126 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #11!!! Παρ Φεβ 10, 2012 9:36 am
lia-ka
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
κοριτσια τα δεκατα που εχω απο τι ειναι?απο ολη την κατασταση?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
lia-ka έγραψε:κοριτσια τα δεκατα που εχω απο τι ειναι?απο ολη την κατασταση?
ifigeniaboz έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ Κ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ;;;;
ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΕΣ ΦΙΛΕΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΠΑΙΝΩ...ΜΕ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ Κ ΑΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ;;;
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΟΛΕΣ!
Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΤΟ ΠΗΡΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ...ΚΑΝΕΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕ Η ΣΥΛΗΨΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΙ Η ΚΟΡΙΤΣΙ....ΧΑΧΑΧΑΧΑ
boubou έγραψε:χαχαχαχα μα τι ειναι αυτα που λες!???Εννοειται σε θελουμε!!!!!
ifigeniaboz έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ Κ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ;;;;
ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΕΣ ΦΙΛΕΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΠΑΙΝΩ...ΜΕ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ Κ ΑΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ;;;
Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΤΟ ΠΗΡΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ...ΚΑΝΕΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕ Η ΣΥΛΗΨΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΙ Η ΚΟΡΙΤΣΙ....ΧΑΧΑΧΑΧΑ
Deb έγραψε:ifigeniaboz έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ Κ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ;;;;
Κι εγώ εγκυούλα είμαι αλλά από αυτό το θέμα δεν φεύγω!!!Εδώ είναι η καλύτερη παρέα!!Ήταν το πρώτο θέμα που μπήκα από το #1 ακόμη και έφτασε #11!!!ΔΕΝ ΠΑΩ ΠΟΥΘΕΝΑ!!!!!!
boubou έγραψε:Deb έγραψε:ifigeniaboz έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ Κ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ;;;;
Κι εγώ εγκυούλα είμαι αλλά από αυτό το θέμα δεν φεύγω!!!Εδώ είναι η καλύτερη παρέα!!Ήταν το πρώτο θέμα που μπήκα από το #1 ακόμη και έφτασε #11!!!ΔΕΝ ΠΑΩ ΠΟΥΘΕΝΑ!!!!!!
οχι να το παινευτουμε αλλα ειμαστε πραγματικα η καλυτερη παρεα του φορουμ!!! θα μεινουμε ολες εγκυες και θα συνεχισουμε να γραφουμε εδω μου φαινεται
[/quote]boubou έγραψε:
το εργόχειρο είναι χειροποίητο;είναι πολύ ωραἰο, και πολύ ωραία σιδερωμένο!
boubou έγραψε:αγαπη ειναι πολυ ωραια!! εμενα μου αρεσουν πολυ κατι τετοια ασχετα αν κι εγω δν εχω που να τα βαλω..πιστευω μεγαλωνοντας θα τα χρειαστουμε παραπανω πιστευω!
boubou έγραψε:αγαπη ειναι πολυ ωραια!! εμενα μου αρεσουν πολυ κατι τετοια ασχετα αν κι εγω δν εχω που να τα βαλω..πιστευω μεγαλωνοντας θα τα χρειαστουμε παραπανω πιστευω!
boubou έγραψε:boubou έγραψε:αγαπη ειναι πολυ ωραια!! εμενα μου αρεσουν πολυ κατι τετοια ασχετα αν κι εγω δν εχω που να τα βαλω..πιστευω μεγαλωνοντας θα τα χρειαστουμε παραπανω πιστευω!
το πιστευω πολυ απ οτι φαινεται
ifigeniaboz έγραψε:boubou έγραψε:αγαπη ειναι πολυ ωραια!! εμενα μου αρεσουν πολυ κατι τετοια ασχετα αν κι εγω δν εχω που να τα βαλω..πιστευω μεγαλωνοντας θα τα χρειαστουμε παραπανω πιστευω!
Κ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΟΛΑ ΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΙ ΒΑΖΩ! ΟΣΟ Κ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ...ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΛΛΙΩΣ!
ΑΓΑΠΗ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΟΛΑ
Ο ΚΟΛΙΚΟΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΠΟΝΟ!!!ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΕΧΕΙΣ!!!αγαπη έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΝΙΩΘΩ ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΝΙΩΘΩ ΚΑΤΙ ΠΟΝΑΚΙΑ ΧΑΜΗΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΠΙΕΣΗ ΙΔΙΩΣ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΙ ΞΑΠΛΩΜΕΝΗ Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΞΙ ΜΕΡΕΣ ΣΤΙΣ 16/2 ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ Η ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΙΚΟΣ ΕΝΤΕΡΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΗ ΕΙΝΑΙ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙ ΤΟΝ ΚΟΛΙΚΟ ???
ifigeniaboz έγραψε:Ο ΚΟΛΙΚΟΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΠΟΝΟ!!!ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΕΧΕΙΣ!!!αγαπη έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΝΙΩΘΩ ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΝΙΩΘΩ ΚΑΤΙ ΠΟΝΑΚΙΑ ΧΑΜΗΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΠΙΕΣΗ ΙΔΙΩΣ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΙ ΞΑΠΛΩΜΕΝΗ Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΞΙ ΜΕΡΕΣ ΣΤΙΣ 16/2 ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ Η ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΙΚΟΣ ΕΝΤΕΡΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΗ ΕΙΝΑΙ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙ ΤΟΝ ΚΟΛΙΚΟ ???
ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΚΑΚΙΑ ΣΗΜΕΡΑ;;ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΚΑΝΕΝΑ ΦΑΓΗΤΟ ΣΤΟ ΕΝΤΕΡΟ!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #11!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης