601 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #11!!! Δευ Φεβ 13, 2012 2:19 pm
αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
mariabel έγραψε:Κορίτσια!!!!!
Χρόνια μας πολλά!!!!
γιορταζουμε ποιον ????
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Χρόνια μας πολλά!!!!
Χρόνια μας πολλά!!!!
a-niki έγραψε:κοριτσακια σας αφηνω γιατι αυριο με περιμενει δυσκολη μερα στη δουλεια.. πρωι απογευμα... φιλακια σε ολες σας. σμουτςςςςςςςςςςςςςςςςς τ
evi27 έγραψε:Ada έγραψε:Καλό βράδυ Νίκη κ όνειρα γλυκά κ χαρούμενα
Εύη δεν υπήρχε περίπτωση να υπάρχει twix στο σπίτι κ να μείνει μέχρι το βράδυ !!!!
χαχαχχα κι εγώ που έχω κι άλλα τι κάνω τώρα??
boubou έγραψε:a-niki έγραψε:κοριτσακια σας αφηνω γιατι αυριο με περιμενει δυσκολη μερα στη δουλεια.. πρωι απογευμα... φιλακια σε ολες σας. σμουτςςςςςςςςςςςςςςςςς τ
καληνύχτα νικη! ....τελικα τον ξελόγιασα στα γρήγορα τον αντρούλη δν ειναι να μου μπαινουν ιδέες χαχχαχαχα γι αυτο να προσεχετε τι λετε την αλλη φορά!!! Αφήστε που όποτε κάνουμε κοντά στην κόκκινη ..έρχετε γρηγορότερα..οπότε αν ειναι να έρθει να την βοηθήσω την κιουρία να μην με κρατάει και σε αγωνία!!
Μαρία έχω κύκλο 28 μέρες αλλά τώρα τελευταία κυμαίνεται από 25-27... με μέγιστο 1 φορά 29μέρες!κι εγώ τοξότης ειμαι γαμάτο ζώδιο (και η αγάπη απ οσο θυμάμαι!!)
Εύη γιατί με βασανίζεις έτσι? θέλω κι εγώωωωω!!
Αντα είσαι απίστευτη!!χαχαχα τα αγαπάω τόσο αυτά τα μαιμουδια
evi27 έγραψε:Έλλη μου να σου στείλω??? έχω μπόλικα!
jenjen έγραψε:
να τα κρατησεις για αυριανες λιγουρες...χιχιχιχιχι...παρε ενα θερμομετρο προς το παρων και ασε τις σοκολατες...χιχιχιχιχιχι
Ada έγραψε:jenjen έγραψε:
να τα κρατησεις για αυριανες λιγουρες...χιχιχιχιχι...παρε ενα θερμομετρο προς το παρων και ασε τις σοκολατες...χιχιχιχιχιχι
Βρε μανία με το θερμόμετρο!!
Αφού σας λέει η κοπέλα ότι next month!!Με το ζόρι θα αμφισβητήσετε την Αλέκα??
Έλλη αυτά τα μαιμούδια μ έχουν σώσει γιατί ο γραπτός ο λόγος είναι πολύ ξερός. Θέλω εκφράσεις γκριμάτσες κτλ κτλ!!
Μαρία όντως δε σε είχα για ανυπόμονη, μάλλον εμείς σε ξεσηκώσαμε!!
Τι γιορτάζουμε καλέ πείτε μου κι εμένα?
jenjen έγραψε:καληνυχτα μαρια!!
mariabel έγραψε:jenjen έγραψε:καληνυχτα μαρια!!
Δε με βλέπω να κοιμάμαι απόψε Τζένη!! Όλο και κάθομαι, όλο και απαντάω...
Μου αρέσει πάντως που είσαι "τρελή" και εσύ και ξελογιάστρα!!!
αγαπη έγραψε:ΕΛΛΗ ΠΟΤΕ ΠΡΟΛΑΒΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΕΣΕΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΤΕ ΕΜΕΝΑ ΛΥΣΣΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΕΙΣΑΙ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΤΣΑΚ ΜΠΑΜ
boubou έγραψε:αγαπη έγραψε:ΕΛΛΗ ΠΟΤΕ ΠΡΟΛΑΒΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΕΣΕΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΤΕ ΕΜΕΝΑ ΛΥΣΣΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΕΙΣΑΙ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΤΣΑΚ ΜΠΑΜ
χαχαχα το είχα στην άκρη του μυαλου μου και μόλις βγήκε απο το ντουζ τον αιφνιδίασα χαχαχα δν πρόλαβε να βγάλει κιχ!!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #11!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης