Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
672 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 672 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 40]

651Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 27 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Πεμ Μαρ 08, 2012 9:44 am

τατιανα

τατιανα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
black beauty έγραψε:αχου Τατιανα η πριγκιπισουλα σου ειναι αυτη?

ειναι κουκλιτσα φτου φτου!Να σου ζησει και απο εδω!

Σ'ευχαριστω μαρακι μου!
Ειδες η κιντερ εκπληξη τι μας επιφυλασε??

652Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 27 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Πεμ Μαρ 08, 2012 10:41 am

dinaki78

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κοριτσια κανα γιατροσοφι για πονολαιμο....αυτο μου ελειπε τωρα!

653Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 27 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Πεμ Μαρ 08, 2012 10:53 am

τατιανα

τατιανα
dinaki78 έγραψε:κοριτσια κανα γιατροσοφι για πονολαιμο....αυτο μου ελειπε τωρα!

τσαγακια κ μελι! περαστικα σου..

654Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 27 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Πεμ Μαρ 08, 2012 12:02 pm

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τατιανα πες μας σε παρακαλω!

Πως αισθανεσαι; Μπορουν να περιγραφουν τα συναισθηματα τελικα; Τι θα αισθανθουμε;
Το εχετε συνειδητοποιησει;
Πως ειναι οταν φερνεις πρωτη φορα το μωρο στο σπιτι, και εισαι εσυ και ο αντρας σου; Οταν ειστε οι τρεις σας; Οσο ναναι, φυγατε δυο και γυρνατε τρεις! Αυτο περιμενω και εγω!!!!!!

655Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 27 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Πεμ Μαρ 08, 2012 1:08 pm

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κοριτσια γυρισα απο το γιατρο ολα καλα ειναι 2400 ζυγιζει το κοτοπουλακι μας ειναι μια χαρα ψηλα ακομη αλλα το κεφααλι κατω ευτυχως!μια εβδομαδα ακομη τα yutopar και μετα επι πονου μεχει τις 25 μαρτιου που μπαινω στο μηνα μου!αχ με αγχωσε ο γιατρος λιγο με ειπε στις 27 που θα παω θα με δει και απο κατω....οσες το εχετε περασει ξερετε ειναι πολυ επωδυνο!και αν υπαρχουν οι συνθηκες που θελει στις 37 εβδομαδες και κατι αν εχω και διαστολη θα με βαλει ενα βραδυ στην κλινικη και θα ξεκινησουμε τον τοκετο γιατι δεν θα τοο διακινδυνεψει να με σπασουν τα νερα σπιτι και να γεννησω στο αμαξι!!!!αυτο μου το πε και η μαια στα πρεναταλ οτι σαν τριτοτοκος μπορει και να γεννησω στο 20λεπτο και του το ειπα και συμφωνησε!!!μπορει ομως και να κανω και σαν πρωταρα που δεν το κοβω....γιατι αν ξεχασω ενα χαπακι αρχιζω να ποναω....αχ κοριτσια πρεπει να ετοιμαστω επιτελους!!!!!!!!θα τρεχω τελευταια στιγμη μου φαινετε!!!!!

656Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 27 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Πεμ Μαρ 08, 2012 1:37 pm

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γκαλαιτζογλου έγραψε:κοριτσια γυρισα απο το γιατρο ολα καλα ειναι 2400 ζυγιζει το κοτοπουλακι μας ειναι μια χαρα ψηλα ακομη αλλα το κεφααλι κατω ευτυχως!μια εβδομαδα ακομη τα yutopar και μετα επι πονου μεχει τις 25 μαρτιου που μπαινω στο μηνα μου!αχ με αγχωσε ο γιατρος λιγο με ειπε στις 27 που θα παω θα με δει και απο κατω....οσες το εχετε περασει ξερετε ειναι πολυ επωδυνο!και αν υπαρχουν οι συνθηκες που θελει στις 37 εβδομαδες και κατι αν εχω και διαστολη θα με βαλει ενα βραδυ στην κλινικη και θα ξεκινησουμε τον τοκετο γιατι δεν θα τοο διακινδυνεψει να με σπασουν τα νερα σπιτι και να γεννησω στο αμαξι!!!!αυτο μου το πε και η μαια στα πρεναταλ οτι σαν τριτοτοκος μπορει και να γεννησω στο 20λεπτο και του το ειπα και συμφωνησε!!!μπορει ομως και να κανω και σαν πρωταρα που δεν το κοβω....γιατι αν ξεχασω ενα χαπακι αρχιζω να ποναω....αχ κοριτσια πρεπει να ετοιμαστω επιτελους!!!!!!!!θα τρεχω τελευταια στιγμη μου φαινετε!!!!!

Μπραβο γιωργια μου αντρας ολοκληρος!!!
Τι εννοει ο γιατρος ψηλα; Δηλαδη; Εσυ το καταλαβαινεις;
Και κατι αλλο....τι εξεταση ειναι αυτη απο κατω δηλ; Ποναει;;;;;; Τι εξεταζει ακριβως; Τον τραχηλο;;;

657Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 27 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Πεμ Μαρ 08, 2012 1:46 pm

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Elenathens έγραψε:
γκαλαιτζογλου έγραψε:κοριτσια γυρισα απο το γιατρο ολα καλα ειναι 2400 ζυγιζει το κοτοπουλακι μας ειναι μια χαρα ψηλα ακομη αλλα το κεφααλι κατω ευτυχως!μια εβδομαδα ακομη τα yutopar και μετα επι πονου μεχει τις 25 μαρτιου που μπαινω στο μηνα μου!αχ με αγχωσε ο γιατρος λιγο με ειπε στις 27 που θα παω θα με δει και απο κατω....οσες το εχετε περασει ξερετε ειναι πολυ επωδυνο!και αν υπαρχουν οι συνθηκες που θελει στις 37 εβδομαδες και κατι αν εχω και διαστολη θα με βαλει ενα βραδυ στην κλινικη και θα ξεκινησουμε τον τοκετο γιατι δεν θα τοο διακινδυνεψει να με σπασουν τα νερα σπιτι και να γεννησω στο αμαξι!!!!αυτο μου το πε και η μαια στα πρεναταλ οτι σαν τριτοτοκος μπορει και να γεννησω στο 20λεπτο και του το ειπα και συμφωνησε!!!μπορει ομως και να κανω και σαν πρωταρα που δεν το κοβω....γιατι αν ξεχασω ενα χαπακι αρχιζω να ποναω....αχ κοριτσια πρεπει να ετοιμαστω επιτελους!!!!!!!!θα τρεχω τελευταια στιγμη μου φαινετε!!!!!

Και κατι αλλο....τι εξεταση ειναι αυτη απο κατω δηλ; Ποναει;;;;;; Τι εξεταζει ακριβως; Τον τραχηλο;;;
δεν εχει κατεβει ακομη το κεφαλη χαμηλα αν και εγω το ενιωθα πολυ χαμηλα ο υπερηχος αλλα εδειξε!η εξεταση αυτη γινετε στον κολπο μολις μπεις στον 9ο γινετε πρωτη φορα και ποναει πολυ γιατι πλησιαζουν με το χερι τον τραχηλο να δουν αν ειναι μαλακος η σκληρος να δουν αν εχεις διαστολη ασε ασε το χειροτερο μου ειναι!και μετα οταν γεννας οι μαιες με τη σειρα βαζουν ολες το χερακι τους....και ξερεις ειναι και πρησμενα ολα απο κατω και ποναει....27 θα παω να με δει ξανα.

658Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 27 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Πεμ Μαρ 08, 2012 1:54 pm

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γκαλαιτζογλου έγραψε:
Elenathens έγραψε:

δεν εχει κατεβει ακομη το κεφαλη χαμηλα αν και εγω το ενιωθα πολυ χαμηλα ο υπερηχος αλλα εδειξε!η εξεταση αυτη γινετε στον κολπο μολις μπεις στον 9ο γινετε πρωτη φορα και ποναει πολυ γιατι πλησιαζουν με το χερι τον τραχηλο να δουν αν ειναι μαλακος η σκληρος να δουν αν εχεις διαστολη ασε ασε το χειροτερο μου ειναι!και μετα οταν γεννας οι μαιες με τη σειρα βαζουν ολες το χερακι τους....και ξερεις ειναι και πρησμενα ολα απο κατω και ποναει....27 θα παω να με δει ξανα.

Ωχχχ!!!! Η διαστολη δηλ. Αρχιζει κΑι μια εβδομαδα νωριτερα πχ; Δεν αρχιζει οταν ξεκιναει ο τοκετος; Συγνωμη που ρωταω αλλα ειμαι παντελως ασχετη!

659Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 27 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Πεμ Μαρ 08, 2012 2:04 pm

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ναι μπορει που λεει και τωρα να εχεις!εγω πχ στην πρωτη ειχα διαστολη 1 μεχρι που μπηκα για προκληση.απλα σε εξεταζει να δει τι γινετε αν εχει αρχησει σιγα σιγα ο τοκετος!εμενα τουλαχιστον ετσι με εκανε ολες τις φορες μολις μπαινω στον 9ο με βλεπει καθε φορα που παω!

660Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 27 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Παρ Μαρ 09, 2012 12:02 am

peripmalou

peripmalou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ?ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΜΕ ΧΑΛΑΣΕ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ??? ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΜΟΥΔΙΑΣΜΑ ,ΟΛΟ ΜΟΥ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΩ.ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΝΑ ΜΕ ΘΕΡΙΖΕΙ,ΕΦΑΓΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΜΕ ΦΡΑΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΒΡΩΜΗ ΒΡΑΔΙΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ¨Smile))
ΠΩΣ ΕΙΣΤΕΣΕΙΣ?ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΑΟ ΟΣΕΣ ΠΑΝΕ ΓΙΑΤΡΟ! ΦΙΛΑΚΙΑ!

http://WWW.FLOWERTALE.GR

661Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 27 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Παρ Μαρ 09, 2012 12:11 am

momirene

Καλημερα κοριτσακια μουSmile
Τατιανα η νυφουλα μου ειναι κουκλα!
Για τα πονακια δεν μπορεις αν κανεις κατι. Εμενα ειχε 3 μερες μονο και παντα 6 το απογευμα και το μονο που εκανα ηταν να τον παιρνω αγκαλια και να τον βαζω μπρουμυτα στα ποδια μου ή αν του χαϊδευω την κοιλιτσα. Βοηθαει σε μερικα μωρα να τα κανεις μπανακι εκεινη την ωρα για να ζεστενετε η κοιλιτσα. Για τους κολικους απο οτι ξερω δεν υπαρχει φαρμακο ή αλλη λυση παραμονο υπομονη. Και μην κλαις γιατι το νοιωθει το μωρο απο τους χτυπους της καρδιας σου. Να της μιλας ή να της τραγουδας κατι και να εισαι οσο μπορεις ηρεμη.
Οσο για την κλινικη, γκαντεμια να κανουμε εργασιες. Θα παω 20 Μαρτιου για εξεταση και για να κλιεσω ημερομηνια τοκετου. Αναισθησιολογο ποιον ειχες? Για τις νοσοκομες θυμαμαι κι εγω ειχα πετυχει 2 απο σχολη μολις ειχαν βγει αλλα ηταν καλες και ευγενικες.
ΚΟριτσια παντοφλες κι εγω μιας χρησης πετσετε Jumbo ειχα παρει.
Και επειδη σας ειχα πριξει λιγο για κατι χειροτεχνιες που εφτιαχνα, λες και αλλη δουλεια δεν ειχα εγκυος γυναικα...σας βαζω φωτο να μου πειτε την γνωμη σας Smile

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Το πινακακι ειναι φτιαγμενο με απλα χαρτια κοψε - ραψε που μετα το βαλαμε σε κορνιζα.

662Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 27 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Παρ Μαρ 09, 2012 1:11 am

elpidamamy

elpidamamy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? ΕΒΑΛΑ Κ ΕΓΩ ΦΩΤΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΜΟΥ. ΤΑΤΙΑΝΑ Η ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑ!!! ΟΤΙ ΚΑΛΗΤΕΡΟ ΕΥΧΟΜΑΙ.

663Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 27 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Παρ Μαρ 09, 2012 1:18 am

Αλεξάνδρα13

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
γκαλαιτζογλου στα ίδια κιλά είναι τα μπεμπούλια μας.Σε ποιά εβδομάδα είσαι?Επειδή μου είπε η γιατρός είναι λίγο μεγαλούτσικος ο δικός μου!momirene,explorerefi,elpidamamy,elenathens,peripmalou γεννάμε κοντά εμείς,τα ρουχαλάκια του μωρού τα ετοιμάσατε?Από τη μια λέω είναι νωρίς ακόμη και από την άλλη δεν ξέρω πότε είναι η κατάλληλη στιγμή.Εσείς τι λέτε??

664Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 27 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Παρ Μαρ 09, 2012 1:21 am

momirene

Αλεξάνδρα13 έγραψε:γκαλαιτζογλου στα ίδια κιλά είναι τα μπεμπούλια μας.Σε ποιά εβδομάδα είσαι?Επειδή μου είπε η γιατρός είναι λίγο μεγαλούτσικος ο δικός μου!momirene,explorerefi,elpidamamy,elenathens,peripmalou γεννάμε κοντά εμείς,τα ρουχαλάκια του μωρού τα ετοιμάσατε?Από τη μια λέω είναι νωρίς ακόμη και από την άλλη δεν ξέρω πότε είναι η κατάλληλη στιγμή.Εσείς τι λέτε??
Δεν ετοιμασα τιποτα. Απο την ωρα που σταματησα να δουλευω προσπαθω να δω πως θα φτιαξω το παιδικο δωματιο, τις ντουλαπες ωστε να χωρεσουν τα ρουχα και των 2 παιδιων. Κουραζομαι και ευκολα οποτε τιποτα ακομα. να τωρα πλενω ρουχα του μεγαλου να τα βαλω στεγνωτηριο γιατι βρεχει!
Θελω να βαψω αλλα με την υγρασια δεν γινεται Sad
ΚΑι οταν λεω στον συζυγο οτι θελω να κανω αλλαγες στο παιδικο τι μου λεει? "Ειναι νωρις ακομα, εχουμε ακιρο!" Καμια αισθηση του χρονου?

665Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 27 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Παρ Μαρ 09, 2012 1:34 am

Αλεξάνδρα13

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καταρχήν όλα τα παραπάνω για βάφτιση τα έκανες εσύ μόνη σου??Άσε και εγώ μία από τα ίδια έχω βάλει πλυντήριο τα ρούχα του μεγάλου,είναι 2χρονών και μετά στεγνωτήριο γιατί έχουμε λιώσει 3μέρες από βροχή!!Πόσο είναι το παιδάκι σου?Αλήθεια που μένεις?Και εγώ παρακαλούσα τον άντρα μου προχθές που δε δούλευε να μου στήσει τουλάχιστον την κούνια και αυτός έλεγε έχουμε καιρό ακόμη!!Και του λέω δεν πειράζει ας πάω να γεννήσω και μετά να δείς πώς θα τρέχεις!Σε πληροφορώ και την κούνια έστησε και τα ρούχα βγάλαμε τα μωρουδιακά από τη βαλίτσα,απλά τα βάλαμε στη ντουλάπα τουλάχιστον να ξέρουμε που είναι.

666Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 27 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Παρ Μαρ 09, 2012 1:45 am

momirene

Αλεξάνδρα13 έγραψε:Καταρχήν όλα τα παραπάνω για βάφτιση τα έκανες εσύ μόνη σου??Άσε και εγώ μία από τα ίδια έχω βάλει πλυντήριο τα ρούχα του μεγάλου,είναι 2χρονών και μετά στεγνωτήριο γιατί έχουμε λιώσει 3μέρες από βροχή!!Πόσο είναι το παιδάκι σου?Αλήθεια που μένεις?Και εγώ παρακαλούσα τον άντρα μου προχθές που δε δούλευε να μου στήσει τουλάχιστον την κούνια και αυτός έλεγε έχουμε καιρό ακόμη!!Και του λέω δεν πειράζει ας πάω να γεννήσω και μετά να δείς πώς θα τρέχεις!Σε πληροφορώ και την κούνια έστησε και τα ρούχα βγάλαμε τα μωρουδιακά από τη βαλίτσα,απλά τα βάλαμε στη ντουλάπα τουλάχιστον να ξέρουμε που είναι.
Ναι ολα εγω τα εκανα εκτος απο τα γλυκα που ηταν καριοκες (εθνικο γλυκο της ΞΑΝθης)
Οπως καταλαβες Ξανθη μενω. Μια φιλη μου βαπτιζε τον 2ο γιο της και ηθελε να της τα κανω εγω για να τις βγουν πιο οικονομικα. Μπομπονιερες, ευχολογιο και στολισμος λαμπαδας. ΟΙ μπομπονιερες ειανι σημειωματαρια φτιαγμενα ενα ενα με τα χερακια μου. Πανω τους τα αεροστατα κομμενα ενα ενα το βραδυ που δεν ειχα υπνο Smile Θελαμε αεροστατα αλλα οχι αυτα που κυκλοφορουν στα μαγαζια.
Οσο για τους αντρες μας...δηλάδη πρεπει αν γκρινιαξουμε αλλιως δουλεια δεν γινεται. Ο μεγαλος μου ειανι 3 και παει παιδικο. Καθε μερα εξω στα χωματα παιζουν, εχτες δεν προλαβε και κατουρησω πανω του...μαζευτηκε παλι ενα βουνο ρουχα του.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την momirene στις Παρ Μαρ 09, 2012 1:47 am, 1 φορά

667Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 27 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Παρ Μαρ 09, 2012 1:46 am

elpidamamy

elpidamamy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΕΓΩ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΤΑ ΕΧΩ ΕΤΟΙΜΑ , ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ, ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΠΙΜΠΕΡΑ, ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΤΗ ΟΥΤΕ ΘΥΛΑΣΤΡΟ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΘΥΛΑΣΩ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ , ΑΡΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ Ο ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΤΗΣ? ΛΕΩ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΩ ΕΧΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ. ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΑ?

668Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 27 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Παρ Μαρ 09, 2012 1:48 am

momirene

elpidamamy έγραψε:ΕΓΩ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΤΑ ΕΧΩ ΕΤΟΙΜΑ , ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ, ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΠΙΜΠΕΡΑ, ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΤΗ ΟΥΤΕ ΘΥΛΑΣΤΡΟ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΘΥΛΑΣΩ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ , ΑΡΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ Ο ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΤΗΣ? ΛΕΩ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΩ ΕΧΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ. ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΑ?
Αμα θες μη παιρνεις και τα βραζεις. Εγω αποστειρωνα και τις πιπιλες οποτε το ειχα παρει απο την αρχη. Τον χρησιμοποιησα 8 μηνες περιπου μετα καταλαβα οτι το μωρο αφου βαζει χερια στο στομα δεν εχει νοημα η τοση αποστερωση.

669Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 27 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Παρ Μαρ 09, 2012 3:16 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!

2400????ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΟΥ!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΔΕΣ ΤΟ ΘΕΤΙΚΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΤΡΙΤΟΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΝΑΣ.ΑΝΤΕ ΚΑΛΕΣ ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΤΩΡΑ Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 27 328109

670Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 27 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Παρ Μαρ 09, 2012 3:27 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ.ΤΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΒΑΛΑΤΕ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΣΑΣ.ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΔΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΘΗΚΑ.ΜΑΛΛΟΝ ΒΛΕΠΩ ΤΕΤΟΙΑ ΟΝΕΙΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΥΨΕΙΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΜΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΛΕΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΕΧΩ ΒΑΡΥΝΕΙ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ!!!ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΞΑΝΑΛΕΩ ΤΙΠΟΤΑΑ!!!!!ΑΥΡΙΟ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟΝ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΜΕ ΕΧΕΙ ΚΥΡΙΕΥΣΕΙ ΛΙΓΑΚΙ.ΧΘΕΣ ΕΙΧΑ ΚΑΤΙ ΠΟΝΑΚΙΑ ΟΧΙ ΕΝΤΟΝΑ.ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑ ΟΡΘΙΑ ΤΟ ΠΑΘΑΙΝΩ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΔΙΟΤΟΚΟΓΡΑΦΟ ΠΑΛΙ.ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΡΕΣΙΤΑΛ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΝΙΩΘΑ ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ ΕΝΤΟΝΑ ΤΟΝ ΛΟΞΥΓΓΑ ΤΗΣ!!!!!!!ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΩΣ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΠΟΥ ΕΧΩ???ΟΛΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΨΩ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Embarassed Embarassed Embarassed ΕΣΕΙΣ ΠΩΣ ΝΙΩΘΕΤΕ????

671Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 27 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Παρ Μαρ 09, 2012 3:30 am

τατιανα

τατιανα
Elenathens έγραψε:Τατιανα πες μας σε παρακαλω!

Πως αισθανεσαι; Μπορουν να περιγραφουν τα συναισθηματα τελικα; Τι θα αισθανθουμε;
Το εχετε συνειδητοποιησει;
Πως ειναι οταν φερνεις πρωτη φορα το μωρο στο σπιτι, και εισαι εσυ και ο αντρας σου; Οταν ειστε οι τρεις σας; Οσο ναναι, φυγατε δυο και γυρνατε τρεις! Αυτο περιμενω και εγω!!!!!!

να σου την αληθεια δεν περιγραφεται αυτο που νιωθεις οταν βγαζουν το μωρο,ηθελα να κλαψω πολυ αλλα συγκρατηθηκα κ μονο δακρυσα λιγο γιατι ηθελα να την βλεπω..ευτυχως οταν την εξεταζε η παιδιατρος ηταν πολυ κοντα μου κ την εβλεπα..
τωρα στο σπιτι ολο λεμε με τον αντρα μου ποσο αλλαξαν ολα..τωρα εχουμε ενα μπαρμπαδακι στο σπιτι, ανοιγεις τα σκουπιδια κ εχει πανες..παντου πετσετουλες κ πραγματακια της!δεν υπαρχει πιο ωραιο συναισθημα,ειμαστε πολυ χαρουμενοι που καναμε το παιδακι μας!!

momirene έγραψε:Καλημερα κοριτσακια μουSmile
Τατιανα η νυφουλα μου ειναι κουκλα!
Για τα πονακια δεν μπορεις αν κανεις κατι. Εμενα ειχε 3 μερες μονο και παντα 6 το απογευμα και το μονο που εκανα ηταν να τον παιρνω αγκαλια και να τον βαζω μπρουμυτα στα ποδια μου ή αν του χαϊδευω την κοιλιτσα. Βοηθαει σε μερικα μωρα να τα κανεις μπανακι εκεινη την ωρα για να ζεστενετε η κοιλιτσα. Για τους κολικους απο οτι ξερω δεν υπαρχει φαρμακο ή αλλη λυση παραμονο υπομονη. Και μην κλαις γιατι το νοιωθει το μωρο απο τους χτυπους της καρδιας σου. Να της μιλας ή να της τραγουδας κατι και να εισαι οσο μπορεις ηρεμη.
Οσο για την κλινικη, γκαντεμια να κανουμε εργασιες. Θα παω 20 Μαρτιου για εξεταση και για να κλιεσω ημερομηνια τοκετου. Αναισθησιολογο ποιον ειχες? Για τις νοσοκομες θυμαμαι κι εγω ειχα πετυχει 2 απο σχολη μολις ειχαν βγει αλλα ηταν καλες και ευγενικες.
Τον παρασχο ειχα αναισθησιολογο, αυτος μετα μου παταγε κ την κοιλια γιατι η μαια δεν εβαζε αρκετη δυναμη..πολυ τον συμπαθησα.
Η νοσοκομες ολες ευγενεστατες ηταν κ οτι ζητουσα το εφερναν αμεσως, απλα επειδη καποιες ηταν πιτσιρικες δεν μπορουσες κ να ζητησης συμβουλες κ τετοια!

elpidamamy έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? ΕΒΑΛΑ Κ ΕΓΩ ΦΩΤΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΜΟΥ. ΤΑΤΙΑΝΑ Η ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑ!!! ΟΤΙ ΚΑΛΗΤΕΡΟ ΕΥΧΟΜΑΙ.

Οι κοιλιτσες κοριτσια ειναι τρελα!!
ευχαριστω πολυ και για τις ευχες σας.. Smile Smile

Γεωργια μια χαρα ο μπεμπης σου..αντε λιγο εμεινε!οι κορουλες σου τι λενε για το μωρο που θα ερθει??
Οσο για την εξεταση απο κατω πιστευω πως παιζει ρολο ποσο προσεκτικα σε κοιταει ο αλλος.εμενα με ειδανε 2 φορες πριν κανω επισκληριδιο, την πρωτη μια κοπελιτσα νοσοκομα που το εκανε τοσο απαλα κ προσεκτικα που δεν πονεσα,απλα δεν ηταν κ ευχαριστο, μετα η γιατρος μου το εκανε βιαστικα κ με πονεσε αρκετα..

elpidamamy έγραψε:ΕΓΩ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΤΑ ΕΧΩ ΕΤΟΙΜΑ , ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ, ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΠΙΜΠΕΡΑ, ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΤΗ ΟΥΤΕ ΘΥΛΑΣΤΡΟ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΘΥΛΑΣΩ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ , ΑΡΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ Ο ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΤΗΣ? ΛΕΩ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΩ ΕΧΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ. ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΑ?

Αν θελεις να θηλασεις μην παρεις τιποτα ακομα γιατι ειναι κριμα μετα να πανε χαμενα..
Και εγω ειχα αμφιβολιες για τον αν θα θηλασω αλλα τελικα μεχρι στιγμης θηλαζω αποκλειστικα.
Αποστειρωτη μου ειχανε δωσει και εχω κανα 2 μπουκαλια απο τα δωρεαν βαλιτσακια, και ολα καθονται!
αν τα χρειαστεις πας και τα περνεις..

Κατι αλλο να ρωτησω τις μανουλες τις πιο εμπειρες.. χρησιμοποιω ψευδοθηλες σιλικονης στον θηλασμο τις οποιες τις βραζω για αποστειρωση (για να μην βαζω ολοκληρο αποστειρωτη για 2 θηλες) αλλα απο διαφανες γινονται ασπρες μετα το βρασιμο..απο τα αλατα φανταζομαι..ειναι κακο λετε αυτο??τι να κανω??

672Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 27 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Παρ Μαρ 09, 2012 3:38 am

Αλεξάνδρα13

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mοmirene για στα χέρια σου,μπράβο είναι πολύ όμορφα.Εμείς πάντως που είχαμε έρθει Ξάνθη δεν μας είχανε πεί για τις καριόκες,δεν το ήξερα.Μας είπανε για τα λουκούμια και είχαμε πάρει,είδες τι μαθαίνουμε!Και εγώ σκέφτομαι το μεγάλο από Σεπτέμβρη να τον πάω παιδικό γιατί δε θα την παλέψω και με τα δύο μόνη μου![u]elpidamamy εννοείς ότι τα ρουχαλάκια τα έχεις πλυμένα και σιδερωμένα?Όσο για τον αποστειρωτή και εγώ θήλαζα αλλά δεν του έφτανε το γάλα,ήταν φαγανός και του δίναμε και συμπλήρωμα μπουκάλι.Καλύτερα όμως να γεννήσεις και βλέποντας και κάνοντας,μπορεί να μην το χρειαστείς καθόλου.Μπορείς να τα βράζεις και σε κατσαρολάκι αν σε βολεύει ή αγοράζεις τότε ένα,είναι τζάμπα λεφτά και να μην το χρησιμοποιήσεις καθόλου.Εξάλου μέχρι τον 6μήνα περίπου είναι η αποστείρωση.

673Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 27 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Παρ Μαρ 09, 2012 3:52 am

elpidamamy

elpidamamy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΗ ΔΙΝΩ ΤΣΑΠΜΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΡΩ. ΝΑΙ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕΙΔΕΡΩΜΕΝΑ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΑΤΙΑΝΑ ΑΝΧΩΘΗΚΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΤΑ ΕΤΟΙΜΑΣΑ!!

674Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 27 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Παρ Μαρ 09, 2012 4:08 am

Αλεξάνδρα13

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλά έκανες να σου πώ την αλήθεια και εγώ αγχώθηκα αν και είμαι πιο πίσω από εσάς.Σε ποιά εβδομάδα είσαι?Πού θα γεννήσεις,Σάμο?

675Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 27 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Παρ Μαρ 09, 2012 4:09 am

Αλεξάνδρα13

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Βοήθεια πως βάζουμε το κείμενο άλλης κοπέλας??Για να απαντάω από κάτω?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις