Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
671 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 671 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 40]

626Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 26 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Πεμ Μαρ 08, 2012 2:06 am

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
XRYSA M έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΧΘΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ ΑΔΕΙΑ ΔΕΝ ΜΕ ΣΗΚΩΝΟΝΤΑΝ ΝΑ ΜΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΛΙΓΟ!ΤΙ ΩΡΑΙΕΣ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΑΛΛΑ Η ΜΠΕΜΠΑ ΤΗΣ ΤΑΤΙΑΝΑΣ ΚΛΕΒΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ!ΑΝΤΕ ΝΑ ΡΘΟΥΝΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ!ΜΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ 29 ΜΕΡΕΣ!ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ΜΕΤΡΑΩ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ!ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΡΔΙΟΤΟΚΟΓΡΑΦΟ ΑΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ.ΜΟΝΟ ΠΟΝΟΥΣ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΑ ΛΙΓΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑ Κ ΠΡΟΧΘΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ.ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΑ ΚΙΛΑ ΕΙΜΑΙ +15 ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!ΕΣΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ????
εφτασες και εσυ χρυσα σε 2 μερες μπαινεις στο μηνα σου!!!!!ετοιμαστηκες???βαλιτσες,ρουχα κρεβατια????

627Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 26 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Πεμ Μαρ 08, 2012 2:15 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΟΥ ΝΑΙ ΤΑ ΕΧΩ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΧΩ ΚΑΙ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑ Embarassed

628Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 26 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Πεμ Μαρ 08, 2012 2:18 am

τατιανα

τατιανα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
γκαλαιτζογλου έγραψε:
τατιανα έγραψε:
γκαλαιτζογλου έγραψε:καλα δεν το συζητω ειναι τελεια η μπεμπα.....να τη χαιρεστε!!!!!!!!ασπρη ασπρη σαν ψευτικη!!μαλλακια εχει???τελικα το ειχα απορια γιατι σου εσπασαν τα νερα τοσο νωρις?ειχες συσπασεις,κουραστηκες?

σ'ευχαριστω γεωργια μου! αχ μαλλακια εχει μπολικα θα βαλω καμια φωτο να δειτε!
Τα νερα τα εσπασε η μπεμπα γιατι απο τι φαινετε βαρεθηκε μεσα.. οταν πηγα κλινικη ηταν ηδη πολυ χαμηλα το κεφαλι κ ειχαν αρχισει κ συσπασεις..οχι δεν ειχα κουραστει καθολου ουτε ειχα καποιο θεμα..
Κ η γιαγια μου ετσι γεννησε κ τα 3 παιδια της μολις εμπαινε στον μηνα της..ισως ειναι κληρονομικο δεν ξερω.
Μετα αν σκεφτεις οτι η πητ υπολογιζεται παντα κατα προσεγγιση τοτε πολυ πιθανον η κυηση να ηταν πιο προχωρημενη γιατι η μικρη δεν χρειαστηκε ουτε οξυγονο ουτε τιποτα..
και παρολο που ειναι μια σταλια ειναι πολυ ζωηρη κ δυνατη..ρουφαει το γαλατακι με πολυ ορεξη!
ισως ειναι κληρονομικο!!!οντως βγηκε νωρις και ουτε θερμοκοιτιδα μπηκε....μια χαρα!τα ειχες ετοιμα ολα?θυμαμαι οτι τα ειχες πλυνει τα ρουχακια της!αχ αντε να περνουμε σειρα κοριτσια I love you I love you I love you

αα τιποτα δεν ειχα ετοιμο!τα ειχα πλυνει αλλα δεν τα ειχα σιδερωσει και τακτοποιηση..το δωματιο μισοτελειωμενο..ουτε την βαλιτσα μου ειχα ετοιμη..τρεχαμε τελευταια στιγμη!
Να τα εχετε απο νωρις γιατι εγω την πατησα..
Αφηστε που ολα τα ρουχαλακια κολυμπανε στην μπουμπου..ειναι τεραστια σαν σακια χαχαχ αντε να φαει να παχυνει λιγο!

629Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 26 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Πεμ Μαρ 08, 2012 2:29 am

Αλεξάνδρα13

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τατιάνα είναι κουκλίτσα η μικρή,πανέμορφη!Ένας άγγελος!Βρε κορίτσια πως περνάει έτσι ο καιρός σε λίγο θα περιμένουμε σιγά-σιγά και άλλα γεννητούρια!!Και εγώ αυτό θα έλεγα ότι είναι νωρίς ακόμη για κολικούς,εσύ προσπάθησε όταν κλαίει να ξαναδίνεις γάλα,να της αλλάζεις πάνα,να της τρίβεις την κοιλίτσα και την πλατούλα κάπου-κάπου,να περπατάτε αγκαλιά και να της μιλάς ή τραγουδάς και αν δεν πιάσουν όλα αυτά φυσικά ρώτα και τον παιδίατρο.Και υπομονή φυσικό είναι να κλαίς μαζί της,γι'αυτό γινόμαστε μανούλες πονάμε όταν πονάνε και αυτά!Οτι άλλο θέλεις μπορείς να ρωτήσεις!

630Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 26 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Πεμ Μαρ 08, 2012 3:25 am

Ντάλια

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
τατιανα έγραψε:γεωργια το εβαλε κατω απο την βρυση για λιγα δευτερολεπτα με σκετο νερακι κ μετα την σκουπισε απλα.

αχ κοριτσια πολυ ξενυχτι..αλλα κυριως στεναχωριεμε γιατι εχει πονακια κ κλαιει σπαρακτικα..κ παντα βραδυ γιατι?
η πιο εμπειρες μανουλες για πειτε τα ιδια εκαναν κ τα δικα σας?
μου ειπε η παιδιατρος οτι οι κολικοι αρχιζουν μετα απο 15 μερες..εμεις τοτε γιατι ποναμε??θα την παρω σημερα να την ρωτησω!αχ κλαιει αυτη κλαιω κ εγω

Αχ Τατιανα μου τελεια η μπεμπουλα σου, πολυ γλυκια!!! Αρχισαν οι κολικοι απο τωρα ε;; Αχ ναμας τα λες να ξερουμε τι μας περιμενει... Smile Smile Smile Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 26 215994 Υπομονη!!! Να σου ζησει και παλι!!!

631Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 26 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Πεμ Μαρ 08, 2012 3:47 am

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τατιανα ειναι τελεια η μπουμπου!!!!!
Να την χαιρεστε!!!!!! Φραουλακι ειναι μεσα στα ροζ!!!!!

Αντε υπομονη σε ολες μας και φτανει ο καιρος!

Βρε κοριτσια εχω κολλησει με τις σαγιοναρες για το μπανιο στο μαιευτηριο. Εσεις που βρηκατε;;;;;;;;;;
Πηγα σε ειδη με αθλητικα και μου πλασαρανε σαγιοναρες με 25€ και εννοειται εξαφανιστηκα. Μονο εγω δεν βρισκω;; Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 26 654316

632Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 26 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Πεμ Μαρ 08, 2012 3:54 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
[quote="Elenathens"]Τατιανα ειναι τελεια η μπουμπου!!!!!

Βρε κοριτσια εχω κολλησει με τις σαγιοναρες για το μπανιο στο μαιευτηριο. Εσεις που βρηκατε;;;;;;;;;;
Πηγα σε ειδη με αθλητικα και μου πλασαρανε σαγιοναρες με 25€ και εννοειται εξαφανιστηκα. Μονο εγω δεν βρισκω;; Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 26 654316 [/quot

ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΡΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΝΑ ΒΡΕΙΣ!ΕΓΩ ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΧΑ ΚΑΤΙ ΠΑΛΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΙΧΑ ΦΟΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ...25 ΕΥΡΩ????ΜΗΠΩΣ ΒΡΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΖΑΜΠΟ???

633Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 26 Empty ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ! Πεμ Μαρ 08, 2012 3:54 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια συγνωμη που μπαινω σφηνα στο θεματακι σας και με το καλο τα μωρακια σας!! Very Happy να πω κατι για τις παντοφλες,αφου λογω εποχης δεν βρισκετε δεν μπορειτε να βαλετε αυτες που εχετε απο το καλοκαιρι σαγιοναρες που φορουσατε μεσα στο σπιτι η στην θαλασσα?να τις πλυνετε και νομιζω θα ειναι μια χαρα.μια γνωμη λεω.

634Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 26 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Πεμ Μαρ 08, 2012 3:56 am

marilia_92

marilia_92
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τατιανα έγραψε:Γεια σας κορίτσια μου!!
Διαβάζω τα νέα σας αλλα δεν γράφω γιατί απο χθεσ που γυρισαμε σπιτι έχουμε μπει σε διαδικασία αποκλειστικόυ θηλασμου κ όλη Μέρα το μόνο που κάνουμε είναι μαμ το βυζακι της μαμάς!
Χρησιμοποιώ ψευδοθηλες γιατί έχω μικρή ρογα κ δεν την πιάνει.. Η Παιδιατρος είπε για καμία βδομάδα αλλα δεν με βλέπω να την κόβω ευκολα..
Έχω κ ένα άγχος αν χορταινει γιατί είναι κ μια σταλιτσα η νεραιδουλα μου, ευτυχώς είναι δυναμική κ θηλαζει χωρίς πρόβλημα.
Προς το παρόν το αντέχω το ξενυχτη, το περίμενα πιο δύσκολο.

Ήθελα να σας πω κ την εμπειρία μου όσον αφορά το πλύσιμο του παιδιού Μετα την γέννα, τελικά ήταν έτσι όπως το είχα διαβάσει. Το μωρό Μετα απο λίγη ώρα ήταν πεντακάθαρο κ μύριζε ωραία μωρουδιλα. Η Παιδιατρος το είχε βάλει Κατω απο το νερό για λίγο κ Μετα το σκόρπισε κ το έντυσε. Όλο εκείνο το σμηγμα απορροφήθηκε απο το δερματακι της κ ήταν σαν να την έχουμε κάνει μπάνιο!
Ελπίζω αυτό να της έκανε καλο, πάντως κακό δεν της έκανε οπότε χάρηκα για αυτήν μου την επιλογή

Momirene η νυφουλα είναι μια κούκλα...άντε με το καλο κ ο γαμπρός!
Απο την κλινική σε γενικές γραμμές έμεινα ευχαριστημένη, αλλα όχι απόλυτα... Κάτι φτιαχναν στον Πανω όροφο κ έκαναν πολυ φασαρία με τρυπανια κ τέτοια κ μεσημεριατικα κ την νύχτα μέχρι αργά.. Βέβαια ξενυχταγα με την μικρή αλλα όπως κ να έχει την λίγη ώρα που κοιμομουν ήθελα ησυχία!
Όσο για της νοσοκόμες εκτός απο μια δυο η άλλες ήταν κάτι κοριτσακια με πτυχία του λυκείου άσχετες...
Πολυ εντάξει ήταν ο αναισθησιολογος πάντως, δεν με πονέσε καθόλου.

Τατιανα μου φτου φτου η μπεμπα σου ειναι τελεια!!!Αχου κουκλακι ζωγραφιστο.Να το χαιροσαστε το μπουμπουκι σας!!!!

635Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 26 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Πεμ Μαρ 08, 2012 4:16 am

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Elenathens έγραψε:Τατιανα ειναι τελεια η μπουμπου!!!!!

Πηγα σε ειδη με αθλητικα και μου πλασαρανε σαγιοναρες με 25€ και εννοειται εξαφανιστηκα. Μονο εγω δεν βρισκω;; Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 26 654316
εγω δεν θα παρω ελενα μου και σαγιοναρες ενα ζευγαρι παντοφλες απο τζαμπο και μετα τις πεταω,ασε που καμια δεν ειδα να σου πω την αληθεια να φοραει στην κλινικη τωρα αν τις θες για να μη τις μουσκευεις παρε ενα ζευγαρι απο τζαμπο πετσετε τις πολυ απλες που εχουν 2 ευρω και φορα τες στο μπανιο!

636Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 26 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Πεμ Μαρ 08, 2012 4:34 am

Ντάλια

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Elenathens έγραψε:Τατιανα ειναι τελεια η μπουμπου!!!!!

Τι να σου πω,απο το καλοκαιρι δεν εχεις κανα ζευγαρι;; Καλα λεει η κριστι. Εγω εχω απο περισυ κατι havaianas που δεν εχουν παθει τπτ και αυτες θα παρω.. Μηπως να εψαχνες στο internet να παραγγειλεις;;

637Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 26 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Πεμ Μαρ 08, 2012 4:53 am

peripmalou

peripmalou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΑΧ ΤΙ ΜΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΑΤΙΑΝΑ[b] ΤΙ ΚΟΥΚΛΑΡΑ!!! ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΟΡΙΤΣΙ...ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΔΩ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ!!!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΩΡΟΥ ΚΑΙ ΒΑΛΙΤΣΑ ΤΙΠΟΤΡΑ ΟΜΩΣ. ΑΛΛΑ ΟΛΟ ΚΑΤΙ ΘΑ ΠΡΟΚΕΙΨΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ 6 ΕΧΩ ΘΕΑΤΡΟ (ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΦΕΤΟΣ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΤΙΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗΣ ΤΙΣ ΔΥΔΚΟΛΕΣ) ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ ΝΑ ΠΑΩ.ΟΠΟΤΕ ΑΥΡΙΟ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ.
ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΡΩ ΜΟΝΟ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΕΞΟΔΟΥ?ΤΙΣ 4 ΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΤΙ ΘΑ ΤΟ ΦΟΡΑΝΕ?ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΙΕΣ ΓΙΑ ΕΚΕΙ?

http://WWW.FLOWERTALE.GR

638Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 26 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Πεμ Μαρ 08, 2012 4:55 am

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ναι εχω απο το ακλοκαιρι απλα δεν ειναι και στην καλυτερη τους κατασταση.... Εννοειται απο τζαμπο τις παιρνω , απλα πηγα και δεν εχουν βγαλει ακομα τιποτα!
Παντως εχετε δικιο, δεν θα σκασω θα παρω αυτες που εχωκαι ας μην ειναι και στα καλυτερα τους!

Κοριτσια εβγαλα ερπη στα χειλια...φτου!!!
Δυο φορες στη ζωη μου εχω βγαλει στα 30 μου χρονια.... Τα νευρα μου! Ο γιατρος ειπε να μην βαλω τιποτα μονο οινοπνευμα... Γκαντεμια!

639Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 26 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Πεμ Μαρ 08, 2012 5:03 am

peripmalou

peripmalou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΕΡΠΗ Ε?ΕΓΩ ΑΚΟΥ ΠΑΡΑΞΕΝΟ,ΒΓΑΖΩ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΔΥΟ -ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗ ΖΩΗ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΙΔΙ.ΚΑΙ ΟΛΩΣ ΠΑΡΑΟΔΟΞΩΣ ΣΕΣ] ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΗΝΗ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑ ΚΑΘΟΛΟΥ.
ΕΣΥ ΜΗΠΩΣ ΕΙΔΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΟΝΙΕΡΟ ΚΑΙ ΑΓΧΩΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ?ΕΛΑ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΙΛΑΚΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΩΣΤΕ (ΧΙ ΧΙ ΧΙ)
ΕΓΩ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΑΔΥΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΚΟΝΤΟΥΛΑ ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΣΕΙΜΑΙ ΣΑΝ ΜΠΙΦΤΕΚΙ ΜΕ ΠΟΔΙΑ,ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΚΑΛΕΣ ,ΤΑ ΑΝΤΑ ΖΑΧΑΡΑ ΠΙΕΣΗ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ! ΣΗΜΕΡΑ ΣΠΑΝΑΚΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΙ ΑΓΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ!!!!
Α ΚΑΛΕ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!
ΣΑΓΙΟΝΑΡΕΣ ΚΙ ΕΓΩ ΤΙΣ ΠΕΡΣΙΝΕΣ ΘΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΥΠΟΘΕΣΗ! ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣΥ!!!

640Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 26 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Πεμ Μαρ 08, 2012 5:06 am

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
peripmalou έγραψε:ΑΧ ΤΙ ΜΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΑΤΙΑΝΑ[b] ΤΙ ΚΟΥΚΛΑΡΑ!!! ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΟΡΙΤΣΙ...ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΔΩ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ!!!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΩΡΟΥ ΚΑΙ ΒΑΛΙΤΣΑ ΤΙΠΟΤΡΑ ΟΜΩΣ. ΑΛΛΑ ΟΛΟ ΚΑΤΙ ΘΑ ΠΡΟΚΕΙΨΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ 6 ΕΧΩ ΘΕΑΤΡΟ (ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΦΕΤΟΣ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΤΙΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗΣ ΤΙΣ ΔΥΔΚΟΛΕΣ) ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ ΝΑ ΠΑΩ.ΟΠΟΤΕ ΑΥΡΙΟ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ.
ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΡΩ ΜΟΝΟ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΕΞΟΔΟΥ?ΤΙΣ 4 ΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΤΙ ΘΑ ΤΟ ΦΟΡΑΝΕ?ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΙΕΣ ΓΙΑ ΕΚΕΙ?

Αν γεννας σε ιδιβτικο νομιζω δεν χρειαζονται πολλα πραγματα, μονο τα ρουχα εξοδου και αντε καμια πανα αγκαλιας που και συτο ειναι προαιρετικο.
Στα δημοσια νομιζω πρεπει να εξοπλιστεις λιιιιιιγο παραπανω με τα ρουχαλακια του μωρου!

641Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 26 Empty ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ! Πεμ Μαρ 08, 2012 5:10 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια να ρωτησω κατι?ρωταω εσας γιατι ειστε σε πιο προχωρημενη εγκυμοσυνη απο μενα.λοιπον,στα μαγαζια με ρουχα εγκυμοσυνης<δεν εχω παει ακομα,ψιλοδισταζω>εχουν και πολυυυυ μεγαλα νουμερα π.χ. στα πρεναταλ αν το λεω σωστα.επειδη δεν εχω μοοονο κοιλια γιαυτο ρωταω.τα μπουτια μου θα μπουν σε ενα παντελονι σαν τζιν που ειναι με το λαστιχο στην κοιλια?

642Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 26 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Πεμ Μαρ 08, 2012 5:12 am

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
peripmalou έγραψε:ΕΡΠΗ Ε?ΕΓΩ ΑΚΟΥ ΠΑΡΑΞΕΝΟ,ΒΓΑΖΩ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΔΥΟ -ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗ ΖΩΗ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΙΔΙ.ΚΑΙ ΟΛΩΣ ΠΑΡΑΟΔΟΞΩΣ ΣΕΣ] ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΗΝΗ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑ ΚΑΘΟΛΟΥ.
ΕΣΥ ΜΗΠΩΣ ΕΙΔΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΟΝΙΕΡΟ ΚΑΙ ΑΓΧΩΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ?ΕΛΑ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΙΛΑΚΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΩΣΤΕ (ΧΙ ΧΙ ΧΙ)
ΕΓΩ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΑΔΥΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΚΟΝΤΟΥΛΑ ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΣΕΙΜΑΙ ΣΑΝ ΜΠΙΦΤΕΚΙ ΜΕ ΠΟΔΙΑ,ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΚΑΛΕΣ ,ΤΑ ΑΝΤΑ ΖΑΧΑΡΑ ΠΙΕΣΗ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ! ΣΗΜΕΡΑ ΣΠΑΝΑΚΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΙ ΑΓΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ!!!!
Α ΚΑΛΕ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!
ΣΑΓΙΟΝΑΡΕΣ ΚΙ ΕΓΩ ΤΙΣ ΠΕΡΣΙΝΕΣ ΘΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΥΠΟΘΕΣΗ! ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣΥ!!!
.

Μπιφτεκι με ποδια! Χαχαχαχχα!
Εγω μωρε πηρα και αρκετη κορτιζονη το πρωτο τριμηνο προληπτικα , και ετρωγα αλατια,ζαχαρη φουλ...... Καιι φουσκωσα! Φαντασου οτι τωρα εχω ξεπριστει σε σχεση με το πρωτο τριμηνο!ολα καλα θα τα φτιαξουμε ολα! Τα ζουζουνακια πανω απολα!
Τωρα για τον ερπη ουτε αγχωθηκα, ουτε πιεστηκα.... Φτου και παλι!θα φυγει τι στο καλο!!!!

643Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 26 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Πεμ Μαρ 08, 2012 5:20 am

peripmalou

peripmalou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
SE IDIWTIKO UA GENNNHSW. EXOYME IDIA PHT κΟΡΙΣΤΣΙ!!! ΑΝΤΕ ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ!!!

644Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 26 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Πεμ Μαρ 08, 2012 5:27 am

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
KRISTI 1 έγραψε:κοριτσια να ρωτησω κατι?ρωταω εσας γιατι ειστε σε πιο προχωρημενη εγκυμοσυνη απο μενα.λοιπον,στα μαγαζια με ρουχα εγκυμοσυνης<δεν εχω παει ακομα,ψιλοδισταζω>εχουν και πολυυυυ μεγαλα νουμερα π.χ. στα πρεναταλ αν το λεω σωστα.επειδη δεν εχω μοοονο κοιλια γιαυτο ρωταω.τα μπουτια μου θα μπουν σε ενα παντελονι σαν τζιν που ειναι με το λαστιχο στην κοιλια?

Εχουν μεγαλα νουμερα!
Απλα γιατι δεν παιρνεις κολαν με λαστιχο να ξεμπερδυεις;
Ασε που οσο ανοιγει ο καιρος θα μπορεις να φορας φορεματα ριχτα που ειναι το καλυτερο!
Για μενα μην παρεις απαραιτητα τζιν θα σε ζεσταινει τους επομενουν μηνες! Φορεματακια χρωματοστα και αερατα κοριτσακι!

645Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 26 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Πεμ Μαρ 08, 2012 5:29 am

danik

danik
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Elenathens έγραψε:
KRISTI 1 έγραψε:κοριτσια να ρωτησω κατι?ρωταω εσας γιατι ειστε σε πιο προχωρημενη εγκυμοσυνη απο μενα.λοιπον,στα μαγαζια με ρουχα εγκυμοσυνης<δεν εχω παει ακομα,ψιλοδισταζω>εχουν και πολυυυυ μεγαλα νουμερα π.χ. στα πρεναταλ αν το λεω σωστα.επειδη δεν εχω μοοονο κοιλια γιαυτο ρωταω.τα μπουτια μου θα μπουν σε ενα παντελονι σαν τζιν που ειναι με το λαστιχο στην κοιλια?

Εχουν μεγαλα νουμερα!
Ασε που οσο ανοιγει ο καιρος θα μπορεις να φορας φορεματα ριχτα που ειναι το καλυτερο!
Για μενα μην παρεις απαραιτητα τζιν θα σε ζεσταινει τους επομενουν μηνες! Φορεματακια χρωματοστα και αερατα κοριτσακι!

ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΑΘΗ ΕΧΕΙ ΣΤΑ H&M

646Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 26 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Πεμ Μαρ 08, 2012 5:36 am

peripmalou

peripmalou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΙ ΕΓΩ ΤΖΗΝ 3 ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΕΝΑ ΜΠΛΕ ΕΝΑ ΜΑΥΡΟ ΚΙ ΕΝΑ ΓΚΡΙ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΑ Η&Μ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ,ΤΟ ΛΑΣΤΙΧΟ-ΜΑΡΣΙΠΟΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΠΟΛΥ ,ΕΓΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΤΟ ΜΠΛΕ ΤΟ ΕΧΩ ΑΠΟ ΤΡΙΩΝ ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΦΟΡΑΩ ΩΣ ΤΩΡΑ.ΣΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΚΑΙ ΠΩΠΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΧΥΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΙΒΑ,ΤΟΥ ΖΑΡΑ ΙΔΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΑ.
ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ,ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑΚΙ Η' ΚΟΛΑΝ ΓΙΑΤΙ ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΤΖΗΝ ΘΑ ΣΕ ΖΕΤΣΑΙΝΕΙ ΚΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑ...ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!!!!

647Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 26 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Πεμ Μαρ 08, 2012 6:23 am

τατιανα

τατιανα
Ντάλια έγραψε:

Αχ Τατιανα μου τελεια η μπεμπουλα σου, πολυ γλυκια!!! Αρχισαν οι κολικοι απο τωρα ε;; Αχ ναμας τα λες να ξερουμε τι μας περιμενει... Smile Smile Smile Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 26 215994 Υπομονη!!! Να σου ζησει και παλι!!!

ευχαριστω νταλια μου! ρωτησα την παιδιατρο κ ειπε οτι δεν ειναι κολικοι αλλα εχει αερια ή ζοριζετε για να κανει κακακια..τωρα πια η διαφορα δεν καταλαβα..απλα τωρα θελει υπομονη μεχρι να περασουν!

648Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 26 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Πεμ Μαρ 08, 2012 6:24 am

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχου Τατιανα η πριγκιπισουλα σου ειναι αυτη?

ειναι κουκλιτσα φτου φτου!Να σου ζησει και απο εδω!

649Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 26 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Πεμ Μαρ 08, 2012 7:04 am

βικτωρια

βικτωρια
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Elenathens έγραψε:

Εχουν μεγαλα νουμερα!
παρε κολαν το φορασ τωρα με πιο ζεστα μπλουζοφορεματα και αργοτερα με πιο λεπτα
τατιανα για κολικους ειναι νωρις μετα απο 15-20 μερες ειχαμε εμεις και στα 3 μου παιδια απλα προς το βραδυ ολα τα μωρακια κλαινε ενα θερμοφορο στη κοιλιτσα της μικρης θα την ανακουφισει

650Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 26 Empty ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ! Πεμ Μαρ 08, 2012 9:01 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ευχαριστω κοριτσια Very Happy

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις