976 Απ: Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη? #24 Τετ Φεβ 15, 2012 6:54 am
athina24
Πρωταγωνιστής!!
ευτυχως τελειωσε το κεικ....αν δεν τελειωνε δεν θα σταματαγα να τρωω!!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 21 ... 38, 39, 40
mamamatina έγραψε:Καλησπέρα σε όλες. Ρε Βιβή, με το επώνυμο κι εσύ? Εγώ τον έχω με το όνομα. Κάπως αλλιώς τον είχα και μια φορά που με είχε νευριάσει τον άλλαξα! Μαρινάκι, δεν του έκαναν τίποτα του μικρού σήμερα. Ρε κορίτσια, τον είδε ένας χειρούργος. Είδε ότι ανοίγει λίγο το πουλάκι του. Μου είπε ότι είναι πολύ επώδυνο να είναι ξύπνιος και να του το πειράξει με εργαλείο και με αλοιφές κτλ και θα πετάξει από τον πόνο το παιδί. Έτσι συνιστά να του κάνουμε χειρουργείο για να του κόψουν το πετσάκι. Εγώ όμως ξέρω και από την κουμπάρα μου και από άλλη κοπέλα που μου έστειλε μνμ ότι το κατεβάζουν αν ανοίγει. Το κόβουν όταν δεν ανοίγει καθόλου. Μήπως πρέπει να ζητήσω κι άλλη γνώμη? Από την άλλη λέω ότι οι γιατροί στο Παίδων ξέρουν. Λέει ότι θα τον χειρουργήσει ο Χριστόπουλος. Μήπως πρέπει να τον πάω απογευματινό ιατρείο να σκάσω το 75άρι να δώ τί θα μου πουν κι εκεί? Εσείς τί λέτε?
chicken έγραψε:Καλησπέρα κοπέλες!!!!
& εμένα λουλουδάκια μου έφερε εχτές το αγαπάκι μου & τα έβγαλα και φωτογραφία, αμέ αμέ
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Θάμπωσε ο σύζυγος την φωτογραφία γύρω γύρω γιατί φαίνονται στον πάγκο τα μανταρίνια μας και τα μωρομάντιλα
litsakos έγραψε:chicken έγραψε:Καλησπέρα κοπέλες!!!!
& εμένα λουλουδάκια μου έφερε εχτές το αγαπάκι μου & τα έβγαλα και φωτογραφία, αμέ αμέ
Θάμπωσε ο σύζυγος την φωτογραφία γύρω γύρω γιατί φαίνονται στον πάγκο τα μανταρίνια μας και τα μωρομάντιλα
ωωωω ερωταααα!εεερωτααα!
florentiab έγραψε:litsakos έγραψε:chicken έγραψε:Καλησπέρα κοπέλες!!!!
ωωωω ερωταααα!εεερωτααα!
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης