Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
656 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 656 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 22 από 40]

526Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 22 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Κυρ Μαρ 04, 2012 12:55 pm

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Elenathens έγραψε:Κοριτσια θελω να μου πειτε την αποψη σας!!

Αυριο τομεσημερι,ο αντρας μου θα παει στο βολο για δουλεια. Σκεφτομουν μηπως πηγαινα μαζι του. Βαριεμαι μονη μου!

Να παω,τι λετε; η ειναι επικινδυνο; Πηρα τον γιατρο, με ρωτησε αν εχω συσπασεις, του ειπα οτι εχω καποιες τη μερα, αλλα πιστευω οτι ειναι μεσα στα φυσιολογικα πλαισια.... Μου ειπε να το σταθμισω, αν αισθανομαι καλα να παω, αλλα δεν το ειπε και με το χερι στην καρδια.
Ηταν λιγο σκεπτικος δηλ. Αλλα εν μου ειπε και να μην παω.
"ε πηγαινε μια βολτιτσα, αρκει να μην κουραστεις"

Ο αντρας μου θελει να παμε μαζι, για να περασουμε ενα τριημερο, και εγω θελω πολυ, αλλα αγχωνομαι,μηπως γινει κατι και δεν θα το συγχωρησω στον εαυτο μου.....
Εσεις τι λετε;
Θα πηγαινατε;
καλα ειναι να πας απλα οταν πλησιαζουμε στο μηνα μας καλα ειναι να μη φευγουμε πολυ μακρια ταξιδι μιας ωρας ναι πιο πολυ οχι!τωρα ειναι επιλογη σου σκεψου μετα ποοοοτε θα ερθει η ευκαιρια να πας......δυσκολη αποφαση!

527Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 22 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Κυρ Μαρ 04, 2012 1:17 pm

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
εγω κοριτσια στις αλλες γεννες δεν εκανα rooming in μας εφερναν τα μωρα 3 φορες τη μερα απο κανα 2ωρο και τις υπολοιπες ωρες ξεκουραση!αυτη τη φορα ελεγα να το ζητησω για να θηλασω και αποκλειστικα μετα τη συναντηση ομως με τη μαια στα prenatal μας ειπε "η εγκυμοσυνη ειναι ενα μακρυ ταξιδι ο προορισμος ειναι ο τοκετος και επειδη μετα απο μια γεννα η κουραση ειναι τεραστια η λεχωνα πρεπει να ξεκουραστει για να εχει δυναμη τις επομενες μερες που θα ειναι στο σπιτι μονη της και θα πρεπει να τα κανει ολα μονη της!"και να σας πω την αληθεια το σκεφτηκα και οντως εχει δικαιο,συμφωνω οτι ειναι καλο για το μωρο ομως αν θες το περνεις και το θηλαζεις ακομη και το βραδυ.και οντως η κουραση μετα τη γεννα ειναι μεγαλη και μας δινετε η ευκαιρια για 3 μερες να ξεκουραστουμε να φαμε να αποκτησουμε δυναμεις γιατι το επομενο ταξιδι ειναι πολυ μεγαλυτερο οποτε θα κανω οτι και τις αλλες φορες Smile

528Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 22 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Κυρ Μαρ 04, 2012 1:29 pm

Ντάλια

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
γκαλαιτζογλου έγραψε:εγω κοριτσια στις αλλες γεννες δεν εκανα rooming in μας εφερναν τα μωρα 3 φορες τη μερα απο κανα 2ωρο και τις υπολοιπες ωρες ξεκουραση!αυτη τη φορα ελεγα να το ζητησω για να θηλασω και αποκλειστικα μετα τη συναντηση ομως με τη μαια στα prenatal μας ειπε "η εγκυμοσυνη ειναι ενα μακρυ ταξιδι ο προορισμος ειναι ο τοκετος και επειδη μετα απο μια γεννα η κουραση ειναι τεραστια η λεχωνα πρεπει να ξεκουραστει για να εχει δυναμη τις επομενες μερες που θα ειναι στο σπιτι μονη της και θα πρεπει να τα κανει ολα μονη της!"και να σας πω την αληθεια το σκεφτηκα και οντως εχει δικαιο,συμφωνω οτι ειναι καλο για το μωρο ομως αν θες το περνεις και το θηλαζεις ακομη και το βραδυ.και οντως η κουραση μετα τη γεννα ειναι μεγαλη και μας δινετε η ευκαιρια για 3 μερες να ξεκουραστουμε να φαμε να αποκτησουμε δυναμεις γιατι το επομενο ταξιδι ειναι πολυ μεγαλυτερο οποτε θα κανω οτι και τις αλλες φορες Smile

Χαχα,κοιτα να δεις,εμας η μαια στη συναντηση στα prenatal μαςειπε ακριβως το αντιθετο!! Να εκμεταλλευτουμε αυτες τις πρωτες ωρες με το μωρο μας στο επακρο γιατι ειναι πολυ σημαντικες και υποστηριζε πως δεν θα κερδισουμε τιποτα απολυτως αν κοιμηθουμε 3 μερες...

529Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 22 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Κυρ Μαρ 04, 2012 1:34 pm

katerinakal

katerinakal
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
γεια σας εγκυουλες!πως τα πατε?εχω καιρο να μπω..
πως πανε οι προετοιμασιες?δε πιστευω να εχουμε κανενα γεννητουρι?
εμεις ολα καλα.στο ντοπλερ η μικρη βγηκε 2.400 πητ εχω στις 18 απριλιου εκτος απροοπτου.γενικα μου ειπε οτι ο υπερηχος ειναι καλος,το αμνυακο με τη διαιτα του ζαχαρου ηρθε ευτυχως στα φυσιολογικα επιπεδα.η μικρουλα μου ειπε ειναι λιγο μεγαλουλα στα φυσιολογικα παντα ομως και οτι το κεφαλακι το ειχε λιγο στα πλαγια...συνδυασμος λιγο κακος γιατι και το πρωτο ηταν 4 κιλα και το κεφαλακι το ειναι πλαγια.ηταν 90%να γεννησω με καισαρικη αλλα επειδη ειχα διαστολη σχετικα γρηγορα μου το γυρισε το κεφακι την ωρα της γεννας...ελπιζω τωρα τουλαχιστον να παρει πιο σωστη θεση το κεφαλακι μην εχουμε τα ιδια....γιατι απο κιλα δε το γλιτωνουμε μαλλον να μας βγει μπουλουκινα.
απο ετοιμασιες ρουχαλακια ετοιμα...μονο καλυματα απο πορτ μπεμπε και τετοια εχω να πλυνω...κατα τ'αλλα ακομα και η βαλιτσα μαυευτηριου..οι βαλιτσες δηλαδη Rolling Eyes ειναι ετοιμες Very Happy
κοριτσια μου μακαρι να πανε ολα κατευχην και να γεννησουμε ολες οσο πιο ευκολα και γρηγορα γινεται!να κρατησουμε τα αγγελουδακια μας επιτελους αγκαλιτσα!

530Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 22 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Κυρ Μαρ 04, 2012 1:38 pm

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ντάλια έγραψε:
γκαλαιτζογλου έγραψε:εγω κοριτσια στις αλλες γεννες δεν εκανα rooming in μας εφερναν τα μωρα 3 φορες τη μερα απο κανα 2ωρο και τις υπολοιπες ωρες ξεκουραση!αυτη τη φορα ελεγα να το ζητησω για να θηλασω και αποκλειστικα μετα τη συναντηση ομως με τη μαια στα prenatal μας ειπε "η εγκυμοσυνη ειναι ενα μακρυ ταξιδι ο προορισμος ειναι ο τοκετος και επειδη μετα απο μια γεννα η κουραση ειναι τεραστια η λεχωνα πρεπει να ξεκουραστει για να εχει δυναμη τις επομενες μερες που θα ειναι στο σπιτι μονη της και θα πρεπει να τα κανει ολα μονη της!"και να σας πω την αληθεια το σκεφτηκα και οντως εχει δικαιο,συμφωνω οτι ειναι καλο για το μωρο ομως αν θες το περνεις και το θηλαζεις ακομη και το βραδυ.και οντως η κουραση μετα τη γεννα ειναι μεγαλη και μας δινετε η ευκαιρια για 3 μερες να ξεκουραστουμε να φαμε να αποκτησουμε δυναμεις γιατι το επομενο ταξιδι ειναι πολυ μεγαλυτερο οποτε θα κανω οτι και τις αλλες φορες Smile

Χαχα,κοιτα να δεις,εμας η μαια στη συναντηση στα prenatal μαςειπε ακριβως το αντιθετο!! Να εκμεταλλευτουμε αυτες τις πρωτες ωρες με το μωρο μας στο επακρο γιατι ειναι πολυ σημαντικες και υποστηριζε πως δεν θα κερδισουμε τιποτα απολυτως αν κοιμηθουμε 3 μερες...
αλλη αποψη!απλα εγω επειδη το εζησα και ξερω πως ειναι αποφασισα τελικα να κανω αυτο!σε συτες τις 3 μερες εστω αναρωνεις λιγο ειδικα αν κανεις καισαρικη και μετα εισαι πιο δυνατη γιατι κακα τα ψεματα οι πρωτες μερες ειναι δυσκολες με το νεογεννητο!!!!εγω που το χω περασει και αγχωνομαι....

531Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 22 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Κυρ Μαρ 04, 2012 1:41 pm

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
katerinakal έγραψε:γεια σας εγκυουλες!πως τα πατε?εχω καιρο να μπω..
πως πανε οι προετοιμασιες?δε πιστευω να εχουμε κανενα γεννητουρι?
εμεις ολα καλα.στο ντοπλερ η μικρη βγηκε 2.400 πητ εχω στις 18 απριλιου εκτος απροοπτου.γενικα μου ειπε οτι ο υπερηχος ειναι καλος,το αμνυακο με τη διαιτα του ζαχαρου ηρθε ευτυχως στα φυσιολογικα επιπεδα.η μικρουλα μου ειπε ειναι λιγο μεγαλουλα στα φυσιολογικα παντα ομως και οτι το κεφαλακι το ειχε λιγο στα πλαγια...συνδυασμος λιγο κακος γιατι και το πρωτο ηταν 4 κιλα και το κεφαλακι το ειναι πλαγια.ηταν 90%να γεννησω με καισαρικη αλλα επειδη ειχα διαστολη σχετικα γρηγορα μου το γυρισε το κεφακι την ωρα της γεννας...ελπιζω τωρα τουλαχιστον να παρει πιο σωστη θεση το κεφαλακι μην εχουμε τα ιδια....γιατι απο κιλα δε το γλιτωνουμε μαλλον να μας βγει μπουλουκινα.
απο ετοιμασιες ρουχαλακια ετοιμα...μονο καλυματα απο πορτ μπεμπε και τετοια εχω να πλυνω...κατα τ'αλλα ακομα και η βαλιτσα μαυευτηριου..οι βαλιτσες δηλαδη Rolling Eyes ειναι ετοιμες Very Happy
κοριτσια μου μακαρι να πανε ολα κατευχην και να γεννησουμε ολες οσο πιο ευκολα και γρηγορα γινεται!να κρατησουμε τα αγγελουδακια μας επιτελους αγκαλιτσα!
ειχαμε γενητουρια γεννησε η τατιανα μας δες κανα 2 σελιδες πισω!!!!!

532Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 22 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Κυρ Μαρ 04, 2012 5:04 pm

peripmalou

peripmalou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΞΕΝΥΧΤΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ,ΤΙ ΚΑΛΑ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΧΑ ΚΑΠΩΣ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΨΙΛΟΣΕΡΙ ΑΝΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΞΑΝΑ...ΤΟ ΜΑΤΙ ΓΑΡΙΔΑ,ΚΑΟΥΡΑ,ΜΟΥΔΙΑΖΟΥΝ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΔΙΑ.ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΕΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΓΥΡΕΣ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΣΕΡΙ ΓΙΑΤΙ ΗΜΟΥΝ ΚΟΡΑΣΜΕΝΗ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗ 1-1,5 ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΙΠΟΤΑ!!!
ΑΝΤΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ!!!

http://WWW.FLOWERTALE.GR

533Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 22 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Κυρ Μαρ 04, 2012 6:16 pm

peripmalou

peripmalou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
EKANA ENA NTOUZAKI KAI AKOMH TIPOTA. DIABAZW ENA BIBLIO KAI TO MATI GARIDA.KAI OSO TO SKEFTOMAI TOSO 8ELW GARIDOULES SAGANAKI NA FAW ME POLU MAINTANO....FILAKIA KORITSIA!

http://WWW.FLOWERTALE.GR

534Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 22 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Κυρ Μαρ 04, 2012 10:58 pm

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γκαλαιτζογλου έγραψε:
Ντάλια έγραψε:

αλλη αποψη!απλα εγω επειδη το εζησα και ξερω πως ειναι αποφασισα τελικα να κανω αυτο!σε συτες τις 3 μερες εστω αναρωνεις λιγο ειδικα αν κανεις καισαρικη και μετα εισαι πιο δυνατη γιατι κακα τα ψεματα οι πρωτες μερες ειναι δυσκολες με το νεογεννητο!!!!εγω που το χω περασει και αγχωνομαι....

Το ξερω κοριτσια μου, οτι απο την πλευρα της μητερας ειναι σιγουρα καλυτερο... Απο την πλευρα ομως του μωρου δεν ειναι. Μονο στην ελλαδα συμβαινει αυτο το πραγμα, να αποχωριζεται το μωρο τη μαμα τις πρωτες μερες. Δεν λεω οτι ειναι ευκολο και δεν ξερω αν θα τα καταφερω. Θεωρω παντως οτι αξιζει να το προσπαθησω εστω και αν δεν τα καταφερω.
Αν θελετε ψαξτε να διαβασετε για την ψυχολογια νεογεννητου, διαμορφωση προσωπικοτητας μωρου κλπ. Εγω το βλεπω απο αυτη την οπτικη γωνια και λογω ειδικοτητας ( ειδικη παιδαγωγος-ψυχολογος) εεε και η αληθεια ειναι οτι εχω ενα μικροβιο προς αυτη την κατευθυνση..
Καλα να ειναι τα μπουμπουκια μας και ολα να πανε καλα!

535Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 22 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Κυρ Μαρ 04, 2012 11:05 pm

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
peripmalou έγραψε:EKANA ENA NTOUZAKI KAI AKOMH TIPOTA. DIABAZW ENA BIBLIO KAI TO MATI GARIDA.KAI OSO TO SKEFTOMAI TOSO 8ELW GARIDOULES SAGANAKI NA FAW ME POLU MAINTANO....FILAKIA KORITSIA!

Γαριδες σαγανακι στις 3! Σωστηηηηηηη!!!!!

Και εγω εχω αρχισει μια να κοιμαμαι και μια να ξυπναω.....

Εμενα με ποναει η κοιλια μου το βραδυ βρε κοριτσια, οταν γυριζω, δεν μπορω να βολευτω. Προσπαθω να κοιμαμαι στο πλευρο και ξυπναω παντα ανασκελα που νομιζω δεν ειναι και το καλυτερο. Σας ποναει η κοιλια σας εσας; Οι σουβλιες παντως μου ειπε ο γιατρος ειναι φυσιολογικε.

536Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 22 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Κυρ Μαρ 04, 2012 11:42 pm

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Elenathens έγραψε:
γκαλαιτζογλου έγραψε:
Ντάλια έγραψε:

Το ξερω κοριτσια μου, οτι απο την πλευρα της μητερας ειναι σιγουρα καλυτερο... Απο την πλευρα ομως του μωρου δεν ειναι. Μονο στην ελλαδα συμβαινει αυτο το πραγμα, να αποχωριζεται το μωρο τη μαμα τις πρωτες μερες. Δεν λεω οτι ειναι ευκολο και δεν ξερω αν θα τα καταφερω. Θεωρω παντως οτι αξιζει να το προσπαθησω εστω και αν δεν τα καταφερω.
Αν θελετε ψαξτε να διαβασετε για την ψυχολογια νεογεννητου, διαμορφωση προσωπικοτητας μωρου κλπ. Εγω το βλεπω απο αυτη την οπτικη γωνια και λογω ειδικοτητας ( ειδικη παιδαγωγος-ψυχολογος) εεε και η αληθεια ειναι οτι εχω ενα μικροβιο προς αυτη την κατευθυνση..
Καλα να ειναι τα μπουμπουκια μας και ολα να πανε καλα!
το εχω διαβασει και αλλου οτι μονο εδω γινετε αυτο στο εξωτερικο ειναι στανταρ απλα τουλαχιστον να αφηναν και συνοδο!αυτο ειναι ωραιο να εισαι σε μονοκλινο να χεις και καποιον συνοδο και να το απολαυσεις!σκεψου τωρα σενα τετρακλινο 4 μωρα το καθενα να ξυπναει διαφορετικες ωρες αντε μετα να κοιμηθεις!!!!!μακαρι να το καταφερετε παντως κοριτσια σιγουρα ειναι καλο!

537Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 22 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Δευ Μαρ 05, 2012 12:49 am

τατιανα

τατιανα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημέρα κορίτσια! Διαβάζω τα νέα σας που ζοριζεστε με τις κοιλιτσες κ δεν το πιστεύω ότι εγω το έχω ήδη δίπλα μου το μπεμπεκακι μου.
Εγω πάντως την έχω δίπλα μου απο την ώρα που γεννήθηκε, είμαι σε μονοκλινο κ επιτρέπεται σύνοδος οπότε είμαι μια χαρα. Σήμερα είναι η πρώτη φορά που μείναμε μόνες μας. Πάντως 2 φορές την πήραν για εξετάσεις κ τρελαθηκα μέχρι να την φέρουν Πισω, δεν ξέρω αν δεν είναι εδώ αμέσως κλαίω!
Το πρώτο βράδυ ήταν ζορικο (είχα την Μαμα μου εδώ)
Αλλα σήμερα που την νύχτα είμασταν με τον άντρα μου κ ήταν τέλεια, ξυπνουσε μόνο για να φάει.
Τι μόνο κακό είναι ότι ακόμα δεν κατεβασα γάλα κ αν κ το παλεύουμε με τον θυλασμο αναγκαστικά της δίνω ξένο, ελπίζω αύριο να έχω κατεβάσει γάλα!

Ελενα εγω θα φοβόμουν να κάνω ταξιδακι καλύτερα μην το διακινδυνευεις λίγο έμεινε!

Φιλακια

538Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 22 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Δευ Μαρ 05, 2012 1:11 am

explorerefi

explorerefi
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημέρα κορίτσια. Εγώ θα κάνω ένα ταξιδάκι με τρένο στην Αθήνα αύριο το πρωί. Πάω να δω την μπουμπού μου. Μακάρι να έχει μεγαλώσει κανονικά το πουλάκι μου...
Τα χαρτιά για τις 56 μέρες πριν και 63 μετά τα έχετε πάει στο ΙΚΑ? Εμένα δεν μου τα έχει στείλει ο εργοδότης ακόμα με την σφραγγίδα του.

539Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 22 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Δευ Μαρ 05, 2012 1:23 am

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τατιανα έγραψε:Καλημέρα κορίτσια! Διαβάζω τα νέα σας που ζοριζεστε με τις κοιλιτσες κ δεν το πιστεύω ότι εγω το έχω ήδη δίπλα μου το μπεμπεκακι μου.
Εγω πάντως την έχω δίπλα μου απο την ώρα που γεννήθηκε, είμαι σε μονοκλινο κ επιτρέπεται σύνοδος οπότε είμαι μια χαρα. Σήμερα είναι η πρώτη φορά που μείναμε μόνες μας. Πάντως 2 φορές την πήραν για εξετάσεις κ τρελαθηκα μέχρι να την φέρουν Πισω, δεν ξέρω αν δεν είναι εδώ αμέσως κλαίω!
Το πρώτο βράδυ ήταν ζορικο (είχα την Μαμα μου εδώ)
Αλλα σήμερα που την νύχτα είμασταν με τον άντρα μου κ ήταν τέλεια, ξυπνουσε μόνο για να φάει.
Τι μόνο κακό είναι ότι ακόμα δεν κατεβασα γάλα κ αν κ το παλεύουμε με τον θυλασμο αναγκαστικά της δίνω ξένο, ελπίζω αύριο να έχω κατεβάσει γάλα!

Ελενα εγω θα φοβόμουν να κάνω ταξιδακι καλύτερα μην το διακινδυνευεις λίγο έμεινε!

Φιλακια

αχ τατιανααααααα!

Ποσο θελω και εγω να ερθει η ωρα μου!!!!

Θα κατεβει το γαλα μην στεναχωριεσαι!!!

Κατι ασχετο τατιανα αλλα να πεις σε οσους βγαζουν φωτογραφιες τη μπουμπου να μην εχουν φλας, δεν κανει για τα ματακια της. Εδω τα δικα μας και κανουν αστρακια!

Τελικα δεν θα παω βολο, βρεχει κιολας και η αληθεια ειναι πως φοβαμαι.

540Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 22 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Δευ Μαρ 05, 2012 1:27 am

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
explorerefi έγραψε:Καλημέρα κορίτσια. Εγώ θα κάνω ένα ταξιδάκι με τρένο στην Αθήνα αύριο το πρωί. Πάω να δω την μπουμπού μου. Μακάρι να έχει μεγαλώσει κανονικά το πουλάκι μου...
Τα χαρτιά για τις 56 μέρες πριν και 63 μετά τα έχετε πάει στο ΙΚΑ? Εμένα δεν μου τα έχει στείλει ο εργοδότης ακόμα με την σφραγγίδα του.

Σωστα τριτη αυριο! Ραντεβου με το γιατρο!
Ολα καλα θα πανε εφακι! Ποσες ωρες με το τρενο;

541Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 22 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Δευ Μαρ 05, 2012 1:54 am

momirene

τατιανα έγραψε:Αχ έγκυουλες μου σας αγχωσα βλέπω...

Μιας κ δεν έχω ύπνο είπα να μπω να σας πω τα νέα μου!
Λοιπόν... Όλα ξεκίνησαν Παρασκευή κατα της 2 την νύχτα όταν σηκωθηκα για κατουρημα κ ένιωσα ότι θέλω κ απο το άλλο.. Κάνω λοιπόν κ όλη την ώρα η μπεμπα να στριφογυρναει. Πάω ξαπλωνω κ νιώθω ότι κατουρηθηκα λίγο αμάν λέω καινούργιο αυτό πάλι.. Σηκωνομαι κ μέχρι να φτάσω τουαλέτα είχα γίνει μουσκεμα, κατάλαβα ότι κάτι δεν πήγαινε καλα, αλλαξα κ Μετα απο κανά 5λεπτο πάλι μουσκεμα, τα μυρισα κ ήταν αοσμα οπότε περνώ την μάνα μου κ την γιατρό! Μου λέει η γιατρός όπως είσαι πήγαινε στην κλινική.
Στην κλινική διαπιστώθηκε ότι έχουν σπάσει τα νερά κ βγαιναν λίγα λίγα κ το κεφάλι της Μπαμπας πολυ χαμηλά (και μου το έλεγε η Μαμα μου ότι η κοιλιά μου κατέβηκε κ θα γέννησω σύντομα).
Μου κάνουν κορτιζονη κ όρο γιουτοπαρ για να κρατηθω έστω ένα 24ωρο.
Σάββατο κατα της 4 τα ξημερώματα μου έβγαλαν το γιουτοπαρ κ κατα της 8 με πήγαν στην αίθουσα τοκετού κ μου βαλαν όρο για πρόκληση. Όταν ψιλοδυναμωσαν οι πόνοι ζήτησα επισκληριδιο ( δεν πονεσα κ ας φοβόμουν)
Κ με την επισκληριδιο πονουσα ακόμα κ γκρινιαζα κ μου βαλαν μια Τρίτη δόση λίγο πιο δυνατή με συνέπεια να μουδιασω τόσο που δεν ένιωθα τίποτα!
Όταν φάνηκε το κεφάλακι με βαλαν στην καρέκλα κ άρχισε... Εγω να μην νιώθω να σπρωξω η μπεμπα να έχει σφηνωσει στην τελικά στενή μου λεκάνη κ νε την εμποδίζει κ η διπλή περιτυλιξη στο σώμα κ στο λαιμό.. Ευτυχώς είχε καλούς παλμους κ άντεχε το καιμενουλι μου.. Τελικά με τον αναισθησιολογο 100 κιλά άντρα να μου πατάει την κοιλιά εγω να σφιγγομαι σαν χαζό επειδή δεν ένιωθα κ την βοήθεια της βεντουζας βγήκε το αρνάκι μου ( το κράταγε απο τα πόδια η γιατρός κ το τιναζε).
Την έβαλαν για λίγα δευτερόλεπτα στην κοιλιά μου μέχρι να κόψουν τον ομφάλιο κ Μετα την πήρε η Παιδιατρος.
2570 παρακαλώ το βάρος κ 48 εκ ύψος το ψιψινη μας!
Ήταν καλουλα δεν έκλαψε πολυ..αν κ βιαστικη είναι υγιεστατη

Τέλος καλο όλα καλα!

Πλεουμε σε πελάγη ευτυχίας κορίτσια
Είναι τόσο όμορφη κ τόσο αγαπημενουλικη έχουμε πάθει την πλάκα μας!! Με το καλο κ στις υπόλοιπες ευχομαι
Συγχαρητηρια Τατιανα μου! Βιαστικη η νυφη μου Smile Ο γαμπρος αργει ακομα. θα μπω στον μηνα μου 20 Μαρτιου και μαλλον θα γεννησω 16-17/4 με ραντεβου καισαρικη.
Πως σου φαινεται η κλινικη? εχεις κανενα προβλημα?
Οσο για τον θηλασμο παλεψε το, ρωτα τις κοπελες εκει οτι θες αλλωστε τις πληρωνεις Smile)

φιλια πολλα στην κορουλα σου!!!

542Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 22 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Δευ Μαρ 05, 2012 1:58 am

explorerefi

explorerefi
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Elenathens έγραψε:
explorerefi έγραψε:Καλημέρα κορίτσια. Εγώ θα κάνω ένα ταξιδάκι με τρένο στην Αθήνα αύριο το πρωί. Πάω να δω την μπουμπού μου. Μακάρι να έχει μεγαλώσει κανονικά το πουλάκι μου...

Σωστα τριτη αυριο! Ραντεβου με το γιατρο!
Ολα καλα θα πανε εφακι! Ποσες ωρες με το τρενο;

Είναι μισή ώρα από εδώ με το αυτοκίνητο και μετά δύο ώρες με το τρένο. Απλά το επέλεξα ως πιο γρήγορο και με λιγότερους κραδασμούς μέσο.

543Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 22 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Δευ Μαρ 05, 2012 2:05 am

momirene

και τωρα τα νεα μου...
Βγηκα σε αδεια κυησης 1/3, πηγα ΙΚΑ εδωσα τα χαρτια μου και υποτιθεται 15/3 θα μπουν τα χρηματα. Το ελπιζω αλλιως καηκαμε.
Τωρα σπιτι ολη μερα εχω πολυ χρονο να ασχοληθω με τα βιβλια ευχων που φτιαχνω αφου αρχισαν οι βαπτισεις και θελω να τα προλαβω ολα. Εκανα ηδη 220 μπομπονιερες εντελως χειροποιητες για μια φιλη μου και το καταευχαριστηθηκα. Αλλο πραγμα να εισαι συνεχεια σπιτι. Το αγορακι μου απει στον παιδικο το πρωι, μετα υπνο, το απογευμα καμια βολτουλα. Λεω να βγω και για ψωνια γιατι πλησιαζει ο καιρος, να φτιαξω λιγο το δωματιο για 2 παιδια, να βαψω...

544Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 22 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Δευ Μαρ 05, 2012 2:11 am

explorerefi

explorerefi
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Εμένα δεν μου τα έχουν στείλει ακόμα τα χαρτιά. Θα χάσω χρήματα?

545Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 22 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Δευ Μαρ 05, 2012 2:30 am

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
momirene έγραψε:και τωρα τα νεα μου...
Βγηκα σε αδεια κυησης 1/3, πηγα ΙΚΑ εδωσα τα χαρτια μου και υποτιθεται 15/3 θα μπουν τα χρηματα. Το ελπιζω αλλιως καηκαμε.
Τωρα σπιτι ολη μερα εχω πολυ χρονο να ασχοληθω με τα βιβλια ευχων που φτιαχνω αφου αρχισαν οι βαπτισεις και θελω να τα προλαβω ολα. Εκανα ηδη 220 μπομπονιερες εντελως χειροποιητες για μια φιλη μου και το καταευχαριστηθηκα. Αλλο πραγμα να εισαι συνεχεια σπιτι. Το αγορακι μου απει στον παιδικο το πρωι, μετα υπνο, το απογευμα καμια βολτουλα. Λεω να βγω και για ψωνια γιατι πλησιαζει ο καιρος, να φτιαξω λιγο το δωματιο για 2 παιδια, να βαψω...
και εγω 1/3 πηγα να τα καταθεσω τελικα μου ειπαν 2/3 μπαινω στην κυοφορια τα κατεθεσα και περιμενω 15/3 να πληρωθω!θα σε ενημερωσω αν μου τα βαλουν!

546Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 22 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Δευ Μαρ 05, 2012 2:32 am

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
explorerefi έγραψε:Εμένα δεν μου τα έχουν στείλει ακόμα τα χαρτιά. Θα χάσω χρήματα?
ψαξτο λιγο γιατι με δημοσιες υπηρεσιες δεν βγαζεις ακρη....καπου ειχα διαβασει οτι τις χανεις τις μερες αλλα μπορει να μην ισχυει γιαυτο πανε ρωτα να σαι σιγουρη!!!!

547Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 22 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Δευ Μαρ 05, 2012 2:42 am

momirene

explorerefi έγραψε:Εμένα δεν μου τα έχουν στείλει ακόμα τα χαρτιά. Θα χάσω χρήματα?
Κοιτα στο ΙΚα που ρωτησα "Ποτε πρεπει αν ερθω αν καταθεσω τα χαρτια μου για το επιδομα κυησης" μου ειπαν αν βγαινεις σε αδεια 1/3, τοτε 2/3 θα ερθεις αν τα καταθεσεις. δεν ξερω ποσες μερες σου δινουν προθεσμια. Πανε και ρωτα και πιεσε να σου τα στειλουν με κουριερ στο κατω κατω. Αλλιως μπορει να θεωρηθει οτι παρανομα σε κανουν και δουλευεις.Για το Λοχειας δινουν καποιες μερες προθεσμια γιατι δεν ειναι δυνατον να γεννησεις και την αλλη μερα να τρεχεις στο ΙΚΑ.

548Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 22 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Δευ Μαρ 05, 2012 2:56 am

elpidamamy

elpidamamy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΕΘΕΣΑ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΠΡΕΠΕΙ Κ ΕΓΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΩ 15/3, ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΩ 1/4 ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΟΥ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΟΥ. ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΙΣΩΣ ΠΑΙΖΕΙ ΑΠΟ ΙΚΑ ΣΕ ΙΚΑ

549Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 22 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Δευ Μαρ 05, 2012 3:01 am

momirene

elpidamamy έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΕΘΕΣΑ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΠΡΕΠΕΙ Κ ΕΓΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΩ 15/3, ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΩ 1/4 ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΟΥ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΟΥ. ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΙΣΩΣ ΠΑΙΖΕΙ ΑΠΟ ΙΚΑ ΣΕ ΙΚΑ
Εχω την εντυπωση οτι ειναι η πληρωμη σε συγκεκριμενες μερες. Πχ εκανα δαπανη για γυαλια και αυτο πληρωνει 1 μηνα απο την ημερομηνια καταθεσης. Ποτε εχεις αρχη αδειας? Νομιζω αυτα τα πληρωνουν σε 15 μερες δεν νομιζω ειναι θεμα ΙΚΑ γιατι ειναι ηλεκτρονικα

550Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 22 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Δευ Μαρ 05, 2012 3:18 am

explorerefi

explorerefi
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ρώτησα στο ΙΚΑ και μου είπαν όποτε θες φερτα. Αυτός είναι και γνωστός του πατέρα μου και ασχολείται μ' αυτό το αντικείμενο. Τι να πω? Θα με κάνουν να τρέχω τελευταία στιγμή...
Τις παροχές το ΙΚΑ τις δίνει κάθε 1η και 15 του μήνα, εξαρτάται πότε έχουν κατατεθεί τα χαρτιά. Το ξέρω αυτό γιατί μέχρι τώρα αναρρωτικές έπαιρνα.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 22 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις