676 Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Παρ Μαρ 09, 2012 4:18 am
XRYSA M
Η ψυχή της παρέας!
Αλεξάνδρα13 έγραψε:Βοήθεια πως βάζουμε το κείμενο άλλης κοπέλας??Για να απαντάω από κάτω?
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΑΝΤΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ QUOTE ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΣ
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Αλεξάνδρα13 έγραψε:Βοήθεια πως βάζουμε το κείμενο άλλης κοπέλας??Για να απαντάω από κάτω?
Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ Χρύσα μου.Αν το έκανα σωστά τώρα θα βγεί,λέω εγώ τώρα!!Η κοιλίτσα σου είναι πολύ ωραία στρουμπουλή,στρουμπουλή!Σε ποιά εβδομάδα είσαι?[/quote]Αλεξάνδρα13 έγραψε:ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΑΝΤΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ QUOTE ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΣ
Αλεξάνδρα13 έγραψε:Καλά έκανες να σου πώ την αλήθεια και εγώ αγχώθηκα αν και είμαι πιο πίσω από εσάς.Σε ποιά εβδομάδα είσαι?Πού θα γεννήσεις,Σάμο?
Αλεξάνδρα13 έγραψε:Εγώ ήμουν προχθές που τον μέτρησε 31w 3d και ήταν 2,400kg.Και στον 1μου έτσι έλεγαν ότι ήταν μεγάλος,αλλά δεν έμαθα ποτέ πόσο περίπου πρέπει να είναι δηλαδή σε αυτή την εβδομάδα??Μόνο με ρωτούσε αν είχα στην 1εγκυμοσύνη ζάχαρο,πίεση,προεκλαμψία,αυτά.
peripmalou έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ,ΠΩΣ ΠΑΝΕ ΤΑ ΚΕΦΙΑ??? ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΤΗ ΒΡΟΧΗ ΦΤΑΝΕΙ!!!!
dinaki78 έγραψε:peripmalou έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ,ΠΩΣ ΠΑΝΕ ΤΑ ΚΕΦΙΑ??? ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΤΗ ΒΡΟΧΗ ΦΤΑΝΕΙ!!!!
τρελλα κεφια!!!!!!!!απο ανασκελα, στο αριστερο πλευρο.....και απο καναπε,κρεβατι!!!!!!γλεντι σας λεω!!!!ουφφφφφφφφφφφ
πολυ ενδιαφερον το βιντεο!!!!τατιανα έγραψε:Κοριτσια μου καλησπερα!!
Εμεις ειμαστε σημερα πολυ κεφατη και ας ειναι μουντος ο καιρος!
Η μπεμπα χθες δεν ειχε καθολου πονακια και κοιμηθηκαμε πολυ ησυχα ολη νυχτα (θηλαζα ξαπλωτη και κοιμομουν)
Οποτε σημερα ειναι και πολυ σουπερ ξεκουραστη και εχω διαθεση να κανω και καμια δουλιτσα γιατι το σπιτι ειναι χαλια..αρρωστησε και η μαμα μου και η αδερφη μου και δεν εχω απο πουθενα βοηθεια!
Χθες εβλεπα κατι βιντεο οπου μιλαει η Αννα Πατσουρου-παιδιατρος και συμβουλος θηλασμου και τα λεει πολυ ωραια περι θηλασμου, οσες ενδιαφερεστε δειτε τα αξιζει https://www.youtube.com/user/perithilasmou?feature=watch
Επισης λεει πως οτι ερχεται σε επαφη με μητρικο γαλα δεν χρειαζετε αποστειρωση και με γλυτωσε απο πολυ μπελα με τις ψευδοθηλες!(και λογικο μου ακουγεται αφου και το στηθος δεν το αποστειρωνουμε..χεχε
Elenathens έγραψε:
Τατιανα μου, τραυματιστηκαν οι θηλες σου απο τον θηλασμο η οχι; Χρειαζεται κρεμα στις θηλες (και πριν ξεκινησει ο θηλασμος;
Καταλαβα καλα, κοιμοσουν και η μπεμπουλα θηλαζε;
dinaki78 έγραψε:που ειστε ρε κοριτσια εξαφανισμενες?????
κανω υπομονη.....και ολοι οι υπολοιποι κανουν υπομονη μεμενα!!!!χιχιχιmarilia_92 έγραψε:dinaki78 έγραψε:που ειστε ρε κοριτσια εξαφανισμενες?????
Εγω δινω το παρον ντινακι μου.Τι κανεις;Πως τα πας ξαπλα;Πως περνας την ωρα σου;Εγω περιμενω να ερθει η μανουλα μου επιτελους σε κανα μισαωρο θα την εχω εδω.
dinaki78 έγραψε:κανω υπομονη.....και ολοι οι υπολοιποι κανουν υπομονη μεμενα!!!!χιχιχιmarilia_92 έγραψε:dinaki78 έγραψε:που ειστε ρε κοριτσια εξαφανισμενες?????
Εγω δινω το παρον ντινακι μου.Τι κανεις;Πως τα πας ξαπλα;Πως περνας την ωρα σου;Εγω περιμενω να ερθει η μανουλα μου επιτελους σε κανα μισαωρο θα την εχω εδω.
καλα ειμαι γενικως.....ολοι μερα τηλεοραση!
αχ τι καλαααααααααααααα!!!!!!!!!!!μικρουλα δεν ειναι λιγο η μπεμπουλα σου??αχ με το καλο και γερη να ειναι....χαρα στο κουραγιο σου παντως....βλεπω τα διδυμα δεν ειναι ουτε ενος ετους ακομα....ΑΞΙΑ!!!!marilia_92 έγραψε:Κοριτσια μου σημερα το πρωι πηγα στον γιατρο μου.Η μπεμπουλα μου εγινε 2290.Χαρηκα παρα πολυ που την ξαναειδα.Ο γιατρος μου ειπε παλι πως ειναι αρκετα χαμηλα και επειδη μπενω σε 4 μερες στον μηνα μου μπορει ανα πασα στιγμη να γεννησω.Με τον παραμικρο πονο μου ειπε να παω.Αλλα δεν μπορω πλεον να ξεχωρισω τον πονο γιατι οι κλωτσιες τις ειναι αφορητες.Το περιμενω πως και πως να την παρω στην αγκαλια μου.Εσεις πως τα πατε με την εγκυμοσυνη;
dinaki78 έγραψε:αχ τι καλαααααααααααααα!!!!!!!!!!!μικρουλα δεν ειναι λιγο η μπεμπουλα σου??αχ με το καλο και γερη να ειναι....χαρα στο κουραγιο σου παντως....βλεπω τα διδυμα δεν ειναι ουτε ενος ετους ακομα....ΑΞΙΑ!!!!marilia_92 έγραψε:Κοριτσια μου σημερα το πρωι πηγα στον γιατρο μου.Η μπεμπουλα μου εγινε 2290.Χαρηκα παρα πολυ που την ξαναειδα.Ο γιατρος μου ειπε παλι πως ειναι αρκετα χαμηλα και επειδη μπενω σε 4 μερες στον μηνα μου μπορει ανα πασα στιγμη να γεννησω.Με τον παραμικρο πονο μου ειπε να παω.Αλλα δεν μπορω πλεον να ξεχωρισω τον πονο γιατι οι κλωτσιες τις ειναι αφορητες.Το περιμενω πως και πως να την παρω στην αγκαλια μου.Εσεις πως τα πατε με την εγκυμοσυνη;
πω πω δηλαδη ηταν 2 μηνων οταν ξαναεμεινες εγκυο????τραγικο!!!!!!εισαι η ηρωιδα μου!!!marilia_92 έγραψε:dinaki78 έγραψε:αχ τι καλαααααααααααααα!!!!!!!!!!!μικρουλα δεν ειναι λιγο η μπεμπουλα σου??αχ με το καλο και γερη να ειναι....χαρα στο κουραγιο σου παντως....βλεπω τα διδυμα δεν ειναι ουτε ενος ετους ακομα....ΑΞΙΑ!!!!marilia_92 έγραψε:Κοριτσια μου σημερα το πρωι πηγα στον γιατρο μου.Η μπεμπουλα μου εγινε 2290.Χαρηκα παρα πολυ που την ξαναειδα.Ο γιατρος μου ειπε παλι πως ειναι αρκετα χαμηλα και επειδη μπενω σε 4 μερες στον μηνα μου μπορει ανα πασα στιγμη να γεννησω.Με τον παραμικρο πονο μου ειπε να παω.Αλλα δεν μπορω πλεον να ξεχωρισω τον πονο γιατι οι κλωτσιες τις ειναι αφορητες.Το περιμενω πως και πως να την παρω στην αγκαλια μου.Εσεις πως τα πατε με την εγκυμοσυνη;
Ειναι μικρουλα αλλα εχω ξεπερασει τον φοβο με τα κιλα απο τα διδυμα.Γεννηθηκαν κατω απο 2 κιλα οποτε αφου η μπεμπα περασε τα 2 δεν ανυσηχω πολυ.Αλλωστε μεχρι να γεννησω θα παρει ακομα κιλακια.Κουραγιο δεν λες τιποτα.Οταν εμαθα οτι ειμαι παλι εγκυος πηγα να σκοτωσω τον αντρα μου.Παλι εκανες το θαυμα σου του ειπα...Ευτυχως με βοηθαει οσο μπορει και αναλογος ερχεται η μανα μου η η πεθερα μου...Το δυσκολο ειναι οταν ειμαι μονη και θελουν αγκαλια
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης