501 Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Κυρ Μαρ 04, 2012 1:07 am
elpidamamy
Πανταχού παρούσα!
ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΑΤΙΑΝΑ, ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ!!! ΑΝΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΣΕΙΡΑ......!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
peripmalou έγραψε:ΜΠΡΑΒΟ ΤΑΤΙΑΝΑ!!!ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ Η ΨΥΧΟΥΛΑ! ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΧΕΣ ΜΟΥΔΙΑΣΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΣΠΡΩΞΕΙΣ Ε?ΑΝΤΕ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΑ!
ΕΛΕΝΑ ROOMING IN ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ?ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ Η ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΟΥ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ.ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ.
ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΚΣΕΠΤΗΡΙΟ ΕΣΥ Η' ΑΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΔΕΝ ΕΙΑΝΙ ΛΙΓΟ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ?ΑΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΤΕΡ ΕΚΠΛΗΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ!ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ.ΝΤΕΠΟΝ ΓΙΑΤΙ?ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!
τατιανα έγραψε:Αχ έγκυουλες μου σας αγχωσα βλέπω...
Μιας κ δεν έχω ύπνο είπα να μπω να σας πω τα νέα μου!
Λοιπόν... Όλα ξεκίνησαν Παρασκευή κατα της 2 την νύχτα όταν σηκωθηκα για κατουρημα κ ένιωσα ότι θέλω κ απο το άλλο.. Κάνω λοιπόν κ όλη την ώρα η μπεμπα να στριφογυρναει. Πάω ξαπλωνω κ νιώθω ότι κατουρηθηκα λίγο αμάν λέω καινούργιο αυτό πάλι.. Σηκωνομαι κ μέχρι να φτάσω τουαλέτα είχα γίνει μουσκεμα, κατάλαβα ότι κάτι δεν πήγαινε καλα, αλλαξα κ Μετα απο κανά 5λεπτο πάλι μουσκεμα, τα μυρισα κ ήταν αοσμα οπότε περνώ την μάνα μου κ την γιατρό! Μου λέει η γιατρός όπως είσαι πήγαινε στην κλινική.
Στην κλινική διαπιστώθηκε ότι έχουν σπάσει τα νερά κ βγαιναν λίγα λίγα κ το κεφάλι της Μπαμπας πολυ χαμηλά (και μου το έλεγε η Μαμα μου ότι η κοιλιά μου κατέβηκε κ θα γέννησω σύντομα).
Μου κάνουν κορτιζονη κ όρο γιουτοπαρ για να κρατηθω έστω ένα 24ωρο.
Σάββατο κατα της 4 τα ξημερώματα μου έβγαλαν το γιουτοπαρ κ κατα της 8 με πήγαν στην αίθουσα τοκετού κ μου βαλαν όρο για πρόκληση. Όταν ψιλοδυναμωσαν οι πόνοι ζήτησα επισκληριδιο ( δεν πονεσα κ ας φοβόμουν)
Κ με την επισκληριδιο πονουσα ακόμα κ γκρινιαζα κ μου βαλαν μια Τρίτη δόση λίγο πιο δυνατή με συνέπεια να μουδιασω τόσο που δεν ένιωθα τίποτα!
Όταν φάνηκε το κεφάλακι με βαλαν στην καρέκλα κ άρχισε... Εγω να μην νιώθω να σπρωξω η μπεμπα να έχει σφηνωσει στην τελικά στενή μου λεκάνη κ νε την εμποδίζει κ η διπλή περιτυλιξη στο σώμα κ στο λαιμό.. Ευτυχώς είχε καλούς παλμους κ άντεχε το καιμενουλι μου.. Τελικά με τον αναισθησιολογο 100 κιλά άντρα να μου πατάει την κοιλιά εγω να σφιγγομαι σαν χαζό επειδή δεν ένιωθα κ την βοήθεια της βεντουζας βγήκε το αρνάκι μου ( το κράταγε απο τα πόδια η γιατρός κ το τιναζε).
Την έβαλαν για λίγα δευτερόλεπτα στην κοιλιά μου μέχρι να κόψουν τον ομφάλιο κ Μετα την πήρε η Παιδιατρος.
2570 παρακαλώ το βάρος κ 48 εκ ύψος το ψιψινη μας!
Ήταν καλουλα δεν έκλαψε πολυ..αν κ βιαστικη είναι υγιεστατη
Τέλος καλο όλα καλα!
Πλεουμε σε πελάγη ευτυχίας κορίτσια
Είναι τόσο όμορφη κ τόσο αγαπημενουλικη έχουμε πάθει την πλάκα μας!! Με το καλο κ στις υπόλοιπες ευχομαι
Λοιπόν... Όλα ξεκίνησαν Παρασκευή κατα της 2 την νύχτα όταν σηκωθηκα για κατουρημα κ ένιωσα ότι θέλω κ απο το άλλο.. Κάνω λοιπόν κ όλη την ώρα η μπεμπα να στριφογυρναει. Πάω ξαπλωνω κ νιώθω ότι κατουρηθηκα λίγο αμάν λέω καινούργιο αυτό πάλι.. Σηκωνομαι κ μέχρι να φτάσω τουαλέτα είχα γίνει μουσκεμα, κατάλαβα ότι κάτι δεν πήγαινε καλα, αλλαξα κ Μετα απο κανά 5λεπτο πάλι μουσκεμα, τα μυρισα κ ήταν αοσμα οπότε περνώ την μάνα μου κ την γιατρό! Μου λέει η γιατρός όπως είσαι πήγαινε στην κλινική.
Στην κλινική διαπιστώθηκε ότι έχουν σπάσει τα νερά κ βγαιναν λίγα λίγα κ το κεφάλι της Μπαμπας πολυ χαμηλά (και μου το έλεγε η Μαμα μου ότι η κοιλιά μου κατέβηκε κ θα γέννησω σύντομα).
Σάββατο κατα της 4 τα ξημερώματα μου έβγαλαν το γιουτοπαρ κ κατα της 8 με πήγαν στην αίθουσα τοκετού κ μου βαλαν όρο για πρόκληση. Όταν ψιλοδυναμωσαν οι πόνοι ζήτησα επισκληριδιο ( δεν πονεσα κ ας φοβόμουν)
Κ με την επισκληριδιο πονουσα ακόμα κ γκρινιαζα κ μου βαλαν μια Τρίτη δόση λίγο πιο δυνατή με συνέπεια να μουδιασω τόσο που δεν ένιωθα τίποτα!
Όταν φάνηκε το κεφάλακι με βαλαν στην καρέκλα κ άρχισε... Εγω να μην νιώθω να σπρωξω η μπεμπα να έχει σφηνωσει στην τελικά στενή μου λεκάνη κ νε την εμποδίζει κ η διπλή περιτυλιξη στο σώμα κ στο λαιμό.. Ευτυχώς είχε καλούς παλμους κ άντεχε το καιμενουλι μου.. Τελικά με τον αναισθησιολογο 100 κιλά άντρα να μου πατάει την κοιλιά εγω να σφιγγομαι σαν χαζό επειδή δεν ένιωθα κ την βοήθεια της βεντουζας βγήκε το αρνάκι μου ( το κράταγε απο τα πόδια η γιατρός κ το τιναζε).
Την έβαλαν για λίγα δευτερόλεπτα στην κοιλιά μου μέχρι να κόψουν τον ομφάλιο κ Μετα την πήρε η Παιδιατρος.
Τέλος καλο όλα καλα!
Είναι τόσο όμορφη κ τόσο αγαπημενουλικη έχουμε πάθει την πλάκα μας!! Με το καλο κ στις υπόλοιπες ευχομαι
Elenathens έγραψε:Χρυσα εισαι θεα!
Ωραια κοιλιτσαααααααααααααααα!
Πηγα και εγω να βαλω αλλα δεν μπορεσα! Ελπιζω να το καταφερω!
Elenathens έγραψε:Κοριτσια σημερα και εγω αερισα την καλαθουνα και επλυνα τα γυρω γυρω της( δεν ξερω πως λεγονται τελοσπαντων!).
Απορρυπαντικο πιατων για τα μπιμπερο ποιο περνουμε; Ξερετε;
XRYSA M έγραψε:Elenathens έγραψε:Χρυσα εισαι θεα!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΛΕΝΑ!ΝΑΙ ΝΑΙ ΒΑΛΤΕ ΟΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΜΑΣ
marilia_92 έγραψε:XRYSA M έγραψε:Elenathens έγραψε:Χρυσα εισαι θεα!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΛΕΝΑ!ΝΑΙ ΝΑΙ ΒΑΛΤΕ ΟΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΜΑΣ
Εβαλα κι αλλη φωτο με την κοιλιτσα μου.Οπως λες κι εσυ Χρυσα σε ενα μηνα δεν θα τις εχουμε.Να σου πω την αληθεια καλυτερα με εχει κουρασει.Ουτε να κατσω δεν μπορω
explorerefi έγραψε:Υπάρχει proderm για τα πιάτα, τό έχουν στα s/m.
Η μέση μου όταν είμαι ξαπλωμένη ότι θα κοπεί αισθάνομαι.
Elenathens έγραψε:marilia_92 έγραψε:XRYSA M έγραψε:Elenathens έγραψε:Χρυσα εισαι θεα!
Εβαλα κι αλλη φωτο με την κοιλιτσα μου.Οπως λες κι εσυ Χρυσα σε ενα μηνα δεν θα τις εχουμε.Να σου πω την αληθεια καλυτερα με εχει κουρασει.Ουτε να κατσω δεν μπορω
Μπραβο βρε μαριλια!!! Μονο εγω εμεινα!!! σουπερ κοιλιτσαααα!!!
Τέλος καλο όλα καλα!
Elenathens έγραψε:explorerefi έγραψε:Υπάρχει proderm για τα πιάτα, τό έχουν στα s/m.
Η μέση μου όταν είμαι ξαπλωμένη ότι θα κοπεί αισθάνομαι.
Γιατι εφη μου; Ποναει πολυ; Το ειπες στογιατρο; Κανενα μασαζακι;
XRYSA M έγραψε:marillia ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ.ΑΧ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΕΧΩ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΑΚΟΜΑ!!!
marilia_92 έγραψε:nina 03/04marilia_92 έγραψε:
anastasia78 04/04
τατιανα 04/04 γεννησε 3/3
XRYSA M 08/04
marilia_92 12/04 (διδυμακια κοριτσι-αγορι)
nakos 13/04
kata 15/04
maya 15/04
Areti2011 20/04
grousi 20/04 (εχει 1 κοριτσακι)
KellyB 21/04
Γκαλαιτζογλου 23/04 (εχει 2 κοριτσακια)
mariza 24/04
karata 25/04
momirene 25/04 (εχει 1 αγορακι)
Νταλια 27/04
its a boy 10/4
eleni7 25/4
juliaton 13/4
explorerefi 27/4
its a boy 10/4
katerinakal (εχει ενα αγορακι)
mommy2be 23/4
elpidamamy 28/4
elenathens 28/4
βικτωρια 27/4
αλεξανδρα13 25/4
peripmalou 28/4
Ντάλια έγραψε:
Μπορεις να εχεις το μωρο διπλα σου ολητην ωρα. Αλλα δεν ειναι αυστηρο αυτο, με την εννοια οτιαν κουραστεις το δινεις στη μαια. Οταν ερχονται οι επισκεπτες το παιρνουν το μωρο, και αν το βραδυ εισαι κουρασμενη μπορεις να το δωσεις να ξεκουραστεις. Η φιλοσοφια ειναι οτι το εχεις διπλα σου, και αν δυσκολευτεις ειναι οι μαιες εκει και για να το παρουν και να σε ξεκουρασουν. Ενα επιπλεον θετικο ειναι οτι το κανουν μπανιο και σε βαζουν και εσενα στη διαδικασια και μπορεις να παλεψεις το θηλασμο περισσοτερο μιας και το εχεις συνεχεια μαζι σου. Δεν ειναι δηλ. Σαν τα δημοσια νοσοκομεια που στο βαζουν διπλα σου και σου λενε τωρα ανελαβε το! Ειναι πολυ ελαστικο το συστημα.
!
Εγω εν τω μεταξυ (και λογω επαγγελματος) θεωρω οτι απο συναισθηματικης αποψης και μονο, το μωρο πρεπεινα βρισκεται μαζι με τη μαμα απο τις πρωτες ωρες τις ζωης του. Μπορεινα ειμαι σακατεμενη αλλατουλαχιστον θελω να το παλεψω.
Οι κοπελες μου ειπαν για depon σε περιπτωση που ποναω η εχω εν πονοκεφαλο να παρω, μιας και στα μαιευτηρια σε γδυνουν. Ενα ντεπον ζητας, ολοκληρο κουτι σε χρεωνουν. Το ιδιο ισχυει και με τις σερβιετες. Αν σου τελειωσουν αυτες που ειναι ειναι μεσα στο υγεονομικο υλικο και ζητησεις μια θα σου χρεωσουν ολοκληρο το πακετο. Οποτε εχω ηδη παρει και τις τενα για παν ενδεχομενο.
Elenathens έγραψε:Κοριτσια θελω να μου πειτε την αποψη σας!!
Αυριο τομεσημερι,ο αντρας μου θα παει στο βολο για δουλεια. Σκεφτομουν μηπως πηγαινα μαζι του. Βαριεμαι μονη μου!
Να παω,τι λετε; η ειναι επικινδυνο; Πηρα τον γιατρο, με ρωτησε αν εχω συσπασεις, του ειπα οτι εχω καποιες τη μερα, αλλα πιστευω οτι ειναι μεσα στα φυσιολογικα πλαισια.... Μου ειπε να το σταθμισω, αν αισθανομαι καλα να παω, αλλα δεν το ειπε και με το χερι στην καρδια.
Ηταν λιγο σκεπτικος δηλ. Αλλα εν μου ειπε και να μην παω.
"ε πηγαινε μια βολτιτσα, αρκει να μην κουραστεις"
Ο αντρας μου θελει να παμε μαζι, για να περασουμε ενα τριημερο, και εγω θελω πολυ, αλλα αγχωνομαι,μηπως γινει κατι και δεν θα το συγχωρησω στον εαυτο μου.....
Εσεις τι λετε;
Θα πηγαινατε;
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης