101 Απ: Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη? #24 Κυρ Φεβ 12, 2012 2:35 am
black beauty
Πρωταγωνιστής!!
εχω δει καποια πραγματα αλλα δεν ξερω αν εννοουμε τα ιδια!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
αχου εγω νομιζα πως μπορω να το γραφω οπουδηποτε! δλ πρεπει σε οποιο θεμα μπαινω να γραφω στην μπαρα τον τιτλο του θεματος?δεν καταλαβα...ασχετουμπα...black beauty έγραψε:natali-maria έγραψε:
Κρίστι γιατί πάνω απο το μήνυμα σου γράφει ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ και οχι τι σκέφτεστε αυτη την στιγμή ?Μόνο σε εσένα το έχει!!
Γιατι ειναι εγκυουλα!! Και εσυ μπορεις να το γραψεις οταν γραφεις ενα σχολιο και η οποιαδηποτε!!!
tatijana έγραψε:
Οχι λεω να παω μονη.Δεν ξερω σκεφτομαι για καμια Ολλανδια,αν αποφσισω ομως να παω Γερμανια θα παρω και τον μικρο μου μαζι γιατι θα παω σε μια ξαδερφη μου...Θα δω..
KRISTI 1 έγραψε:αχου εγω νομιζα πως μπορω να το γραφω οπουδηποτε! δλ πρεπει σε οποιο θεμα μπαινω να γραφω στην μπαρα τον τιτλο του θεματος?δεν καταλαβα...ασχετουμπα...black beauty έγραψε:natali-maria έγραψε:
Κρίστι γιατί πάνω απο το μήνυμα σου γράφει ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ και οχι τι σκέφτεστε αυτη την στιγμή ?Μόνο σε εσένα το έχει!!
Γιατι ειναι εγκυουλα!! Και εσυ μπορεις να το γραψεις οταν γραφεις ενα σχολιο και η οποιαδηποτε!!!
tatijana έγραψε:Μπορντω τα εβαψα.
litsakos έγραψε:tatijana έγραψε:Μπορντω τα εβαψα.
Ααα ωραιο χρωμα!Ταιριαζει πολυ στο Βερολινο,εκει να πας
tatijana έγραψε:
Ενταξει...Εκει θα παω.. Προτινετε μου που να παω,καπου οικονομικα.
πραγα εχω ακουσει ειναι οικονομικα!! οπου και να πας με αεροπλανο να πας να περασεις απο εμενα! δε θα σε αφησω να περασεις χαχαχαχαχαχαχαχχtatijana έγραψε:litsakos έγραψε:tatijana έγραψε:Μπορντω τα εβαψα.
tatijana έγραψε:litsakos έγραψε:tatijana έγραψε:Μπορντω τα εβαψα.
evvi έγραψε:πραγα εχω ακουσει ειναι οικονομικα!! οπου και να πας με αεροπλανο να πας να περασεις απο εμενα! δε θα σε αφησω να περασεις χαχαχαχαχαχαχαχχtatijana έγραψε:litsakos έγραψε:tatijana έγραψε:Μπορντω τα εβαψα.
litsakos έγραψε:tatijana έγραψε:litsakos έγραψε:tatijana έγραψε:Μπορντω τα εβαψα.
Λοιπον, πας στις 19/2 με 39,99 ευρω και επιστρεφεις στις 23/2 με 39,99 ευρω.Με 80 ευρωπουλα εχεις τικετ για Βερολινο
Να κ ξενοδοχειο,αν δεν θες χοστελ -αν κ εχει καλα χοστελ σε αυτη την περιοχη.
http://www.booking.com/hotel/de/transitloft.en-gb.html?aid=330623;label=prenzlauer-berg-b_BhEuaEP9vJ4oTjl_OtmwS10223130783;sid=ceb54718bedae71fad30453c982f31bb;dcid=1
Εφυγεεες!
ξεχασα!με easy jet απο Σαλονικα
Nena έγραψε:Για καλο το εβαλες αυτο τωρα Λιτσα?? ΕΕεεεε?? Εχουμε που εοχυμε τασεςι φυγης όλοι, γιατι το κάνεις πιο εύκολο????
supermom έγραψε:tatijana έγραψε:
Η Aegean έχει κάτι προσφορές, από Αθήνα βέβαια, για Βουδαπέστη, Βρυξέλλες και Βιέννη που δεν νομίζω ότι θα σου την λένε και πολύ. Όμως και η British διαφημίζει ένα Λονδινάκι από 94 ευρουλάκια. Από Αθήνα ε; Μην ξεχνιόμαστε...
Κοίτα, από Θεσσαλονίκη, καμία Βουλγαρία για οικονομικά και αν...
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης