501 Απ: Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #15 Πεμ Μαρ 01, 2012 7:06 am
αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Ada έγραψε:Αχου Αγάπη σου πάει πολύυυυυ!!!
κ τι ματάκια χάντρες που έχει το άτιμο!!!Φτού να μη το ματιάσω!!Άντε σύντομα κ το δικό σου!!!
Υ.Γ σου πάει κ η ανταύγεια!
Το βιντεάκι με τους άνδρες κ τις γυναίκες ήταν όλα τα λεφτά!! Θα το δείξω στον δικό μου!!!
Πάντως κορίτσια εμένα δε με χαλάει που αποβλακώνεται στο πισι γιατί κ οι περισσότεροι φίλοι του έτσι είναι κ έχω το κεφάλι μου ήσυχο!
Γεια σου Ιωάννα
Λεμονάκι έγραψε:γεια σου φουρφουράκι !!
είπε πως θα μας στείλει και απο ένα κομμάτι η Ευη
αγάπη θα έχεις ακούσει αλλά θα ξέρεις και απο δικές σου εμπειρίες πως κάποιες φορές κάποιους ανθρώπους τους αντιπαθείς απο την πρώτη ματιά, έτσι χωρίς λόγο ή και το αντίθετο,
δεν σε ξέρω αλλά το προσωπάκι σου είναι τόσο ευγενικό και πρόσχαρο !!!!
θέλω να κάνω και εγώ φασολάκια για αύριο αλλά βαρίεμαι να σηκωθώ.
Ιωαννάκι
Λεμονάκι έγραψε:αγάπη φτου φτου κοπέλα μου, και ωραία λεπτομέρεια βλέπω στο νυφικό !!
θα συμφωνήσω και εγώ πως η ανταύγεια φωτίζει ποιο πολύ το προσωπάκι σου
κορίτσια γνωρίζεστε απο κοντά ;
μακάρι να τα φέρει έτσι η ζωή και κάποια μέρα και να συναντηθείτε!!!αγαπη έγραψε:Λεμονάκι έγραψε:αγάπη φτου φτου κοπέλα μου, και ωραία λεπτομέρεια βλέπω στο νυφικό !!
ΟΧΙ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΤΥΠΩΣΗ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΘΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ
Λεμονάκι έγραψε:μακάρι να τα φέρει έτσι η ζωή και κάποια μέρα και να συναντηθείτε!!!αγαπη έγραψε:Λεμονάκι έγραψε:αγάπη φτου φτου κοπέλα μου, και ωραία λεπτομέρεια βλέπω στο νυφικό !!
ΟΧΙ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΤΥΠΩΣΗ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΘΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ
Χριστίνα το νινί είναι και πολύ νινί !! μυτούλα, μαγουλάκια άλλα φτιαγμένα για φιλάκια !!!
βιολετα3 έγραψε:κοριτσια οποια θελει ας κανει αιτημα στο fb Βιολετα Δεσκου
αγαπη έγραψε:ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΝΑ ΠΩ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ Κ ΕΣΥ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙΣ ΤΡΟΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ
Elenisig έγραψε:Αγάπη σου πάει πολύ το μωράκι!!!!
Χριστίνα το βαφτηστήρι σου είναι κουκλί!!!
Πάω για καφέ, θα τα πούμε το βράδυ!
Φιλιά!!!!!
Φουρφουράκι, δεν είναι κ πολύ μακριά ο Μάιος, υπομονή κοπέλα μου.
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #15
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης