Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
649 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 649 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 40]

151Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 7 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Τετ Φεβ 15, 2012 1:41 pm

marilia_92

marilia_92
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αφου εχει τρελλα ο αντρας σου ενταξει.Εμενα δεν του πολυ αρεσει το ροζ αλλα συμβιβαζεται δεν εχω παραπονο χεχε...

152Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 7 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Τετ Φεβ 15, 2012 1:42 pm

kata

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
marilia_92 έγραψε:Εχω και πολλα ουδετερα φυσικα και να σας πω την αληθεια μου αρεσουν πιο πολυ.Εχω βαρεθει στα κοριτσια ροζ και στα αγορια γαλαζιο-μπλε...

Συμφωνώ μαζί σου! Όταν όμως έμαθα ότι περίμενα κοριτσάκι, ενθουσιάστικα τόσο που αγόρασα ό,τι ροζ βρήκα μπροστά μου. Μου έφεραν και πολλά είναι η αλήθεια. Μετά επειδή όλοι μου την έλεγαν αγοράκι, την έντυνα στα ροζ για να ξεκαθαρίσω την κατάσταση (αν και μου έχει τύχει να της φοράω ροζ φόρεμα, μπαλαρίνες και ροζ κορδελίτσα με λουλούδι στο κεφάλι και να μου πούνε "Πόσο είναι ο μικρούλης;" Very Happy ).Τώρα θα περιμένω να δω τι θα φέρουν σε δωράκια και ότι αγοράσω θα είναι σε πρασινάκι και κίτρινο (χρώματα που αγαπώ πολύ)!

153Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 7 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Τετ Φεβ 15, 2012 1:44 pm

marilia_92

marilia_92
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
kata έγραψε:
marilia_92 έγραψε:Εχω και πολλα ουδετερα φυσικα και να σας πω την αληθεια μου αρεσουν πιο πολυ.Εχω βαρεθει στα κοριτσια ροζ και στα αγορια γαλαζιο-μπλε...

Συμφωνώ μαζί σου! Όταν όμως έμαθα ότι περίμενα κοριτσάκι, ενθουσιάστικα τόσο που αγόρασα ό,τι ροζ βρήκα μπροστά μου. Μου έφεραν και πολλά είναι η αλήθεια. Μετά επειδή όλοι μου την έλεγαν αγοράκι, την έντυνα στα ροζ για να ξεκαθαρίσω την κατάσταση (αν και μου έχει τύχει να της φοράω ροζ φόρεμα, μπαλαρίνες και ροζ κορδελίτσα με λουλούδι στο κεφάλι και να μου πούνε "Πόσο είναι ο μικρούλης;" Very Happy ).Τώρα θα περιμένω να δω τι θα φέρουν σε δωράκια και ότι αγοράσω θα είναι σε πρασινάκι και κίτρινο (χρώματα που αγαπώ πολύ)!

Και εγω τα λετρευω αυτα τα χρωματα.Αλλο πραγμα η μικρη μου οταν φοραει λαχανι.Το ροζ απλα και το γαλαζιο τα δειχνουν πιο γλυκουλια και δειχνουν την ταυτοτητα τους

154Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 7 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Πεμ Φεβ 16, 2012 2:15 am

mommy2be

mommy2be
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κορίτσια! πως πάτε; βλέπω από ετοιμασίες είστε σε πολύ καλό δρόμο! εγώ σήμερα παρέλαβα από το αμαζον αυτοκόλλητα για το δωμάτιό της, επιθέματα θηλασμού (lanolin είχα διαβάσει οτι είναι τα καλύτερα κ δεν τα βρίσκεις εύκολα εδώ) και ένα υπνόσακο.. μένει να βάψουμε το δωμάτιο τώρα και να το ετοιμάσουμε. Χθες πήγαμε ΙΚΕΑ στο Κηφισό και πήραμε κάποια πραγματάκια και μετά δίπλα στο εμπορικό κέντρο πήρα κάποια φορμάκια από το next. Όσες είστε Αθήνα να πάτε, έχει κ εκεί 70%! όχι βέβαια σε όλα, αλλά βρίσκεις...
Από μαθήματα ανώδυνου τοκετού έχετε κλείσει;; εγώ γεννάω Αλεξάνδρα και μου δώσαν ένα τηλέφωνο για να κλείσω αλλά το παίρνω και όλο μιλάει.. ξεκίνησε καμιά σας;

155Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 7 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Πεμ Φεβ 16, 2012 2:36 am

momirene

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημερα και απο μενα! Σας διαβαζω καθε μερα αλλα δεν προλαβαινω να γραψω παντα. Ετοιμαζω μια βαπτιση για την Κυριακη για μια φιλη μου και φτιαχνω μπομπονιερες μετα μανιας.
Δεν εχω ετοιμασει τιποτα ακομα. περιμενω τελος του μηνα που αθ φυγω απο τη δουλεια να τα κανω με την ησυχια μου.
Ερωτηση: Doppler θα κανετε? Στην πρωτη μου γεννα δεν εκανα...τωρα να κανω? Τον γιατρο δεν τον ρωτησα.

Για κοροτσι θα συμφωνησω οτι πρεπει αν ειναι ελαφρυ!
Επιθεματα chicco ειναι τελεια γιατι αφηνουν το δερμα στεγνο.

156Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 7 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Πεμ Φεβ 16, 2012 4:23 am

its a boy

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
geia sas kai apo mena.to dopler tha se pei o giatros soy.emena apo ton 5 mina tis egkymosinis vlepei tin kykloforia toy aimatos,an trefete swsta kai ola ta alla.einai ston gynaikologo.emena o gynaikologos moy xserei na diavazei toys yperixoys.oles tis exsetaseis o gynaikologos moy tis ekane.den xriastike na paw se kapoio diagnwstiko kentro i allon gynaikologo.amioparakentisi den ekana.giati oi exsetaseis oles vgikan para poly kales.kalyteres den geinotan etsi me eipe

157Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 7 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Πεμ Φεβ 16, 2012 4:30 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ....ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ.ΒΛΕΠΩ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΕΣ ΜΟΥ Η ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΜΑΡΤΙΟΥ ΟΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΓΕΝΝΑΝΕ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΗΤ.ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΧΕΤΕ???

158Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 7 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Πεμ Φεβ 16, 2012 4:54 am

kata

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλησπέρα κι από μένα!

Μαθήματα ανώδυνου τοκετού εγώ δεν έκανα ούτε στην 1η εγκυμοσύνη και δεν χρειάστηκαν κιόλας γιατί γέννησα με καισαρική. Λένε όμως ότι σε βοηθάνε κυρίως στην ψυχολογία σου γιατί νιώθεις καλύτερα προετοιμασμένη. Αν δεν κάνω λάθος όμως σου μαθαίνουν και κάποια πραγματάκια για τις πρώτες μέρες με το μωρό, πχ. για την καθημερινή του φροντίδα, το θηλασμό κλπ.

Doppler μου φαίνεται μου κάνει κάθε φορά που κάνουμε υπέρυχο. Αν έχω καταλάβει καλά είναι ο έλεγχος ροής του αίματος μέσω του ομφάλιου. Δεν είμαι και σίγουρη όμως!

Όσο για την ΠΗΤ, τίποτε δεν είναι δεδομένο για το αν θα εξαντλήσει μια εγκυούλα τις 40 εβδομάδες. Έχει να κάνει με την απόφαση του μωρού να αφήσει την... βολή του!

159Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 7 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Πεμ Φεβ 16, 2012 5:32 am

its a boy

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tin triri peigaston gynaikologo kai toy rwtisa ayto to pragma.me edwse imerominiatoketoy 10-4.kai me eipe min to exeis dedomeno oti tha genniseis stis 10-4.mporei na genniseis pio nwris alla kai dyo treis meres meta tin pithani imerominia toketoy.mporei ston iperixo na dw oti to paidi einai mplegmeno me ton omfalio lwro kai na soy pw ayrio gennas.ola exsertonte apo to mwro.an tha exei parei thesi i oxi. alla mporei kai na genniseis akrivws stin oimerominia poy se edwsa.alla kalo einai na se poiasoyn oi ponoi fysiologika

160Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 7 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Πεμ Φεβ 16, 2012 5:32 am

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
και μενα τη ροη του αιματος τη βλεπει καθε φορα δεν με ειπε για εξτρα υπερηχο.οσο για την πητ ξερω χρυσα μου οτι οι πρωτοτοκες συνηθως περνουν ολο το μηνα τους δηλαδη και τις 40 εβδομαδες τωρα παιζει ρολο και η εγκυμοσυνη αν εχεις πχ προβληματα ισως γεννησεις νωριτερα απλα οι γιατροι λενε οτι την πρωτη φορα το σωμα αργει να προετοιμαστει ενω τη δευτερη φορα η μητρα ειναι ωριμη!η δικια μου εμπειρια ειναι στην 1η πηρα ολο το μηνα μου δηλαδη γεννησα 40 και 1 μερα και μπηκα με προκληση γιατι ηταν πολυ ψηλα και διαστολη 1 και ειχα κουραστει!την δευτερη μου σπασαν τα νερα στις38 εβδομαδες!

161Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 7 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Πεμ Φεβ 16, 2012 5:37 am

βικτωρια

βικτωρια
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
καλησπερα κοριτσια και απο μενα ειμα νεο μελος εχω 3 αγορια και τωρα περιμενω το 4ο αγορι με πητ27/4 και τελος η προσπαθειες για κορη εγω παντος και στις 4 γεννες πηγα με ραντεβου 2 εβδομαδες πριν την πητ

162Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 7 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Πεμ Φεβ 16, 2012 5:48 am

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
βικτωρια έγραψε:καλησπερα κοριτσια και απο μενα ειμα νεο μελος εχω 3 αγορια και τωρα περιμενω το 4ο αγορι με πητ27/4 και τελος η προσπαθειες για κορη εγω παντος και στις 4 γεννες πηγα με ραντεβου 2 εβδομαδες πριν την πητ
καλως ηρθες!εμεις ευτυχως το πετυχαμε το αγορι στην 3η προσπαθεια αλλιως λεει ο αντρας μου θα ερχοταν και 4ο!!!!!!!!!!!!λογω καισαρικης πηγες νωριτερα?

163Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 7 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Πεμ Φεβ 16, 2012 6:03 am

βικτωρια

βικτωρια
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
οχι τα παιδια ηταν 3800 και αν περιμενα 2 εβδομαδες ακωμα θα επρεπε να κανω καισαρικη και δεν ηθελα αφου τα μωρα ηταν μια χαρα

164Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 7 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Πεμ Φεβ 16, 2012 6:17 am

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
μπραβο 2 εβδομαδες πριν και 3800?αντρακια!κοριτσια σημερα θα το ττσικνισετε?εγω λεω να φαω σημερα εφαγα λιγο τραχανα και το βραδυ θα ψησουμε κατι ετσι για το καλο!καλα για να ντυθω δεν χρειαζετε μοιαζω με αρκουδιτσα τα παιδακια μου θα ντυσω να χαρουνε λιγο! Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 7 328109 Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 7 328109 Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 7 328109

165Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 7 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Πεμ Φεβ 16, 2012 6:21 am

its a boy

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
emeis koritsia pali tha fame revithia.kai to vrady o antras moy tha paei na dei ton paok poy paizei.opote thaeimai moni moy.

166Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 7 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Πεμ Φεβ 16, 2012 8:30 am

mommy2be

mommy2be
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
βικτωρια έγραψε:καλησπερα κοριτσια και απο μενα ειμα νεο μελος εχω 3 αγορια και τωρα περιμενω το 4ο αγορι με πητ27/4 και τελος η προσπαθειες για κορη εγω παντος και στις 4 γεννες πηγα με ραντεβου 2 εβδομαδες πριν την πητ

Καλωσήρθες!! 4ο αγόρι ε; ποιός τη χάρη σου!! να τα χαίρεσαι!
εγώ σήμερα κρατήθηκα. Έχω φάει μόνο ένα τοστάκι κ έχω πιεί πολύ γάλα.. γιατί περιμένω κατά τις 9 να ρθει ο άνδρας μου κ να παραγγείλουμε σουβλάκια κ μπόλικο τζατζίκι κ πιτούλες! μιαμ μιαμ... ή να βγούμε έξω να φάμε, αλλά με εκνευρίζει η εκμετάλευση που επικρατεί αυτή την ημέρα...

Το Σάββατο έχω να πάω σε αποκριάτικο πάρτυ για μεγάλους. Τι να ντυθώ; έγκυος; χαχαχα!

καλή τσικνοπέμπτη σε όλες!!!

167Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 7 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Πεμ Φεβ 16, 2012 8:50 am

τατιανα

τατιανα
momirene έγραψε:
Ερωτηση: Doppler θα κανετε? Στην πρωτη μου γεννα δεν εκανα...τωρα να κανω? Τον γιατρο δεν τον ρωτησα.

Δεν ρωτησα αν θα κανω αλλα δεν μου εχει πει και τιποτα..θα ρωτησω στο επομενο ραντεβου!

Κοριτσια εγω εκανα σημερα το πρωτο μου μαθημα ανωδινου τοκετου, μου αρεσε πολυ γιατι επιτελους ξεφυγα απο το σπιτι λιγο και μιλησα και για οσα με απασχολουν..
Ειμασταν 4 εγκυουλες καναμε λιγες ασκησουλες και μιλησαμε για διαφορα..τοκετο,το μωρο κτλ.. καναμε και αναπνοες!
Την αλλη βδομαδα θα μας δειξει σλαιντς και γενικα θα μιλαμε και για την φροντιδα του μωρου και τον θηλασμο!

Να ρωτησω..δυσοσμια, εχετε?πως να το πω κιολας..εγω αλλαζω 3-4 σερβιετακια την μερα και πλενομαι κανα 2 φορες..ειπα να ρωτησω και την γιατρο αν ειναι φυσιολογικο αυτο..αλλα πειτε μου και εσεις..

168Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 7 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Πεμ Φεβ 16, 2012 9:02 am

mommy2be

mommy2be
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
έχω! κάνω ντουζ κάθε μέρα αλλά πάλι έχω αρκετές εκκρίσεις σε σχέση ειδικά με το 1ο κ 2ο τρίμηνο που δεν είχα τίποτα! Επίσης, απίστευτη συχνοουρία, κάτι που δεν είχα στο 2ο τρίμηνο!!
Ωραία ακούγονται τα μαθήματα ανώδυνου! θα γνωρίσεις και συνεγκυούλες!!! Very Happy

169Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 7 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Πεμ Φεβ 16, 2012 10:03 am

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας μανουλες!
Χαιρετω και ολες τις καινουργιες μανουλιτσες!
Εμεις σε λιγο θα παμε σε φιλικο σπιτι να τσικνισουμε τεσσερα ζευγαρια! Αλλα πραγματικα ποοοοσο βαριεμαι να ετοιμαστω δεν λεγεται....
Οσο για τη δυσοσμια υπαρχει και σε μενα,ορμονικο ειναι! Τατιανα μπραβο για τα μαθηματα πολυ καλο και ερχεσαι σε μια επαφη με το θεμα της γεννας και του μωρου.
Εν τω μεταξυ, αυριο θα κανω πεντικιουρ στα ποδια, κοριτσια δεν τα φτανωωωωωωω!!!
Δεν το συζητω για το ξυρισμα! Με τα ποδια κατι γινεται κουτσα στραβα...απο κατω δεν το βλεπω καν! Αντε με κανενα καθρεφτη για να μην παω θαμνος αυριο στο γιατρο!
Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 7 788471

170Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 7 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Πεμ Φεβ 16, 2012 10:10 am

τατιανα

τατιανα
Elenathens έγραψε:Γεια σας μανουλες!
Χαιρετω και ολες τις καινουργιες μανουλιτσες!
Εμεις σε λιγο θα παμε σε φιλικο σπιτι να τσικνισουμε τεσσερα ζευγαρια! Αλλα πραγματικα ποοοοσο βαριεμαι να ετοιμαστω δεν λεγεται....
Οσο για τη δυσοσμια υπαρχει και σε μενα,ορμονικο ειναι! Τατιανα μπραβο για τα μαθηματα πολυ καλο και ερχεσαι σε μια επαφη με το θεμα της γεννας και του μωρου.
Εν τω μεταξυ, αυριο θα κανω πεντικιουρ στα ποδια, κοριτσια δεν τα φτανωωωωωωω!!!
Δεν το συζητω για το ξυρισμα! Με τα ποδια κατι γινεται κουτσα στραβα...απο κατω δεν το βλεπω καν! Αντε με κανενα καθρεφτη για να μην παω θαμνος αυριο στο γιατρο!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

χαχαχα αυτο με το ξυρισμα απο κατω και εγω με καθρεφτακι χαχαχαχα

Εγω σημερα εφτιαξα τα νυχακια μου στα χερια!
τα ποδια τα καταφερα πριν καμια βδομαδα αλλα την επομενη φορα δεν με βλεπω να τα καταφερνω η κοιλια ειναι τουρλααα Very Happy Very Happy

σε κοιταει ο γιατρος απο κατω?

αχ αλλαζω και εβδομαδα και εχω κατι απαισιες αναγουλεςςς...

171Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 7 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Πεμ Φεβ 16, 2012 11:16 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΗΤ ΟΝΤΩΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ.ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΣΗ ΥΠΕΡΗΧΟΥ.ΤΩΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΑΜΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ!ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΘΑ ΤΑ ΕΤΟΙΜΑΣΩ ΟΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟΝ ΑΛΛΟ!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΟΣΜΟΙΑ ΤΑΤΙΑΝΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ.ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΑ ΠΟΛΛΑ ΑΣΠΡΑ ΥΓΡΑ ΑΟΣΜΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΦΑΓΟΥΡΑ.ΤΟ ΕΙΠΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΠΤΗ ΚΟΛΠΙΤΙΔΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΤΙ ΥΠΟΘΕΤΑ.ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΤΙ ΓΑΛΑΚΤΩΔΕΙΣ ΕΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ.ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΧΝΟΥΡΙΑ ΕΛΕΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΛΟ!!!!!!!!!!ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ.ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΕΤΡΑΩ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΑΝΑΠΟΔΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΡΗΓΟΡΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ!ΕΧΩ 51 ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ???ΟΧΙ Ε??????ΕΠΙΣΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΠΑ ΝΑ ΖΥΓΙΣΤΩ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ +12ΜΙΣΗ ΧΑΡΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΑ ΘΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!ΕΤΣΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΕΦΑΓΑ ΠΙΤΑ ΜΕ ΓΥΡΟ ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΖΑΤΖΙΚΙ!ΕΧΩ ΣΚΑΣΕΙ!ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΛΕΩ ΠΑΡΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΞΑΠΛΩΣΩ ΕΧΩ ΝΑ ΠΛΥΝΩ ΚΑΙ ΠΙΑΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ.ΠΑΩ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΘΩ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

172Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 7 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Πεμ Φεβ 16, 2012 11:34 am

its a boy

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
koritsia ayti i syxnooyria den antexete kapoies meres.einai apisteyto.simera as poyme oyte poy thimame poses fores peiga kai telika mono kati stagones

173Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 7 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Πεμ Φεβ 16, 2012 1:09 pm

marilia_92

marilia_92
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας κοριτσια μου.Τι κανετε;Εγω εχω συχνοουρια και ζαλαδες σημερα.Μακαρι να μην εχω απο αυριο γιατι κοντεψα να πεσω σημερα.Ανυπομονω και για το επομενο ραντεβου στον γιατρο.Ποτε εχετε εσεις;

174Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 7 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Πεμ Φεβ 16, 2012 1:15 pm

its a boy

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
marilia_92 egw molis mpika ston 8 mina.peiga tin triti ston gynaikologo kai twr atha peigenw kathe 2 evdomades gia na vlepoyme ton mpempi.to mono poy me stenaxwrese tin triti itan oti eide mia poly mikri kistoyla katw apo tin xolidoxo kisti toy mpempi.den mporoyse na tin exw egw.to mwro eprepe?

175Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 7 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Παρ Φεβ 17, 2012 12:07 am

τατιανα

τατιανα
Καλημερα κοριτσια μου!Τι κανετε?
Εγω καλα ειμαι με λιγες αναγουλιτσες λογω αλλαγη βδομαδας..αντε μπηκα στην 34..να περναει ο καιρος!

Μαριλια να προσεχεις μην πεσεις εμενα ειναι ο φοβος μου αυτος μην πεσω σε σκαλες ή στο μπανιο...
Στον γιατρο θα παω σε κανα 2 βομαδες που θα μπω και στον μηνα μου!

Χρυσα εμενα απο την αρχη της εγκυμοσυνης ο υπερηχος βγαζει το μωρο μια βδομαδα μεγαλυτερο..αχ μακαρι να γεννησω νωριτερα και να μην περασω την 40 βδομαδες γιατι δεν αντεχω αλλο!!!

Εφη τι σημαινει αυτη η κυστη?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις