401 Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Τετ Φεβ 29, 2012 10:50 am
marilia_92
Η ψυχή της παρέας!
Κοριτσαρες μου τι κανετε;Εγω εχω αναγουλες και χαλαδες παλι ααα και τρομερη καουρα....
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
marilia_92 έγραψε:Κοριτσαρες μου τι κανετε;Εγω εχω αναγουλες και χαλαδες παλι ααα και τρομερη καουρα....
τατιανα έγραψε:marilia_92 έγραψε:Κοριτσαρες μου τι κανετε;Εγω εχω αναγουλες και χαλαδες παλι ααα και τρομερη καουρα....
Μαριλια και εγω εχω αναγουλες αυτες τις μερες!
Ευτυχως ακομα δεν ειχα καουρες..
marilia_92 έγραψε:τατιανα έγραψε:marilia_92 έγραψε:Κοριτσαρες μου τι κανετε;Εγω εχω αναγουλες και χαλαδες παλι ααα και τρομερη καουρα....
Ολη την ωρα στην τουαλετα την βγαζω.Εχω δευτερο δωματιο πλεον.Και με αυτη την κοιλια ειναι δυσκολη η μετακινηση οποτε μενω εκει κανα 15λεπτο γιατι ετσι κι αλλιως θα ξαναπαω...Μπηκες εσυ στον μηνα σου η σε λιγες μερες;
τατιανα έγραψε:marilia_92 έγραψε:τατιανα έγραψε:marilia_92 έγραψε:Κοριτσαρες μου τι κανετε;Εγω εχω αναγουλες και χαλαδες παλι ααα και τρομερη καουρα....
Ολη την ωρα στην τουαλετα την βγαζω.Εχω δευτερο δωματιο πλεον.Και με αυτη την κοιλια ειναι δυσκολη η μετακινηση οποτε μενω εκει κανα 15λεπτο γιατι ετσι κι αλλιως θα ξαναπαω...Μπηκες εσυ στον μηνα σου η σε λιγες μερες;
αχ σε καταλαβαινω..ειναι τελικα πολυ δυσκολα και στην αρχη και στο τελος, μονο το δευτερο τριμηνο ηταν καπως ησυχο!
την παρασκευη μπαινω στην 36 βδομαδα οποτε μπαινω και στον μηνα μου.. εχουν αρχισει και η προβλεψεις για το ποτε θα γεννησω..χεχε η μαμα μου λεει πως δεν θα το φαω τον μηνα ολο, για να δουμε!
εσυ τα διδυμακια σε πια βδομαδα τα γεννησες?
mommy2be έγραψε:Κορίτσια μου κ εγώ τρελλές καούρες και απίστευτη συχνοουρία!!!
άκουσα οτι το στημένο λεμόνι σε νερό κάνει δουλειά και ήπια χθες βράδυ, και ομολογουμένως ήμουν πολύ καλύτερα!
κορίτσια έχω αγχωθεί γιατί η μπέμπα μας δεν έχει γυρίσει ακόμα με το κεφάλι κάτω. Το ελπίζω. Τα δικά σας;
mommy2be έγραψε:Κορίτσια μου κ εγώ τρελλές καούρες και απίστευτη συχνοουρία!!!
άκουσα οτι το στημένο λεμόνι σε νερό κάνει δουλειά και ήπια χθες βράδυ, και ομολογουμένως ήμουν πολύ καλύτερα!
κορίτσια έχω αγχωθεί γιατί η μπέμπα μας δεν έχει γυρίσει ακόμα με το κεφάλι κάτω. Το ελπίζω. Τα δικά σας;
peripmalou έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!ΚΙ ΕΓΩ ΧΤΕΣ ΕΙΧΑ ΤΟΣΕΣ ΚΑΟΥΡΕΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ,ΠΗΡΑ ΓΑΛΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΠΟΛΛΑ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΩΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΦΕΡΩ ΜΕΤΑ.ΠΙΕΣΗ ΚΕΘΟΛΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΣΑ,ΓΕΝΙΚΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ,ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΙ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΩ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΣΥΜΠΑΣΧΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΚΑΣΤΡΟΥΛΕΣ ΜΑΖΙ. ΠΩ ΠΩ ΠΡΕΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΔΩΜΑΤΙΟΥ!!! ΨΩΝΙΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΛΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ?ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ!!!
mommy2be έγραψε:αχ είστε πολύ τυχερές!
πως θα το νοιώσω οτι γύρισε;;
θα το καταλάβω ή μπορεί κ να έχει ήδη γυρίσει;; μακάρι δηλαδή.... έχουμε να τη δούμε σχεδόν 3 εβδομάδες.
Elenathens έγραψε:Κοριτσια γεια και απο μενα!
Γιατι αναγουλες; Δεν θελω να το σκεφτομαι με ολα αυτα που τραβηξα το πρωτο τριμηνο με τους εμετους....
Τατιανα κοντευεις!!!!!
Μηπως γεννησεις μεσα στο μαρτιο τελικα;
Και εμενα εχει γυρισει απο τον 7ο ο μπεμπουλης! Αυτο που λεει η τατιανα με τον λοξυγγα ισχυει! Καταλαβαινεις που βρισκεται ο θωρακας του μωρου!
Ειδα το βιντεακι με το ξενο γαλα και τις καμπυλες αναπτυξης....
Μιλησα και με μια μαια και θα κανω ενα πρωτο ραντεβου μαζι της, να με κατατοπισει σε καποια θεματα. Ελπιζω να μου φανει χρησιμη... Μου τη συστησε μια γνωστη μου και δεν θα μου παρει λεφτα. Οποτε σκεφτηκα οτι δεν εχω να χασω τιποτα μιας και δεν εχω παρακολουθησει μαθηματα. Οτι μου πει θα σας τα μεταφερω!
peripmalou έγραψε:ΚΙ ΕΓΩ 33Η,ΠΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΠΗΤ? ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΑ ΒΛΕΠΩ!ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΑΤΡΙΔΑ!!!ΝΑ ΠΕΡ
ΝΑΣ ΥΠΕΡΟΧΑ!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης