Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
673 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 673 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 40]

126Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 6 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Τετ Φεβ 15, 2012 7:32 am

nikole20

nikole20
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας,εμεις αυριο θα κανουμε το πρωτο μας μαθημα ανωδυνου τοκετου..!!!εσεις εχετε ξεκινησει,εχετε κανει και ποσα μαθηματα μεχρι τωρα ???? και τι κανεις σε αυτο το μαθημα?? Very Happy

127Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 6 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Τετ Φεβ 15, 2012 7:33 am

nikole20

nikole20
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ασχετη εγω..25pounts σε ευρω????

128Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 6 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Τετ Φεβ 15, 2012 9:58 am

its a boy

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
koritsia xtes peiga ston gynaikologo kai o mpompira einai mia xara.1900 grammaria einai.anypomono na ton kratisw agkalia moy.mexri 10-4 ton perimenw.alla me eipe mporei na peraseis aytin tin imerominia an ola kylisoyn fysiologika

129Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 6 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Τετ Φεβ 15, 2012 10:07 am

marilia_92

marilia_92
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοριτσακι μου τι κανετε;Με εχει ταραξει στις κλωτσιες η μικρη.Ειστε κομπλε απο αγορες;

130Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 6 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Τετ Φεβ 15, 2012 10:12 am

its a boy

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
marilia_92 egw eimai komple.mono tin syrtariera thelei n aparaggeiloyme kai otan einai etoimi na erthei i mama moy na pleinoyme ta royxalakia. kai kati allo koritsia.pws vgazoyme to online? mpainw stis epiloges kanw ayta poy eipan to prwi ta koritsia alla pali eimai online. ti akrivws prepei na kanw?

131Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 6 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Τετ Φεβ 15, 2012 11:40 am

τατιανα

τατιανα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
τατιανα έγραψε:
τατιανα έγραψε:
τατιανα έγραψε:ανανεωνω την γκαστρουλίστα μας!!!
προσθεσα και στις μανουλες που εχουν ηδη παιδακια!
αν μου ξεφυγε κατι πειτε μου..

nina 03/04
anastasia78 04/04
τατιανα 04/04
XRYSA M 08/04
its a boy 10/4
marilia_92 12/04 (διδυμακια κοριτσι-αγορι)
juliaton 13/4
nakos 13/04
kata 15/04 (εχει ενα κοριτσακι)
maya 15/04
Areti2011 20/04
grousi 20/04 (εχει 1 κοριτσακι)
KellyB 21/04

katerinakal (εχει ενα αγορακι)
Γκαλαιτζογλου 23/04 (εχει 2 κοριτσακια)
mommy2be 23/4
mariza 24/04
karata 25/04

momirene 25/04 (εχει 1 αγορακι)
eleni7 25/4
Νταλια 27/04
explorerefi 27/4
Elenathnens 28/4
elpidamamy 28/4

katerinakal δεν ξερω ποτε εχεις ΠΗΤ

132Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 6 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Τετ Φεβ 15, 2012 11:45 am

τατιανα

τατιανα
elpidamamy έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ , ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΠΗΤ 28/4, ΣΕ 2 ΕΒΔΟΜΑΕΣ ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΙΑ!!! ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΩΣ Κ ΠΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ!!! ΤΗΣ ΤΡΙΤΗ ΕΧΟΥΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΕΧΩ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩ ΑΠΟ 21/1 ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΛΕΙΨΕΙ!!!

Σε προσθεσα και σενα στην λιστα μας! με το καλο η μπεμπα σου..και εμεις ολοι οικογενειακως ανυπομονουμε πολυ πολυ και οσο πλησιαζει ο καιρος ακομα περισσοτερο!

nikole20 έγραψε:Γεια σας,εμεις αυριο θα κανουμε το πρωτο μας μαθημα ανωδυνου τοκετου..!!!εσεις εχετε ξεκινησει,εχετε κανει και ποσα μαθηματα μεχρι τωρα ???? και τι κανεις σε αυτο το μαθημα?? Very Happy

ειναι να κανω αυριο το πρωτο μου μαθημα και εγω! θα σας πω μετα εντυπωσεις..

its a boy έγραψε:koritsia xtes peiga ston gynaikologo kai o mpompira einai mia xara.1900 grammaria einai.anypomono na ton kratisw agkalia moy.mexri 10-4 ton perimenw.alla me eipe mporei na peraseis aytin tin imerominia an ola kylisoyn fysiologika

ποσων εβδομαδων εισαι εφη? 32 νομιζω?
μια χαρα ο μπομπιρακος σου..αντε λιγο εμεινε!! δεν ξερω να σε βοηθησω γι'αυτο που ρωτας!

Μαριλια ωραια η φωτο σου..!!

25 pounds ειναι περιπου 30 euro

Έχει επεξεργασθεί από τον/την τατιανα στις Τετ Φεβ 15, 2012 12:54 pm, 1 φορά

133Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 6 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Τετ Φεβ 15, 2012 11:48 am

kata

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
τατιανα έγραψε:

kata καλως μας ηρθες και παλι, σε ειχαμε και στην γκαστρουλιστα μας...σε ανανεωσα και σενα..χεχε

Σ' ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα Τατιάνα!

134Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 6 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Τετ Φεβ 15, 2012 12:22 pm

eleni7

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
κοριτσια μου γεια σας! Αυτη την εβδομαδα εκανα τα ψωνια για το μπεμπάκο μας!!!Ναι!!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!
μην φανταστητε ολα,εχω ακομη εκκρεμοτητες αλλα θα τα κανω ολα. δεν εχω παει ακομη για κρεββατακι και καροτσακι! αληθεια εσεις πηρατε?? flower

ΑΑΑ ΤΑΤΙΑΝΑ εχω ενθουσιαστει με την γκαστρουλιτσα!!! ειναι τελειο!!!!

πολλα φιλια και στις καινουριες με το καλο τα μωρακια σας!!!

Σημερα ειμαι 30 εβδομαδων!περναει ο καιρος και χαιρομαι!!! Very Happy

135Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 6 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Τετ Φεβ 15, 2012 12:27 pm

katerinakal

katerinakal
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
καλησπερα!!επιτελους καταφερνω να μπω!ο γιοκας μου ξαφνικα εχει γινει αγριμακι δε βαζει κολο κατω!σας διαβαζω που μιλατε για ξεκουραση και αναπολω κι εγω τη πρωτη μου εγκυμοσυνη!!!αχχχχ θυμαμαι ειχα ολο το χρονο δικο μου αλλα...ηταν τετοια η ανυπομονισια μου να παρω αγκαλια το αγορακι μου που δεν ευχαριστηθηκα καθολου τη πολυτελεια του χρονου που ειχα!
γεωργια σε καταλαβαινω απολυτα κι εγω ολη μερα ζητημα αν θα κατσω για ενα λεπτο σε καρεκλα.βλεπετε ο μικρος κανει τα πρωτα του περπατηματα.
να ρωτησω βρε κοριτσια??απο προετοιμασια τι εχετε κανει?εγω ακομα τιποτα ουτε τσαντα μαιευτηριου ουτε πλυντηριο για τη μικρη...μαλλον πρεπει να αρχισω μου φαινεται.ευτυχως πραγματα τα εχω ολα ηδη απο τον μικρο μου.
τατιανα η πητ μου ειναι 18/4

136Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 6 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Τετ Φεβ 15, 2012 12:31 pm

kata

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
[quote="eleni7"]κοριτσια μου γεια σας! Αυτη την εβδομαδα εκανα τα ψωνια για το μπεμπάκο μας!!!Ναι!!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!
μην φανταστητε ολα,εχω ακομη εκκρεμοτητες αλλα θα τα κανω ολα. δεν εχω παει ακομη για κρεββατακι και καροτσακι! αληθεια εσεις πηρατε?? flower

Με το καλό να τα χαρείτε τα πραγματάκια σας! Να σου πω, με τηνπρώτη εγκυμοσύνη αγχωνόμουν να είναι όλα τέλεια αλλά τώρα είμαι πιο χαλαρή. Τότε ήμουν όλη μέρα στο Internet για να βρω το τέλειο κρεβατάκι ενώ τώρα μας έδωσε μια γνωστή την παλιά κούνια του παιδιού της από το ΙΚΕΑ και ούτε που το σκέφτηκα 2η φορά! Να σου πω την αλήθεια μου, στο εξοχικό που αγοράσαμε από το ΙΚΕΑ η μικρή την έχει καταευχαριστηθεί, οπότε μετάνιωσα που δεν πήρα εξαρχής από εκεί και για την Αθήνα. Καλό είναι πάντως να επενδύσεις σε ένα καλό στρωματάκι! Όσο για το καροτσάκι η συμβουλή που θα σου δώσω είναι να είναι ελαφρύ!!

137Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 6 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Τετ Φεβ 15, 2012 12:37 pm

kata

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
katerinakal έγραψε:καλησπερα!!επιτελους καταφερνω να μπω!ο γιοκας μου ξαφνικα εχει γινει αγριμακι δε βαζει κολο κατω!σας διαβαζω που μιλατε για ξεκουραση και αναπολω κι εγω τη πρωτη μου εγκυμοσυνη!!!αχχχχ θυμαμαι ειχα ολο το χρονο δικο μου αλλα...ηταν τετοια η ανυπομονισια μου να παρω αγκαλια το αγορακι μου που δεν ευχαριστηθηκα καθολου τη πολυτελεια του χρονου που ειχα!
γεωργια σε καταλαβαινω απολυτα κι εγω ολη μερα ζητημα αν θα κατσω για ενα λεπτο σε καρεκλα.βλεπετε ο μικρος κανει τα πρωτα του περπατηματα.
να ρωτησω βρε κοριτσια??απο προετοιμασια τι εχετε κανει?εγω ακομα τιποτα ουτε τσαντα μαιευτηριου ουτε πλυντηριο για τη μικρη...μαλλον πρεπει να αρχισω μου φαινεται.ευτυχως πραγματα τα εχω ολα ηδη απο τον μικρο μου.

Πόσο σε καταλαβαίνω! Και για μένα η πρώτη εγκυμοσύνη ήταν πολύ πιο χαλαρή από την τωρινή αφού έχω την μικρή μου να κυνηγάω σε όλο το σπίτι!
Κι εγώ δεν έχω κάνει ακόμη τίποτα εκτός από κάτι πρώτα ρουχαλάκια που πήρα γιατί όλα μας τα μπεμπέ τα είχα πάρει ροζ την πρώτη φορά η έξυπνη!

138Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 6 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Τετ Φεβ 15, 2012 12:49 pm

τατιανα

τατιανα
eleni7 έγραψε:κοριτσια μου γεια σας! Αυτη την εβδομαδα εκανα τα ψωνια για το μπεμπάκο μας!!!Ναι!!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!

Σημερα ειμαι 30 εβδομαδων!περναει ο καιρος και χαιρομαι!!! Very Happy

Εγω τα εχω παρει σχεδον ολα..καποια αγορασα καποια που δωσανε..πρεπει να κατσω καποια στιγμη να τα γραψω για να δω τι μου λειπει!
εγω σε 2 εβδομαδες περιπου μπαινω στον μηνα μου και δεν το πιστευω..πως περασε ο καιρος!!

katerinakal έγραψε:καλησπερα!!επιτελους καταφερνω να μπω!ο γιοκας μου ξαφνικα εχει γινει αγριμακι δε βαζει κολο κατω!σας διαβαζω που μιλατε για ξεκουραση και αναπολω κι εγω τη πρωτη μου εγκυμοσυνη!!!αχχχχ θυμαμαι ειχα ολο το χρονο δικο μου αλλα...ηταν τετοια η ανυπομονισια μου να παρω αγκαλια το αγορακι μου που δεν ευχαριστηθηκα καθολου τη πολυτελεια του χρονου που ειχα!

Εγω επλυνα ολα τα ρουχαλακια και τα εβαλα σε σακουλες και λεω απο αρχες μαρτιου να αρχισω να τα σιδερωνω και να τα τακτοποιω στην ντουλαπα!εχω πλυνει και ολα τα καλυματα απο καροτσι, ρηλαξ κτλ..

Ο αντρας μου κοριτσια αυτες τις μερες που επλενα τα ρουχακια και τα ειχα απλωμενα περνουσε και τα φιλουσε και ελεγε αχ μπεμπουλα μου ποτε θα γεννηθεις!ποσο συγκινουμε οταν κανει ετσι..

139Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 6 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Τετ Φεβ 15, 2012 12:56 pm

marilia_92

marilia_92
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοριτσια μου επιδη ειδα πως ασχολειστε με τα κιλα θελω να ρωτησω ποσα εχετε παρει..α κι επισης ποσα κιλακια ειναι τα μωρα σας;

140Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 6 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Τετ Φεβ 15, 2012 1:01 pm

katerinakal

katerinakal
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
kata ασε κι εγω τα ειχα δανειστει σχεδον ολα τα πρωτα ρουχαλακια απο ανιψια μου αγορακια και ειναι ολα ψιλοαγοριστικα.τις εχω παρει μονο 3-4 φορμακια ροζ για το μαιευτηριο και μετα θα δω τι θα παιξει και απο δωρα και θα κανω οτι αγορες μου μενουν.τα παιδακια μας εχουν την ιδια ηλικια ακριβως!
τατιανα τι γλυκο αυτο που κανει ο αντρα μου!εμενα στη πρωτη εγκυμοσυνη ηταν τρελαμενος....τωρα σε αυτη με εχει ψιλογραμενη Crying or Very sad αυτο σκεφτομουν πριν απο λιγο και με ειχε πιασει το παραπονο λες και δεν ειμαι εγκυος ενα πραγμα,συμπαρασταση μηδεν...

141Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 6 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Τετ Φεβ 15, 2012 1:03 pm

katerinakal

katerinakal
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ξεχασα!ελενα με για τα πραγματακια σας!
μαριλια εγω εχω παρει 9 κιλα βεβαια πριν αρχισω τη διαιτα για το ζαχαρο ημουν στα + 12φευγα...

142Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 6 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Τετ Φεβ 15, 2012 1:05 pm

marilia_92

marilia_92
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ωχχχ εγω εχω παρει 14 κιλα...Κοριτσια βοηθηστε με βλεπω να γινομαι βοδι μεχρι να γεννησω...

143Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 6 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Τετ Φεβ 15, 2012 1:07 pm

katerinakal

katerinakal
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
κοριτσακια καληνυχτα!ευελπιστω να ξαναμπω αυριο!ονειρα γλυκα!!! Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 6 215994

144Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 6 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Τετ Φεβ 15, 2012 1:14 pm

kata

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
katerinakal έγραψε:kata ασε κι εγω τα ειχα δανειστει σχεδον ολα τα πρωτα ρουχαλακια απο ανιψια μου αγορακια και ειναι ολα ψιλοαγοριστικα.τις εχω παρει μονο 3-4 φορμακια ροζ για το μαιευτηριο και μετα θα δω τι θα παιξει και απο δωρα και θα κανω οτι αγορες μου μενουν.τα παιδακια μας εχουν την ιδια ηλικια ακριβως!
τατιανα τι γλυκο αυτο που κανει ο αντρα μου!εμενα στη πρωτη εγκυμοσυνη ηταν τρελαμενος....τωρα σε αυτη με εχει ψιλογραμενη Crying or Very sad αυτο σκεφτομουν πριν απο λιγο και με ειχε πιασει το παραπονο λες και δεν ειμαι εγκυος ενα πραγμα,συμπαρασταση μηδεν...

Κατερίνα (είμαστε και συνονόματες) μη στεναχωριέσαι, δεν είσαι η μόνη. Κι εμένα στην πρώτη εγκυμοσύνη με είχαν όλοι στα πούπουλα. Τώρα μόνο η καλή μου η γιαγιάκα με σκέφτεται και όποτε πάω να τη δω με έχει σαν βασίλισσα και ανησυχεί να μην κουράζομαι. Του άντρα μου του έχει πάρει τα μυαλά η μικρή και εγώ έχω περάσει σε δεύτερη μοίρα Rolling Eyes Αυτό όμως έχει συμβεί και με τους υπόλοιπους της οικογένειας, παππούδες, γιαγιάδες κλπ. Και μάλλον είναι και φυσιολογικό. Πάντως αν το ήξερα στην πρώτη εγκυμοσύνη θα τον έτρεχα και λίγο τον μπαμπά μας που ούτε μια φορά δεν τον έστειλα για γλυκάκι μεταμεσονύκτιο... Laughing

145Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 6 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Τετ Φεβ 15, 2012 1:25 pm

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kata έγραψε:
katerinakal έγραψε:kata ασε κι εγω τα ειχα δανειστει σχεδον ολα τα πρωτα ρουχαλακια απο ανιψια μου αγορακια και ειναι ολα ψιλοαγοριστικα.τις εχω παρει μονο 3-4 φορμακια ροζ για το μαιευτηριο και μετα θα δω τι θα παιξει και απο δωρα και θα κανω οτι αγορες μου μενουν.τα παιδακια μας εχουν την ιδια ηλικια ακριβως!

Κατερίνα (είμαστε και συνονόματες) μη στεναχωριέσαι, δεν είσαι η μόνη. Κι εμένα στην πρώτη εγκυμοσύνη με είχαν όλοι στα πούπουλα. Τώρα μόνο η καλή μου η γιαγιάκα με σκέφτεται και όποτε πάω να τη δω με έχει σαν βασίλισσα και ανησυχεί να μην κουράζομαι. Του άντρα μου του έχει πάρει τα μυαλά η μικρή και εγώ έχω περάσει σε δεύτερη μοίρα Rolling Eyes Αυτό όμως έχει συμβεί και με τους υπόλοιπους της οικογένειας, παππούδες, γιαγιάδες κλπ. Και μάλλον είναι και φυσιολογικό. Πάντως αν το ήξερα στην πρώτη εγκυμοσύνη θα τον έτρεχα και λίγο τον μπαμπά μας που ούτε μια φορά δεν τον έστειλα για γλυκάκι μεταμεσονύκτιο... Laughing
χαχαχα κοριτσια ετσι ειναι εγω που περιμενω και τριτο....σαν να μην ειμαι εγκυος!ο αντρας μου στην πρωτη με ειχε στα πουπουλα τωρα ολο μου λεει μη κουραζεσε αγαπη μου αλλα δεν κανει και τιπιτα να βοηθησει!ολα ετοιμα τα θελουν!φαγητο,ρουχα οι μικρες σκορπανε παντου παιχνιδια τρεχα να μαζεψεις....ευτυχως δεν δουλευω αν δουλευα θα ειχα γεννησει!!!!!!!και στο δευτερο φυσικα ετσι ηταν συνηθησμενα πλεον τα πραγματα στην πρωτη υπαρχει ενθουσιασμος! Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 6 215994

146Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 6 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Τετ Φεβ 15, 2012 1:27 pm

τατιανα

τατιανα

αχ κατερινα μου και εμενα μην νομιζεις μου κανει γλυκες τωρα αλλα ολο με απειλει πως οταν γεννηθει η κορη ΤΟΥ εμενα λεει θα με εχει δευτερη..ηθελε σαν τρελος κοριτσακι βλεπεις Very Happy Very Happy για να δουμε τι θα γινει..

Μαριλια εγω ειμαι +20 και το εχω παρει πια αποφαση..ας το ευχαριστηθω τωρα και μετα θα την κανω και την διαιτουλα μου και την γυμναστικουλα μου! η μπεμπα στις 30 εβδομαδες ηταν 1600! εσενα?

147Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 6 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Τετ Φεβ 15, 2012 1:29 pm

marilia_92

marilia_92
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εμενα ο δικος μου ειναι πιο ενθουσιασμενος αυτη την φορα.Ολο χαιδευει την κοιλια μου και ειναι πολυ γλυκος.Στην πρωτη εγκυμοσυνη ηταν πιο ψυχρος...Τι να πω;;Δεν μπορω να βγαλω ακρη με τους αντρες

148Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 6 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Τετ Φεβ 15, 2012 1:30 pm

τατιανα

τατιανα
γκαλαιτζογλου έγραψε: ασε κι εγω τα ειχα δανειστει σχεδον ολα τα πρωτα ρουχαλακια απο ανιψια μου αγορακια και ειναι ολα ψιλοαγοριστικα.τις εχω παρει μονο 3-4 φορμακια ροζ για το μαιευτηριο και μετα θα δω τι θα παιξει και απο δωρα και θα κανω οτι αγορες μου μενουν.

εμενα παλι ολο κοριτσιστικα μου ειχαν δωσει και ελεγα αν ειναι αγορι τι θα κανω θα το ντυνω στα ροζ?? ευτυχως ειναι κοριτσι χεχε

149Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 6 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Τετ Φεβ 15, 2012 1:33 pm

marilia_92

marilia_92
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τατιανα έγραψε:
γκαλαιτζογλου έγραψε: ασε κι εγω τα ειχα δανειστει σχεδον ολα τα πρωτα ρουχαλακια απο ανιψια μου αγορακια και ειναι ολα ψιλοαγοριστικα.τις εχω παρει μονο 3-4 φορμακια ροζ για το μαιευτηριο και μετα θα δω τι θα παιξει και απο δωρα και θα κανω οτι αγορες μου μενουν.

εμενα παλι ολο κοριτσιστικα μου ειχαν δωσει και ελεγα αν ειναι αγορι τι θα κανω θα το ντυνω στα ροζ?? ευτυχως ειναι κοριτσι χεχε

Χαχαχα Τατιανα μου ευτυχως να λες.Εγω εχω και κοριτσιστικα και αγοριστικα και ευτυχως ειναι κοντινες οι ημερομηνιες που γεννησα οποτε θα της κανουν της μπεμπας.Εχω και πολλα ουδετερα φυσικα και να σας πω την αληθεια μου αρεσουν πιο πολυ.Εχω βαρεθει στα κοριτσια ροζ και στα αγορια γαλαζιο-μπλε...

150Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 - Σελίδα 6 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!!#2 Τετ Φεβ 15, 2012 1:38 pm

τατιανα

τατιανα
marilia_92 έγραψε:
τατιανα έγραψε:

Χαχαχα Τατιανα μου ευτυχως να λες.Εγω εχω και κοριτσιστικα και αγοριστικα και ευτυχως ειναι κοντινες οι ημερομηνιες που γεννησα οποτε θα της κανουν της μπεμπας.Εχω και πολλα ουδετερα φυσικα και να σας πω την αληθεια μου αρεσουν πιο πολυ.Εχω βαρεθει στα κοριτσια ροζ και στα αγορια γαλαζιο-μπλε...

εμενα αν και το ροζ μου αρεσει πολυ σαν χρωμα και εχω πολλα δικα μου ροζ πραγματα ειχα την ιδια αποψη οτι δεν χρειαζεται επειδη ειναι κοριτσακι να ειναι ολα ροζ..ΑλλΑ ο συζηγος εχει τρελα..τα θελει ΟΛΑ ροζ ενταξει υποχωρησα σε καποια (κυριως στα ρουχα που ετσι και αλλιως μου τα εδωσαν).. αλλα καροτσι ρηλαξ και επιπλακια τα πηρα ολα αλλα χρωματα χεχε

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις