Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
640 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 640 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 40]

326Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 14 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Σαβ Φεβ 25, 2012 9:59 am

elzu

elzu
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλησπερα μανουλιτσες Απριλιου του 12!!!Εγω ειμαι μανουλα του Απριλιου του 11!Με το καλο να ερθουν τα μωρακια σας!Ξερω πως ειναι τωρα στους τελευταιους μηνες!Κοριτσια μου απο τοτε που γεννησα την μικρη μου αρχισα να ζωγραφιζω πανω σε μπλουζακια!Αν θελετε κατι για τα νινακια σας που ερχονται μπορειτε να μου πειτε!Με το καλο κοριτσια μου!

327Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 14 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Σαβ Φεβ 25, 2012 6:03 pm

peripmalou

peripmalou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΒΡΙΣΚΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΗΤ 28/4.
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ,ΟΥΤΕ ΚΙ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΩΡΕΣ.ΕΙΜΑΙ ΛΟΙΠΟΝ 31 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΓΚΑΣΤΡΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΝΩ ΟΛΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΚΑΛΑ,ΜΩΡΟ,ΥΠΕΡΗΧΟΙ,ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ,ΚΕΦΙΑ (ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ),ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΒΟΔΜΑΔΑ ΠΟΥ ΛΟΓΩ ΕΝΤΟΝΩΝ ΣΥΣΠΑΣΕΩΝ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΤΟ YOTOPAR, ΜΙΣΟ ΚΑΘΕ ΕΞΙ ΩΡΕΣ.ΜΕ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΟ ΧΑΛΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ,ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΡΝΩ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΤΑΧΥΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΩΜΑ ΜΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΚΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΜΑ (Η ΚΥΡΙΑ).ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΙΔΕΙΝΩΘΗΚΕ.ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΔΕΧΤΗΚΕ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ? ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΩ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ!!! ΑΝΤΕ ΕΝΑ ΚΟΥΡΑΓΙΟ!

http://WWW.FLOWERTALE.GR

328Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 14 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Σαβ Φεβ 25, 2012 11:17 pm

momirene

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημερα και απο μενα. Εχω μερες να γραψω αλλα εχω γινει νοσοκομα! Ο μικρος εχει παρα πολλες μερες πυρετο, στο τελος πηραμε αντιβιωση. Τωρα ο αντρας μου ειναι επισης με γριπη μαλλον κολλησε απο τον μικρο. Η μαμα και η γιαγια μου επισης κολλησαν απο τον μικρος..παντου θερμομετρα, σιροπια και θερμοφορες!
Εγω ακομα αντεχω, δεν επαθα τιποτα.
Την Παρασκευη πηγαμε ειδαμε και τον μπεμπη. Σχεδον 2 κιλα ειναι, γυρισε με το κεφαλακι και απο συσπασεις εχω ψηλα στην κοιλια. Ο γιατρος ειπε αν εχω χαμηλα να τον παρω τηλεφωνο. Και επειδη ποναω πολυ χαμηλα οταν καθομαι ειπε ξεκουραση και οχι περπατημα γιατι περπατανε οσες ειναι να γεννησουν φυσιολογικα. Προφανως για να μην κατεβει το μωρο ακομα. Τελος Μαρτιου μπαινω στο μηνα μου και μετα κλεινω ραντεβου για καισαρικη, μαλλον 16/4 αντε 17 με βλεπω Smile

329Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 14 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Κυρ Φεβ 26, 2012 2:50 am

marilia_92

marilia_92
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα κοριτσια μου.Χαιρομαι που μπηκανε παλι κοριτσια που ειχαν χαθει.Ωρα να σας πω κι εγω ποσο ειναι το μωρακι μου.Το κοριτσακι μου ειναι 1905gr.Πλησιαζει ο καιρος και εχω ανχοθει λιγακι.Σε 2 εβδομαδες μπαινω στον μηνα μου.Εχω αρχισει να εχω συσπασεις αλλα οχι εντονες.Ο γιατρος μου ειπε αμα γινουν πιο εντονες να κλεισουμε ραντεβου...

330Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 14 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Κυρ Φεβ 26, 2012 5:56 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!!ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ????ΑΧ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΜΕ ΠΟΝΑΝΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΣΚΑΩ!ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ.ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΑ ΠΑΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΝΑ ΠΑΩ.ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΑΥΡΙΟ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΧΑΡΤΑΕΤΟ ΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!ΦΙΛΑΚΙΑ

331Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 14 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Κυρ Φεβ 26, 2012 11:21 am

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
peripmalou έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΒΡΙΣΚΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΗΤ 28/4.
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ,ΟΥΤΕ ΚΙ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΩΡΕΣ.ΕΙΜΑΙ ΛΟΙΠΟΝ 31 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΓΚΑΣΤΡΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΝΩ ΟΛΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΚΑΛΑ,ΜΩΡΟ,ΥΠΕΡΗΧΟΙ,ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ,ΚΕΦΙΑ (ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ),ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΒΟΔΜΑΔΑ ΠΟΥ ΛΟΓΩ ΕΝΤΟΝΩΝ ΣΥΣΠΑΣΕΩΝ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΤΟ YOTOPAR, ΜΙΣΟ ΚΑΘΕ ΕΞΙ ΩΡΕΣ.ΜΕ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΟ ΧΑΛΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ,ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΡΝΩ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΤΑΧΥΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΩΜΑ ΜΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΚΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΜΑ (Η ΚΥΡΙΑ).ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΙΔΕΙΝΩΘΗΚΕ.ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΔΕΧΤΗΚΕ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ? ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΩ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ!!! ΑΝΤΕ ΕΝΑ ΚΟΥΡΑΓΙΟ!
γεια σου καλως ηρθες!εγω περνω τα ytopar εδω και 4 βδομαδες περιπου λογω συσπασεων απο την 27η εβδομαδα!στην αρχη με πειραζε πολυ ταχυκαρδια μολις το περνα η πιεση μου 9-5 ζαλη ταση για λυποθυμια....αστα με τον καιρο το συνηθησα ομως και τωρα ειμαι μια χαρα το περνω και δεν με φερνει τιποτα μονο λιγο τρεμουλο αλλα οκ!το ψυχολογικο κομματι δεν ξερω κατα ποσο το επηρεαζει ισως φταινε και λιγο οι ορμονες γιατι και γω εκει που ειμαι καλα εκει κλαιω οπως και ολα τα κοριτσια εδω τα ιδια λενε!υπομονη λοιπον σε ολες μας!!!!!!!!!!!

332Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 14 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Κυρ Φεβ 26, 2012 11:27 am

τατιανα

τατιανα
γεια σας κοριτσια!!
να καλωσορισω καταρχην την peripmalou, με το καλο το μωρακι σου!δεν ξερω να σου απαντησω σχετικα με το φαρμακο που λες!
Εγω ειμαι καπως καλυτερα απο το μπουκωμα αλλα χθες μες στην νυχτα ξαφνικα ενιωσα ασχημα και εκανα εναν εμετο αλλο πραγμα..νομιζα θα βγαλω τ'αντερα μου..τα κανα ολα χαλια και καθαριζα και απο πανω νυχτιατικα!
Εγω σε μια βδομαδα μπαινω στον μηνα μου..αχ αχ και ανυπομονο τρελα..ο αντρας μου μετραει τις μερες..
Χρυσα και εγω τα ιδια, κουραζομαι πολυ ευκολα νιωθω βαρια και η νυχτα ειναι ατελειωτη μολις παρω τον γλυκο τον υπνο ή θα κατουρηθω ή θα μουδιασω και ξυπναω καθε τρεις και λιγο..!

333Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 14 Empty Και εγώ εδώ!!! Κυρ Φεβ 26, 2012 1:51 pm

Αλεξάνδρα13

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα κορίτσια.Διαβάζω τόσο καιρό τα νέα σας και είπα να γράψω και εγώ!Είχα όμως ένα θεματάκι εγκυούλες Απριλίου ή Μαίου?Έχω ΠΗΤ 7/5 αλλά μάλλον καισαρικής θα πάμε Απρίλιο,οπότε μου καλοάρεσε ο μήνας και μπήκα να γράψω εδώ!

334Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 14 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Κυρ Φεβ 26, 2012 2:02 pm

marilia_92

marilia_92
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αλεξάνδρα13 έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια.Διαβάζω τόσο καιρό τα νέα σας και είπα να γράψω και εγώ!Είχα όμως ένα θεματάκι εγκυούλες Απριλίου ή Μαίου?Έχω ΠΗΤ 7/5 αλλά μάλλον καισαρικής θα πάμε Απρίλιο,οπότε μου καλοάρεσε ο μήνας και μπήκα να γράψω εδώ!

Καλωσηρθες στην ομαδουλα μας.Καλα εκανες και μας εγραψες.Με το καλο το μωρακι σου!

335Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 14 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Κυρ Φεβ 26, 2012 2:31 pm

marilia_92

marilia_92
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοριτσια μου ο καιρος σιγα σιγα πλησιαζει και θα εχουμε τα μωρακια στην αγκαλια μας.Με αφορμη ενα θεμα που ειδα εδω στο φορουμ θελω να βλεπουμε συνεχεια την γκαστρουλιστα γιατι καποια κοπελα μπορει να γεννησει νωριτερα και να μην το παρουμε ειδηση επιδη δεν μπαινει συχνα.Δεν ξερω για εσας εγω παντος εχω αρχησει να ανχονομαι σαν να ειναι η 1η εγκυμοσυνη.

336Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 14 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Κυρ Φεβ 26, 2012 2:42 pm

eleni7

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
σε μενα αν και πρωτη εγκυμοσυνη δεν εχω αγχωθει καθολου ακομη. εσυ μαλλον αγχωνεσαι γιατι ξερεις...

337Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 14 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Κυρ Φεβ 26, 2012 2:44 pm

marilia_92

marilia_92
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
eleni7 έγραψε:σε μενα αν και πρωτη εγκυμοσυνη δεν εχω αγχωθει καθολου ακομη. εσυ μαλλον αγχωνεσαι γιατι ξερεις...

Στην 1η εγκυμοσυνη δεν ανχοθηκα τοσο οσο τωρα παρολο που ηταν διδυμα...

338Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 14 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Κυρ Φεβ 26, 2012 2:53 pm

eleni7

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
γι'αυτο λεω Μαριλια οτι αγχωνεσαι!!! γιατι το περασες ηδη μια φορα!!! Καισαρικη ηταν λογω διδυμων ε? να τα χαιρεσαι και με το καλο το νεο μελος

339Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 14 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Κυρ Φεβ 26, 2012 3:01 pm

marilia_92

marilia_92
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
eleni7 έγραψε:γι'αυτο λεω Μαριλια οτι αγχωνεσαι!!! γιατι το περασες ηδη μια φορα!!! Καισαρικη ηταν λογω διδυμων ε? να τα χαιρεσαι και με το καλο το νεο μελος

Επιδη η εγκυμοσυνη πηγε πολυ καλα γεννησα φυσιολογικα.Φοβομουν μηπως κατι δεν παει καλα αλλα ο γιατρος μου και επεισε πως ολα θα πανε καλα

340Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 14 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Κυρ Φεβ 26, 2012 11:57 pm

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα και απο μενα!!!!!!!!
Καλως ηρθαν οι καινουργιες μανουλες!

Γιωργια καλο κουραγιο με τις ετοιμασιες του μπεμπη!

Μμ Το σ/κ βγηκαμε γυρναγαμε αρκετα με τον αντρα μου και ολο το βραδυ πετρωνε η κοιλια μου, αλλα δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι μεσα στα φυσιολογικα πλαισια η οχι....
Προσπαθω να μην δινω σημασια και αν δεν περασει τοτε να παρω τον γιατρο.
Και εγω κοριτσια νιωθω θωρυκτο!
Ειμαι δυσκινητη αρκετα και ξυπναω καθε φορα που γυριζω πλευρο στον υπνο μου. Εν τω μεταξυ με ποναει η κοιλια μου οταν ακουμπαει στο μαξιλαρι που το εχω για να τη στηριζω. Ετσι ειναι και σε εσας; Ποναει χαμηλα η κοιλια σας;
Και αν μπορει καποια κοπελα να με βοηθησει. Αν το μωρο ειναι μια εβδομαδα πιο μπροστα, το παιρνουν και νωριτερα αν γινει καισαρικη η δεν παιζει ρολο; Ξερετε;
Καλη σαρακοστη (στο σπιτι ας βλεπω σημερα, βρεχει και τρελα) και του χρονου να πεταμε χαρταετο με τα μπουμπουκακια μας! Ααααντε να δουμε!Φιλακιααα!!!! Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 14 654316 I love you

341Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 14 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Δευ Φεβ 27, 2012 4:31 am

marilia_92

marilia_92
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Elenathens έγραψε:Καλημερα και απο μενα!!!!!!!!
Καλως ηρθαν οι καινουργιες μανουλες!

Γιωργια καλο κουραγιο με τις ετοιμασιες του μπεμπη!

Μμ Το σ/κ βγηκαμε γυρναγαμε αρκετα με τον αντρα μου και ολο το βραδυ πετρωνε η κοιλια μου, αλλα δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι μεσα στα φυσιολογικα πλαισια η οχι....
Προσπαθω να μην δινω σημασια και αν δεν περασει τοτε να παρω τον γιατρο.
Και εγω κοριτσια νιωθω θωρυκτο!
Ειμαι δυσκινητη αρκετα και ξυπναω καθε φορα που γυριζω πλευρο στον υπνο μου. Εν τω μεταξυ με ποναει η κοιλια μου οταν ακουμπαει στο μαξιλαρι που το εχω για να τη στηριζω. Ετσι ειναι και σε εσας; Ποναει χαμηλα η κοιλια σας;
Και αν μπορει καποια κοπελα να με βοηθησει. Αν το μωρο ειναι μια εβδομαδα πιο μπροστα, το παιρνουν και νωριτερα αν γινει καισαρικη η δεν παιζει ρολο; Ξερετε;
Καλη σαρακοστη (στο σπιτι ας βλεπω σημερα, βρεχει και τρελα) και του χρονου να πεταμε χαρταετο με τα μπουμπουκακια μας! Ααααντε να δουμε!Φιλακιααα!!!! Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 14 654316 I love you

Κοριτσι μου κι εγω με δυσκολια κινουμε.Καλα για τον υπνο δεν το συζητω.Δεν βολευομαι με τιποτα.Κι εγω εχω πονους χαμηλα και οταν πηγα στον γιατρο μου ειπε πως το μωρο εχει γυρισει και σιγα σιγα αρχιζει να περνει θεση.

342Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 14 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Δευ Φεβ 27, 2012 6:05 am

Αλεξάνδρα13

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορίτσια αρρώστησε καμιά σας τώρα τελευταία με αυτό τον καιρό?Εγώ την έπαθα για τα καλά,είχα το περασμένο σ/κ το μικρό με γαστρεντερίτιδα και με κόλλησε!Ήμουν μέχρι την Παρασκευή με γαστρεντερίτιδα και πυρετό,χάλια στο κρεβάτι και το ζιζάνιο να γυρίζει πολύ πίκρα!!Ελπίζω μέχρι τέλος εγκυμοσύνης να μη με ξαναπιάσει κάτι τέτοιο δε θα τ'αντέξω!

343Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 14 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Δευ Φεβ 27, 2012 6:17 am

τατιανα

τατιανα
Αλεξάνδρα13 έγραψε:Κορίτσια αρρώστησε καμιά σας τώρα τελευταία με αυτό τον καιρό?Εγώ την έπαθα για τα καλά,είχα το περασμένο σ/κ το μικρό με γαστρεντερίτιδα και με κόλλησε!Ήμουν μέχρι την Παρασκευή με γαστρεντερίτιδα και πυρετό,χάλια στο κρεβάτι και το ζιζάνιο να γυρίζει πολύ πίκρα!!Ελπίζω μέχρι τέλος εγκυμοσύνης να μη με ξαναπιάσει κάτι τέτοιο δε θα τ'αντέξω!

Αλεξανδρα και εδω κυκλοφορουσε ιογενεις γαστρεντεριτιδα και απεφευγα ολον τον κοσμο καλου κακου!ευτυχως δεν κολησα αλλα ειχα μπουκωμα και ζαλουρα για λιγες μερες..ειναι πικρα ειδικα για σενα που εχεις και αλλο παιδακι να προσεχεις!

344Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 14 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Δευ Φεβ 27, 2012 6:45 am

Αλεξάνδρα13

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αυτό όμως είναι το θέμα οτι και εμείς δε βγήκαμε πουθενά έξω είμασταν 3εβδομάδες με χιόνια και όταν λίγο καλυτέρεψε ο καιρός κρεβατοθήκαμε!Ούτε ξέρω πως κολλήσαμε.Μου είπε η γιατρός μήπως απ το νερό,έλα μου ντε που δεν πίνουμε από τη βρύση αλλά μόνο εμφιαλωμένο!!Άσε και ήμουν μόνη μου δεν έχω βοήθεια και ο μπόμπιρας ήθελε να τρέχει,να χοροπηδάει και να με τραβάει να παίξουμε!!

345Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 14 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Δευ Φεβ 27, 2012 8:59 am

marilia_92

marilia_92
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοριτσια εμεις ευτυχως δεν περασαμε κατι τετοιο.Κι εμεις ολη μερα λεισμενοι μεσα αλλα ποτε δεν ξερεις.Φοβαμαι τωρα μην παθω καμια ιωση εγω η τα παιδια γιατι μετα δεν θα ξερω τι να κανω

346Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 14 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Δευ Φεβ 27, 2012 10:02 am

explorerefi

explorerefi
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλησπέρα κορίτσια, εδώ είμαι και εγώ. Πέρασα μια δύσκολη βδομάδα στην Αθήνα με τρέξιμο. Ευτυχώς ήταν και ο πατέρας μου. Η μπέμπα μου τελικά ήταν μικρή, 1315γρ, και λόγω της πάθησης αγχωθήκαμε λίγο μήπως σταματήσει η ανάπτυξή της. Τελικά έκανα έναν ορό με αντισώματα, μια μέρα έμεινα στο νοσοκομείο και τώρα περιμένω την άλλη Τρίτη να δούμε πάλι την μπέμπα μας. Έχω πολύ άγχος για τη μικρούλα μου.
Και εγώ δεν μπορώ να κοιμηθώ τα βράδια και ξυπνάω όταν είναι να γυρίσω πλευρό και επίσης ξυπνάω γιατί με πιάνει η μέση μου.
Το πάντα και το παπλωματάκι τα βάλατε πλυντήριο? γιατί φοβάμαι και λέω να βάλω τη πεθερά μου να τα πλύνει στο χέρι.

347Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 14 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Δευ Φεβ 27, 2012 10:14 am

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
explorerefi έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια, εδώ είμαι και εγώ. Πέρασα μια δύσκολη βδομάδα στην Αθήνα με τρέξιμο. Ευτυχώς ήταν και ο πατέρας μου. Η μπέμπα μου τελικά ήταν μικρή, 1315γρ, και λόγω της πάθησης αγχωθήκαμε λίγο μήπως σταματήσει η ανάπτυξή της. Τελικά έκανα έναν ορό με αντισώματα, μια μέρα έμεινα στο νοσοκομείο και τώρα περιμένω την άλλη Τρίτη να δούμε πάλι την μπέμπα μας. Έχω πολύ άγχος για τη μικρούλα μου.
Και εγώ δεν μπορώ να κοιμηθώ τα βράδια και ξυπνάω όταν είναι να γυρίσω πλευρό και επίσης ξυπνάω γιατί με πιάνει η μέση μου.
Το πάντα και το παπλωματάκι τα βάλατε πλυντήριο? γιατί φοβάμαι και λέω να βάλω τη πεθερά μου να τα πλύνει στο χέρι.

ευχομαι να πανε ολα καλα!αντε πλησιαζουμε στο τελος....εγω τις παντες και την κουνουπιερα και το παπλωμα τα πλενω στο πλυντηριο στο ελαφρυ προγραμμα και δεν επαθαν τιποτα.στο προγραμμα που κανω και τις κουρτινες,τωρα μη σε παρω και στο λαιμο μου αλλα εμενα δεν επαθαν τιποτα!

348Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 14 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Δευ Φεβ 27, 2012 11:18 am

marilia_92

marilia_92
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τατιανα μου πως εισαι σημερα;

349Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 14 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Δευ Φεβ 27, 2012 11:27 am

τατιανα

τατιανα
explorerefi έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια, εδώ είμαι και εγώ. Πέρασα μια δύσκολη βδομάδα στην Αθήνα με τρέξιμο. Ευτυχώς ήταν και ο πατέρας μου. Η μπέμπα μου τελικά ήταν μικρή, 1315γρ, και λόγω της πάθησης αγχωθήκαμε λίγο μήπως σταματήσει η ανάπτυξή της. Τελικά έκανα έναν ορό με αντισώματα, μια μέρα έμεινα στο νοσοκομείο και τώρα περιμένω την άλλη Τρίτη να δούμε πάλι την μπέμπα μας. Έχω πολύ άγχος για τη μικρούλα μου.

Εφη μου ευχομαι να πανε ολα καλα!οταν την ξαναδειτε να μας πεις ε??
Εγω παντα δεν πηρα ακομα αλλα οτι ειναι ευαισθητο το επλυνα στο προγραμμα "πλυσιμο στο χερι" που εχει το πλυντηριο μου.
κοιταξε και την ετικετα θα εχει οδηγιες!

350Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 14 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Δευ Φεβ 27, 2012 11:29 am

τατιανα

τατιανα
marilia_92 έγραψε:Τατιανα μου πως εισαι σημερα;

Μπουκωμενη φουλ αλλα αισθανομαι πολυ καλυτερα!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις