226 Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Κυρ Φεβ 19, 2012 1:31 am
its a boy
Η ψυχή της παρέας!
kalimera koritsia ti kanete? wraio kairo exoyme simera
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
τατιανα έγραψε:elpidamamy έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ , ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΠΗΤ 28/4, ΣΕ 2 ΕΒΔΟΜΑΕΣ ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΙΑ!!! ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΩΣ Κ ΠΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ!!! ΤΗΣ ΤΡΙΤΗ ΕΧΟΥΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΕΧΩ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩ ΑΠΟ 21/1 ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΛΕΙΨΕΙ!!!
Σε προσθεσα και σενα στην λιστα μας! με το καλο η μπεμπα σου..και εμεις ολοι οικογενειακως ανυπομονουμε πολυ πολυ και οσο πλησιαζει ο καιρος ακομα περισσοτερο!
ΚΑΛΟΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΑ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΑ ΝΕΑ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥnikole20 έγραψε:Γεια σας,εμεις αυριο θα κανουμε το πρωτο μας μαθημα ανωδυνου τοκετου..!!!εσεις εχετε ξεκινησει,εχετε κανει και ποσα μαθηματα μεχρι τωρα ???? και τι κανεις σε αυτο το μαθημα??
ειναι να κανω αυριο το πρωτο μου μαθημα και εγω! θα σας πω μετα εντυπωσεις..its a boy έγραψε:koritsia xtes peiga ston gynaikologo kai o mpompira einai mia xara.1900 grammaria einai.anypomono na ton kratisw agkalia moy.mexri 10-4 ton perimenw.alla me eipe mporei na peraseis aytin tin imerominia an ola kylisoyn fysiologika
ποσων εβδομαδων εισαι εφη? 32 νομιζω?
μια χαρα ο μπομπιρακος σου..αντε λιγο εμεινε!! δεν ξερω να σε βοηθησω γι'αυτο που ρωτας!
Μαριλια ωραια η φωτο σου..!!
25 pounds ειναι περιπου 30 euro
its a boy έγραψε:XRYSA M kalimera.kai ed stin thessaloniki o kairos einai xalia pali.mas ekane ena savvatokyriako yperoxo kai simera einai moyntos,synnefiasmenos.ase
τατιανα έγραψε:καλημερα!
Και εδω μια βγαζει ηλιο μια συννεφιαζει...
Πως πατε απο ετοιμασιες κοριτσια??
τα εχετε αγορασει ολα?
βικτωρια έγραψε:εγω τα εχω παρει ολα εκτος απο την αλαξιερα
its a boy έγραψε:koritsia telika dikio exoyn poy lene oti opos einai o kairos einai kai i psyxologia soy.
απο την εγκυμοσυνη ειναι τα ουλα σου ετσι και μενα ματωνουν παρα πολυ,υπομονη!μου τα λεγαν και μενα αυτα και οτι δεν κανει οποια εχει περιοδο να παει σε λεχωνα και να μη βγαινω το βραδυ στο μπαλκονι και αλλα τετοια αλλα δεν τα εδωσα και πολυ βαση!απλα ηθελα οι επισκεπτες μου να ερθουν μετα τον πρωτο μηνα γιατι ηταν χειμωνας και να μη μας κολησουν τιποτα!και τωρα το ιδιο θελω βασικα!explorerefi έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια. Μόλις ήρθα από τον οδοντίατρο. Δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά μου είπε, ούτε καν καθαρισμό και εγώ υποφέρω από τα ούλα μου. Τέλος πάντων, ετοιμάζομαι να κατέβω Αθήνα, θέλω τόσο πολύ να δω την μικρούλα μου!
Έχετε ακούσει για κάποια έθιμα, δεν ξέρω πως αλλιώς να τα πω? Παράδειγμα μέχρι να σαραντήσουμε δεν κάνει να μένουν τα ρούχα του μωρού απλωμένα έξω το βράδυ ή η λεχώνα δεν πρέπει να βγαίνει έξω μετά τη δύση. Κάπου τα έχω ξαναδιαβάσει, αλλά μου τα είπε και η πεθερά μου χτες.
its a boy έγραψε:marilia_92 kai egw simera fagame kai xsaplwsa.me xsypnise o antras moy 7:00 to apogeyma. einai fysiologiko ayto twra na koimame synexeia? einai symptwma apo tin egkymosini? giati stis arxes tis egkymosinis moy koimomoyn synexeia kai twra poy mpika ston 8 pali me epoiase ypnilia
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης