576 Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Τρι Μαρ 06, 2012 2:21 pm
γκαλαιτζογλου
Πανταχού παρούσα!
εκανα την παραγγελια με αντικαταβολη φυσικα μου εγινε η επιβεβαιωση και τωρα περιμενω....3 εβδομαδες ελεγε καθυστερηση και τους πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν τοσο περιπου θα κανει ισως και λιγοτερο!αυτες παρηγγειλα μηπως αυτες ειχες παρει και εσυ?momirene έγραψε:καλη ποιοτητα στις πιτζαμες απλα ηθελα καποιες που ηταν 3 τεμαχια και ειχαν εκπτωση 60%, τις παρηγγειλα και χωρις να μου πουν κατι πχ με μαιλ, δεν υπηρχαν στο πακετο. δεν τις πληρωσα αφου ειχα βαλει αντικαταβολη ευτυχως μεχρι εκει με εκοψε να μην πληρωσω με πιστωτικη. Και ακομα και τωρα να πας στο σαιτ τους ειναι διαθεσιμες γιατι το συστημα τους δεν εχει αμεση επαφη με την αποθηκη για να πει οτι δεν υπαρχει αποθεμα. Αυτα κυριως για προιοντα σε εκπτωση. Μετα απο 4 μερες μου δινουν αριθμο αποστολης Γενικης Ταχυδρομικης αλλα...το δεμα δεν το ειχε η κουριερ! Δεν το ειχαν δωσει απλα το πακεταρισαν (ισως) και το ειχαν εκει στην αποθηκη τους για αγνωστο χρονικο διαστημα. Το πηρα μετα απο 10 μερες ενω θα μπορουσα να το εχω σε 2 αφου πληρωνω κουριερ! Σε μερικα προιοντα ειχα εκπτωση 60% αλλα επειδη ηθελα να παρω δωρο μια τσαντα με κωδικο που εδινες η εκπτωση εγινε 40% ...μπαχαλο! Και για να τους βρω αφου δεν σηκωναν τηλεφωνο , τους βρηκα και μιλησα με chat sto Facebook (κατι ηταν και αυτο). Εγω απλα εχω συνηθισει να μπαινω σε σαιτ να ψωνιζω και να ξερω οτι αυτα που εβαλα θα μου ερθουν σιγουρα οχι να μαντευω. Αμα μπεις στη σελιδα τους εχει απειρα παραπονα.γκαλαιτζογλου έγραψε:δεν σου ηρθανε ποτε?ποιο πολυ για την ποιοτητα ηθελα να μαθω!αν ειναι καλα η ψευτικα!γιατι εχουν καλες εκπτωσεις και το σκεφτομουν.....momirene έγραψε:Εγω ειχα ψωνισει πιτζαμες απο αυτους.γκαλαιτζογλου έγραψε:καλημερα σε ολες!!!!!θελω να ρωτησω ποια κοπελα εγκυουλα ειχε παραγγειλει πυτζαμες απο το la redoute?θυμαμαι ειχατε βαλει τα link και ειχε ωραια σετακια!θα με βοηθησετε?
1. Οτι τα βαζεις παραγγελια δεν σημαινει οτι θα τα παρεις αφου δεν ξερουν αν υπαρχουν στην αποθηκη τους.
2. Με τα ποσοστα εκτπωεις ειανι ενα μπαχαλο.
3. Αγορασε πιτζαμες γιατι μπορει αδικα να περιμενεις.
4. Απαραδεκτο σαιτ.
http://www.laredoute.gr/product-Σύνολο-ειδικά-για-το-θηλασμό-3-κομμάτια-.aspx?productID=324190138&documentID=407711&topLevel=53
http://www.laredoute.gr/product-Νυχτικό-και-μπολερό-ειδικά-για-το-θηλασμό.aspx?productID=324177486&documentID=407711&topLevel=53