Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
658 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 658 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 13 από 40]

301Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 13 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Τετ Φεβ 22, 2012 3:56 am

βικτωρια

βικτωρια
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
εγω γεννηθικα 3950 αλλα ο αντρας μου 2100 ο 1ος γιος-3780 2ος-3770 και 3ος 3500 και οι τρις 38 εβδομαδων και στο 2ο μου ειπανε οτι το μωρο θα΄ναι πολυ μικρο λογο της αποκολισης που ειχα

302Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 13 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Τετ Φεβ 22, 2012 4:02 am

momirene

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Κοριτσια εχω προβλημα...ξυνιλας και καουρας! Τι να κανω? Βαρεθηκα να τρωω Maalox!

303Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 13 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Τετ Φεβ 22, 2012 4:06 am

βικτωρια

βικτωρια
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
εγω εκανα doppler επειδη ειχα πολυ χαμηλο πλακουντα ευτυχως ανεβηκε και ειχα και 3 παλινδρομες εγω θα γεννισω στο ρεα που πληρωνεις οτι θα παρεις απο το ταμειο σου (βοηθημα τοκετου) στη 4η γεννα

304Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 13 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Τετ Φεβ 22, 2012 4:24 am

its a boy

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
momirene se katalavenw apolyta.kai egw ta idia exw.egw pali to siropi malox pernw.kai me eipe o giatros otan tha exw ayta ta symptwmata na trww elafria.

305Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 13 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Τετ Φεβ 22, 2012 4:49 am

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
momirene έγραψε:Κοριτσια εχω προβλημα...ξυνιλας και καουρας! Τι να κανω? Βαρεθηκα να τρωω Maalox!
εγω σημερα εφαγα τυροπιτακια και με πιασε και ηπια ενα φλυτζανι κρυο γαλα και με ηρεμησε!επισης διαβασα οτι βοηθαει πολυ το πρασινο μηλο και το παγακι!δοκιμασε τα και βλεπεις απο το να τρως χαπακια!!!!!!

306Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 13 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Τετ Φεβ 22, 2012 5:03 am

dinaki78

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
και σε εμενα η γιατρος ειπε στο μεγαλο ζορι να παρω κανενα simeco αλλα μεχρι σημερα απλα υπομενω το βασανιστηριο της καουρας με αποτελεσμα να τρωω ολο και λιγοτερο και να μην βαζω κιλα

307Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 13 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Τετ Φεβ 22, 2012 5:07 am

its a boy

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
dinaki78 egw teleytaia for apoy eixa peira malox siropi.mia koytalia tis soypas ipia kai den me xsanapiase. voithaei poly to malox.alla an pareis pare se siropi malox oxi xapi.to siropi energi pio grigora apo to xapi

308Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 13 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Τετ Φεβ 22, 2012 6:58 am

τατιανα

τατιανα
momirene έγραψε:Κοριτσια εχω προβλημα...ξυνιλας και καουρας! Τι να κανω? Βαρεθηκα να τρωω Maalox!

μια γνωστη μου τρωει μηλα κοκκινα και την βοηθανε στην καουρα και γιαουρτι..
Εγω ακομα δεν εχω παθει καουρες.

Νταλια θρεφταρακι ο μπεμπης σου μπραβο!!εμενα στις 30 εβδομαδες ηταν 1600 τωρα εχω περιεργια να δω ποσο εχει παει γιατι εχω φουσκωσει αρκετααα!

Βικτωρια μπραβο και σε σας αντε ολα καλα να μας πανε σε ολες!!

Σημερα εκανα το δευτερο μαθημα ανωδινου..ωραια ηταν μας μιλησε αναλυτικα για τα συμπτωματα του τοκετου και τα σχετικα..την αλλη φορα θα μιλησουμε για θηλασμο!

309Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 13 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Τετ Φεβ 22, 2012 8:26 am

mommy2be

mommy2be
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλησπερίζω όλες τις εγκυούλες Απριλίου!
Τατιάνα τι καλά που κάνεις μαθήματα! εμένα με έβαλαν 1 μήνα πριν γεννήσω. Να δω τι θα αποκομίσω...
Επι μία ώρα τουλάχιστον είχαμε συνεχές κλοτσίδι κ μπουνίδι από την μικρή μπεμπούλα!!! Είχα αρχίσει να ανησυχώ. Τώρα ηρέμησε. Δεν μου χε ξανασυμβεί σε τέτοια διάρκεια! Εσάς;

310Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 13 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Τετ Φεβ 22, 2012 8:34 am

τατιανα

τατιανα
mommy2be έγραψε:καλησπερίζω όλες τις εγκυούλες Απριλίου!
Τατιάνα τι καλά που κάνεις μαθήματα! εμένα με έβαλαν 1 μήνα πριν γεννήσω. Να δω τι θα αποκομίσω...
Επι μία ώρα τουλάχιστον είχαμε συνεχές κλοτσίδι κ μπουνίδι από την μικρή μπεμπούλα!!! Είχα αρχίσει να ανησυχώ. Τώρα ηρέμησε. Δεν μου χε ξανασυμβεί σε τέτοια διάρκεια! Εσάς;

γιατι σε βαλαν τοσο αργα?εμεις ειμαστε 4 κοπελες η μια ειναι στον 7ο,η μια μπηκε στο μηνα της και ετσι κανουμε διπλο μαθημα (2 ωρες αντι 1) για να τα προλαβουμε ολα..
Αχ εμενα δεν σταματαει ολοι μερα να κουνιεται..ελαχιστες ειναι οι στιγμες που ηρεμει εντελως!Δεν με ανησυχει ομως το κουνημα..αν δεν κουνιοταν θα ανησυχουσα, αυτο μας ελεγε η μαια σημερα οτι το μωρο πρεπει να το νιωθουμε ΚΑΘΕ μερα.

311Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 13 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Τετ Φεβ 22, 2012 12:13 pm

its a boy

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
geia sas koritsia. kai emena moy to eipe o gynaikologos prepi to mwri mesa stin imera na xtypaei 10 fores.mia mera me eipe an den to nioseis me perneis amesws tilefwno.emena o mpempis oxi 10 fores tin imera me klotsaei. alla parapanw. exw xasei to metrima.kai egw aytis tis logikis eimai.kalytera na xtypaei oli mera para katholoy

312Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 13 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Πεμ Φεβ 23, 2012 5:00 am

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
εγκυουλες που ειστε?????ετοιμασιες και τρεξιμο να φανταστω!!!!!!εγω σημερα θα παω στη συναντηση με μαια στα πρεναταλ,να δουμε τι θα μας πει....εχω ερωτηση να σας κανω με τα βλαστοκυταρα τι σκοπευετε να κανετε?εγω τις αλλες φορες δεν κρατησα γιατι θεωρησα πεταμενα λεφτα τα 2000 που ζητουσαν τοτε οι ιδιωτικες εταιριες και να πω οτι θα ητν 100% συμβατα για ολα τα μελη της οικογενειας οκ να το κανω!τωρα σκεφτομαι να τα κανω δωρεα σε δημοσιο νοσοκομειο διαβασα οτι τα δωριζεις και τα εξεταζουν δωρεαν αυτοι και αν υπαρχει δοτης τα δινουν.θα παω απο το νοσοκομειο που τα συλλεγουν να παρω το κιτ που δινουν και θα τα δωσω τουλαχιστον ισως καποιος τα χρειαστει!!!!!ισως καποιος γινει καλα!ειναι τελειως δωρεαν ολη η διαδικασια παντως!

313Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 13 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Πεμ Φεβ 23, 2012 5:07 am

its a boy

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γκαλαιτζογλου geia soy ti kaneis? egw simera peiga sto IKA gia na ananewsw ta vivliaria ygeias kai rwtisa kai gia to epidoma loxeias.kai me eipane oti efoson gennisis se dimosio nosokomeio den pernei tipota sto xeri esy.to nosokomeio ta pernei kateythian apo to ika.oso gia tis idiwtikes klinikes to ika den exei symvasei me oles tis klinikes. kai meta peiga ston OAED gia na ananewsw tin karta anergias.oxi oti perimenw na me vroyn doyleia alla den variese pote den xsereis

314Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 13 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Πεμ Φεβ 23, 2012 7:31 am

mommy2be

mommy2be
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
τατιανα έγραψε:
mommy2be έγραψε:καλησπερίζω όλες τις εγκυούλες Απριλίου!

γιατι σε βαλαν τοσο αργα?εμεις ειμαστε 4 κοπελες η μια ειναι στον 7ο,η μια μπηκε στο μηνα της και ετσι κανουμε διπλο μαθημα (2 ωρες αντι 1) για να τα προλαβουμε ολα..
Αχ εμενα δεν σταματαει ολοι μερα να κουνιεται..ελαχιστες ειναι οι στιγμες που ηρεμει εντελως!Δεν με ανησυχει ομως το κουνημα..αν δεν κουνιοταν θα ανησυχουσα, αυτο μας ελεγε η μαια σημερα οτι το μωρο πρεπει να το νιωθουμε ΚΑΘΕ μερα.

Αστα γιατί έκανα βλακεία κ δεν μπήκα στο προηγουμενο τμήμα που ξεκινάει την άλλη εβδομάδα γιατί θα έχανα το πρώτο μάθημα λόγω δουλειάς. Ε, και το είπα στη μαία κ είπε οτι δεν γίνεται να χάσω μάθημα κ έτσι με έβαλε στον επόμενο κύκλο μαθημάτων, τέλη Μαρτίου!! κρίμα, κ ήθελα να πάω τώρα που αισθάνομαι ακόμα και πιο ανάλαφρη.. τι να πεις;;

315Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 13 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Πεμ Φεβ 23, 2012 8:17 am

τατιανα

τατιανα
αχ κοριτσακια μου εγω ειμαι χαλια..αρρωστησα!
Απο την κυριακη ειμαι καπως αλλα σημερα ξυπνησα με πονοκεφαλο, βουλωμενη μυτη και ειμαι σαν ζαβλακωμενο..οσο και να προσεχα τελικα δεν την γλυτωσα..και μαλλον ξερω και τον ενοχο που με κολησε Twisted Evil Twisted Evil
ελπιζω μονο να μην κανω πυρετο γιατι κυκλοφορει και μια ιωση με υψηλο πυρετο..

Γεωργια και εγω σκεφτομαι να δωρισω το αιμα απο τον ομφαλιο..(να το καρατησουμε σε ιδιωτικη δεν εχουμε την δυνατοτητα) κατι μας ειπε και η μαια στα μαθηματα και ειπαμε να μας πει λεπτομερειες την επομενη φορα..οτι μαθεις πες!

316Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 13 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Πεμ Φεβ 23, 2012 1:46 pm

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τατιανα έγραψε:αχ κοριτσακια μου εγω ειμαι χαλια..αρρωστησα!
Απο την κυριακη ειμαι καπως αλλα σημερα ξυπνησα με πονοκεφαλο, βουλωμενη μυτη και ειμαι σαν ζαβλακωμενο..οσο και να προσεχα τελικα δεν την γλυτωσα..και μαλλον ξερω και τον ενοχο που με κολησε Twisted Evil Twisted Evil
ελπιζω μονο να μην κανω πυρετο γιατι κυκλοφορει και μια ιωση με υψηλο πυρετο..

Γεωργια και εγω σκεφτομαι να δωρισω το αιμα απο τον ομφαλιο..(να το καρατησουμε σε ιδιωτικη δεν εχουμε την δυνατοτητα) κατι μας ειπε και η μαια στα μαθηματα και ειπαμε να μας πει λεπτομερειες την επομενη φορα..οτι μαθεις πες!

ΤΑΤΙΑΝΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ.ΤΣΑΓΑΚΙΑ ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΜΟΥ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ!ΟΥΦ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΑΝΕΒΩ!ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!

317Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 13 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Παρ Φεβ 24, 2012 11:51 am

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τατιανα περαστικαααααα! Να πινεις στιμμενα πορτοκαλακια που ειναι και η εποχη τους!
Εγω για να πω την αληθεια πηρα μασκες απο το φαρμακειο να τις εχω προληπτικα στο σπιτι, γιατι ο αντρας μου παραπονιοταν για το στομαχι του σημερα και κυκλοφορει ιογενης γαστρεντεριτιδα και δεν εχω καμια ορεξη.....
Χρυσα μου τις τελευταιες δυο τρεις μερες δεν ημουν καθολου καλα ψυχολογικα και σημερα επανηλθα. Ετσι χωρις να γινει κατι. Υπομονηηηηη! Και εμεις και οι αντρες μας!
Εν τω μεταξυ ποναει πολυ η μεση μου σημερα. Τρελα ομως. Τι να κανω; Πραγματικα υποφερω.επισης παρατηρησα οτι το στηθος μου αρχισε να βγαζει λιγο υγρο. Και κατι τελευταιο! Αυτη την σκουρα γραμμη στην κοιλια την εχετε κανει; Ποτε βγαινει;

318Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 13 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Παρ Φεβ 24, 2012 12:49 pm

τατιανα

τατιανα
Elenathens έγραψε:Τατιανα περαστικαααααα! Να πινεις στιμμενα πορτοκαλακια που ειναι και η εποχη τους!
Εγω για να πω την αληθεια πηρα μασκες απο το φαρμακειο να τις εχω προληπτικα στο σπιτι, γιατι ο αντρας μου παραπονιοταν για το στομαχι του σημερα και κυκλοφορει ιογενης γαστρεντεριτιδα και δεν εχω καμια ορεξη.....
Χρυσα μου τις τελευταιες δυο τρεις μερες δεν ημουν καθολου καλα ψυχολογικα και σημερα επανηλθα. Ετσι χωρις να γινει κατι. Υπομονηηηηη! Και εμεις και οι αντρες μας!
Εν τω μεταξυ ποναει πολυ η μεση μου σημερα. Τρελα ομως. Τι να κανω; Πραγματικα υποφερω.επισης παρατηρησα οτι το στηθος μου αρχισε να βγαζει λιγο υγρο. Και κατι τελευταιο! Αυτη την σκουρα γραμμη στην κοιλια την εχετε κανει; Ποτε βγαινει;

Ευχαριστω ελενα και χρυσα!πινω και πορτοκαλακια στυμενα και τσαγακια..ευτυχως δεν ειμαι χειροτερα!
υπομονη με τα ψυχολογικα μας κοριτσια που θα παει θα γεννησουμε και θα μας περασει!
και εμενα με ποναει η μεση το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να ζητησεις μασαζακι!! Very Happy Very Happy Very Happy
αυτη η σκουρα γραμμη δεν ειναι απαραιτητο οτι θα την κανεις!εγω δεν εχω..
αα και το στηθος μην το πειραξης ε?γιατι μερικες το ζουλανε αλλα δεν κανει..
εγω δεν εχω τιποτα..

319Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 13 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Παρ Φεβ 24, 2012 1:17 pm

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Το παρατηρησα στο ντους. Το ξερω δεν το πειραζω γιατι γινονται συσπασεις νομιζω στη μητρα!
Σημερα που ειχε καλο καιρο επλυνα κουνουπιερα και παντα. Λιγο σιδερο μου εχει μεινει και νομιζω τα τελειωσα ολα... Εσεις τα τελειωσατε;

320Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 13 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Παρ Φεβ 24, 2012 1:30 pm

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Elenathens έγραψε:Το παρατηρησα στο ντους. Το ξερω δεν το πειραζω γιατι γινονται συσπασεις νομιζω στη μητρα!
Σημερα που ειχε καλο καιρο επλυνα κουνουπιερα και παντα. Λιγο σιδερο μου εχει μεινει και νομιζω τα τελειωσα ολα... Εσεις τα τελειωσατε;
χαχαχα ουτε τα ξεκινησαμε!!!!!!ουτε τα ψωνια τελιωσα αυτος ο μηνας θα ειναι πολυ ζορικος ολα μαζι θα τα εχω το παιδικο βαψιματα,δουλειες γιατι μετα με το μωρο δυσκολα ετοιμασιες προικας μωρου,ψωνια...ευτυχως θα με βοηθησει η μαμα μου σε ολα οποτε δεν θα κουραστω τοσο!

321Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 13 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Σαβ Φεβ 25, 2012 4:09 am

marilia_92

marilia_92
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας κοριτσακια μου.Πως ειστε;Εγω σημερα θα βγω βολτουλα και ειμαι πολυ χαρουμενη.Τατιανα μου περαστικα σου.Φροντησε να γινεις γρηγορα καλα γιατι και αρρωστια και μωρακι στην κοιλιτσα ειναι δυσκολο.Το εχω περασει και ξερω...

322Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 13 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Σαβ Φεβ 25, 2012 4:15 am

τατιανα

τατιανα
marilia_92 έγραψε:Γεια σας κοριτσακια μου.Πως ειστε;Εγω σημερα θα βγω βολτουλα και ειμαι πολυ χαρουμενη.Τατιανα μου περαστικα σου.Φροντησε να γινεις γρηγορα καλα γιατι και αρρωστια και μωρακι στην κοιλιτσα ειναι δυσκολο.Το εχω περασει και ξερω...

Καλημερα Μαριλια!Καλη βολτουλα..σε ζηλευω γιατι εχει και υπεροχο καιρο!
Αχ δυσκολο δεν λες τιποτα, εχω μιζεριασει..γιαυτο και σημερα αν και δεν θα παω πουθενα εφτιαξα τα μαλλια μου και βαφτικα γιατι δεν αντεχα αλλο και απεριποιητη και ολη μερα σπιτι!!!
Τι κανουν τα ζουζουνια σου?

323Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 13 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Σαβ Φεβ 25, 2012 4:21 am

marilia_92

marilia_92
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τατιανα κι εγω εχω σκασει μεσα.Σημερα βρηκαμε ευκαιρια και θα ξεμιτισουμε.Να σου πω την αληθεια δεν εχω κουραγιο ουτε διαθεση αλλα μολις βγω θα τα ξεχασω ολα.Οταν γινεις καλα να βγεις κι εσυ.Εχω ακουσει πως ο καιρος απο εδω και περα θα ειναι καλος οποτε θα μας βοηθησει και στο περπατημα που χρειαζεται.Κι εγω επειδη ειμαι ολη μερα μεσα με πιανει και ντυνομαι καλα,χτενιζομαι,βαφομαι για να ανεβει και λιγο η αυτοπεπιθηση.Με ειδε προχθες η πεθερα μου και μου λεει καλα τι κανεις;εφοσον δεν εχεις να πας πουθενα γιατι ετοιμαζεσαι;

Καλα ειναι μεσ'την τρελλα.Χθες επαθα ενα πανικο γιατο χτυπησε ο μικρος στο κεφαλι και τρομαξα αλλα ευτυχως δεν ηταν κατι σοβαρο.Εκανε ενα καρουμπαλακι μονο.Ξενυχτισαμε ομως ολο το βραδυ δεν κοιμοταν με τιποτα.

324Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 13 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Σαβ Φεβ 25, 2012 4:27 am

τατιανα

τατιανα
marilia_92 έγραψε:
Καλα ειναι μεσ'την τρελλα.Χθες επαθα ενα πανικο γιατο χτυπησε ο μικρος στο κεφαλι και τρομαξα αλλα ευτυχως δεν ηταν κατι σοβαρο.Εκανε ενα καρουμπαλακι μονο.Ξενυχτισαμε ομως ολο το βραδυ δεν κοιμοταν με τιποτα.

μπουσουλανε τωρα?
ωχ οπου να ναι θα αρχισει και το περπατημα και θα πεσει πολυ τρεξιμο ε?
καλα να περασετε..ο ηλιος ανεβαζει την διαθεση!!

325Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 13 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Σαβ Φεβ 25, 2012 7:15 am

eleni7

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Γεια σας κορίτσια είχα πολύ καιρό να μπω και βλεπω γεμισατε πολλες σελιδουλες!!! Τις διάβασα όμως όλες και έχω ενημερωθεί!
και ο δικός μου μπεμπούλης μεγαλούτσικος ειναι!! 31 και 1 εβδ. είμαστε 2042gr. ο γιατρός μου είπε καλύτερα να βγει λίγο νωρίτερα για να μη δυσκολευτώ πολυ! με άγχωσε λίγο αυτό...

όσο για μαθήματα ανώδυνου τοκετου τα ξεκιναω και εγω την άλλη εβδομάδα. μου ειπαν να πάρω μαζι μαξιλάρι. και σαλονιου κανει? ξερετε?

όσο για τις καουρες εχω σωθει με πρασινα μήλα. τα λεγομενα ξινόμηλα. τρωω κάθε μέρα 1-2 μήλα και δεν έχω το παραμικρό. αν ξεμείνω καποια μερα επανέρχονται. εχω ακουσει ότι βοηθαει και το γαλα. αλλά εγω δεν πίνω γάλα και δεν ξέρω αν είναι τόσο αποτελεσματικό.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 13 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις