201 Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Παρ Φεβ 17, 2012 10:57 am
its a boy
Η ψυχή της παρέας!
explorerefi an exeis exswteriko giatro na pas ston giatro soy kopela moy na se dei na soy pei.min stenaxwriese tzampa
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
its a boy έγραψε:kai emena tatiana 40 me pernei.twra poy tha me vlepei kathe 2 evdomades tha pleirwnete kanonika o gynaikologos?
elpidamamy έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,ΤΟ ΜΟΝΗΜΟ ΑΝΧΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΠΕΡΝΕΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΒΑΡΟΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΒΡΗΚΑΜΕ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΜΙΑ ΜΗΤΡΙΑΙΑ ΑΡΤΗΤΙΑ. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΔΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΤΗΝ 26 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ 801GR Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΠΕ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ, ΕΧΩ ΠΑΛΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΑ ΕΙΜΑΙ 30+ 3 ΠΟΣΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ? ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ 26 ΠΟΣΟ ΒΑΡΟΣ ΕΙΧΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΑΣ?
σε ειπε οτι ειναι ωριμος?σορυ δεν καταλαβα!απλα μην αγχωνεσε ολα καλα θα πανε αν προσεχεις!!!!!explorerefi έγραψε:Στο διαδίκτυο που ψάχνω λέει ότι είναι φυσιολογικό να ωριμάζει ο πλακούντας. Αλλά εγώ είμαι πάρα πολύ φοβιτσιάρα. Πριν λίγο έκλαιγα και ο πατέρας μου φώναζε. Χάλια είμαι.
explorerefi έγραψε:Στο διαδίκτυο που ψάχνω λέει ότι είναι φυσιολογικό να ωριμάζει ο πλακούντας. Αλλά εγώ είμαι πάρα πολύ φοβιτσιάρα. Πριν λίγο έκλαιγα και ο πατέρας μου φώναζε. Χάλια είμαι.
explorerefi έγραψε:Εφιάλτες έβλεπα όλο το βράδυ.
marilia_92 έγραψε:explorerefi έγραψε:Εφιάλτες έβλεπα όλο το βράδυ.
Κι εγω αλλα δεν με αφησε να κοιμηθω πολυ η μπεμπα μου....
XRYSA M έγραψε:marilia_92 έγραψε:explorerefi έγραψε:Εφιάλτες έβλεπα όλο το βράδυ.
Κι εγω αλλα δεν με αφησε να κοιμηθω πολυ η μπεμπα μου....
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΚΛΩΤΣΑΕΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΚΑΛΕΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ!ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΕΓΩ ΤΙ ΟΝΕΙΡΟ ΕΙΔΑ!ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΓΕΝΝΗΣΑ ΕΝΑ ΓΑΤΙ ΚΕΡΑΜΙΔΟΓΑΤΟ ΓΚΡΙ!!!!ΧΑΧΑΧΑΧ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΩ!
explorerefi έγραψε:Κορίτσια sos!!! Μόλις γύρισα από τον γιατρό του ΙΚΑ, ήθελα να μου γράψει ενέσεις, και μου είπε ότι ο πλακούντας είναι 1 προς 2 και ότι το μωρό είναι 5 μέρες μικρότερο. Από την αρχή είχαμε 2 μέρες διαφορά. Είναι 1330γρ και είμαι στην 30η βδομάδα. Ξέρει καμιά να μου πει? Αυτός δεν φαίνεται να ανυσηχεί ιδιαίτερα αλλά είπε θέλει προσοχή.
Σε εσάς έχουν πει τέτοια?
Elenathens έγραψε:explorerefi έγραψε:Κορίτσια sos!!! Μόλις γύρισα από τον γιατρό του ΙΚΑ, ήθελα να μου γράψει ενέσεις, και μου είπε ότι ο πλακούντας είναι 1 προς 2 και ότι το μωρό είναι 5 μέρες μικρότερο. Από την αρχή είχαμε 2 μέρες διαφορά. Είναι 1330γρ και είμαι στην 30η βδομάδα. Ξέρει καμιά να μου πει? Αυτός δεν φαίνεται να ανυσηχεί ιδιαίτερα αλλά είπε θέλει προσοχή.
Κοριτσακι μου μην αγχωνεσαι! Η βαθμολογια εχει να κανει με το ποσο "γερναει" ο πλακουντας, αλλα τωρα που μπαινουμε στην τελικη ευθεια σε ολες τις εγκυμονουσες φθινει μεχρι το τελος. Δεν ξερω αν καπνιζεις, γιατι αυτο παιζει καποιο ρολο σε αυτο... Ολα θα ειναι αψογα μην ανησυχεις!
explorerefi έγραψε:Elenathens έγραψε:explorerefi έγραψε:Κορίτσια sos!!! Μόλις γύρισα από τον γιατρό του ΙΚΑ, ήθελα να μου γράψει ενέσεις, και μου είπε ότι ο πλακούντας είναι 1 προς 2 και ότι το μωρό είναι 5 μέρες μικρότερο. Από την αρχή είχαμε 2 μέρες διαφορά. Είναι 1330γρ και είμαι στην 30η βδομάδα. Ξέρει καμιά να μου πει? Αυτός δεν φαίνεται να ανυσηχεί ιδιαίτερα αλλά είπε θέλει προσοχή.
Κοριτσακι μου μην αγχωνεσαι! Η βαθμολογια εχει να κανει με το ποσο "γερναει" ο πλακουντας, αλλα τωρα που μπαινουμε στην τελικη ευθεια σε ολες τις εγκυμονουσες φθινει μεχρι το τελος. Δεν ξερω αν καπνιζεις, γιατι αυτο παιζει καποιο ρολο σε αυτο... Ολα θα ειναι αψογα μην ανησυχεις!
Έχω κόψει το τσιγάρο από τότε που έμαθα ότι είμαι έγκυος. Το θέμα είναι ότι έχω λύκο και δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να επηρρεάσει αυτό. Υπομονή μέχρι την Τρίτη κάνω και δεν ξαναπάω ποτέ σε άλλο γιατρό...
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης