351 Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Δευ Φεβ 27, 2012 11:30 am
marilia_92
Η ψυχή της παρέας!
τατιανα έγραψε:marilia_92 έγραψε:Τατιανα μου πως εισαι σημερα;
Μπουκωμενη φουλ αλλα αισθανομαι πολυ καλυτερα!
Μια,δυο μερες ακομα και θα γινεις περδικι.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
τατιανα έγραψε:marilia_92 έγραψε:Τατιανα μου πως εισαι σημερα;
marilia_92 έγραψε:τατιανα έγραψε:marilia_92 έγραψε:Τατιανα μου πως εισαι σημερα;
explorerefi έγραψε:Λύκος λέγεται η πάθηση και είναι αυτοάνοσο. Το έχω από τα 22 όπου είχα τα πρώτα συμπτώματα, τώρα είμαι 31 ετών. Είναι ύπουλο αν δεν το προσέξεις.
τατιανα έγραψε:marilia_92 έγραψε:τατιανα έγραψε:marilia_92 έγραψε:Τατιανα μου πως εισαι σημερα;
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Δεν παραπονιεμε αφου δεν κολησα καμια γαστρεντεριτιδα ουτε ανεβασα πυρετο..φτηνα την γλυτωσα..χεχε
Δειτε κοιλια κοριτσια!!αχ ποσο θα φουσκωσει ακομα...ηδη περπαταω σαν πηγκουινος!
marilia_92 έγραψε:Καλημερα κοριτσια μου!Σημερα ξυπνησα πολυ χαρουμενη.Αχ αυτες οι ορμονες τι κανουν...Εχουμε και ωραιο καιρο,ηλιο με λιγο αερακι.Εσεις πως ειστε σημερα;
Elenathens έγραψε:marilia_92 έγραψε:Καλημερα κοριτσια μου!Σημερα ξυπνησα πολυ χαρουμενη.Αχ αυτες οι ορμονες τι κανουν...Εχουμε και ωραιο καιρο,ηλιο με λιγο αερακι.Εσεις πως ειστε σημερα;
Καλημερααααα!!!!
Που μενεις καλεε μπας και ερθουμε και εμεις!
Εδω χιονιζει, ειναι ολα ασπρα! Αντε παλι σπιτι! Μακαρι να ειχε και εδω ηλιο....
elpidamamy έγραψε:marilia me ksexases 28/4 !!! filakia
Έχει επεξεργασθεί από τον/την marilia_92 στις Σαβ Μαρ 03, 2012 3:07 am, 2 φορές συνολικά
τατιανα έγραψε:Γεια σας κοριτσια και απο μενα! και εδω ο καιρος ειναι πολυ ευχαριστος, ναι μεν εχει κρυο και αερα αλλα εχει πολυ ηλιο και σου ανεβαζει την διαθεση..βεβαια μεσα θα μεινω γιατι ακομα δεν ειμαι για βολτες..
Να ρωτησω κατι βρε κοριτσια?εχετε μιλησει με τους γιατρους σας για τον τελευταιο μηνα που πας ανα βδομαδα ή 2 βδομαδες για επισκεψη..θα πληρωνετε παλι επισκεψη καθε φορα?
εγω αυτην την εβδομαδα θα παω να με δει και θελω να της πω να μην μου περνει επισκεψη απο δω και περα..δεν ξερω πολλα λεφτα μου φαινονται για εναν απλο υπερηχο που μου κανει!
συγνωμη κιολας σε πηρε λεφτα για επισκεψη που δεν πηγες επειδη δεν προλαβες?δεν του εφτασαν τοσα λεφτα που πηρε απο τη γεννα?marilia_92 έγραψε:τατιανα έγραψε:Γεια σας κοριτσια και απο μενα! και εδω ο καιρος ειναι πολυ ευχαριστος, ναι μεν εχει κρυο και αερα αλλα εχει πολυ ηλιο και σου ανεβαζει την διαθεση..βεβαια μεσα θα μεινω γιατι ακομα δεν ειμαι για βολτες..
Να ρωτησω κατι βρε κοριτσια?εχετε μιλησει με τους γιατρους σας για τον τελευταιο μηνα που πας ανα βδομαδα ή 2 βδομαδες για επισκεψη..θα πληρωνετε παλι επισκεψη καθε φορα?
εγω αυτην την εβδομαδα θα παω να με δει και θελω να της πω να μην μου περνει επισκεψη απο δω και περα..δεν ξερω πολλα λεφτα μου φαινονται για εναν απλο υπερηχο που μου κανει!
Τατιανα μου εμενα δεν επερνε σε καθε επισκεψη ο γιατρος μου κανονικα οπως καθε φορα,δλδ μηνα.Αλλα επιδη δεν εκλεισα κανονικα τον μηνα τον πληρωσα για την μια φορα που προλαβα να παω...Συνενοησου με τον γιατρο σου για αυτο το θεμα
γκαλαιτζογλου έγραψε:συγνωμη κιολας σε πηρε λεφτα για επισκεψη που δεν πηγες επειδη δεν προλαβες?δεν του εφτασαν τοσα λεφτα που πηρε απο τη γεννα?marilia_92 έγραψε:τατιανα έγραψε:Γεια σας κοριτσια και απο μενα! και εδω ο καιρος ειναι πολυ ευχαριστος, ναι μεν εχει κρυο και αερα αλλα εχει πολυ ηλιο και σου ανεβαζει την διαθεση..βεβαια μεσα θα μεινω γιατι ακομα δεν ειμαι για βολτες..
Τατιανα μου εμενα δεν επερνε σε καθε επισκεψη ο γιατρος μου κανονικα οπως καθε φορα,δλδ μηνα.Αλλα επιδη δεν εκλεισα κανονικα τον μηνα τον πληρωσα για την μια φορα που προλαβα να παω...Συνενοησου με τον γιατρο σου για αυτο το θεμα
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης