26 Απ: Μαμάδες που δεν δουλευουν και μένουν με τα παιδια στο σπίτι Παρ Φεβ 10, 2012 5:04 am
litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4, 5
Έχει επεξεργασθεί από τον/την μπεμπινι 1 στις Σαβ Μάης 26, 2012 12:05 am, 1 φορά
νεφτι στον κωλαρινο και τρεξιμο.litsakos έγραψε:Ασχετο...αλλα οι εργαζομενες ποτε προλαβαινουν???
its a boy έγραψε:martina2010 tin koykla toy tsaki to ergo to xsereis? etsi einaii mikri mias filis moy einai 3etwn kai otan erxonte spiti mas.sikonoyme ta panta me ton antra moy.kryvoyme ta panta alliws tha ta vroyme petame se olo to spiti i kai sta skoypidia mesa.otan leme tsaki ennoyme tsaki den kanw plaka.oti thelei to thelei ekeini tin wra kai an den tis to dwseis i tis pareis kati apo ta xeria poy den einai paixnidi xtypaei to kefali tis sto patwma, ston toixo opoy vrei.kai den mporeis na tin aggixseis.ama pas na tin piaseis vazei tetoia tsirida poy nomizeis oti ti sfazoyn.afoy opote me pernei tilefwno i fili moy tromazw lew aman tha thelei na erthei me to tsaki
litsakos έγραψε:Ασχετο...αλλα οι εργαζομενες ποτε προλαβαινουν???
kateuro έγραψε:Κκαθε μερα καθαριζω λεκανη και νυπτιρα απο μπανιο...
mamavivo έγραψε:νεφτι στον κωλαρινο και τρεξιμο.litsakos έγραψε:Ασχετο...αλλα οι εργαζομενες ποτε προλαβαινουν???
γυρναω 5,30-18,00 απο την δουλεια παιζουμε γιατι εχει ξυπνησει,μετα του δινω τα κατσαρολικα παιζει και εγω μαγειρευω και βαζω πλυντηριο,σκουπα βαζουμε μαζι και οταν κοιμηθει συμμαζευω παιχνιδια και χαμο απο γυρω γυρω.σιδερο οταν θυμαμαι (εγω τα δικα μου δεν )και σηκωνομαι 7 πινω καφε και κανω και κατι αλλο.μετα ΔΟΥΛΕίααααααααα
πολυ πακετο αλλα ειναι και ενας ευτυχως.
athina24 έγραψε:litsakos έγραψε:Ασχετο...αλλα οι εργαζομενες ποτε προλαβαινουν???
με υπερωριες!!!!!!!!!!εγω το καιρο που δουλευα ημουν πιο χαλαρη σχετικα με την καθαριοτητα!!!προτιμουσα να κατσω με τις μικρες και η καθαριοτητα πηγαινε πισω!!!!
τωρα καθομαι εδω και ενα 3μηνο.....οι μικρες ξυπνανε κατα τις 9......αφου παρουν πρωινο παιζουν η βλεπουν λιγα παιδικα...οποτε εκεινη την ωρα κανω οτι προλαβω......το μονο σιγουρο ειναι οτι οι δουλειες γινονται με δοσεις!!!!σιδερο κανω το ξημερωμα!!!!
litsakos έγραψε:
Κοριτσια υπομονη...θα μεγαλωσουν και θα κανουν αυτα τις δουλειες
beba160a έγραψε:σημερα ειναι πολυ χαλια μερα....τσιριζει ολη μερα ,εχουμε αλλαξει ρουχα 3 φορες κανει να φαει την καθε κρεμα πανω απο μια ωρα, το πατωμα της κουζινας κολαει...το παρκοκρεβατο ειναι γεματο ρουχα για σιδερο ο νεροχυτης γεματος το μπανιο μπλιαχ,,,,τα μαλλια μου τζιβα, μπανιο εχω να κανω απο προχθες ...ασ μην πω αλλα... και σας γραφω με την μπεμπα στα χερια που δεν λεει να κοιμηθει...μερικες φορες αισθανομαι πολυ αχρηστη που δεν προλαβαινω να κανω τιποτα. σκεφτομαι πως σε λιγο που γυρναω στη δουλεια τα πραγματα θα γινουν χειροτερα.
ειλικρινα στην φαση που ειμαι αυτη τη στιγμη και με την κουραση που κουβαλαω δεν ξετω αν θελω να κανω αλλο παιδι γιατι δεν μπορω να τα βγαλω περα εντελως μονη. τον αντρα μου τον βλεπουμε μονο 1-2 ωρες την ημερα και ολοκληρη μερα καθε δευτερο σκ. απο κανεναν αλλον βοηθεια ουτε για δειγμα,
μακαρι να μπορουσα να κατσω σπιτι και να μην ξαναγυρισω στη δουλεια.
ααα ενταξει κ γω νομιζα πως μονο εγω νιωθω ετσι....μια απο τα ιδια λοιπον συν το οτι ειμαι κ αρκετα νευρικη ειδικα τον τελευταιο καιρο και με ενοχλει το κλεισιμο στο σπιτι που δεν εχω καθολου προσωπικο χρονο ουτε για μπανιο...βοηθεια απο τον αντρα μου σπανιεςφορες διοτι δ ειναι κ πολλες ωρες σπιτι...γενικα ειμαι καπως και βεβαια μου την δινει κ ο ιδιος οταν τον βλεπω.θελω μονο να βγω εξω με το αμαξι και να κανω βολτες ακομα κ με την μικρη δεν με πειραζει(γιατι στο αμαξι καθεται μια χαρα..)beba160a έγραψε:σημερα ειναι πολυ χαλια μερα....τσιριζει ολη μερα ,εχουμε αλλαξει ρουχα 3 φορες κανει να φαει την καθε κρεμα πανω απο μια ωρα, το πατωμα της κουζινας κολαει...το παρκοκρεβατο ειναι γεματο ρουχα για σιδερο ο νεροχυτης γεματος το μπανιο μπλιαχ,,,,τα μαλλια μου τζιβα, μπανιο εχω να κανω απο προχθες ...ασ μην πω αλλα... και σας γραφω με την μπεμπα στα χερια που δεν λεει να κοιμηθει...μερικες φορες αισθανομαι πολυ αχρηστη που δεν προλαβαινω να κανω τιποτα. σκεφτομαι ππου γυρναω στη δουλεια τα πραγμαχειροτερα.
ειλικρινα στην φαση πτη στιγμη και με την κουραση που κουβαλαω δεω αν θελω να κανω αλλο παιδι γιατι δεν μπορω να τα βγαλω περα εντελως μονη. τον αντρα μου τον βλεπουμε μονο 1-2 ωρες την ημερα και ολοκληρη μερα καθε δευτερο σκ. απο κανεναν αλλον βοηθεια ουτε για δειγμα,
μακαρι να μπορουσα να κατσω σπιτι και να μην ξαναγυρισω στη δουλεια.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την μπεμπινι 1 στις Σαβ Μάης 26, 2012 12:06 am, 1 φορά
Έχει επεξεργασθεί από τον/την μπεμπινι 1 στις Σαβ Μάης 26, 2012 12:06 am, 1 φορά
μπεμπινι 1 έγραψε:μα εννοειται οτι πρωτα κοιτας το παιδι,αλλα δυστηχως αν και οι δουλειες πρεπει να γινουν απο'σενα προσπαθεις να τα βολεψεις.στην εντελεια τιποτα δε θα ειναι και δε χρειαζεται να ειναι.πρωτα το παιδι,σαφως.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την μπεμπινι 1 στις Σαβ Μάης 26, 2012 12:08 am, 1 φορά
Tinkibell έγραψε:Έχω ενα μικράκι ενός έτους... Που δυσκολευομαι το βράδυ να τον κοιμησω πολυ. Έχει καμία βδομάδα που σταμάτησε να με ξυπνάει το βράδυ...το θέμα μου είναι άλλο όμως.
Τι ώρα σηκωνεσται το πρωι απτο κρεβατι σας? Τι ώρα ξεκινάμε τις δουλειές του σπιτιού?
Σκουπίσμα Σφουγγάρισμα φαγητο γενικό συμμάζεμα κτλ...
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4, 5
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Περί ανέμων και υδάτων » Μαμάδες που δεν δουλευουν και μένουν με τα παιδια στο σπίτι
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης