Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
657 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 657 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 40]

176Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 8 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Παρ Φεβ 17, 2012 12:20 am

its a boy

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
kalimera koritsia! kalimera tatiana moy .me to kalo na ypodexteis to mwraki soy.den xserw tatiana ti symainei ayti i kistoyla poy eide o gynaikolos ston mpempi.kai aytos to evlepe arketi wra ston iperixo.alla me eipe oti einai para poly mikri den nomizw na einai kati kako.sinithos oi kistoyles vgenoyn sta koritsakia stis wothikes.sta agorakia spania vgenoyn.mporei me eipe se 2 evdomades poy tha erthei na exei fygei.i na exsefanistei mexri na gennithei.tin epomeni mera me peire tilefwno o gynaikologos kai me eipe oti to sizitise me toys kathigites sto ippokrateio kai ton eipane oti den einai kati anisixitiko.mono ean deis oti megalwnei tote na kaneis magnitiki na deis ti einai.etsi ton eipan.xilies fores se emena na evgene tatiana kai oxi ston mpempi.giati sto mwro?

177Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 8 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Παρ Φεβ 17, 2012 12:37 am

τατιανα

τατιανα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
εφη μην αγχωνεσε εφοσον σου ειπε οτι δεν ειναι κατι σοβαρο!θα περιμενεις και σε 2 βδομαδουλες θα το δειτε παλι..
Με την αμοιβη που ελεγες τι κανατε τελικα?του μιλησατε?

178Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 8 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Παρ Φεβ 17, 2012 12:44 am

its a boy

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tatiana moy eimoyna toso xaroymeni poy to evlepa kai otan me eipe gia tin kistoyla arxisa na klaiw.den mporoysan na me iremisoyn.gia ta lefta ton eipame kai mas eipe entaxsei paidia den yparxei provlima kalavenw.kai edw sto iatreio an den mporeite na erxeste na erxete i efi sto nosokomeio na tin vlepw. mi to sizitate egw exw dethei mazi sas meta apo oti perasate me tin prwti atyxi egkymosini.giati kai tin ektrwsi aytos moy tin ekane.eipe na min stenaxwriese gia tipota efi tha ta kanonisw ola egw

179Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 8 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Παρ Φεβ 17, 2012 1:27 am

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τατιανα έγραψε:
Elenathens έγραψε:Γεια σας μανουλες!
Χαιρετω και ολες τις καινουργιες μανουλιτσες!
Εμεις σε λιγο θα παμε σε φιλικο σπιτι να τσικνισουμε τεσσερα ζευγαρια! Αλλα πραγματικα ποοοοσο βαριεμαι να ετοιμαστω δεν λεγεται....
Οσο για τη δυσοσμια υπαρχει και σε μενα,ορμονικο ειναι! Τατιανα μπραβο για τα μαθηματα πολυ καλο και ερχεσαι σε μια επαφη με το θεμα της γεννας και του μωρου.
Εν τω μεταξυ, αυριο θα κανω πεντικιουρ στα ποδια, κοριτσια δεν τα φτανωωωωωωω!!!
Δεν το συζητω για το ξυρισμα! Με τα ποδια κατι γινεται κουτσα στραβα...απο κατω δεν το βλεπω καν! Αντε με κανενα καθρεφτη για να μην παω θαμνος αυριο στο γιατρο!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

χαχαχα αυτο με το ξυρισμα απο κατω και εγω με καθρεφτακι χαχαχαχα

Εγω σημερα εφτιαξα τα νυχακια μου στα χερια!
τα ποδια τα καταφερα πριν καμια βδομαδα αλλα την επομενη φορα δεν με βλεπω να τα καταφερνω η κοιλια ειναι τουρλααα Very Happy Very Happy

σε κοιταει ο γιατρος απο κατω?

αχ αλλαζω και εβδομαδα και εχω κατι απαισιες αναγουλεςςς...

Καλημερα!
Οχι δεν με κοιταει αλλα για να κανει τον υπερηχο το κατεβαζει το κολαν χαμηλα! Οποτε αναγκαστικα χρειαζεται μια προετοιμασια!

180Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 8 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Παρ Φεβ 17, 2012 1:33 am

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εφη καλημερα!
Μην στεναχωριεσαι για την κυστη, ο γιατρος μου εχει αναφερει οτι ειναι πιο συχνες οι κυστουλες στα αγορια και δεν ειναι τιποτα απολυτως. Μην αγχωνεσαι ολα καλα θα ειναι! Μην σταναχωριασαι και σταναχωριεται και ο μπεμης!

181Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 8 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Παρ Φεβ 17, 2012 1:51 am

its a boy

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Elenathens se eyxaristw poly.aplws elega synexeia giati ston mpempi moy kai oxi se emena.alla twr aeimai pio iremi,pio xalari giati me kathisixase kai ogynaikologos.se eyxaristw kai pali gia to koyragio.alla eida oti yparxoyn poly xeirotera apo mia kistoyla mikri poy mporei na fygei.

182Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 8 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Παρ Φεβ 17, 2012 4:06 am

marilia_92

marilia_92
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα.Σημερα δεν μπηκα καθολου το πρωι γιατι ηταν χαλια η μικρη μου.Η ζαλαδα συνεχιζεται και δεν ξερω αν θα την βγαλω καθαρη.Σε 1 εβδομαδα εχω ραντεβου στον γιατρο μου.Εχω αγωνια για το τι θα μου πει

183Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 8 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Παρ Φεβ 17, 2012 4:52 am

explorerefi

explorerefi
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Γιατί δεν τον παίρνεις τηλέφωνο? Μπορεί να σου έχει πέσει ο σίδηρος.
Κορίτσια, προχθές το βράδυ χάλια η μέση μου. Αισθανόμουν ότι μου είχανε βάλει φωτιά... Την Τρίτη πάω στο γιατρό και ανυπομονώ να δώ πόσα κιλά είναι το μωράκι μου.

184Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 8 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Παρ Φεβ 17, 2012 9:24 am

τατιανα

τατιανα
Κοριτσια τα νευρα μου..ασχετο με την εγκυμοσυνη..εχω νευρα με την πεθερα!
Ελεγε σημερα στον αντρα μου σε στυλ πλακας και καλα οτι αν βαλουμε το ονομα της μαμα μου στην μπεμπα να βαλουμε τοτε και το δικο της σαν δευτερο..τοσο καιρο μας το επαιζε ανωτερη και οτι δεν θα την πειραξει και τωρα αρχισε....

185Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 8 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Παρ Φεβ 17, 2012 9:29 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
its a boy έγραψε:marilia_92 egw molis mpika ston 8 mina.peiga tin triti ston gynaikologo kai twr atha peigenw kathe 2 evdomades gia na vlepoyme ton mpempi.to mono poy me stenaxwrese tin triti itan oti eide mia poly mikri kistoyla katw apo tin xolidoxo kisti toy mpempi.den mporoyse na tin exw egw.to mwro eprepe?

ΕΛΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΘΑ ΠΑΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΕΠΑΙΡΝΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΣΕ ΚΑΘΗΣΥΧΑΣΕΙ.

186Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 8 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Παρ Φεβ 17, 2012 9:30 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τατιανα έγραψε:Κοριτσια τα νευρα μου..ασχετο με την εγκυμοσυνη..εχω νευρα με την πεθερα!
Ελεγε σημερα στον αντρα μου σε στυλ πλακας και καλα οτι αν βαλουμε το ονομα της μαμα μου στην μπεμπα να βαλουμε τοτε και το δικο της σαν δευτερο..τοσο καιρο μας το επαιζε ανωτερη και οτι δεν θα την πειραξει και τωρα αρχισε....

ΕΛΑ ΒΡΕ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΟΝΤΩΣ ΠΛΑΚΑ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΧΕΙ ΩΡΑΙΟ ΟΝΟΜΑ???

187Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 8 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Παρ Φεβ 17, 2012 9:32 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
marilia_92 έγραψε:Καλημερα.Σημερα δεν μπηκα καθολου το πρωι γιατι ηταν χαλια η μικρη μου.Η ζαλαδα συνεχιζεται και δεν ξερω αν θα την βγαλω καθαρη.Σε 1 εβδομαδα εχω ραντεβου στον γιατρο μου.Εχω αγωνια για το τι θα μου πει

ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΙΜΑΤΟΚΡΙΤΗ ΣΟΥ?ΑΝ ΦΑΣ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΝΙΩΘΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ??

188Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 8 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Παρ Φεβ 17, 2012 9:34 am

τατιανα

τατιανα
XRYSA M έγραψε:
τατιανα έγραψε:Κοριτσια τα νευρα μου..ασχετο με την εγκυμοσυνη..εχω νευρα με την πεθερα!

Ιωαννα την λενε..δεν ειναι το ονομα το θεμα αλλωστε δεν αρεσει στον αντρα μου γι'αυτο και δεν παιζει να μπει απλα ειναι το γεγονος οτι την βλεπω και φαγουριζετε...και της μαμας μου αν μπει δεν θα μπει για να την τιμησουμε αλλα επειδη μας αρεσει το ονομα και κυριως στον συζηγο..εγω ελεγα για κανενα ασχετο αλλα δεν βρισκω κατι να με τρελενει κιολας!

189Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 8 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Παρ Φεβ 17, 2012 9:49 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τατιανα έγραψε:
XRYSA M έγραψε:

Ιωαννα την λενε..δεν ειναι το ονομα το θεμα αλλωστε δεν αρεσει στον αντρα μου γι'αυτο και δεν παιζει να μπει απλα ειναι το γεγονος οτι την βλεπω και φαγουριζετε...και της μαμας μου αν μπει δεν θα μπει για να την τιμησουμε αλλα επειδη μας αρεσει το ονομα και κυριως στον συζηγο..εγω ελεγα για κανενα ασχετο αλλα δεν βρισκω κατι να με τρελενει κιολας!

ΣΑΦΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΝΙΩΘΕΤΕ!ΚΑΛΑ ΤΙ ΤΙΣ ΠΙΑΝΕΙ ΤΙΣ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ.ΕΜΕΝΑ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ.ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΘΑ ΔΩ!ΣΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΙΧΕ ΝΕΥΡΙΑΣΕΙ ΛΙΓΟ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΑΦΤΗΣΗ.ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΓΩ ΑΠΟΚΛΕΙΩ!!!!ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΟ ΠΑΣΧΑ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΩ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΠΙΟ ΚΑΛΟ.ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ Η ΕΜΠΟΡΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΗΣΗΣ ΜΕ ΤΡΕΛΕΝΕΙ!!!ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΟΛΑ ΟΣΟ ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΣΕ ΠΟΥ ΝΑ ΘΕΛΑ Κ ΑΛΛΙΩΣ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!

190Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 8 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Παρ Φεβ 17, 2012 9:55 am

τατιανα

τατιανα
XRYSA M έγραψε:
τατιανα έγραψε:
XRYSA M έγραψε:

ΣΑΦΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΝΙΩΘΕΤΕ!ΚΑΛΑ ΤΙ ΤΙΣ ΠΙΑΝΕΙ ΤΙΣ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ.ΕΜΕΝΑ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ.ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΘΑ ΔΩ!ΣΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΙΧΕ ΝΕΥΡΙΑΣΕΙ ΛΙΓΟ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΑΦΤΗΣΗ.ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΓΩ ΑΠΟΚΛΕΙΩ!!!!ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΟ ΠΑΣΧΑ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΩ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΠΙΟ ΚΑΛΟ.ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ Η ΕΜΠΟΡΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΗΣΗΣ ΜΕ ΤΡΕΛΕΝΕΙ!!!ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΟΛΑ ΟΣΟ ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΣΕ ΠΟΥ ΝΑ ΘΕΛΑ Κ ΑΛΛΙΩΣ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!

Συμφωνω με αυτο που λες για γαμο-βαπτιση!Το σημαντικο ειναι να συμφωνειτε με τον αντρα σου ολοι οι αλλοι πρεπει να αποδεχτουν την αποφαση σας..
Γι'αυτο και εκνευριζομαι γιατι ξερει τον γιο της και ξερει πως μεχρι τωρα οτι αποφασιζαμε το καναμε χωρις την γνωμη κανενος οποτε ειναι κριμα τωρα να του λεει τετοια για να αισθανεται τυψεις και αυτος..
Εμενα Ναταλί την λενε την μαμα και λεγαμε να πουμε την μπεμπα Νατάλια αλλα δεν ειναι και σιγουρο!

αα και ωραιο το Βασιλεια!

191Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 8 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Παρ Φεβ 17, 2012 10:08 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τατιανα έγραψε:
XRYSA M έγραψε:
τατιανα έγραψε:
XRYSA M έγραψε:

Συμφωνω με αυτο που λες για γαμο-βαπτιση!Το σημαντικο ειναι να συμφωνειτε με τον αντρα σου ολοι οι αλλοι πρεπει να αποδεχτουν την αποφαση σας..
Γι'αυτο και εκνευριζομαι γιατι ξερει τον γιο της και ξερει πως μεχρι τωρα οτι αποφασιζαμε το καναμε χωρις την γνωμη κανενος οποτε ειναι κριμα τωρα να του λεει τετοια για να αισθανεται τυψεις και αυτος..
Εμενα Ναταλί την λενε την μαμα και λεγαμε να πουμε την μπεμπα Νατάλια αλλα δεν ειναι και σιγουρο!

αα και ωραιο το Βασιλεια!

ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΝΑΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΤΑΛΙ!ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΑΤΣΟΥΛΕΣ ΤΩΝ ΜΩΡΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ.ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΝΟΜΑΤΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΦΩΝΑΖΩ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ.ΔΕΝ ΤΟ ΜΠΟΡΩ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑ!!!!ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ 26 ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΜΠΕΜΠΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ Mad

192Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 8 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Παρ Φεβ 17, 2012 10:14 am

τατιανα

τατιανα
XRYSA M έγραψε:
ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΝΑΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΤΑΛΙ!ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΑΤΣΟΥΛΕΣ ΤΩΝ ΜΩΡΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ.ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΝΟΜΑΤΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΦΩΝΑΖΩ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ.ΔΕΝ ΤΟ ΜΠΟΡΩ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑ!!!!ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ 26 ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΜΠΕΜΠΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ Mad

Α ναι και εμεις ετσι λεμε να δουμε το φατσουλινι πρωτα!
Και εγω αμεσως θα το δωσω το ονομα ουτε εγω τα μπορω τα μπεμπα..

193Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 8 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Παρ Φεβ 17, 2012 10:30 am

its a boy

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
koritsia emeis apo tote poy mathame kai sigoyreytikame oti einai agori ton leme ilia. to onomatoy mpampa moy tha dwsoyme.ilias o junior

194Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 8 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Παρ Φεβ 17, 2012 10:37 am

explorerefi

explorerefi
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Κορίτσια sos!!! Μόλις γύρισα από τον γιατρό του ΙΚΑ, ήθελα να μου γράψει ενέσεις, και μου είπε ότι ο πλακούντας είναι 1 προς 2 και ότι το μωρό είναι 5 μέρες μικρότερο. Από την αρχή είχαμε 2 μέρες διαφορά. Είναι 1330γρ και είμαι στην 30η βδομάδα. Ξέρει καμιά να μου πει? Αυτός δεν φαίνεται να ανυσηχεί ιδιαίτερα αλλά είπε θέλει προσοχή.
Σε εσάς έχουν πει τέτοια?

195Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 8 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Παρ Φεβ 17, 2012 10:44 am

its a boy

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
explorerefi ti na soy pw.egw paw se exswteriko gynaikologo.pote den peiga se gynaikologo toy ika. egw molis mpika stin 32 evdomada kai o mpempis einai 1900gr.

196Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 8 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Παρ Φεβ 17, 2012 10:48 am

τατιανα

τατιανα
explorerefi έγραψε:Κορίτσια sos!!! Μόλις γύρισα από τον γιατρό του ΙΚΑ, ήθελα να μου γράψει ενέσεις, και μου είπε ότι ο πλακούντας είναι 1 προς 2 και ότι το μωρό είναι 5 μέρες μικρότερο. Από την αρχή είχαμε 2 μέρες διαφορά. Είναι 1330γρ και είμαι στην 30η βδομάδα. Ξέρει καμιά να μου πει? Αυτός δεν φαίνεται να ανυσηχεί ιδιαίτερα αλλά είπε θέλει προσοχή.
Σε εσάς έχουν πει τέτοια?

τι σημαινει 1 προς 2?
5 μερες μικροτερο δεν μου ακουγεται και πολυ..

197Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 8 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Παρ Φεβ 17, 2012 10:50 am

its a boy

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
kai egw prwti fora to akoyw ayto tatiana.egw toys giatroys toy ika den toys empisteyome kai poly pantws

198Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 8 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Παρ Φεβ 17, 2012 10:52 am

τατιανα

τατιανα
its a boy έγραψε:kai egw prwti fora to akoyw ayto tatiana.egw toys giatroys toy ika den toys empisteyome kai poly pantws

α και εγω δεν τους εμπιστευομαι..η δικια μου ειναι και στο ΙΚΑ αλλα αλλιως σε προσεχει στο ιατρειο της που πληρωνεις!
ποσα σου περνει την επισκεψη ο εξωτερικος?
εμενα 40..

199Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 8 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Παρ Φεβ 17, 2012 10:54 am

its a boy

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
kai emena tatiana 40 me pernei.twra poy tha me vlepei kathe 2 evdomades tha pleirwnete kanonika o gynaikologos?

200Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 8 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Παρ Φεβ 17, 2012 10:54 am

explorerefi

explorerefi
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
5 μέρες διαφορά από την ημερολογιακή ηλικία κύησης και την υπερηχογραφική. Πήγα να μου γράψει ενέσεις και είπαμε να δούμε λίγο το μωρό γιατί ο άντρας μου λόγω δουλειάς δεν έρχεται μαζί μου Αθήνα στον κανονικό γιατρό. Τη Τρίτη θα κατέβω και θα δούμε τι μας πει και ο Χαριτάτος. Πήρα την αιματολόγο και μου είπε να κάνουμε μια εξέταση στο ντιναν την Τρίτη. Φοβάμαι μήπως υπερβολικά?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις