Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
298 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 298 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 39, 40, 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 40 από 41]

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evi27 έγραψε:ήρθα κι εγώ! τι? ακόμα στο #15 είστε?? με εκπλήσσετε!! είναι καμιά εδώ??

ΠΑΡΟΥΣΑ ΕΙΔΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΟΣΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΡΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΟΥ ????

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαχχαχα ναι ναι το κατάλαβα ότι γι'αυτό το κάνατε!! ναι τελείωσα για σήμερα...

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΝΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΦΑΓΑΚΙ ΜΑΣ

Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #15 - Σελίδα 40 001lwa

Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #15 - Σελίδα 40 002wxv

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αγάπη μου φαίνεται μούρλια Very Happy

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αγαπη πλακα μου κανεις?με λιγωσες!!Εγω 1 αυγουλακι (ενταξει αυγουλαρα) χηνας εχω φαει κι εσυ ??μου αραδιαζεις ταψια????αχχχχχχχχ

Λεμονακι μεσα στο κεντρο της πολης κι εμενα ειναι η αληθεια πως αν εχω τουτου δν μου αρεσει να μενω!αλλα αποκεντρο δν με πειραζει!! ειναι πιο χαλαρα απο το κεντρο, αλλα εισαι πολυ κοντα παλι σε πραγματα! Τωρα εκει που θα μεινω, σκεψου οτι ειμαι 15λεπτα απο την Λαρισα..αλλα 3λεπτα με το αμαξι απο το χωριο..αλλα δν ειμαι ουτε ΚΑΝ στο χωριο!! θα ειμαστε μαναχοι μας Razz Razz Razz διπλα μας εχει ενα ερημο εργοστασιο, πιο διπλα ενα αλλο που κανει αλουμινια και απο την αλλη μερια ενα κεντρο που κανουν τραπεζια απο γαμους κλπ.. αυτα!!χαχαχα

εσυ γιατι πηγες να μεινεις εκει, αν επιτρεπεται αφου δν σου αρεσει?

Αντα μου και Ευη Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #15 - Σελίδα 40 417472 Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #15 - Σελίδα 40 417472

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evi27 έγραψε:αγάπη μου φαίνεται μούρλια Very Happy

ΑΑΑΧΧΧ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΤΙΜΟ ΕΧΕΙ ΜΥΡΙΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΗΣΩ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΝΑ ΦΑΜΕ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟ ΣΠΕΤΣΟΦΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΞΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΩ ΠΑΛΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΛΛΟΣ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΧΑΧΑΧΑ

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:αγαπη πλακα μου κανεις?με λιγωσες!!Εγω 1 αυγουλακι (ενταξει αυγουλαρα) χηνας εχω φαει κι εσυ ??μου αραδιαζεις ταψια????αχχχχχχχχ

Λεμονακι μεσα στο κεντρο της πολης κι εμενα ειναι η αληθεια πως αν εχω τουτου δν μου αρεσει να μενω!αλλα αποκεντρο δν με πειραζει!! ειναι πιο χαλαρα απο το κεντρο, αλλα εισαι πολυ κοντα παλι σε πραγματα! Τωρα εκει που θα μεινω, σκεψου οτι ειμαι 15λεπτα απο την Λαρισα..αλλα 3λεπτα με το αμαξι απο το χωριο..αλλα δν ειμαι ουτε ΚΑΝ στο χωριο!! θα ειμαστε μαναχοι μας Razz Razz Razz διπλα μας εχει ενα ερημο εργοστασιο, πιο διπλα ενα αλλο που κανει αλουμινια και απο την αλλη μερια ενα κεντρο που κανουν τραπεζια απο γαμους κλπ.. αυτα!!χαχαχα

Αντα μου και Ευη Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #15 - Σελίδα 40 417472 Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #15 - Σελίδα 40 417472
πιστεψέ με σαν εδώ δεν έχει !!
για να πάω στην πόλη κάνω 25χιλ.(=10ΕΥΡΩ άρα το αποφεύγεις) και άλλα τόσα να γυρίσω. 30 λεπτά σχεδόν δλδ λόγο στροφών. μόνο να πάω ε, γιατί σύνολο είναι 1ώρα πανε έλα.
εσύ αυτό το λες κοντά ;
στο χωριό έχει 50 άτομα όλοι γέροι, περίπτερο δεν έχει
μπακάλικο δεν/
μανάβικο εννοίτε δεν/
στα 200 μέτρα έχω μονάδα με αγελάδες, ξέρεις τι πάει να πει αυτό ;
μπόχα, ιδικά το καλοκαίρι κόλαση, τις μύγες που τις πας ;
το σπίτι είναι του 40, διορθωμένο μεν αλλα του 40 και για να διορθωθεί θέλει λεφτά και πολύ πολύ κόπο.

Λόγο οικονομικών.

αγάπη κόλαση λέμε !!!! Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #15 - Σελίδα 40 654316
θα στείλεις κατι ε ;

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΕΝΝΩΕΙΤΕ ΣΤΕΛΝΩ ΛΙΓΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΓΛΥΦΕΙ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΠΕΤΣΟΦΑΙ

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λεμονάκι έγραψε:
boubou έγραψε:αγαπη πλακα μου κανεις?με λιγωσες!!Εγω 1 αυγουλακι (ενταξει αυγουλαρα) χηνας εχω φαει κι εσυ ??μου αραδιαζεις ταψια????αχχχχχχχχ

πιστεψέ με σαν εδώ δεν έχει !!
για να πάω στην πόλη κάνω 25χιλ.(=10ΕΥΡΩ άρα το αποφεύγεις) και άλλα τόσα να γυρίσω. 30 λεπτά σχεδόν δλδ λόγο στροφών. μόνο να πάω ε, γιατί σύνολο είναι 1ώρα πανε έλα.
εσύ αυτό το λες κοντά ;
στο χωριό έχει 50 άτομα όλοι γέροι, περίπτερο δεν έχει
μπακάλικο δεν/
μανάβικο εννοίτε δεν/
στα 200 μέτρα έχω μονάδα με αγελάδες, ξέρεις τι πάει να πει αυτό ;
μπόχα, ιδικά το καλοκαίρι κόλαση, τις μύγες που τις πας ;
το σπίτι είναι του 40, διορθωμένο μεν αλλα του 40 και για να διορθωθεί θέλει λεφτά και πολύ πολύ κόπο.
γιατί θέλει πολλά πράγματα ακόμα για να το πεις σπίτι, τα παράθυρα είναι απο το 80

Λόγο οικονομικών.

αγάπη κόλαση λέμε !!!! Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #15 - Σελίδα 40 654316
θα στείλεις κατι ε ;

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΙΡΘΕ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΜ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΒΡΩ ΣΤΟ #16 Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #15 - Σελίδα 40 417472 Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #15 - Σελίδα 40 417472 Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #15 - Σελίδα 40 417472 ΣΕ ΟΛΕΣ

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
φεύγω και εγώ, πάω στο διπλανό χωρίο να παίξω πινάκ στο καφενείο, δεν κάνω πλάκα Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #15 - Σελίδα 40 679259 Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #15 - Σελίδα 40 679259 Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #15 - Σελίδα 40 679259

τα λέμε το βράδυ Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #15 - Σελίδα 40 417472

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ καταραμενα λεφτα!!! κι εμεις λογω οικονομικων μετακομιζουμε εκει!!Αλλη ερωτηση , τον αντρα σου τον βολευει με τη δουλεια του???? ξερω σε εχω φαει με την ανακριση χαχαχαχα απλα σκεφτομαι αν χαλατε πολλα στα μεταφορικα μηπως τελικα δν συμφερει και τοσο!! Rolling Eyes Rolling Eyes

αχ δν σε προλαβα εφυγες κι εσυ και θα ηθελα πολυ να μαθω το πινακ χαχαχα

αγαπη καλη ορεξη!!!! Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #15 - Σελίδα 40 328109 Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #15 - Σελίδα 40 328109

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αγαπη εσεις ειστε μεσα στο πρασινο!Σαν χωριο ειναι εκει...!Πολυ ωραια!Εμενα κοιτα τι βλεπει το μπαλκονι μου το μεγαλο....Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #15 - Σελίδα 40 Dsc00238dz

Μπου αρεσει πολυ το σπεντζοφαι. Εγω το κανω με πιπερια,νοματα και μελιτζανα στην κατσαρολα!Το συνοδευω με πατατουλα τηγανιτη συνηθως ή σκετο με ψωμακι και φετουλα!Αχ!Τι μου θυμισες!

Χριστινακι συντομα θα τους λες κι εσυ για το δικο σου μωρακι! Wink Γερα με τσαμπουκα το σπορακι θα το πιασουμε μονο με το γεια! Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #15 - Σελίδα 40 40746

Λεμονακι το μισεις ε; ουτε που το καταλαβα!Μα καλα τοσο χαλια ειναι;Αστο μου απαντησες!

Αντα μου λειπει το χωριο, ειναι αληθεια!Σκεψου πως 18χρονια απο τη ζωη μου τα περασα μεσα στο πρασινο!Μα αυτο που ισχυει ειναι οτι θελουμε οτι δεν εχουμε....Να πω την αληθεια εγω αποφευγω να μου δινει, αλλα τρωμε σ/κ μεσημερι εκει! Rolling Eyes Τουρλου ειναι τ μπριαμ;;;

Ευη μου εισαι καλυτερα;;

Ελλη εχουν τα πεθερικα χηνες;οντως τι ειναι το πινακ;

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ξερετε αν μειωθηκε το επιδομα ανεργιας σε 359€ για ολους τους ανεργους, παλιους και νεους;

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ιωαννα σκεψου ενα πουλερικο και το εχουν!!!εχουν μεχρι και παγόνια μη το ψαχνεις εχει τρελα ο πεθερος μου!!χχαχαχα

παντως ακομη τουλαχιστον εχεις θεα..εστω και ασχημη (κατα την γνωμη σου παντα αφου δν βλεπεις πρασινο)!!Σκεψου οτι εγω στο παλιο μου σπιτι εβλεπα ακαλυπτο...δηλαδη τα μπαλκονια αποθηκες μεσα στη βρωμια!! μια χαρα εισαι μη μιλας καθολου!! κι εγω το μπριαμ σκεφτηκα για τουρλου!!!

αχ μη περιγραφετε το σπετζοφαι!!!κανω αμαρτωλες σκεψεις!!!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioanna85 έγραψε:Ξερετε αν μειωθηκε το επιδομα ανεργιας σε 359€ για ολους τους ανεργους, παλιους και νεους;

δν ξερω αλλα το αφεντικο μου οταν με πληρωσε αυτο το μηνα μου λεει, "αντε τυχερη χωρις μειωση" και τον ρωτησα αν ισχυει απο τωρα και μου ειπε οτι απο Μαρτιο ισχυουν οι μειωσεις!!

μη σε παρω στο λαιμο μου, παρε ενα τηλ στον ΟΑΕΔ να σου πουν καλυτερα!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Βλέπω και λιγο θαλασσα!Το καλο ειναι οτι απο την αλλη πλευρα βλέπω και ενα γηπεδο που καθημερινα εχουν προπονηση τα παιδακια και καποια σ/κ εχουν και αγωνα!Πολυ πλάκα εχουν!

Και στη μαμα μου αρεσουν τα κοτερα που λεει και η πεθερα μου..χαχαχαχαχαχα...αλλα ο μπαμπας μου τα βαριεται κι ετσι εχουμε μονο κοτουλες!

Απο Μαρτη το ξερω θα ειναι μειωμενος ο μισθος των ιδιωτων αλλα για μας δεν ξερω....

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioanna85 έγραψε:
Απο Μαρτη το ξερω θα ειναι μειωμενος ο μισθος των ιδιωτων αλλα για μας δεν ξερω....

αν πεσει ο βασικος μισθος θα πεσουν κι αυτα γιατι συνδεονται !!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
απλα εννοω μηπως οι παλιοι μεινουν σταθεροι γιατι ηδη εχει εκριθει αυτο το κονδυλιο!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioanna85 έγραψε:απλα εννοω μηπως οι παλιοι μεινουν σταθεροι γιατι ηδη εχει εκριθει αυτο το κονδυλιο!

μακαρι κοπελα μου!!! εσυ ομως μη τα σκεφτεσαι αυτα!!Τωρα πρεπει να επικεντρωθεις στις Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #15 - Σελίδα 40 215994 Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #15 - Σελίδα 40 215994 Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #15 - Σελίδα 40 215994 Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #15 - Σελίδα 40 215994 και ολα τα αλλα αργα η γρηγορα θα τα καταφερουμε!!! χιχιχι

αυτο ομως θελουμε να ειναι απο αυτα που θα καταφερουμε γρηγορα Razz

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εδώ είμαι κι εγώ...συμμάζευα λίγο και τώρα σας διάβασα!

Ιωάννα γιατί να είμαι καλύτερα καλέ?είχα τπτ? Rolling Eyes

Έλλη κι εγώ ένα σπετζοφάι θα το έτρωγα!

και ναι κορίτσια τουρλού εδώ πάνω λέμε το μπριάμ Very Happy

δυστυχώς για το επίδομα ακουσα ότι η μείωση θα ισχύει για όλους παλιούς και νέους...

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευηηηηηηη μηπως εννοουσε την αλλη Ευη που ειναι αρρωστουλα? Razz Razz Razz Razz

μπλεξαμε τα μπουτια μας!!! Laughing Laughing Laughing

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ελλη Χιλια δικια εχεις αλλα που ορεξη για Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #15 - Σελίδα 40 215994 οταν ακους μονο ασχημα;

Ευη που ειχες πεσμενη διαθεση αυτες τις μερες!

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ααααα...ε πές το ντε να καταλάβω!ναι από αυτή την α΄ποψη είμαι καλύτερα!βοήθησε κι ο καιρός σήμερα που είχαμε ωραία λιακάδα!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σε καμια ωρα θα παω για καφε με μια φιλη αλλα να πω την αληθεια δεν εχω ορεξη, οχι με τη φιλη μου αλλα γενικα δε θελω να βγαινω εξω.......

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 40 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 39, 40, 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις