501 Απ: Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη? #24 Τρι Φεβ 14, 2012 12:40 am
pinelopi10.12
Σιωπηλή δύναμη
θελω να καλυτερευσουν ολα γυρω γιατι δεν αντεχω αλλο θα τρελαθω στο τελος...ολα στραβα μου πανε..
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
manoula_24xr έγραψε:
Για το δικο μου αβαταρ λες????
Χαχαχαχα με μπρδεψες κι μενα!
Δν ξερω για ποιον λογο εειναι συνδεδεμενο το καρναβαλι με εμας!
Παντως πανω γινεται πανικος!!!
Δυστυχως εδω δν μπορω να βαλω τη στολη γτ μαυτο το κρυο που να βγεις με το βρακι!!!!
Α κι να πω κατι τωρα που το θυμηθηκα γτ εχει γινει ολοκληρη παρεξηγηση...
Στην Ελλαδα,εχουν προβληθει μοναχα 2-3 σιριαλ βραζιλιανικα!
Οοοολα αυτα που δειχνει το σταρ,ειναι καθαρα αργεντινικα η ισπανικα η μεξικανικα.
Βραζιλιανικα οχι ομως κι το αστειο ειναι οτι ολοι μας λενε διαφορα για ταργα κι λεω ρεε παιδια δν ειναι βραζιλιανικα,δν ξερω γτ τα λενε ολα βραζιλιανικα.
Κι γω εχω ενα θεματακι με το σ,δν το προφερω καθαρα ακουγεται καμια φορα σαν θ,κι ολοι νομιζουν οτι ειναι λογω καταγωγης!
black beauty έγραψε:manoula_24xr έγραψε:
Για το δικο μου αβαταρ λες????
Χαχαχαχα με μπρδεψες κι μενα!
Δν ξερω για ποιον λογο εειναι συνδεδεμενο το καρναβαλι με εμας!
Παντως πανω γινεται πανικος!!!
Δυστυχως εδω δν μπορω να βαλω τη στολη γτ μαυτο το κρυο που να βγεις με το βρακι!!!!
Α κι να πω κατι τωρα που το θυμηθηκα γτ εχει γινει ολοκληρη παρεξηγηση...
Στην Ελλαδα,εχουν προβληθει μοναχα 2-3 σιριαλ βραζιλιανικα!
Οοοολα αυτα που δειχνει το σταρ,ειναι καθαρα αργεντινικα η ισπανικα η μεξικανικα.
Βραζιλιανικα οχι ομως κι το αστειο ειναι οτι ολοι μας λενε διαφορα για ταργα κι λεω ρεε παιδια δν ειναι βραζιλιανικα,δν ξερω γτ τα λενε ολα βραζιλιανικα.
Κι γω εχω ενα θεματακι με το σ,δν το προφερω καθαρα ακουγεται καμια φορα σαν θ,κι ολοι νομιζουν οτι ειναι λογω καταγωγης!
xaxax Ποπη το ξερω!Η αληθεια ειναι οτι οι περισσοτεροι ετσι τα λενε!Αλλα δεν μοιαζουν οι γλωσσες αυτες ετσι και αλλιως?Δηλαδη ας πουμε εσυ δεν μπορεις να συνενοηθεις με εναν μεξικανο?
spapastamou έγραψε:natali-maria έγραψε:florentiab έγραψε:natali-maria έγραψε:ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ : Σήμερα στην ιστοσελίδα του CNN διεξάγεται δημοσκόπηση με το ερώτημα εάν η Ευρώπη έχει συμπεριφερθεί πολύ σκληρά στην Ελλάδα, με επιλογές ΝΑΙ ή ΟΧΙ και έχουν μπει “κάποιοι” για να υπερισχύσει το “ΟΧΙ”, ώστε να μην υπάρξει κάποια μορφή αλληλεγγύης, να δρομολογηθούν νέα αισχρά και ανήθικα μέτρα και να δαιμονοποιηθούμε σαν Λαός. Εδώ ψηφίζουμε “ΝΑΙ” :-)
Η ψηφοφορία βρίσκεται κάτω δεξία στην ιστοσελίδα
http://edition.cnn.com/
μπήκα ήδη Ναταλί και ψήφισα
Οκ Φλωρούκο!!Ελπίζω να ψηφήσουν και οι υπόλοιπες!!!Χρόνια πολλά !!!!
ψηφισα κι εγωωωω...!!!
manoula_24xr έγραψε:
Κοριτσακια μου σας αφηνω να ξυπνησω τον αντρουλη μου,να παμε να δουμε την ζουζουνιτσα μου που ειναι μεσα μου!!
Να δουμε κι τι θα μας πει!
και εμας ηρθε μαζι με το ρευμα 213, εγω εχω βεβαια απαλλαγη λογω ανεργιας, το μισο θα πληρωσουμε.didumomama έγραψε:Ωστόσο το πιο ωραίο δώρο μου το έκανε η ΔΕΗ.Μόλις μου ήρθε ο λογαριασμός με τη δεύτερη δόση...398 ευρώ (με το ρεύμα μαζί).Την πρώτη φορά σύνολο ήταν 443 ευρώ.Να χαρώ που έκαψα λιγότερο ρεύμα ή να παίξουν τα νεύρα μου που θα το πληρώνουμε το κ@λοχαράτσι κάθε φορά από εδώ και πέρα;
stefanakos έγραψε:και εμας ηρθε μαζι με το ρευμα 213, εγω εχω βεβαια απαλλαγη λογω ανεργιας, το μισο θα πληρωσουμε.didumomama έγραψε:Ωστόσο το πιο ωραίο δώρο μου το έκανε η ΔΕΗ.Μόλις μου ήρθε ο λογαριασμός με τη δεύτερη δόση...398 ευρώ (με το ρεύμα μαζί).Την πρώτη φορά σύνολο ήταν 443 ευρώ.Να χαρώ που έκαψα λιγότερο ρεύμα ή να παίξουν τα νεύρα μου που θα το πληρώνουμε το κ@λοχαράτσι κάθε φορά από εδώ και πέρα;
its a boy έγραψε:emas i dei einai 314eyro kai ligei simera.alla tha to plirwsw ton allo mina poy tha plirwthei o antras moy.lefta den yparxoyn.meti na ton plirwsoyme? me stragalia? den toys niazei tipota
mamamatina έγραψε:Εγώ δεν θα κάνω τίποτα επειδή ο Γιώργος έχει υπηρεσία και όχι μόνο. Κι εδώ να ήταν δεν προλαβαίνουμε ούτε για κατούρημα να πάμε. Εσείς τί θα κάνετε?
its a boy έγραψε:didumomama min stenaxwriese den symvenei mono se esena.oloi stin idia katastasi eimaste.emas ta lefta mas giayton ton mina asta lavista.kapoyt.tha pame kai ston gynaikologo simera kai tha meinoyme me 10etro mexri teloys toy mina.myalo poy na se meinei.fysiko einai na xsexnas.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης