1001 Απ: Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #15 Παρ Μαρ 02, 2012 10:10 am
evi27
Πρωταγωνιστής!!
κορίτσια δεν είναι καμιά από τις εγκυούλες μας εδώ ν'ανοίξει το #16?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 22 ... 39, 40, 41
ioanna85 έγραψε:σε καμια ωρα θα παω για καφε με μια φιλη αλλα να πω την αληθεια δεν εχω ορεξη, οχι με τη φιλη μου αλλα γενικα δε θελω να βγαινω εξω.......
ioanna85 έγραψε:ξερω κι εγω τι με επιασε τωρα τελευταια.....
ποια θα το ανοιξει αραγε;
ioanna85 έγραψε:μεσα σε 2 μερες το μηδενισαμε....
ασχετο!βρε Ευη λεω να κανω την τουρτα σου αποψε το βραδυ για να την παω αυριο στα πεθερικα που θα φαμε το μεσημερι...κοβεται καλα το κομματι ή λιωνει επειδη ειναι μαλακη η κρεμα;και κατι αλλο τα μπισκοτα τα βουτας απλα στο γαλα ή τα αφηνεις να μουλιασουν ισια ισια;
evi27 έγραψε:ioanna85 έγραψε:μεσα σε 2 μερες το μηδενισαμε....
ασχετο!βρε Ευη λεω να κανω την τουρτα σου αποψε το βραδυ για να την παω αυριο στα πεθερικα που θα φαμε το μεσημερι...κοβεται καλα το κομματι ή λιωνει επειδη ειναι μαλακη η κρεμα;και κατι αλλο τα μπισκοτα τα βουτας απλα στο γαλα ή τα αφηνεις να μουλιασουν ισια ισια;
κι εγώ την φοβόμουν την κρέμα αλλά μετά από 1 νύχτα στο ψυγείο είναι οκ!τα μπισκότα τα βούτηξα και τα έβγαλα κατευθείαν κι έχουν μείνει τραγανά!τώρα αν θες άστα λίγο παραπάνω στο γάλα αλλά εγώ φοβήθηκα μη γινουν νιανιά! επίσης στη μισή σαντιγύ έριξα λιωμένη κουβερτούρα κι έτσι έγινε καφέ!
boubou έγραψε:αχ εφυγε η Ιωαννα οποτε με δημοκρατικες διαδικασιες μηπως να το ανοιξεις εσυ Ευη??χαχαχα
ioanna85 έγραψε:evi27 έγραψε:ioanna85 έγραψε:μεσα σε 2 μερες το μηδενισαμε....
κι εγώ την φοβόμουν την κρέμα αλλά μετά από 1 νύχτα στο ψυγείο είναι οκ!τα μπισκότα τα βούτηξα και τα έβγαλα κατευθείαν κι έχουν μείνει τραγανά!τώρα αν θες άστα λίγο παραπάνω στο γάλα αλλά εγώ φοβήθηκα μη γινουν νιανιά! επίσης στη μισή σαντιγύ έριξα λιωμένη κουβερτούρα κι έτσι έγινε καφέ!
Ευχαριστω πολυ Ευη μου!
Σας αφηνω τωρα για να ετοιμαστω!Θα τα πουμε το βραδυ!!!
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 22 ... 39, 40, 41
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #15
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης