151 Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Τετ Φεβ 15, 2012 1:41 pm
marilia_92
Η ψυχή της παρέας!
Αφου εχει τρελλα ο αντρας σου ενταξει.Εμενα δεν του πολυ αρεσει το ροζ αλλα συμβιβαζεται δεν εχω παραπονο χεχε...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
marilia_92 έγραψε:Εχω και πολλα ουδετερα φυσικα και να σας πω την αληθεια μου αρεσουν πιο πολυ.Εχω βαρεθει στα κοριτσια ροζ και στα αγορια γαλαζιο-μπλε...
kata έγραψε:marilia_92 έγραψε:Εχω και πολλα ουδετερα φυσικα και να σας πω την αληθεια μου αρεσουν πιο πολυ.Εχω βαρεθει στα κοριτσια ροζ και στα αγορια γαλαζιο-μπλε...
Συμφωνώ μαζί σου! Όταν όμως έμαθα ότι περίμενα κοριτσάκι, ενθουσιάστικα τόσο που αγόρασα ό,τι ροζ βρήκα μπροστά μου. Μου έφεραν και πολλά είναι η αλήθεια. Μετά επειδή όλοι μου την έλεγαν αγοράκι, την έντυνα στα ροζ για να ξεκαθαρίσω την κατάσταση (αν και μου έχει τύχει να της φοράω ροζ φόρεμα, μπαλαρίνες και ροζ κορδελίτσα με λουλούδι στο κεφάλι και να μου πούνε "Πόσο είναι ο μικρούλης;" ).Τώρα θα περιμένω να δω τι θα φέρουν σε δωράκια και ότι αγοράσω θα είναι σε πρασινάκι και κίτρινο (χρώματα που αγαπώ πολύ)!
καλως ηρθες!εμεις ευτυχως το πετυχαμε το αγορι στην 3η προσπαθεια αλλιως λεει ο αντρας μου θα ερχοταν και 4ο!!!!!!!!!!!!λογω καισαρικης πηγες νωριτερα?βικτωρια έγραψε:καλησπερα κοριτσια και απο μενα ειμα νεο μελος εχω 3 αγορια και τωρα περιμενω το 4ο αγορι με πητ27/4 και τελος η προσπαθειες για κορη εγω παντος και στις 4 γεννες πηγα με ραντεβου 2 εβδομαδες πριν την πητ
βικτωρια έγραψε:καλησπερα κοριτσια και απο μενα ειμα νεο μελος εχω 3 αγορια και τωρα περιμενω το 4ο αγορι με πητ27/4 και τελος η προσπαθειες για κορη εγω παντος και στις 4 γεννες πηγα με ραντεβου 2 εβδομαδες πριν την πητ
momirene έγραψε:
Ερωτηση: Doppler θα κανετε? Στην πρωτη μου γεννα δεν εκανα...τωρα να κανω? Τον γιατρο δεν τον ρωτησα.
Elenathens έγραψε:Γεια σας μανουλες!
Χαιρετω και ολες τις καινουργιες μανουλιτσες!
Εμεις σε λιγο θα παμε σε φιλικο σπιτι να τσικνισουμε τεσσερα ζευγαρια! Αλλα πραγματικα ποοοοσο βαριεμαι να ετοιμαστω δεν λεγεται....
Οσο για τη δυσοσμια υπαρχει και σε μενα,ορμονικο ειναι! Τατιανα μπραβο για τα μαθηματα πολυ καλο και ερχεσαι σε μια επαφη με το θεμα της γεννας και του μωρου.
Εν τω μεταξυ, αυριο θα κανω πεντικιουρ στα ποδια, κοριτσια δεν τα φτανωωωωωωω!!!
Δεν το συζητω για το ξυρισμα! Με τα ποδια κατι γινεται κουτσα στραβα...απο κατω δεν το βλεπω καν! Αντε με κανενα καθρεφτη για να μην παω θαμνος αυριο στο γιατρο!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης