα τα τακτοποιησω και στα ντουλαπια του.. Ευτυχως μας εδωσαν καροτσακια πορτ μπεμπε και τετοια οποτε ειμαστε κομπλε κι απο αυτα! Πηρα και μπανακι!! Τελικα πηρα με βαση,πολυ βολικο φαινεται!! Αυτα τα νεα μου! Αα,σημερα με εχει πιασει ενας πονος στα πλευρα,με κλωτσαει κι ο μπεμπης εκει και εχω πεθανει,εχει καμια κατι τετοιο η να ανησυχω;;

432Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 18 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Πεμ Μαρ 01, 2012 10:23 am

elpidamamy

elpidamamy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ? ΕΜΕΙΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΤΕ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ!!! ΣΗΜΕΡΑ ΗΡΘΕ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΛΗΝΑΜΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΜΠΕΜΠΑΣ ΑΥΡΙΟ ΣΙΔΕΡΟ!! ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ

433Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 18 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Πεμ Μαρ 01, 2012 11:28 am

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τατιανα έγραψε:η εφη καλα ειναι απλα αποχωρησε απο το φορουμ..
Μιλαμε μαζι της σε ενα αλλο, οποια θελει της λεω μεσω πμ

http://www.cosycorner.gr/ για να δουμε τωρα!

434Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 18 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Πεμ Μαρ 01, 2012 11:38 am

τατιανα

τατιανα
Elenathens έγραψε:

http://www.cosycorner.gr/ για να δουμε τωρα![/quote]

οκ τωρα παω να δω!

435Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 18 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Παρ Μαρ 02, 2012 2:03 am

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερα κοριτσια τι κανετε?εγω τρεχω για ψωνια μια για το μπεμπη μια για το παιδικο πολλες ετοιμασιες!σημερα εκανα κ τα χαρτια μου για τα επιδοματα του ικα ευτυχως ολα καλα προλαβα να παρω κ κατι γιατι ολο κοβουν κοβουν....να μη πω τι να τους κοπει!!!!!!!!!!εγω περιπου στις 20 του μηνα θα μπω στο μηνα μου ελπιζω να μπει ο απριλης κ να γεννησω....τατιανα εσυ μπηκες αντε αναμονη τωρα!!!!

436Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 18 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Παρ Μαρ 02, 2012 2:15 am

kata

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημέρα κορίτσια!

Σας διαβάζω κι εγώ σχεδόν καθημερινά αλλά επειδή κυρίως μπαίνω αργά το βράδυ (άτιμη αυπνία) δε γράφω, αφ'ενός γιατί είμαι μόνη μου μέσα σαν τον κούκο και αφ'ετέρου γιατί εκείνη την ώρα νιώθω ράκος (το μάτι όμως γαρίδα!)

Διάβασα ότι δεν έχετε το φύλο του παιδιού. Λοιπόν, έχω αγοράκι και είναι το δεύτερο παιδάκι μου μετά την κόρη μου!

Ρε κορίτσια, τον τελευταίο καιρό έχω απίστευτο πόνο στα κόκκαλα της λεκάνης (από κάτω Embarassed ) και κάνω βήματα σαν της γκέισας. Δε θυμάμαι να το είχα στην πρώτη εγκυμοσύνη. Το νιώθει καμία αυτό;

437Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 18 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Παρ Μαρ 02, 2012 2:28 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
kata έγραψε:Καλημέρα κορίτσια!

Σας διαβάζω κι εγώ σχεδόν καθημερινά αλλά επειδή κυρίως μπαίνω αργά το βράδυ (άτιμη αυπνία) δε γράφω, αφ'ενός γιατί είμαι μόνη μου μέσα σαν τον κούκο και αφ'ετέρου γιατί εκείνη την ώρα νιώθω ράκος (το μάτι όμως γαρίδα!)

Διάβασα ότι δεν έχετε το φύλο του παιδιού. Λοιπόν, έχω αγοράκι και είναι το δεύτερο παιδάκι μου μετά την κόρη μου!

Ρε κορίτσια, τον τελευταίο καιρό έχω απίστευτο πόνο στα κόκκαλα της λεκάνης (από κάτω Embarassed ) και κάνω βήματα σαν της γκέισας. Δε θυμάμαι να το είχα στην πρώτη εγκυμοσύνη. Το νιώθει καμία αυτό;
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!!!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΤΟ ΝΙΩΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ 6ΜΙΣΗ ΜΗΝΩΝ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΦΟΥ Η ΜΠΕΜΠΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΚΑΤΩ.ΕΓΩ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΝ ΝΙΩΘΩ ΚΥΡΙΩΣ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΟΤΑΝ ΞΑΠΛΩΝΩ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟΣ ΑΠ ΟΤΙ ΤΟ ΣΤΡΩΜΑ ΤΟΥ ΚΡΕΒΑΤΙΟΥ ΜΟΥ!ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ!

438Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 18 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Παρ Μαρ 02, 2012 2:37 am

kata

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
XRYSA M έγραψε:

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!!!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΤΟ ΝΙΩΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ 6ΜΙΣΗ ΜΗΝΩΝ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΦΟΥ Η ΜΠΕΜΠΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΚΑΤΩ.ΕΓΩ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΝ ΝΙΩΘΩ ΚΥΡΙΩΣ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΟΤΑΝ ΞΑΠΛΩΝΩ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟΣ ΑΠ ΟΤΙ ΤΟ ΣΤΡΩΜΑ ΤΟΥ ΚΡΕΒΑΤΙΟΥ ΜΟΥ!ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ!

Καλημέρα Χρύσα! Σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Έχεις δίκιο, μάλλον αυτό θα βοηθήσει! Θα επιστρατεύσω το μαξιλάρι θηλασμού. Το μόνο πρόβλημα είναι πως αλλάζω πλευρό κάθε 5 λεπτά (χωρίς υπερβολή!) οπότε θα είναι λίγο ζόρι να γυροφέρνω το μαξιλάρι μαζί μου. Προβλέπω ο άντρας μου να κοιμάται στη δουλειά τον επόμενο μήνα! Rolling Eyes

439Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 18 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Παρ Μαρ 02, 2012 2:41 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
kata έγραψε:
XRYSA M έγραψε:

Καλημέρα Χρύσα! Σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Έχεις δίκιο, μάλλον αυτό θα βοηθήσει! Θα επιστρατεύσω το μαξιλάρι θηλασμού. Το μόνο πρόβλημα είναι πως αλλάζω πλευρό κάθε 5 λεπτά (χωρίς υπερβολή!) οπότε θα είναι λίγο ζόρι να γυροφέρνω το μαξιλάρι μαζί μου. Προβλέπω ο άντρας μου να κοιμάται στη δουλειά τον επόμενο μήνα! Rolling Eyes
ΧΑΧΑΧ ΟΝΤΝΩΣ ΤΟ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΛΕΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ.ΒΑΣΑΝΟ!ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΦΕΡΕΙ ΑΠΕΞΩ ΑΠΕΞΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΩ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ.ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΥΠΝΟ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟΝ ΚΑΝΩ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΦΕΥΓΕΙ Laughing

440Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 18 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Παρ Μαρ 02, 2012 2:47 am

kata

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Α, όχι εγώ δεν μπορώ χωρίς να είναι δίπλα μου! Τον χρησιμοποιώ για στήριγμα για να αλλάζω πλευρό!!! Laughing Laughing Laughing

441Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 18 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Παρ Μαρ 02, 2012 3:01 am

kata

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ντάλια έγραψε:Αα,σημερα με εχει πιασει ενας πονος στα πλευρα,με κλωτσαει κι ο μπεμπης εκει και εχω πεθανει,εχει καμια κατι τετοιο η να ανησυχω;;

Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη από τον 7ο μήνα και μετά δεν μπορούσα να σταθώ από τον πόνο στα πλευρά (κυρίως αριστερά). Είχα κάνει έναν υπέρυχο καρδιάς όμως πριν αρχίσω να πονάω και ο γιατρός (ο Θεός να τον κάνει) πίεζε τόσο την κεφαλή που όταν γύρισα σπίτι είχα μελανιές στα σημεία γύρω από το στηθος! Οπότε απέδωσα εκεί τον τόσο έντονο πόνο. Εμένα πέρασε αφού γέννησα. (ευτυχώς γιατί μετέ από 3 μήνες πίστευα ότι δε θα περάσει ποτέ!)

442Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 18 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Παρ Μαρ 02, 2012 3:37 am

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kata έγραψε:Α, όχι εγώ δεν μπορώ χωρίς να είναι δίπλα μου! Τον χρησιμοποιώ για στήριγμα για να αλλάζω πλευρό!!! Laughing Laughing Laughing
χαχαχα και εγω το ιδιο κανω ειδικα οταν με πιανουν κραμπες στην κοιλια τον σκουνταω να με γυρισει!πολλες κραμπες και στα ποδια εχω κοριτσια εσεις?μεσα στον υπνο με πιανουν!

443Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 18 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Παρ Μαρ 02, 2012 3:41 am

marilia_92

marilia_92
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γκαλαιτζογλου έγραψε:
kata έγραψε:Α, όχι εγώ δεν μπορώ χωρίς να είναι δίπλα μου! Τον χρησιμοποιώ για στήριγμα για να αλλάζω πλευρό!!! Laughing Laughing Laughing
χαχαχα και εγω το ιδιο κανω ειδικα οταν με πιανουν κραμπες στην κοιλια τον σκουνταω να με γυρισει!πολλες κραμπες και στα ποδια εχω κοριτσια εσεις?μεσα στον υπνο με πιανουν!

Κι εγω εχω κραμπες αλλα γενικα ολη την ημερα

444Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 18 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Παρ Μαρ 02, 2012 3:46 am

kata

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
marilia_92 έγραψε:
γκαλαιτζογλου έγραψε:

Κράμπες στα πόδια είχα στην 1η εγκυμοσύνη στον ύπνο μου. Απαίσιος τρόπος να ξυπνάει κανείς. Τώρα 2-3 μέρες έχω ξυπνήσει από κράμπα στην κοιλιά, στα δεξιά πάντα. Κάτι τέτοιο σε πιάνει κι εσένα;

445Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 18 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Παρ Μαρ 02, 2012 3:53 am

explorerefi

explorerefi
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημέρα κορίτσια. Μόλις γύρισα από τον καφέ, έφαγα... Και εγώ πριν λίγο καιρό τον χρησιμοποιούσα για να γυρίζω πλευρό, αλλά τον λυπήθηκα γιατί δουλεύει όλη μέρα και μέσα στο κρύο. Φοβερό πόνο έχω στην μέση τώρα τελευταία και αισθάνομαι ότι θα φύγει από την θέση της όταν πάω να αλλάξω πλευρό.
Έχω πολύ άγχος να δω πόσο μεγάλωσε το κοριτσάκι μου... Υπομονή μέχρι την Τρίτη... Πάντως ο άντρας μου λέει ότι μεγάλωσε η κοιλιά μου.

446Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 18 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Παρ Μαρ 02, 2012 4:19 am

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kata έγραψε:
marilia_92 έγραψε:
γκαλαιτζογλου έγραψε:

Κράμπες στα πόδια είχα στην 1η εγκυμοσύνη στον ύπνο μου. Απαίσιος τρόπος να ξυπνάει κανείς. Τώρα 2-3 μέρες έχω ξυπνήσει από κράμπα στην κοιλιά, στα δεξιά πάντα. Κάτι τέτοιο σε πιάνει κι εσένα;
ναι με τραβαει πολυ χαμηλα κυριως πολυ εντονος πονος μεσα στον υπνο οντως απαισιος τροπος να ξυπνας μεσα στη νυχτα.....στα ποδια αυτο το μηνα με ξεκινησαν στις γαμπες!

447Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 18 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Παρ Μαρ 02, 2012 4:35 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!

Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

448Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 18 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Παρ Μαρ 02, 2012 4:42 am

kata

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Θυμάμαι ότι στην 1η εγκυμοσύνη έλεγα "Άντε να γεννήσω να κοιμηθω" αφού δε βολευόμουν πουθενά και διάβαζα βιβλία μέχρι τις 5 το πρωί. Που να ήξερα ότι μετά θα αναπολούσα τις λογοτεχνικές βραδιές μου ενώ έκανα χιλιόμετρα με τη μικρή στην αγκαλιά μέσα στο σαλόνι γιατί αν τολμούσα να την αφήσω ξεσήκωνε τον τόπο! Τώρα να δω τι θα γίνει με 2 παιδιά. Καλό Σεπτέμβρη θα ξανακοιμηθούμε! Δεν πειράζει, γερά να είναι τα παιδάκια μας!

449Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 18 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Παρ Μαρ 02, 2012 4:58 am

Ντάλια

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kata έγραψε:
Ντάλια έγραψε:Αα,σημερα με εχει πιασει ενας πονος στα πλευρα,με κλωτσαει κι ο μπεμπης εκει και εχω πεθανει,εχει καμια κατι τετοιο η να ανησυχω;;

Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη από τον 7ο μήνα και μετά δεν μπορούσα να σταθώ από τον πόνο στα πλευρά (κυρίως αριστερά). Είχα κάνει έναν υπέρυχο καρδιάς όμως πριν αρχίσω να πονάω και ο γιατρός (ο Θεός να τον κάνει) πίεζε τόσο την κεφαλή που όταν γύρισα σπίτι είχα μελανιές στα σημεία γύρω από το στηθος! Οπότε απέδωσα εκεί τον τόσο έντονο πόνο. Εμένα πέρασε αφού γέννησα. (ευτυχώς γιατί μετέ από 3 μήνες πίστευα ότι δε θα περάσει ποτέ!)

Αχ εμενα με ποναει στα δεξια πλευρα.. Θα ρωτησω και τον γιατρο μου...
Κραμπες εχω κι εγω την νυχτα, στα ποδια κυριως αλλα και στην κοιλια χαμηλα ποτε δεξια και ποτε αριστερα. Για τα ποδια μου ειχε δωσει ο γιατρος μαγνησιο και για την κοιλια που τον ειχα ρωτησει μου ειχε πει πως δεν εχει να κανει με την μητρα οποτε να μην ανησυχω..

450Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 18 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Παρ Μαρ 02, 2012 5:41 am

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας κοριτσια και απο μενα!
Καλως ηρθες kata!
Ανοιξε ο καιρος! Νομιζω δεν θα μας τα ξαναχαλασει!
Εχω μια απορια. Ο γιατρος μου ειπε μαγνησιο να παιρνω μεχρι την 32-33η εβδομαδα. Μετα να το κοψω. Και εσας σας το εχει πει;

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις