Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
651 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 651 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 40]

376Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 16 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Τρι Φεβ 28, 2012 4:31 am

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τατιανα λογικα δεν παιρνει χρηματα σε ολες τις επισκεψεις απο εδω και περα. Αλλα υποθετω οτι ειναι και θεμα γυναικολογου... Να μιλησετε να συννενοηθειτε γιατι μου φαινεται απαραδεκτο για τον οποιονδηποτε να παιρνει χρηματα καθε εβδομαδα για μια απλη παρακολουθηση της κυησης....

Ελενη περιεργο αυτο με το μωρο. Δεν παιρνεις ενα τηλ. Τον γιατρο σου να του το πεις;Πες στην πρωτη περιπτωση εκανε τουμπα το μωρο(που μου φαινεται δυσκολο, αλλα πες οκ) υπαρχει ομως μεγαλη αποκλιση και στα κιλα...
Καποιος απο τους δυο κανει λαθος δεν μπορει. Η το ενα θα ισχυει η το αλλο. Ρωτησες τον δευτερο γιατρο του νοσοκομειου για τα μεχρι πριν αποτελεσματα, τι σου ειπε; Δεν θα συμβαινει κατι με το παιδι, αλλα ειναι θεμα μετρησης και γιατρου, και αν κανουν τετοια λαθη στα απλα,μηπως να το εβλεπες καλυτερα το που και με ποιον θα γεννησεις; Ξερω και γω....

377Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 16 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Τρι Φεβ 28, 2012 4:48 am

τατιανα

τατιανα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Ελενη και εγω ξερω πως δυσκολα γυρναει το μωρο τωρα πια αλλα συμβαινει..εσυ απο τις κινησεις του δεν καταλαβαινεις πως καθεται?
εγω ας πουμε νιωθω 3-4 φορες την μερα που κανει λοξυγγα (ειναι ενας ρυθμικος χτυπος σαν καρδια ενα πραγμα) και ξερω οτι το κεφαλακι ειναι κατω, και μαλιστα παντα ο χτυπος αυτος ειναι στο ιδιο σημειο!
Οσο για τα κιλα καποιος απο τους 2 δεν θα μετρησε καλα γιατι και μενα μου φαινεται αρκετη η αποκλιση..

Οταν παω κοριτσια στην γιατρο θα σας πω τι εγινε..
Σημερα μιλησα και με τον παιδιατρο, μου τον συστησε μια φιλη μου και μου φανηκε καλος απο το τηλ.Εχει κανει και ιστοσελιδα στο ιντερνετ με πολλες χρησιμες πληροφοριες και ειπε θα μου στειλει και ενα dvd με βιντεο για τον θηλασμο.Εχει σπουδασει στην σουηδια και ειναι πολυ ανοιχτομυαλος,ειπα πως δεν θελω να κανουν μπανιο το μωρο και πως θελω να θηλασω αποκλειστικα και το υποστηριζει και αυτος!!Οσο για τιμη μου ειπε 150 ευρω χωρις αποδειξει και 200 με αποδειξει και επισκεψη χρεωνει 30 ευρω..μου φανηκαν καλες οι τιμες του τι λετε?

378Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 16 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Τρι Φεβ 28, 2012 4:51 am

marilia_92

marilia_92
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τατιανα έγραψε:Ελενη και εγω ξερω πως δυσκολα γυρναει το μωρο τωρα πια αλλα συμβαινει..εσυ απο τις κινησεις του δεν καταλαβαινεις πως καθεται?
εγω ας πουμε νιωθω 3-4 φορες την μερα που κανει λοξυγγα (ειναι ενας ρυθμικος χτυπος σαν καρδια ενα πραγμα) και ξερω οτι το κεφαλακι ειναι κατω, και μαλιστα παντα ο χτυπος αυτος ειναι στο ιδιο σημειο!
Οσο για τα κιλα καποιος απο τους 2 δεν θα μετρησε καλα γιατι και μενα μου φαινεται αρκετη η αποκλιση..

Σημερα μιλησα και με τον παιδιατρο, μου τον συστησε μια φιλη μου και μου φανηκε καλος απο το τηλ.Εχει κανει και ιστοσελιδα στο ιντερνετ με πολλες χρησιμες πληροφοριες και ειπε θα μου στειλει και ενα dvd με βιντεο για τον θηλασμο.Εχει σπουδασει στην σουηδια και ειναι πολυ ανοιχτομυαλος,ειπα πως δεν θελω να κανουν μπανιο το μωρο και πως θελω να θηλασω αποκλειστικα και το υποστηριζει και αυτος!!Οσο για τιμη μου ειπε 150 ευρω χωρις αποδειξει και 200 με αποδειξει και επισκεψη χρεωνει 30 ευρω..μου φανηκαν καλες οι τιμες του τι λετε?

Καλουτσικια ειναι αλλοι τα χρεωνουν παρα πολυ

379Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 16 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Τρι Φεβ 28, 2012 5:01 am

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τατιανα έγραψε:Ελενη και εγω ξερω πως δυσκολα γυρναει το μωρο τωρα πια αλλα συμβαινει..εσυ απο τις κινησεις του δεν καταλαβαινεις πως καθεται?

Σημερα μιλησα και με τον παιδιατρο, μου τον συστησε μια φιλη μου και μου φανηκε καλος απο το τηλ.Εχει κανει και ιστοσελιδα στο ιντερνετ με πολλες χρησιμες πληροφοριες και ειπε θα μου στειλει και ενα dvd με βιντεο για τον θηλασμο.Εχει σπουδασει στην σουηδια και ειναι πολυ ανοιχτομυαλος,ειπα πως δεν θελω να κανουν μπανιο το μωρο και πως θελω να θηλασω αποκλειστικα και το υποστηριζει και αυτος!!Οσο για τιμη μου ειπε 150 ευρω χωρις αποδειξει και 200 με αποδειξει και επισκεψη χρεωνει Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 16 215994 30 ευρω..μου φανηκαν καλες οι τιμες του τι λετε?

Τατιανα δεν καταλαβα.... Υπαρχει η δυνατοτητα να. Ζητησεις να μην κανουν μπανιο το μωρακι; Και πως θα το καθαρισουν;
Και τα 150€ γιατι να τα δωσεις; Για τα dvd ; Αφου κανει 30€ η επισκεψη.... Μπερδευτηκα!

380Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 16 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Τρι Φεβ 28, 2012 5:04 am

eleni7

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ευχαριστω για τις συμβουλες κοριτσια θα τηλεφωνησω στον αλλον γιατρο να δω τι θα μου πει και αυτος.
αν δεν ξαναγυρισει θα κανω καισαρικη!!! και ειναι κατι που δεν το ηθελα καθολου!!!
πολλα φιλια!! και παλι ευχαριστω

381Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 16 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Τρι Φεβ 28, 2012 5:15 am

τατιανα

τατιανα
Elenathens έγραψε:

Τατιανα δεν καταλαβα.... Υπαρχει η δυνατοτητα να. Ζητησεις να μην κανουν μπανιο το μωρακι; Και πως θα το καθαρισουν;
Και τα 150€ γιατι να τα δωσεις; Για τα dvd ; Αφου κανει 30€ η επισκεψη.... Μπερδευτηκα!

Ναι δεν τα διευκρινησα.. 150 ειναι για οταν θα γενναω που θα ερθει να εξετασει το μωρο και θα ερχεται καθε μερα να το βλεπει μεχρι να βγω απο την κλινικη.30 ευρω θα ειναι η επισκεψη μετα που θα πηγαινω στο ιατρειο του ειτε για εμβολια ειτε για εξεταση!
Οσο για το μπανιο λενε ερευνες τωρα οτι ειναι καλυτερο να μην πλενετε το μωρο για τουλαχτιστον ενα 24ωρο αφου γεννηθει αφου το σμηγμα που εχει ειναι σαν προστασια για αυτο σαν αντιβιωση μου το περιεγραψε ο παιδιατρος, ουτε εκεινος λεει εκανε μπανιο στον γιο του! απλα το σκουπιζουν..
Εχει και εδω στο φορουμ ενα τετοιο θεμα ψαξτο ..

382Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 16 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Τρι Φεβ 28, 2012 5:22 am

marilia_92

marilia_92
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τατιανα έγραψε:
Elenathens έγραψε:

Ναι δεν τα διευκρινησα.. 150 ειναι για οταν θα γενναω που θα ερθει να εξετασει το μωρο και θα ερχεται καθε μερα να το βλεπει μεχρι να βγω απο την κλινικη.30 ευρω θα ειναι η επισκεψη μετα που θα πηγαινω στο ιατρειο του ειτε για εμβολια ειτε για εξεταση!
Οσο για το μπανιο λενε ερευνες τωρα οτι ειναι καλυτερο να μην πλενετε το μωρο για τουλαχτιστον ενα 24ωρο αφου γεννηθει αφου το σμηγμα που εχει ειναι σαν προστασια για αυτο σαν αντιβιωση μου το περιεγραψε ο παιδιατρος, ουτε εκεινος λεει εκανε μπανιο στον γιο του! απλα το σκουπιζουν..

Τατιανα το εχω ακουσει κι εγω αυτο με το μπανιο.τα διδυμα τα καθαρισαν απλα γιατι επρεπε να μουν γρηγορα σε θερμοκοιτιδα.Αυτη την φορα λεω κι εγω να του πω να μην το πλυνουν...

383Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 16 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Τρι Φεβ 28, 2012 5:42 am

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τατιανα έγραψε:
Elenathens έγραψε:

Δεν το ειχα ακουσει ποτε! Φοβερο μου φαινεται! Θα το ψαξω!
Εν τω μεταξυ υπαρχει δυνατοτητα να φερεις τον δικο σου τον παιδιατρο για να επιβλεπει το μωρακι σου; Και σειδιωτικο και σε δημοσιο νοσοκομειο;

384Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 16 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Τρι Φεβ 28, 2012 5:54 am

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
εγω παντως στην κλινικη που παω εχει παιδιατρους δικους του που περνουν 150ευρω και τα βλεπουν καθε μερα και οποιος σε παρακολουθει την τελευταια μερα σε κανει κατι σαν σεμιναριο με διαφορες συμβουλες και μιλαει με την καθε μαμα προσωπικα μετα για το καθε παιδακι!τωρα για το μπανιο δεν μαρεσει και πολυ αυτο να μεινει απλυτο εχει τοσα αιματα σμιγμα ασπρο κολλημενα μαλλια....ξαλαφρωνει και αυτο και επισης καθε μερα που τα κανουν το πρωι ερχονται φρεσκα και μοσχοβολανε!τωρα ο καθενας οτι θελει!!!!!!εγω παντως περιπου 1 χρονο τα εκανα καθημερινα ντουζακι τους αρεσε παρα πολυ και ξεκουραζοταν ειμαι υπερ του καθημερινου μπανιου ειδικα στο νεογεννητο!

385Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 16 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Τρι Φεβ 28, 2012 6:07 am

marilia_92

marilia_92
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοριτσια εχω εντονους πονους χαμηλα απο το πρωι.Σηκωσα και τον μικρο μου αγκαλια και ποναει και η μεση μου τωρα...Ουφ ποτε θα γεννησουμε να ησυχασουμε επιτελους;;;

386Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 16 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Τρι Φεβ 28, 2012 6:08 am

βικτωρια

βικτωρια
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
γκαλαιτζογλου έγραψε:εγω παντως στην κλινικη που παω εχει παιδιατρους δικους του που περνουν 150ευρω και τα βλεπουν καθε μερα και οποιος σε παρακολουθει την τελευταια μερα σε κανει κατι σαν σεμιναριο με διαφορες συμβουλες και μιλαει με την καθε μαμα προσωπικα μετα για το καθε παιδακι!τωρα για το μπανιο δεν μαρεσει και πολυ αυτο να μεινει απλυτο εχει τοσα αιματα σμιγμα ασπρο κολλημενα μαλλια....ξαλαφρωνει και αυτο και επισης καθε μερα που τα κανουν το πρωι ερχονται φρεσκα και μοσχοβολανε!τωρα ο καθενας οτι θελει!!!!!!εγω παντως περιπου 1 χρονο τα εκανα καθημερινα ντουζακι τους αρεσε παρα πολυ και ξεκουραζοταν ειμαι υπερ του καθημερινου μπανιου ειδικα στο νεογεννητο!
και εγω 1 χρονο καθημερινα μπανιο
ο παιδιατρος δεν ειναι στην τιμη που πληρωνουμε το μαιευτηριο;

387Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 16 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Τρι Φεβ 28, 2012 6:20 am

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
βικτωρια έγραψε:
γκαλαιτζογλου έγραψε:εγω παντως στην κλινικη που παω εχει παιδιατρους δικους του που περνουν 150ευρω και τα βλεπουν καθε μερα και οποιος σε παρακολουθει την τελευταια μερα σε κανει κατι σαν σεμιναριο με διαφορες συμβουλες και μιλαει με την καθε μαμα προσωπικα μετα για το καθε παιδακι!τωρα για το μπανιο δεν μαρεσει και πολυ αυτο να μεινει απλυτο εχει τοσα αιματα σμιγμα ασπρο κολλημενα μαλλια....ξαλαφρωνει και αυτο και επισης καθε μερα που τα κανουν το πρωι ερχονται φρεσκα και μοσχοβολανε!τωρα ο καθενας οτι θελει!!!!!!εγω παντως περιπου 1 χρονο τα εκανα καθημερινα ντουζακι τους αρεσε παρα πολυ και ξεκουραζοταν ειμαι υπερ του καθημερινου μπανιου ειδικα στο νεογεννητο!
και εγω 1 χρονο καθημερινα μπανιο
ο παιδιατρος δεν ειναι στην τιμη που πληρωνουμε το μαιευτηριο;
αναλογως το πακετο που επιλεξεις σε αλλα πακετα περιλαμβανονται ολα και στα οικονομικα πανε χωρια.εμενα μου τα δωσαν αναλυτικα και ξερω ποσο στοιχιζει.καλυτερα να ρωτησεις να ξερεις!

388Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 16 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Τρι Φεβ 28, 2012 6:26 am

τατιανα

τατιανα
γεωργια το μωρακι το σκουπιζουν δεν το αφηνουν με τα αιματα,
http://forum.eimaimama.gr/t9404-topic?highlight=%CE%BC%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BF

οσο για τον παιδιατρο νομιζω ειναι αναλογα την κλινικη.εκει που θα γεννησω εγω φερνεις δικο σου.

Μαριλια να προσεχεις κοπελα μου..νωρις ειναι ακομα ας κατσουν να μεγαλωσουν καλα καλα και ας μας ταλαιπωρει αυτο Smile

389Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 16 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Τρι Φεβ 28, 2012 6:49 am

marilia_92

marilia_92
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τατιανα έγραψε:γεωργια το μωρακι το σκουπιζουν δεν το αφηνουν με τα αιματα,
http://forum.eimaimama.gr/t9404-topic?highlight=%CE%BC%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BF

οσο για τον παιδιατρο νομιζω ειναι αναλογα την κλινικη.εκει που θα γεννησω εγω φερνεις δικο σου.

Μαριλια να προσεχεις κοπελα μου..νωρις ειναι ακομα ας κατσουν να μεγαλωσουν καλα καλα και ας μας ταλαιπωρει αυτο Smile

Τατιανα μου προσπαθω να μην κανω καμια δυσκολη κινηση αλλα εφυγε η πεθερα μου σημερα και αντε παλι ολα απο την αρχη.Ειναι σε μια ηλικια που θελουν παιχνιδια,βολτες,αγκαλιες και εγω δεν ειμαι σε θεση να τους τα παρεχω και με στεναχωρει αυτο...Χθες το βραδυ δεν με επιανε υπνος και καθομουν στο σαλονι και εκλαιγα.Παλι καλα που ξυπνησε ο αντρας μου και ηρθς μεσα και μιλησαμε λιγακι...

390Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 16 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Τρι Φεβ 28, 2012 7:29 am

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
explorerefi έγραψε:Καλημέρα. 27/4 είμαι και έχω κοριτσάκι.
Ο γιατρός λέει ότι η πάθηση κάνει τα μωράκια να γεννιούνται με μικρότερο βάρος και καμιά φορά δημιουργεί πρόβλημα στην καρδούλα τους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με το βάρος. Μετά τον ορό πιστεύω να αρχίσει να παίρνει κανονικά βάρος.

Ευχομαι να πανε οοολα καλα! Οταν πας στο γιατρο να μας πεις! Μια χαρουλα θα ειναι η μπουμπου σου!

391Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 16 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Τρι Φεβ 28, 2012 7:59 am

Αλεξάνδρα13

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Είμαι και εγώ εδώ,25Απριλίου αγόρι και έχω και ένα αγοράκι!Εxplorerefi,το πρόβλημα της μπέμπας είναι το βάρος,αλλιώς γενικά είναι υγιής,έτσι?Σήμερα τα είδα όλα κορίτσια οπότε όλες μας να έχουμε μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη και τα πονάκια μας θα περάσουν όταν δούμε τα γλυκά πρόσωπά τους!!

392Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 16 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Τρι Φεβ 28, 2012 9:17 am

explorerefi

explorerefi
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Απλά σε 3 βδομάδες πήρε μόνο 200 γραμμάρια, ενώ ήταν από τα μεγαλύτερα μωρά. Μπορεί να ήταν και τυχαίο αλλά προληπτικά έπρεπε να λάβουμε κάποια μέτρα. Μακάρι να μεγαλώνει κανονικά, δεν θέλω να βγει μικρούλα. Για άλλο πρόβλημα δεν μας είπε τίποτα. Θα με φάει η αγωνία μέχρι να την κρατήσω αγκαλίτσα!

393Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 16 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Τρι Φεβ 28, 2012 9:24 am

peripmalou

peripmalou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!! ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ? ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ (ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΥΟΤΟΠΑΡ) ΠΗΓΑ ΙΚΑ ΚΑΙ ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.
ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΑΝΙΟ ΤΟ ΜΠΕΜΠΕΔΑΚΙ,ΘΑ ΤΟ ΨΑΞΩ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ,
ΣΤΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΑ ΧΡΕΩΣΗ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ
ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΗΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΘΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΓΝΩΣΤΕΣ ΜΟΥ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ 40 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΕΙΣΚΕΨΗ(ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ)
ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΝΟΥΠΙΕΡΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙ ΕΙΝΙΑ?ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ?ΑΚΟΜΗ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΗΡΑ,ΠΡΕΕΙ ΛΙΓΟ ΝΑ ΒΙΑΣΤΩ ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΚΛΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΑΚΟΜΗ
ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΓΚΑΣΤΡΟΥΛΟΛΙΣΤΑ:ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑΡΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΗΤ 28/4
ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!ΑΓΩΝΙΣΤΙΟΥΣ ΧΙΑΡΕΤΙΣΜΟΥΣ!

http://WWW.FLOWERTALE.GR

394Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 16 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Τρι Φεβ 28, 2012 9:27 am

peripmalou

peripmalou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΕΦΗ ΜΟΥ ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ .ΟΣΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ ,ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ,ΕΜΕΝΑ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ!!! ΕΛΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΕ ΛΙΓΟ!

http://WWW.FLOWERTALE.GR

395Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 16 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Τρι Φεβ 28, 2012 9:39 am

τατιανα

τατιανα
κοριτσακια δειτε ενα ενδιαφερον βιντεο..

https://www.youtube.com/watch?v=Oh_2yGxswNE&feature=player_embedded#!

ο παιδιατρος που μιλαει ειναι αυτος που λεω πιο πανω που θα πηγαινω.

396Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 16 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Τρι Φεβ 28, 2012 9:56 am

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
explorerefi έγραψε:Απλά σε 3 βδομάδες πήρε μόνο 200 γραμμάρια, ενώ ήταν από τα μεγαλύτερα μωρά. Μπορεί να ήταν και τυχαίο αλλά προληπτικά έπρεπε να λάβουμε κάποια μέτρα. Μακάρι να μεγαλώνει κανονικά, δεν θέλω να βγει μικρούλα. Για άλλο πρόβλημα δεν μας είπε τίποτα. Θα με φάει η αγωνία μέχρι να την κρατήσω αγκαλίτσα!

Εφη της κουμπαρας μου το παιδακι 3,5χρ πια , ηταν πολυ μικρο μωρακι. Γεννηθηκε 2.500 κιλα την 36η εβδομαδα. Το πηρανε με καισαρικη γιατι δεν αναπτυσοταν στη μητρα .Λοιπον εχω να σου πω οτι το παιδακι ειναι μια χαρουλα, πανεξυπνο και πανεμορφο! Αλλα πολυ εξυπνο το ατιμο! Σημασια δεν εχει ποσα κιλακια θα βγει. Μετα θα παρει οοοολο του το βαρος!εχεις δικιο να εχεις αγωνια, αλλα πιστευω θα πανε καλα τα πραγματα. Αυτο που σου ειπα τις προαλες το πιστευω. Η επιστημη εχει προχωρησει πολυ, και δεν ειναι πρωτη φορα που αντιμετωπιζουν αυτο το θεμα. Εδω κανουν εγχειρησεις σε εμβρυακια μεσα στη μητρα. Τι να κανουμε...υπομονη εφακι!

397Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 16 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Τρι Φεβ 28, 2012 10:00 am

Αλεξάνδρα13

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μόνο αυτό να είναι κοπέλα μου και τίποτα άλλο,εξάλλου έχουμε ακόμη καιρό να βάλει κιλάκια.Και μην στεναχωριέσαι αν είναι λίγο μικρούλα θα είναι μια λεπτεπίλεπτη μπουμπού!!Εγώ πήγαινα κάθε 20μέρες στο γιατρό και μου είπε σήμερα κάθε 2εβδομάδες,καλά κρατεί ακόμη αυτή η ασφάλεια!Όσο για τον παιδίατρο πρέπει να ρωτήσω και εγώ στην κλινική αν θα καλέσω εγώ.Πάντως για μετά θα πηγαίνουμε εκεί που πάω και το άλλο,πάλι με την ασφάλεια,αλλά ξέρω ότι παίρνει επίσκεψη 30Ε όσα παιδάκια και αν έχεις!!

398Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 16 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Τρι Φεβ 28, 2012 10:09 am

Αλεξάνδρα13

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
peripmalou πάντα,κουνουπιέρα και παπλωματάκι είναι σέτ για το βρεφικό κρεβατάκι,εμένα είχε και σεντόνια.Το παπλωματάκι όπως το είχα πάρει έτσι έμεινε.Είχα γεννήσει Μάρτιο και εκτός αυτού δεν κάνει να το βάλεις στο μωρό μέχρι έτους,οπότε αν μπορείς να αποφύγεις τη συγκεκριμένη αγορά ακόμη καλύτερα.Και ψάξτο για τα πραγματάκια όσο έχουν ακόμη τις εκπτώσεις.

399Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 16 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Τρι Φεβ 28, 2012 11:24 am

explorerefi

explorerefi
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Το μωράκι μου είναι μια χαρά. Είχα κάνει και αμνιοπαρακέντηση και όλα ήταν φυσιολογικά. Και γι' αυτό αγχώνομαι. Έχω ένα υγιέστατο κοριτσάκι -αυτές οι όμορφες λέξεις είναι ακόμα στα αυτιά μου- και να γίνει μ@@##$ τώρα στο τέλος? Κρίμα είναι.
Αυτό για το πάντα και το παπλωματάκι ότι δεν κάνει πριν χρονιάσουν πρώτη φορά το ακούω. Γιατί?

400Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 16 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Τρι Φεβ 28, 2012 4:18 pm

Αλεξάνδρα13

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Δεν κάνει το παπλωματάκι μέχρι να χρονίσουν επειδή είναι βαρύ πάνω τους,γλυστράει και μπορεί να χωθούν από κάτω και να πνιγούν.Εξάλλου εμείς τέτοιο καιρό που γεννάμε δε θα το χρησιμοποιήσουμε.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις