1 Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #15 Τετ Φεβ 29, 2012 1:39 am
alexia-marinos
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Με το καλο σας ευχομαι κοριτσια μεσα απο την καρδια μου το νεο θεμα να γεμισει με εγκυουλες !!!!!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 21 ... 41
lenaki1982 έγραψε:καλορίζικο κούκλα!!!!
demmy5_k έγραψε:Καλορίζικο κούκλες μου
Μαρία και Αλεξία συγχαρητήρια
Όλα καλά να σας πάνε κοριτσάκια μου!
Στέλνω και στις υπόλοιπες μπόλικη εγκυόσκονη
Άντε, να παίρνετε σειρά!
Εγώ έκλεισα αισίως τον 3ο μήνα και εχθές πήγα για υπέρηχο και είδα ένα υπέροχο αγοράκι . Ακόμα δεν το πιστεύω
Πολλά φιλιά σε όλες
Έχει επεξεργασθεί από τον/την mariabel στις Τετ Φεβ 29, 2012 2:12 am, 1 φορά
alexia-marinos έγραψε:
χα χα χα χα χα !!!!! μαζι τη στειλαμε την εγκυοσκονη!!!!! με το καλο να γεννηθει ο μπεμπης σου!!!!!
boubou έγραψε:Δημητρούλη μου αντε βρε, αγοράκι έχετε!!!???να το πιστέψεις βρε!!να το πιστέψεις!!!!!!ολα καλά να ειναι και σε 6μηνάκια αγκαλιτσα θα το έχεις!! αχ ποσο χαιρομαι που σε βλέπω έτσι χαρούμενη!!!!!
εγκυουλες..σκορπάτε εγκυοσκονη παντου και που θα πάει..θα μας πετύχει κι εμας λίγο!!!
Elenisig έγραψε:Καλημέρα κορίτσια κ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!
Μαρία είσαι σίγουρα εγκυος αφού φάνηκε έστω κ αχνά!!!!
Με το καλό!!!!
Αλεξία μου κ εγώ αγχώνομαι για τους μήνες γιατί δουλεύω στο Candia Maris κ δεν θέλω να χάσω τη σαιζόν. Ελπίζω την άλλη εβδομάδα ναα έχω το θετικό τεστ!!! Με το καλό κ καλή δύναμη!!!!!
Τα άλλα κορίτσια τι κάνετε?
Σας φιλώ!!!!!!!
εννοείται πως εσείς θα το μάθετε από τους πρώτους!!!!!!ioanna85 έγραψε:Λενα μακαρι να ακουσουμε συντομα και τα δικα σου!Κρυφο κρυφο το τεστ αλλα σε εμας θα το πεις ε;χαχαχαχαχαχα!!!Εγω λογικα απο σημερα ξεκιναω και θα παω να παρω τεστ κιολας!!!Φαντασου τρελα!Ε τα 2 κιλακια θα μπερδευτουν με τις εγκυμοσυνης τωρα και δε θα φαινονται!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 21 ... 41
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #15
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης