551 Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Δευ Μαρ 05, 2012 3:23 am
elpidamamy
Πανταχού παρούσα!
ΕΓΩ ΚΑΤΑΘΕΣΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΟΥ 28/2 ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙΣ 1/4 ΤΙ ΝΑ ΠΩ.... ΜΑΚΑΡΙ Κ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΩ 15/3
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Αν σταματησες για αδεια κυησης πρεπει αν πας στο γιατρο του ΙΚΑ το συντομοτερο! Αυτος δεν υπολογιζει ποτε θα σταματησεις μονο Πιθανη ημερομηνια βαζει. Μετα πανε στη δουλεια και βαλτε με το αφεντικο, λογιστη δεν ξερω ποιος, την ημερομηνια που σταματησες και καλα, 56 μερες πριν τον τοκετο, βαλε υπογραφες και πανε στο ΙΚΑ, μην το καθυστερεις.Μη γινει ακμια αλλαγη στα επιδοματα και τρεχεις. Αυτοι τρελοι ειναιβικτωρια έγραψε:Τατιανα να σου ζησει η μικρη!Εγω δεν εχω παει ουτε στον γυναικολογο του ικα για το χαρτη οτι σταματησα απ΄τη δουλια λετε να΄χω προβλημα?
Εγω ειχα ψωνισει πιτζαμες απο αυτους.γκαλαιτζογλου έγραψε:καλημερα σε ολες!!!!!θελω να ρωτησω ποια κοπελα εγκυουλα ειχε παραγγειλει πυτζαμες απο το la redoute?θυμαμαι ειχατε βαλει τα link και ειχε ωραια σετακια!θα με βοηθησετε?
δεν σου ηρθανε ποτε?ποιο πολυ για την ποιοτητα ηθελα να μαθω!αν ειναι καλα η ψευτικα!γιατι εχουν καλες εκπτωσεις και το σκεφτομουν.....momirene έγραψε:Εγω ειχα ψωνισει πιτζαμες απο αυτους.γκαλαιτζογλου έγραψε:καλημερα σε ολες!!!!!θελω να ρωτησω ποια κοπελα εγκυουλα ειχε παραγγειλει πυτζαμες απο το la redoute?θυμαμαι ειχατε βαλει τα link και ειχε ωραια σετακια!θα με βοηθησετε?
1. Οτι τα βαζεις παραγγελια δεν σημαινει οτι θα τα παρεις αφου δεν ξερουν αν υπαρχουν στην αποθηκη τους.
2. Με τα ποσοστα εκτπωεις ειανι ενα μπαχαλο.
3. Αγορασε πιτζαμες γιατι μπορει αδικα να περιμενεις.
4. Απαραδεκτο σαιτ.
dinaki78 έγραψε:Καλησπέρα κοριτσια!!!!!!Πως είστε??? Εγω σημερα επεστρεψα σπιτι μετά από 13μερες νοσηλειας στην κλινικη.Αποκολισση πλακουντα με ακατασχετη αιμοραγια.Καταφερα να μην γεννησω αλλα πρεπει να κρατηθω τουλαχιστον 3 βδομαδες ακομα ΞΑΠΛΑ!!!!Δωστε μου κουραγιο!!!!
υπομονη και κουραγιο αφου τα καταφερες τοσες μερες θα τα καταφερεις και τωρα!ποσο εβδομαδων εισαι?λιγο ακομα και φτανουμε στο τελος θα το χεις το μωρακι σου αγκαλιτσα μεταdinaki78 έγραψε:Καλησπέρα κοριτσια!!!!!!Πως είστε??? Εγω σημερα επεστρεψα σπιτι μετά από 13μερες νοσηλειας στην κλινικη.Αποκολισση πλακουντα με ακατασχετη αιμοραγια.Καταφερα να μην γεννησω αλλα πρεπει να κρατηθω τουλαχιστον 3 βδομαδες ακομα ΞΑΠΛΑ!!!!Δωστε μου κουραγιο!!!!
dinaki78 έγραψε:Καλησπέρα κοριτσια!!!!!!Πως είστε??? Εγω σημερα επεστρεψα σπιτι μετά από 13μερες νοσηλειας στην κλινικη.Αποκολισση πλακουντα με ακατασχετη αιμοραγια.Καταφερα να μην γεννησω αλλα πρεπει να κρατηθω τουλαχιστον 3 βδομαδες ακομα ΞΑΠΛΑ!!!!Δωστε μου κουραγιο!!!!
πηγα σημερα στο ικα και μου βαζει πητ 8/4 βαση τερ και γενναω 27/4 και τωρα?momirene έγραψε:Αν σταματησες για αδεια κυησης πρεπει αν πας στο γιατρο του ΙΚΑ το συντομοτερο! Αυτος δεν υπολογιζει ποτε θα σταματησεις μονο Πιθανη ημερομηνια βαζει. Μετα πανε στη δουλεια και βαλτε με το αφεντικο, λογιστη δεν ξερω ποιος, την ημερομηνια που σταματησες και καλα, 56 μερες πριν τον τοκετο, βαλε υπογραφες και πανε στο ΙΚΑ, μην το καθυστερεις.Μη γινει ακμια αλλαγη στα επιδοματα και τρεχεις. Αυτοι τρελοι ειναιβικτωρια έγραψε:Τατιανα να σου ζησει η μικρη!Εγω δεν εχω παει ουτε στον γυναικολογο του ικα για το χαρτη οτι σταματησα απ΄τη δουλια λετε να΄χω προβλημα?
υπομονη dinaki ειχα κι εγω αποκολιση στον 3 μηνα στη δευτερη εγκυμοσυνη με ξαπλα 2 μηνες ολα καλα θα πανεdinaki78 έγραψε:Καλησπέρα κοριτσια!!!!!!Πως είστε??? Εγω σημερα επεστρεψα σπιτι μετά από 13μερες νοσηλειας στην κλινικη.Αποκολισση πλακουντα με ακατασχετη αιμοραγια.Καταφερα να μην γεννησω αλλα πρεπει να κρατηθω τουλαχιστον 3 βδομαδες ακομα ΞΑΠΛΑ!!!!Δωστε μου κουραγιο!!!!
dinaki78 έγραψε:ετσι ξαφνικα....ειχα λιγες συσπασεις αλλα τιποτα φοβερο...μια μερα πριν ειχα παει στην γιατρο κ ολα ηταν τελεια.υπαρχει περιπτωση η μπεμπα η οποια ειναι υπερκινητικη να κλωτσησε τον πλακουντα απο μονη της και να του εκανε ζημια....
καλη ποιοτητα στις πιτζαμες απλα ηθελα καποιες που ηταν 3 τεμαχια και ειχαν εκπτωση 60%, τις παρηγγειλα και χωρις να μου πουν κατι πχ με μαιλ, δεν υπηρχαν στο πακετο. δεν τις πληρωσα αφου ειχα βαλει αντικαταβολη ευτυχως μεχρι εκει με εκοψε να μην πληρωσω με πιστωτικη. Και ακομα και τωρα να πας στο σαιτ τους ειναι διαθεσιμες γιατι το συστημα τους δεν εχει αμεση επαφη με την αποθηκη για να πει οτι δεν υπαρχει αποθεμα. Αυτα κυριως για προιοντα σε εκπτωση. Μετα απο 4 μερες μου δινουν αριθμο αποστολης Γενικης Ταχυδρομικης αλλα...το δεμα δεν το ειχε η κουριερ! Δεν το ειχαν δωσει απλα το πακεταρισαν (ισως) και το ειχαν εκει στην αποθηκη τους για αγνωστο χρονικο διαστημα. Το πηρα μετα απο 10 μερες ενω θα μπορουσα να το εχω σε 2 αφου πληρωνω κουριερ! Σε μερικα προιοντα ειχα εκπτωση 60% αλλα επειδη ηθελα να παρω δωρο μια τσαντα με κωδικο που εδινες η εκπτωση εγινε 40% ...μπαχαλο! Και για να τους βρω αφου δεν σηκωναν τηλεφωνο , τους βρηκα και μιλησα με chat sto Facebook (κατι ηταν και αυτο). Εγω απλα εχω συνηθισει να μπαινω σε σαιτ να ψωνιζω και να ξερω οτι αυτα που εβαλα θα μου ερθουν σιγουρα οχι να μαντευω. Αμα μπεις στη σελιδα τους εχει απειρα παραπονα.γκαλαιτζογλου έγραψε:δεν σου ηρθανε ποτε?ποιο πολυ για την ποιοτητα ηθελα να μαθω!αν ειναι καλα η ψευτικα!γιατι εχουν καλες εκπτωσεις και το σκεφτομουν.....momirene έγραψε:Εγω ειχα ψωνισει πιτζαμες απο αυτους.γκαλαιτζογλου έγραψε:καλημερα σε ολες!!!!!θελω να ρωτησω ποια κοπελα εγκυουλα ειχε παραγγειλει πυτζαμες απο το la redoute?θυμαμαι ειχατε βαλει τα link και ειχε ωραια σετακια!θα με βοηθησετε?
1. Οτι τα βαζεις παραγγελια δεν σημαινει οτι θα τα παρεις αφου δεν ξερουν αν υπαρχουν στην αποθηκη τους.
2. Με τα ποσοστα εκτπωεις ειανι ενα μπαχαλο.
3. Αγορασε πιτζαμες γιατι μπορει αδικα να περιμενεις.
4. Απαραδεκτο σαιτ.
καλα αυτο παλι πως εγινε? με βαση την τελευταια περιοδο βγαινει 8/4 και εσενα ποιος σου ειπε οτι γεννας 27/4...ειναι πολλες οι μερες ενδιαμεσα...καποιος εκανε λαθος στο μετρημα.
πηγα σημερα στο ικα και μου βαζει πητ 8/4 βαση τερ και γενναω 27/4 και τωρα?
κανονικα 27/4 βαση υπερηχου γενναω, αλλα εχω περιοδο καθε 2-2,5 μηνες και βγαινει 8/4 19 μερες διαφοραmomirene έγραψε:καλα αυτο παλι πως εγινε? με βαση την τελευταια περιοδο βγαινει 8/4 και εσενα ποιος σου ειπε οτι γεννας 27/4...ειναι πολλες οι μερες ενδιαμεσα...καποιος εκανε λαθος στο μετρημα.
πηγα σημερα στο ικα και μου βαζει πητ 8/4 βαση τερ και γενναω 27/4 και τωρα?
Εμενα πχ μου εβαλε ΠΗΤ 27/4 αλλα θα γεννησω πιο μπροστα σχεδον 2 εβδομαδες λογο καισαρικης. Αλλα εσενα να σου δσουν παραταση μεχρι 27/4 δηλαδη 19 μερες ειναι πολυ δυσκολο
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης