Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
546 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 546 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 25 από 40]

601Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 25 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Τετ Μαρ 07, 2012 11:38 am

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
εγω κοριτσια αυριο παω στο γιατρο να δω το μπεμπη!!!!!περιμενω πως και πως....αυτο με το χαρτι για τη βεντουζα και γω πρωτη φορα το ακουω!!!εγω ξερω και εχω πει με το γιατρο μου οτι χρειαστει να κανει αρκει να βγει καλα το μωρακι μου!!!βεντουζα,κοψιμο,ραψιμο εκεινη την ωρα δεν τα γλυτωνεις αν υπαρξει αναγκη....μαριλια το rooming in δεν θα το κανω απλα επειδη και τις αλλες φορες ειχα γαλα και πολυ και μου ρθε και γρηγορα αν ειναι παλι ετσι θα ζητησω να το θηλαζω οποτε ειναι να φαει!αυριο θα σας πω τα νεα μας......

602Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 25 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Τετ Μαρ 07, 2012 12:22 pm

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Το χαρτι σε βαζουν να το υπογραψεις σιγουρα τα ιδιωτικα νοσοκομεια ιασω, λητω, ρεα.... Για τα δημοσια δεν το γνωριζω. Την αλλη βδομαδα που θα παω στο γιατρο θα σας πω σιγουρα!
Γιωργια εισαι τυχερη που θα δεις το αντρακι σου! Να μας πεις αυριο νεα!

Βρε κοριτσια η εφη που ειναι; Θα πηγαινε την τριτη στο γιατρο να εβλεπε την μπουμπου της, γιατι δεν επαιρνε πολυ βαρος λογο του αυτοανοσου.εχω ανησυχησει λιγο.......

Τατιανα μπες να μας πεις ενα γειαααααα! Περιμενουμε νεαααααααα!!!!!!

603Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 25 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Τετ Μαρ 07, 2012 1:30 pm

τατιανα

τατιανα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Γεια σας κορίτσια μου!!
Διαβάζω τα νέα σας αλλα δεν γράφω γιατί απο χθεσ που γυρισαμε σπιτι έχουμε μπει σε διαδικασία αποκλειστικόυ θηλασμου κ όλη Μέρα το μόνο που κάνουμε είναι μαμ το βυζακι της μαμάς!
Χρησιμοποιώ ψευδοθηλες γιατί έχω μικρή ρογα κ δεν την πιάνει.. Η Παιδιατρος είπε για καμία βδομάδα αλλα δεν με βλέπω να την κόβω ευκολα..
Έχω κ ένα άγχος αν χορταινει γιατί είναι κ μια σταλιτσα η νεραιδουλα μου, ευτυχώς είναι δυναμική κ θηλαζει χωρίς πρόβλημα.
Προς το παρόν το αντέχω το ξενυχτη, το περίμενα πιο δύσκολο.

Ήθελα να σας πω κ την εμπειρία μου όσον αφορά το πλύσιμο του παιδιού Μετα την γέννα, τελικά ήταν έτσι όπως το είχα διαβάσει. Το μωρό Μετα απο λίγη ώρα ήταν πεντακάθαρο κ μύριζε ωραία μωρουδιλα. Η Παιδιατρος το είχε βάλει Κατω απο το νερό για λίγο κ Μετα το σκόρπισε κ το έντυσε. Όλο εκείνο το σμηγμα απορροφήθηκε απο το δερματακι της κ ήταν σαν να την έχουμε κάνει μπάνιο!
Ελπίζω αυτό να της έκανε καλο, πάντως κακό δεν της έκανε οπότε χάρηκα για αυτήν μου την επιλογή

Momirene η νυφουλα είναι μια κούκλα...άντε με το καλο κ ο γαμπρός!
Απο την κλινική σε γενικές γραμμές έμεινα ευχαριστημένη, αλλα όχι απόλυτα... Κάτι φτιαχναν στον Πανω όροφο κ έκαναν πολυ φασαρία με τρυπανια κ τέτοια κ μεσημεριατικα κ την νύχτα μέχρι αργά.. Βέβαια ξενυχταγα με την μικρή αλλα όπως κ να έχει την λίγη ώρα που κοιμομουν ήθελα ησυχία!
Όσο για της νοσοκόμες εκτός απο μια δυο η άλλες ήταν κάτι κοριτσακια με πτυχία του λυκείου άσχετες...
Πολυ εντάξει ήταν ο αναισθησιολογος πάντως, δεν με πονέσε καθόλου.

604Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 25 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Τετ Μαρ 07, 2012 1:31 pm

βικτωρια

βικτωρια
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
εγω που γεννησα στο ιασω δεν υπεγραψα κανενα χαρτι σε καμια απο τις 3 γεννες
και στο ρεα που θα γεννησω τωρα δεν υπογραφεις τιποτα

το rooming in δεν θα κανω επειδη εχω 3 παιδια τωρα και το νεογεννητο μετα ας ξεκουραστω τουλαχιστον 3-4 μερες στο μαιευτηριο γιατι μετα δεν εχω και καμια βοηθεια

605Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 25 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Τετ Μαρ 07, 2012 1:38 pm

kata

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Κοριτσάκια καλησπέρα! Μπαίνω στα γρήγορα κυρίως για να ευχηθώ στην Τατιάνα να της ζήσει η κούκλα της.
Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 25 50580 Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 25 50580 Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 25 50580

Διάβασα στα γρήγορα τα νέα σας και δεν θυμάμαι ακριβώς αλλά εύχομαι να πάνε όλα καλά σε όσες πρόκειται να κάνουν εξετάσεις! Άντε και κοντεύουμε κορίτσια! Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 25 875502

Καλό βράδυ σε όλες! Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 25 850933

606Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 25 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Τετ Μαρ 07, 2012 2:48 pm

Αλεξάνδρα13

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα κοριτσάκια,πάλι εδώ!!Τατιάνα μου να σου ζήσει η μπουμπούκα σου σιδερένια και καλότυχη να είναι στη ζωή της!Κ εσύ καλή λοχεία τώρα.dinaki78 θα περάσουν οι μέρες και θα έχεις μετά αγκαλίτσα το αγγελούδι σου,θα τα ξεχάσεις όλα.Πολύ ζωηρούλα η μπουμπού όμως βρε,ας περιμένει τη σειρά της για να έρθει!Ε θα βλέπεις συνέχεια tv,θα μπαίνεις να μας λές τα νέα σου,κάπως θα περάσουν οι μέρες.achrissy καλωσήρθες,σε ποιά εβδομάδα είσαι?

607Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 25 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Τετ Μαρ 07, 2012 3:01 pm

Αλεξάνδρα13

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Να σας πώ και εγώ τα νέα μου.Πήγαμε σήμερα στο γιατρό και είδαμε το μπέμπη μετά από 3εβδομάδες περίπου και εκείνη τη ριμαδιασμένη γαστρεντερίτιδα!Είναι μια χαρά μεγάλωσε πολύ,τώρα είναι 2,400kg και μου είπε είναι αρκετά τροφαντούλης!!Σαν τον 1μου!Χάρηκα που γύρισε με το κεφάλι επειδή πάμε για φυσιολογικό μετά από καισαρική,καλώς εχόντων των πραγμάτων μέχρι τότε.Περιμένω τα νέα και από τις άλλες που πήγανε στο γιατρό να δούνε τα μπουμπουκάκια!

608Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 25 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Τετ Μαρ 07, 2012 4:22 pm

achrissy

achrissy
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Αλεξάνδρα13 έγραψε:Καλησπέρα κοριτσάκια,πάλι εδώ!!Τατιάνα μου να σου ζήσει η μπουμπούκα σου σιδερένια και καλότυχη να είναι στη ζωή της!Κ εσύ καλή λοχεία τώρα.dinaki78 θα περάσουν οι μέρες και θα έχεις μετά αγκαλίτσα το αγγελούδι σου,θα τα ξεχάσεις όλα.Πολύ ζωηρούλα η μπουμπού όμως βρε,ας περιμένει τη σειρά της για να έρθει!Ε θα βλέπεις συνέχεια tv,θα μπαίνεις να μας λές τα νέα σου,κάπως θα περάσουν οι μέρες.achrissy καλωσήρθες,σε ποιά εβδομάδα είσαι?
ΚΑΛΟΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ...ΕΙΜΑΙ ΤΩΡΑ 33W+5 ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΠΑΩ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΜΟΥ....ΕΛΠΙΖΩ ΟΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ...ΑΝΤΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ!!!

609Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 25 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Τετ Μαρ 07, 2012 4:29 pm

achrissy

achrissy
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Elenathens έγραψε:
achrissy έγραψε:ΚΟΡΙΤΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ....ΑΡΓΗΣΑ ΛΙΓΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΩ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ....ΕΧΩ ΠΗΤ ΣΤΙΣ 22/4 ΑΝ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΕ ΚΟΒΕΙ ΓΙΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΚΑΘΩΣ Η ΜΠΕΜΠΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΑΜΗΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΦΑΙΝΕΤΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ(2.300g ΣΤΟ ΝΤΟΠΛΕΡ 30 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ)ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΣΑ ΠΩ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΕΧΩ ΟΛΑ...ΚΑΟΥΡΕΣ ΕΧΩ,ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΕΧΩ,ΚΟΥΡΑΣΗ ΑΠΕΙΡΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΕΧΩ,ΑΥΠΝΙΕΣ ΣΑΦΩΣ,ΠΟΝΟ ΔΕΞΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΕΧΩ..ΧΜΧΜΧ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΗΞΙΜΟ...
ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΩ ΕΧΩ ΨΩΝΙΣΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΕΧΩ ΑΠΛΑ ΕΚΕΙ ΣΤΙΣ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΙΤΑΩ...ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ...ΤΙΠΟΤΑ...ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΤΤΙΑΝΑ ΚΑΙ ΑΓΧΩΘΗΚΑ...ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΑΝΑΒΟΛΕΣ ΒΟΥΡ ΣΤΟ ΠΛΥΝΕ ΣΙΔΕΡΩΣΕ ΚΑΙ ΧΩΣΗΜΟ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΝΑ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΙΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΡΗΜΑΔΑ ΤΗΝ ΣΥΡΤΑΡΙΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΥΤΑ....ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ Ε?ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ ΝΕΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΠΟΥ ΠΑΩ ΓΙΑΤΡΟ....ΛΙΓΟ ΕΜΕΙΝΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑ!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Καλως ηλθες στην παρεα μας !
Νομιζω οτι πρεπει να αρχιζεις να φτιαχνεις τα πραγματακια σιγα σιγα γιατι ουτως η αλλως καθε μερα που περναει βαραινουμε και κουραζομαστε! Σουτιεν θηλασμου εχει στα κλασσικα μαγαζια bebe(ηρα, λητω κλπ) αλλα ειναι πιο ακριβα. Φτηνα ειχε στα h&m!
Απο που εισαι; Που λες να γεννησεις; Αγορακι η κοριτσακι;Καλημερα!
ΚΑΛΟΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ....ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΕΙΜΑΙ 33+5....ΚΟΡΟΥΛΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ...ΒΑΣΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΛΗΤΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΡΕΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ ΣΤΟ ΡΕΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ(ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΙΔΙΕΣ ΤΙΜΕΣ)ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΩ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ(ΕΙΝΑ ΣΤΟ ΛΗΤΩ -ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΙ ΡΕΑ).ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΣΟΥΜΠΩΘΗΚΑ..ΕΦΤΙΑΞΑ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΒΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ(ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΟΥΤΙΕΝ ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΕΞΟΔΟΥ) ΚΑΙ ΜΑΖΕΨΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΜΠΕΜΠΟΥΛΑΣ...ΘΑ ΠΑΩ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ Η&Μ ΓΙΑ ΣΟΥΤΙΕΝ..ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΙΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΣ ΓΙΑΤΡΟ Ε??ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ...ΑΘΗΝΑ ΕΙΣΑΙ?

610Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 25 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Τετ Μαρ 07, 2012 4:44 pm

achrissy

achrissy
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
123

611Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 25 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Τετ Μαρ 07, 2012 10:36 pm

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
τατιανα έγραψε:Γεια σας κορίτσια μου!!
Διαβάζω τα νέα σας αλλα δεν γράφω γιατί απο χθεσ που γυρισαμε σπιτι έχουμε μπει σε διαδικασία αποκλειστικόυ θηλασμου κ όλη Μέρα το μόνο που κάνουμε είναι μαμ το βυζακι της μαμάς!
Χρησιμοποιώ ψευδοθηλες γιατί έχω μικρή ρογα κ δεν την πιάνει.. Η Παιδιατρος είπε για καμία βδομάδα αλλα δεν με βλέπω να την κόβω ευκολα..
Έχω κ ένα άγχος αν χορταινει γιατί είναι κ μια σταλιτσα η νεραιδουλα μου, ευτυχώς είναι δυναμική κ θηλαζει χωρίς πρόβλημα.
Προς το παρόν το αντέχω το ξενυχτη, το περίμενα πιο δύσκολο.

Ήθελα να σας πω κ την εμπειρία μου όσον αφορά το πλύσιμο του παιδιού Μετα την γέννα, τελικά ήταν έτσι όπως το είχα διαβάσει. Το μωρό Μετα απο λίγη ώρα ήταν πεντακάθαρο κ μύριζε ωραία μωρουδιλα. Η Παιδιατρος το είχε βάλει Κατω απο το νερό για λίγο κ Μετα το σκόρπισε κ το έντυσε. Όλο εκείνο το σμηγμα απορροφήθηκε απο το δερματακι της κ ήταν σαν να την έχουμε κάνει μπάνιο!
Ελπίζω αυτό να της έκανε καλο, πάντως κακό δεν της έκανε οπότε χάρηκα για αυτήν μου την επιλογή

Momirene η νυφουλα είναι μια κούκλα...άντε με το καλο κ ο γαμπρός!
Απο την κλινική σε γενικές γραμμές έμεινα ευχαριστημένη, αλλα όχι απόλυτα... Κάτι φτιαχναν στον Πανω όροφο κ έκαναν πολυ φασαρία με τρυπανια κ τέτοια κ μεσημεριατικα κ την νύχτα μέχρι αργά.. Βέβαια ξενυχταγα με την μικρή αλλα όπως κ να έχει την λίγη ώρα που κοιμομουν ήθελα ησυχία!
Όσο για της νοσοκόμες εκτός απο μια δυο η άλλες ήταν κάτι κοριτσακια με πτυχία του λυκείου άσχετες...
Πολυ εντάξει ήταν ο αναισθησιολογος πάντως, δεν με πονέσε καθόλου.
αχ τι ωραια τατιανα πριν λιγες μερες λεγαμε για τις κοιλιτσες και τωρα ξενυχτας με τη μπουμπου!!!θα μεγαλωνει φανταζομαι!!!αυτο που λες για το μπανιο δεν το πολυκαταλαβα το επλυνε αλλα λιγο χωρις σαμπουαν?

612Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 25 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Τετ Μαρ 07, 2012 11:11 pm

peripmalou

peripmalou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!! ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΤΗ ΤΑΤΙΑΝΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΓΕΡΗ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙ ΚΑΤΩ ΜΕ ΘΥΛΑΣΜΟ!!!
ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΧΤΕΣ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ.
33W + 5 HMERΩΝ ΧΤΕΣ.2050 ΓΡ.
ΟΛΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ,ΥΓΡΟ ΠΛΑΚΟΥΝΤΑΣ ΤΡΑΧΗΛΟΣ ΚΤΛΠ.ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ.Ε ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΕ ΖΥΓΙΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙ(+17) ..ΠΟΛΥ ΜΕ ΜΑΛΩΝΕΙ ΕΣΑΣ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΤΣΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΑΣ??

http://WWW.FLOWERTALE.GR

613Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 25 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Τετ Μαρ 07, 2012 11:17 pm

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
peripmalou έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!! ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΤΗ ΤΑΤΙΑΝΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΓΕΡΗ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙ ΚΑΤΩ ΜΕ ΘΥΛΑΣΜΟ!!!
ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΧΤΕΣ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ.
33W + 5 HMERΩΝ ΧΤΕΣ.2050 ΓΡ.
ΟΛΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ,ΥΓΡΟ ΠΛΑΚΟΥΝΤΑΣ ΤΡΑΧΗΛΟΣ ΚΤΛΠ.ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ.Ε ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΕ ΖΥΓΙΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙ(+17) ..ΠΟΛΥ ΜΕ ΜΑΛΩΝΕΙ ΕΣΑΣ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΤΣΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΑΣ??
καλημερα!και βεβαια μαλωνει....μεχρι στιγμης εχω παρει 10 κιλα και την προηγουμενη φορα ειχα παρει 2 στο μηνα και με μαλωσε!φαντασου....που τωρα περνει κυριως βαρος το παιδι!!!!σημερα εχω και εγω ραντεβου για να δουμε.....

614Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 25 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Τετ Μαρ 07, 2012 11:56 pm

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Achrissy καλημερα!
Να πας σε h&m που εχουν ειδη εγκυμοσυνης εδω στην αθηνα εχει μεγαλο στα avenue! Σημερα περιμενουμε απο τη γιωργια(γκαλαιτζογλου!) να παει στο γιατρο και να μας πει νεα απο τον αντρακλα της!
Εγω παω την αλλη εβδομαδα!

Τατιανακι πολυ χαιρομαι που ολα πανε τελεια! Μπραβο με το θηλασμο! Σιγουρα εισαι πολυ καλη μανουλα!!!!

Peripmalou Και εχω εχω παρει 20 αλλα η αληθεια ειναι οτι ο δικος μου ειναι πολυ χαλαρος. Ενταξει δεν ειναι το καλυτερο με τοσα κιλα που πηραμε αλλα αν ειναι ολα καλα(ζαχαρο,πιεση, προελκαμψια κλπ) και αν ξεκινησες αρκετα αδυνατη θα πανε ολα καλα. Θα τα χασουμε μετα. Θα ξαναγινουμε στυλακια!

Καλες εξετασεις σε ολες τις εγκυουλες!

615Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 25 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Πεμ Μαρ 08, 2012 12:37 am

elpidamamy

elpidamamy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ +10 ΗΜΟΥΝ ΠΡΙΝ 3 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΩ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ Η ΖΥΓΑΡΙΑ ΜΟΥ (ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΕΥΓΩ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ Wink ) ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΑΛΛΟ 1,5. ΚΑΙ ΕΝΕΜΑ ΧΑΛΑΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΑΓΡΙΟΚΟΙΤΑΕΙ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΟΣ ΧΑΧΑΧΑ!!!

616Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 25 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Πεμ Μαρ 08, 2012 1:17 am

τατιανα

τατιανα
γεωργια το εβαλε κατω απο την βρυση για λιγα δευτερολεπτα με σκετο νερακι κ μετα την σκουπισε απλα.

αχ κοριτσια πολυ ξενυχτι..αλλα κυριως στεναχωριεμε γιατι εχει πονακια κ κλαιει σπαρακτικα..κ παντα βραδυ γιατι?
η πιο εμπειρες μανουλες για πειτε τα ιδια εκαναν κ τα δικα σας?
μου ειπε η παιδιατρος οτι οι κολικοι αρχιζουν μετα απο 15 μερες..εμεις τοτε γιατι ποναμε??θα την παρω σημερα να την ρωτησω!αχ κλαιει αυτη κλαιω κ εγω

617Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 25 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Πεμ Μαρ 08, 2012 1:34 am

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
τατιανα έγραψε:γεωργια το εβαλε κατω απο την βρυση για λιγα δευτερολεπτα με σκετο νερακι κ μετα την σκουπισε απλα.

αχ κοριτσια πολυ ξενυχτι..αλλα κυριως στεναχωριεμε γιατι εχει πονακια κ κλαιει σπαρακτικα..κ παντα βραδυ γιατι?
μου ειπε η παιδιατρος οτι οι κολικοι αρχιζουν μετα απο 15 μερες..εμεις τοτε γιατι ποναμε??θα την παρω σημερα να την ρωτησω!αχ κλαιει αυτη κλαιω κ εγω
μην αγχωνεσε θα βρειτε τους ρυθμους σας!!!!ισως δεν χορταινει καλα και κλαιει ρωτα καλυτερα την παιδιατρο να σου πει!λιγο μασαζακι στην κοιλιτσα λιγο αγκαλιτσα κατι θα βρεις να την ηρεμει!!!!!να τρως καλα να ειναι χορταστικο το γαλα σου και να ξεκουραζεσε οσο μπορεις!

618Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 25 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Πεμ Μαρ 08, 2012 1:41 am

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλα δεν το συζητω ειναι τελεια η μπεμπα.....να τη χαιρεστε!!!!!!!!ασπρη ασπρη σαν ψευτικη!!μαλλακια εχει???τελικα το ειχα απορια γιατι σου εσπασαν τα νερα τοσο νωρις?ειχες συσπασεις,κουραστηκες?

619Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 25 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Πεμ Μαρ 08, 2012 1:41 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
achrissy έγραψε:ΚΟΡΙΤΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ....ΑΡΓΗΣΑ ΛΙΓΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΩ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ....ΕΧΩ ΠΗΤ ΣΤΙΣ 22/4 ΑΝ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΕ ΚΟΒΕΙ ΓΙΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΚΑΘΩΣ Η ΜΠΕΜΠΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΑΜΗΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΦΑΙΝΕΤΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ(2.300g ΣΤΟ ΝΤΟΠΛΕΡ 30 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ)ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΣΑ ΠΩ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΕΧΩ ΟΛΑ...ΚΑΟΥΡΕΣ ΕΧΩ,ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΕΧΩ,ΚΟΥΡΑΣΗ ΑΠΕΙΡΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΕΧΩ,ΑΥΠΝΙΕΣ ΣΑΦΩΣ,ΠΟΝΟ ΔΕΞΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΕΧΩ..ΧΜΧΜΧ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΗΞΙΜΟ...
ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΩ ΕΧΩ ΨΩΝΙΣΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΕΧΩ ΑΠΛΑ ΕΚΕΙ ΣΤΙΣ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΙΤΑΩ...ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ...ΤΙΠΟΤΑ...ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΤΤΙΑΝΑ ΚΑΙ ΑΓΧΩΘΗΚΑ...ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΑΝΑΒΟΛΕΣ ΒΟΥΡ ΣΤΟ ΠΛΥΝΕ ΣΙΔΕΡΩΣΕ ΚΑΙ ΧΩΣΗΜΟ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΝΑ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΙΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΡΗΜΑΔΑ ΤΗΝ ΣΥΡΤΑΡΙΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΥΤΑ....ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ Ε?ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ ΝΕΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΠΟΥ ΠΑΩ ΓΙΑΤΡΟ....ΛΙΓΟ ΕΜΕΙΝΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑ!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!!!!

620Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 25 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Πεμ Μαρ 08, 2012 1:46 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
dinaki78 έγραψε:πειτε μου ενα τροπο να περναει η μερα στο κρεβατι γρηγοροτερα......βαρεθηκα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΧ ΠΩΣ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ!!!ΚΑΙ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΝΕΝΑ 2ΜΗΝΟ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΕ ΑΠΟΚΟΛΛΗΣΗ.ΥΠΟΜΟΝΗ ΘΑ ΔΕΙΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΟΥ ΤΙΣ ΞΑΠΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙΣ!ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΜΕΤΑ!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 25 654316

621Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 25 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Πεμ Μαρ 08, 2012 1:48 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τατιανα έγραψε:γεωργια το εβαλε κατω απο την βρυση για λιγα δευτερολεπτα με σκετο νερακι κ μετα την σκουπισε απλα.

ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑ!!!!!!!!! ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕ ΤΑ ΠΟΝΑΚΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ.ΑΧ ΤΙ ΚΑΛΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ??????ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ Very Happy

622Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 25 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Πεμ Μαρ 08, 2012 1:51 am

τατιανα

τατιανα
γκαλαιτζογλου έγραψε:καλα δεν το συζητω ειναι τελεια η μπεμπα.....να τη χαιρεστε!!!!!!!!ασπρη ασπρη σαν ψευτικη!!μαλλακια εχει???τελικα το ειχα απορια γιατι σου εσπασαν τα νερα τοσο νωρις?ειχες συσπασεις,κουραστηκες?

σ'ευχαριστω γεωργια μου! αχ μαλλακια εχει μπολικα θα βαλω καμια φωτο να δειτε!
Τα νερα τα εσπασε η μπεμπα γιατι απο τι φαινετε βαρεθηκε μεσα.. οταν πηγα κλινικη ηταν ηδη πολυ χαμηλα το κεφαλι κ ειχαν αρχισει κ συσπασεις..οχι δεν ειχα κουραστει καθολου ουτε ειχα καποιο θεμα..
Κ η γιαγια μου ετσι γεννησε κ τα 3 παιδια της μολις εμπαινε στον μηνα της..ισως ειναι κληρονομικο δεν ξερω.
Μετα αν σκεφτεις οτι η πητ υπολογιζεται παντα κατα προσεγγιση τοτε πολυ πιθανον η κυηση να ηταν πιο προχωρημενη γιατι η μικρη δεν χρειαστηκε ουτε οξυγονο ουτε τιποτα..
και παρολο που ειναι μια σταλια ειναι πολυ ζωηρη κ δυνατη..ρουφαει το γαλατακι με πολυ ορεξη!

623Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 25 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Πεμ Μαρ 08, 2012 1:54 am

τατιανα

τατιανα
XRYSA M έγραψε:

ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑ!!!!!!!!! ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕ ΤΑ ΠΟΝΑΚΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ.ΑΧ ΤΙ ΚΑΛΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ??????ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ Very Happy

σ'ευχαριστω χρυσα! και ολα τα κοριτσια για τις ευχες σας!!
εχουμε ξετρελαθει οικογενειακως με την μικρουλα, ο μπαμπας της ειναι ερωτευμενος..απο τωρα λεει πως θα σπαει τα ποδια σε οποιον την πλησιαζει χαχαχα Very Happy Very Happy

624Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 25 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Πεμ Μαρ 08, 2012 1:56 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΧΘΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ ΑΔΕΙΑ ΔΕΝ ΜΕ ΣΗΚΩΝΟΝΤΑΝ ΝΑ ΜΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΛΙΓΟ!ΤΙ ΩΡΑΙΕΣ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΑΛΛΑ Η ΜΠΕΜΠΑ ΤΗΣ ΤΑΤΙΑΝΑΣ ΚΛΕΒΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ!ΑΝΤΕ ΝΑ ΡΘΟΥΝΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ!ΜΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ 29 ΜΕΡΕΣ!ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ΜΕΤΡΑΩ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ!ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΡΔΙΟΤΟΚΟΓΡΑΦΟ ΑΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ.ΜΟΝΟ ΠΟΝΟΥΣ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΑ ΛΙΓΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑ Κ ΠΡΟΧΘΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ.ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΑ ΚΙΛΑ ΕΙΜΑΙ +15 ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!ΕΣΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ????

625Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 25 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Πεμ Μαρ 08, 2012 2:05 am

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
τατιανα έγραψε:
γκαλαιτζογλου έγραψε:καλα δεν το συζητω ειναι τελεια η μπεμπα.....να τη χαιρεστε!!!!!!!!ασπρη ασπρη σαν ψευτικη!!μαλλακια εχει???τελικα το ειχα απορια γιατι σου εσπασαν τα νερα τοσο νωρις?ειχες συσπασεις,κουραστηκες?

σ'ευχαριστω γεωργια μου! αχ μαλλακια εχει μπολικα θα βαλω καμια φωτο να δειτε!
Τα νερα τα εσπασε η μπεμπα γιατι απο τι φαινετε βαρεθηκε μεσα.. οταν πηγα κλινικη ηταν ηδη πολυ χαμηλα το κεφαλι κ ειχαν αρχισει κ συσπασεις..οχι δεν ειχα κουραστει καθολου ουτε ειχα καποιο θεμα..
Κ η γιαγια μου ετσι γεννησε κ τα 3 παιδια της μολις εμπαινε στον μηνα της..ισως ειναι κληρονομικο δεν ξερω.
Μετα αν σκεφτεις οτι η πητ υπολογιζεται παντα κατα προσεγγιση τοτε πολυ πιθανον η κυηση να ηταν πιο προχωρημενη γιατι η μικρη δεν χρειαστηκε ουτε οξυγονο ουτε τιποτα..
και παρολο που ειναι μια σταλια ειναι πολυ ζωηρη κ δυνατη..ρουφαει το γαλατακι με πολυ ορεξη!
ισως ειναι κληρονομικο!!!οντως βγηκε νωρις και ουτε θερμοκοιτιδα μπηκε....μια χαρα!τα ειχες ετοιμα ολα?θυμαμαι οτι τα ειχες πλυνει τα ρουχακια της!αχ αντε να περνουμε σειρα κοριτσια I love you I love you I love you

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 25 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις