726 Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Κυρ Μαρ 11, 2012 1:31 pm
marilia_92
Η ψυχή της παρέας!
Ειναι καμια εγκυουλα μεσα που ξενυχταει;Δεν με πιανει υπνος και δεν ξερω τι να κανω για να περασει λιγο η ωρα...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
nina 03/04marilia_92 έγραψε:
marilia_92 έγραψε:nina 03/04marilia_92 έγραψε:
anastasia78 04/04
τατιανα 04/04 γεννησε 3/3
XRYSA M 08/04
marilia_92 12/04 (διδυμακια κοριτσι-αγορι)
nakos 13/04
kata 15/04
maya 15/04
Areti2011 20/04
grousi 20/04 (εχει 1 κοριτσακι)
KellyB 21/04
Γκαλαιτζογλου 23/04 (εχει 2 κοριτσακια)
mariza 24/04
karata 25/04
momirene 25/04 (εχει 1 αγορακι)
Νταλια 27/04
its a boy 10/4
eleni7 25/4
juliaton 13/4
explorerefi 27/4
its a boy 10/4
katerinakal (εχει ενα αγορακι)
mommy2be 23/4
elpidamamy 28/4
elenathens 28/4
βικτωρια 27/4
αλεξανδρα13 25/4
peripmalou 28/4
dinaki78 έγραψε:μια φετα ψωμι κ λιγο σαλαμι και.....ΤΡΕΛΛΗ ΚΑΟΥΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ = 2 malox
εχω δυσανεξια στο γαλα.....οποτεXRYSA M έγραψε:dinaki78 έγραψε:μια φετα ψωμι κ λιγο σαλαμι και.....ΤΡΕΛΛΗ ΚΑΟΥΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ = 2 malox
dinaki ΤΟ ΓΑΛΑ ΔΕΝ ΣΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΟΥΡΑ????ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΤΡΕΛΕΣ ΚΑΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΕΠΑΘΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΣΠΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΟΙΣΟΦΑΓΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΚΑΟΥΡΑ.ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΜΑΛΟΞ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΤΟ ΓΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΘΑΥΜΑΤΑ.
dinaki78 έγραψε:εχω δυσανεξια στο γαλα.....οποτεXRYSA M έγραψε:dinaki78 έγραψε:μια φετα ψωμι κ λιγο σαλαμι και.....ΤΡΕΛΛΗ ΚΑΟΥΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ = 2 malox
dinaki ΤΟ ΓΑΛΑ ΔΕΝ ΣΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΟΥΡΑ????ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΤΡΕΛΕΣ ΚΑΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΕΠΑΘΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΣΠΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΟΙΣΟΦΑΓΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΚΑΟΥΡΑ.ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΜΑΛΟΞ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΤΟ ΓΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΘΑΥΜΑΤΑ.
XRYSA M έγραψε:δυσυχωσ...εμετος με τη μιαdinaki78 έγραψε:εχω δυσανεξια στο γαλα.....οποτεXRYSA M έγραψε:dinaki78 έγραψε:μια φετα ψωμι κ λιγο σαλαμι και.....ΤΡΕΛΛΗ ΚΑΟΥΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ = 2 malox
ΚΑΤΑΛΑΒΑ....ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΑΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΛΑΚΤΟΖΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΙΕΙΣ?
marilia_92 έγραψε:Κοριτσια σημερα που ηρθε η μαμα μου με ειδε και με φρικαρε λιγο με τα κιλα.Αληθεια εσεις στα ποσα ειστε;Εγω εφτασα τα 16 και συνεχιζω.Εχω ανχωθει κιολας για το πως θα τα χασω μετα...
ζηλευω....ετσι ξημερωθηκα αποψε απο μια φετα ψωμι κ σαλαμι....ουτε καν τοστ!!!!δεν μπορω να φαω τιποτα, εχω λιωσει!elpidamamy έγραψε:marilia_92 έγραψε:Κοριτσια σημερα που ηρθε η μαμα μου με ειδε και με φρικαρε λιγο με τα κιλα.Αληθεια εσεις στα ποσα ειστε;Εγω εφτασα τα 16 και συνεχιζω.Εχω ανχωθει κιολας για το πως θα τα χασω μετα...
ΑΣΕ ΕΓΩ +10 ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΩ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙ ΒΛΕΠΩ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΖΥΓΑΡΙΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΑΛΛΑ 2 ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ 28/4 ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΑ!!! ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΚΑΟΥΡΕΣ ΕΧΩ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΡΩΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΔΕΝ ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ.....
τατιανα έγραψε:Καλημέρα κορίτσια..
Τι κάνετε; Εγω είμαι λίγο χάλια... Ξενυχτησμενη, πονεμένη( με πονάνε τα ράμματα)... Είναι κ αυτός ο παλιοκαιρος που σου φέρνει κατάθλιψη...
Ανυπομονο για την Μέρα που θα βάλω τα κανονικά μου ρούχα ( ελπίζω να έχω αδυνατισει μέχρι τότε) κ να έχει καλο καιρο να πάω την μπουμπου μου βόλτα!
Εγω έβαλα 23 κιλά σύνολο κ γεννησα κ ένα μήνα νωρίτερα, αν δεν τα χάσω σε κανένα μήνα με βλέπω να φοραω τα ρούχα της εγκυμοσύνης... Μέχρι τώρα σύνολο έχω χάσει μόνο 7 κιλά, βέβαια το καλο είναι ότι επανηλθε η παλιά μου όρεξη κ πλέον δεν πειναω σαν τρελή.. Αν δεν θηλαζα που πρέπει να τρώω καλα θα τα εχανα μπαμ μπαμ...
Ντάλια έγραψε:Καλησπερα κοριτσακια!!!! Πως παν τα κεφια;; . Εγω ειχα κατι πονακια αυτες τις μερες αλλα τωρα μια χαρα ολα!! Ανυπομονω να περασουν οι μερες!! Τα κιλα μου ειναι +16 να δω που θα φτασω!! Δε με πειραζει ομως... Απο ραγαδες πως πατε;; Εγω δεν εχω κανει προς το παρον αλλα πολυ αγχωνομαι.. θα δειξει!
Τατιανα η μαια στα prenatal μας ειπε για τα ραμματα πως πρεπει να πλενεσαι ΣΥΝΕΧΕΙΑ! Αν μπορεις και 10 φορες τη μερα! Και εννοειται καθε φορα που πας τουαλετα. Θελει πολυ νερο και καθαριοτητα να μην μενει κανενα υπολειμμα επανω γιατι δημιουργει φλεγμονες και αργουν να πεσουν. Αυτο υποστηριξε πως αν το κανουμε δεν θα νιωσουμε τιποτα.. Τωρα δεν ξερω γιατι δεν εχω εμπειρια ακομα
τατιανα έγραψε:Ντάλια έγραψε:Καλησπερα κοριτσακια!!!! Πως παν τα κεφια;; . Εγω ειχα κατι πονακια αυτες τις μερες αλλα τωρα μια χαρα ολα!! Ανυπομονω να περασουν οι μερες!! Τα κιλα μου ειναι +16 να δω που θα φτασω!! Δε με πειραζει ομως... Απο ραγαδες πως πατε;; Εγω δεν εχω κανει προς το παρον αλλα πολυ αγχωνομαι.. θα δειξει!
Τατιανα η μαια στα prenatal μας ειπε για τα ραμματα πως πρεπει να πλενεσαι ΣΥΝΕΧΕΙΑ! Αν μπορεις και 10 φορες τη μερα! Και εννοειται καθε φορα που πας τουαλετα. Θελει πολυ νερο και καθαριοτητα να μην μενει κανενα υπολειμμα επανω γιατι δημιουργει φλεγμονες και αργουν να πεσουν. Αυτο υποστηριξε πως αν το κανουμε δεν θα νιωσουμε τιποτα.. Τωρα δεν ξερω γιατι δεν εχω εμπειρια ακομα
εγω νταλια οσο ημουν εγκυος δεν εκανα καθολου ραγαδες..τωρα που ξεφουσκωνω εμφανιστικαν κατι ψιλουτσικες στα πλαινα μου κ στο εσωτερικο των μηρων (εκει δεν εβαζα κ καθολου κρεμα...
Οσο για τα ραμματα πλενομαι συχνα κ ανακουφιζομαι..
ευχαριστω!!peripmalou έγραψε:dinaki78 έγραψε:
μια φετα ψωμι κ λιγο σαλαμι και.....ΤΡΕΛΛΗ ΚΑΟΥΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ = 2 malox
DINAKI ΕΠΕΙΔΗ ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΝΩ ΠΟΛΥ ΓΑΛΛΑ (ΑΛΛΑ ΤΡΩΩ ΓΙΑΟΥΡΤΙ) ΝΑ ΞΕΣ ΜΕ ΕΣΩΣΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ(ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΑΛΑ,ΑΠΛΑ ΕΤΣΙ ΛΕΓΕΤΑΙ) Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΤΟ ΕΔΩΣΕ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ,ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΦΤΗΝΟ 1,47 ΑΠΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ,ΕΓΩ ΤΟ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΠΙΝΩ ΜΙΣ ΓΟΥΛΙΑ ΟΤΑΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΙΓΟ ΝΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟ ΜΕ ΠΕΡΝΑΕΙ ,ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΥΠΕΦΕΡΑ,ΚΑΙΓΑΝΕ ΤΑ ΣΩΘΙΚΑ ΜΟΥ. Η ΓΕΥΣΗ ΚΑΙ Η ΥΦΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΠΑΧΥΡΕΥΣΤΗ ΛΙΩΜΕΝΗ ΑΣΠΙΡΙΝΗ.ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ ΔΕΝ ΧΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.ΣΕ ΦΙΛΩ ΓΛΥΚΑ!
εμενα δεν μου δημιουργησαν προβλημα με τα ενσημα αλλα δεν εργαζομαι κιολας οποτε....ο εργοδοτης μου μεχρι τον ιουνιο με κολλουσε ενσημα.τα κατεθεσα κανονικα και 15 ισως πληρωθω!!!!τατιανα έγραψε:Γεωργια αυτο με το μπεταντιν δεν το ηξερα, θα βαζω και εγω..και ελπιζω σε καμια βδομαδα να περασει!
Οσες κανατε χαρτια για το επιδομα του ικα ειχατε κανενα προβλημα με τα ενσημα?
πηγε ο αντρας μου να τα κανει και του ειπαν οτι τα ενσημα του ιανουαριου δεν φαινονται στο συστημα γιατο ηρθε λεει καινουργια εγκυκλιος οτι τα ενσημα θα περνιουνται καθε τριμηνο.του ειπα να ξαναερθει αρχες απριλη αλλα και αυτα δεν τα ΄λεγανε με σιγουρια, οτι να'ναι δηλαδη...φοβαμαι τωρα οτι θα γινει καμια στραβη και για 25 ενσημα δεν θα παρω φραγκο..μα τι ατυχια ειναι αυτη με το κολοσυστημα της ελλαδας..μετα παρεξηγιομαστε κιολας που μας κακολογουν..
σε ποια βδομαδα εισαι?elpidamamy έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? ΕΓΩ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ DOPPLER ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ Η ΜΠΕΜΠΑ ΕΙΝΑΙ 1850 gr ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑ!!! ΕΓΩ + 2 ΚΙΛΑ ΟΠΟΤΕ ΦΤΑΣΑΜΕ ΤΑ 12. ΡΑΝΤΕΒΟΥ 27 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΚΑΡΔΙΟΤΟΚΟΓΡΑΦΟ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΟΣ. ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΝΕΑ?
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης