Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
650 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 650 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 40]

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mama katerina έγραψε:
επισης θα βρεθουμε και με αλλες κοπελες στο μελλον και θα αποδειξω με το χαρακτηρα μου ποια ειμαι...

Εκει καταντησαμε... Να νομιζουν τα αλλα κοριτσια οτι ειμαστε τερατα;

Ειλικρινα ρε Κατερινα ειμαι κακια και υπουλη; Εχω σκασει σημερα!

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
athina24 έγραψε:
δεν βλεπω καμια μασκα να πεφτει!!!βλεπω το απολυτο ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ!!!!!
δεν ξερω τι εγινε με τη lilyput και δεν με αφορα!!!!δεχομαι οτι σου μιλησε ετσι και ομολογω οτι ολα αυτα ειναι σκληρα......αλλα ποιος μου λεει οτι δεν την προκαλεσες για να στα πει αυτα εν θερμω η οτι δεν της ειχες στειλει καποιο παρομοιο μηνυμα!!!!!!!!!
οσο για το οτι καποιο αλλο μελος και καλα σου ειπε οτι ειπε κατι καποιος.....χαζομαρες!!!!αφου ειπαμε ακομα και εχθρος να ειναι μπορεις να παρακολουθεις εαν θες τις δημοσιευσεις........!!!!!!

συμφωνώ με τη φίλη Αθηνά
σιγά την αποκάλυψη
σου μίλησε σκληρά η Λιλιπουτ. σκέψου τι είχε ακούσει το κοριτσάκι για να αντιδράσει έτσι.

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Vivian έγραψε:
mama katerina έγραψε:
επισης θα βρεθουμε και με αλλες κοπελες στο μελλον και θα αποδειξω με το χαρακτηρα μου ποια ειμαι...

άσε μας ρε Βίβιαν που είσαι κακιά και ύπουλη!
άντε μην πω τίποτα χειρότερο!
Twisted Evil

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Nena έγραψε:
βανια έγραψε:όπως βλέπετε το είχαν μια χαρά φτιαγμένο και κάποιες ίσως δεν ξέρατε τη είχε κανονιστεί.
Απο αυτο το μηνυμα εσυ καταλαβαινεις οτι εχουν κατι "φτιαγμενο"? Ή σε πειραξε επειδη προφανως λέει αληθειες???

Από όλα τα μέλη που συμμετειχαν στις τοτ "συνωμωσίες", το μονο που εχει μεινει στα ιδια σκατα εισαι εσυ. Όλες οι άλλες με τον ένα ή τον άλλο τρόπο ειτε εφυγαν απο το φορουμ, ειτε ζητησαν συγγνωμη, ειτε δεν ασχοληθηκαν περαιτερω. Μονο εσυ, με τη θλιβερη και χωρις νόημα ζωη που κάνεις θες να συνεχισεις τις ιντριγκες, μπας και δεις καποια χαρα.
Και το κακο ειναι οτι, αφου ειδες πως ολες οι φιλες σου μια-μια καταλαβαν τι κουμασι εισαι και την έκαναν με ελαφρα, προσπαθεις με τον ιδιο τροπο, με πλαγια πμ και σκάιπ και λοιπα, να πάρεις και άλλα μελη του φορουμ με το μερος σου. Να προσυλητισεις κοσμο που να κάνει τα ιδια που έκαναν και οι "πρωην" φιλες σου, να δημιουργει ινρτιγκες, και να καθεσαι εσυ και να τριβεις τα χερακια σου με ικανοποίηση. Και μετα, οταν και οι νεες καταλαβουν τι καπνο φουμαρεις, να δωσεις τις συνομιλιες σας φατσα-φορα και εκβιαστικά, γιατι αυτο κάνει ενας καλος ρουφιανος.
Συνεχισε αγαπητη μου. Χάπατα θα υπάρχουν πολλα για να πεσουν στα διχτυα σου. Μονο προσεξε μη φυγεις κι εσυ απο το παραθυρο.
Αλήθεια, πόσα άλλα φορουμ εχει για να πας, να τα κάνεις μπάχαλο, και να σε διωξουν??? 2? 3??

ΥΓ - τζαμπα τα γραφω αφου δεν θα τα δει η λεγαμενη.. λεεεεεμε τωρα..

τώρα όμως; Smile

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αν τα έχει ας τα βγάλει ... Απο εκεί και πέρα ο καθένας ανάλογα με το χαρακτήρα του κρίνει , δεν θα πω στη διαδικασία να πω στην κάθε μια τη να σκεφτεί και τη να υποθέσει .

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Nena έγραψε:
βανια έγραψε:όπως βλέπετε το είχαν μια χαρά φτιαγμένο και κάποιες ίσως δεν ξέρατε τη είχε κανονιστεί.
Απο αυτο το μηνυμα εσυ καταλαβαινεις οτι εχουν κατι "φτιαγμενο"? Ή σε πειραξε επειδη προφανως λέει αληθειες???

Από όλα τα μέλη που συμμετειχαν στις τοτ "συνωμωσίες", το μονο που εχει μεινει στα ιδια σκατα εισαι εσυ. Όλες οι άλλες με τον ένα ή τον άλλο τρόπο ειτε εφυγαν απο το φορουμ, ειτε ζητησαν συγγνωμη, ειτε δεν ασχοληθηκαν περαιτερω. Μονο εσυ, με τη θλιβερη και χωρις νόημα ζωη που κάνεις θες να συνεχισεις τις ιντριγκες, μπας και δεις καποια χαρα.
Και το κακο ειναι οτι, αφου ειδες πως ολες οι φιλες σου μια-μια καταλαβαν τι κουμασι εισαι και την έκαναν με ελαφρα, προσπαθεις με τον ιδιο τροπο, με πλαγια πμ και σκάιπ και λοιπα, να πάρεις και άλλα μελη του φορουμ με το μερος σου. Να προσυλητισεις κοσμο που να κάνει τα ιδια που έκαναν και οι "πρωην" φιλες σου, να δημιουργει ινρτιγκες, και να καθεσαι εσυ και να τριβεις τα χερακια σου με ικανοποίηση. Και μετα, οταν και οι νεες καταλαβουν τι καπνο φουμαρεις, να δωσεις τις συνομιλιες σας φατσα-φορα και εκβιαστικά, γιατι αυτο κάνει ενας καλος ρουφιανος.
Συνεχισε αγαπητη μου. Χάπατα θα υπάρχουν πολλα για να πεσουν στα διχτυα σου. Μονο προσεξε μη φυγεις κι εσυ απο το παραθυρο.
Αλήθεια, πόσα άλλα φορουμ εχει για να πας, να τα κάνεις μπάχαλο, και να σε διωξουν??? 2? 3??

Πω ρε Νένα! Πόσα respect να σου κάνω;;;; Πόσα;;;;

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Vivian έγραψε:
mama katerina έγραψε:

δεν ξερω ρε συ Βιβιαν εγω ξερω οτι ποτε μεταξυ μας δεν ανταλλαξαμε κουβεντα... μεταξυ μας τα μελη παντα θα διαφωνουμε αλλα δεν νομιζω πως καμια κοπελα θα το εφτανε μεχρι εκει που το εφτασε η συγκεκριμενη.. αν εχω πειραξει καποιον θα ηθελα να μου το πει να ζητησω συγνωμη..εχω το σθενος αυτο.. εσυ εισαι υπουλη??? ελεος ρε Βιβιαν τι ειναι αυτα που λες..μακαρι να ειχανε πολλες το χαρακτηρα σου..

Lilliput

Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δεν έχεις καθόλου αξιοπρέπεια.. μα καθόλου όμως!
δεν έχω να πω τίποτα άλλο. μόνο ότι λυπάμαι.

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Βίβιαν εγω δεν σε είπα ούτε κακιά ούτε ύπουλη -ίσως αφελή

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Vivian έγραψε:

Πλακα κανεις ρε Βιβιαν? Αν εσυ εισαι υπουλη, η άλλη τι ειναι? Ο Χιτλερ???

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ρε κοριτσια τι εχουμε να χωρισουμε και τρωγομαστε ετσι?θα τρελαθουμε τελειως?δλδ αμα πατουσε η μια την αλλη στο αστικο μεσα θα βγαζαμε και μαχαιρια?ελεος!ολες μαναδες ειμαστε!σε νεες ζωες μεταλαμπαδευουμε αξιες και ιδανικα!τι θα μεταλαμπαδευσουμε δε βλεπω.........δε με νοιαζει απο που ξεκινησε το θεμα,ειχα ασχημο τριμηνο στην εγκυμοσυνη που δε μου αφηνε χρονο να μπω στο φορουμ και εχασα επεισοδια αλλα ελεος πια!αμα δε θελει η μια την αλλη ας μην απαντατε!λιγος πολιτισμος δεν εβλαψε ποτε!

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Lilliput έγραψε:δε μετάνιωσα για όσα σου έγραψα. απορώ πως κρατήθηκα εκείνο το βράδυ πάνω στο θυμό μου και δε σου ´πα κι άλλα. δεν έχω μιλήσει για κανέναν άλλον άνθρωπο έτσι. και πραγματικά δε με νοιάζει τι θα πιστέψουν οι υπόλοιπες για μένα.αυτό που μου κάνατε εμένα τότε ήταν καθαρά ψυχολογικός πόλεμος.κάποιες κοπέλες γνωρίζουν πως ήμουν για μέρες. μετά από όλο αυτό παρατήρησα πολλές που σταμάτησαν να μου δίνουν πια σημασία. κι ο λόγος ήταν η αντιπαράθεση μου με αυτήν.είμαι πολύ ευαίσθητο άτομο και τα έβαλα με τον εαυτό μου που έγινα μέλος σε αυτό το φόρουμ.

αυτο που βίωσες λεγεται cyber bullying Λιλλυ ...

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βανια έγραψε:Εκει καταντησαμε... Να νομιζουν τα αλλα κοριτσια οτι ειμαστε τερατα;

Βίβιαν εγω δεν σε είπα ούτε κακιά ούτε ύπουλη -ίσως αφελή

Αφελής να είσαι σίγουρη πως δεν είναι. Αλλά και να ήταν αυτό είναι προτιμότερο από το να είναι πονηρή και κουτσομπόλα.

If you know what I mean!

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Vivian έγραψε:
mama katerina έγραψε:

Δεν παμε καλα μου φαινεται.... Mad

florentiab έγραψε:
Nena έγραψε:

τώρα όμως; Smile

χαχαχαχααχααααχχαχαχαχχα

μπηκες μονη σου στη μαυρη λισταααα νυχτα ερχεσαιι κ φευγεις νυχτααα
Δεν θα βρεις ξανα ανοιχτηηη την πορτα
για να κανεις την γνωστη σου βοοολτα Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη?  #24 - Σελίδα 30 4872 Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη?  #24 - Σελίδα 30 4872

Νενα---->ΦλΟρα
Respect Respect Respect

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πονηρές έχουμε πολλές και κουτσομπόλες ακόμα περισσότερες.

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βανια έγραψε:πονηρές έχουμε πολλές και κουτσομπόλες ακόμα περισσότερες.
βρε αντε αρκετα σε ανεχτηκαμε---
εχεις μουτρα και εισαι ακομη εδω......... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλό σας βράδυ .... και όνειρα γλυκά

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βανια έγραψε:πονηρές έχουμε πολλές και κουτσομπόλες ακόμα περισσότερες.
Μια ομως ειναι η ιντριγκαδορισσα και η αρχικουτσομπόλα και η συνωμωσιολογα. Πονηρη δεν τη λεω, διοτι αυτο προϋποθετει τουλάχιστον μια νευρική σύναψη, κι επομένως το λιγότερο δύο εγκεφαλικά κύτταρα...

Αναρωτιέμαι ποσο αναισθητη εισαι και γραφεις ακοομα.. Συνεπεια της απουσιας νευρικών συναψεων, υποθετω? Rolling Eyes Rolling Eyes

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι έγραψε:ρε κοριτσια τι εχουμε να χωρισουμε και τρωγομαστε ετσι?θα τρελαθουμε τελειως?δλδ αμα πατουσε η μια την αλλη στο αστικο μεσα θα βγαζαμε και μαχαιρια?ελεος!ολες μαναδες ειμαστε!σε νεες ζωες μεταλαμπαδευουμε αξιες και ιδανικα!τι θα μεταλαμπαδευσουμε δε βλεπω.........δε με νοιαζει απο που ξεκινησε το θεμα,ειχα ασχημο τριμηνο στην εγκυμοσυνη που δε μου αφηνε χρονο να μπω στο φορουμ και εχασα επεισοδια αλλα ελεος πια!αμα δε θελει η μια την αλλη ας μην απαντατε!λιγος πολιτισμος δεν εβλαψε ποτε!

Καλο ειναι να υπερασπιζομαστε τα μελη που δεχονται το Bullying που αναφερει η κουκιδα.
Και αυτο κανουμε τοσες σελιδες τωρα!Και ειναι καλο γιατι ετσι θα καναμε και εκτος δικτυου για να μην γυρισει μπουμερανγκ.
Δεν υπαρχει εμμονη καμια, δεν ειναι αποδεκτος οποιος παρενοχλει συνανθρωπους μας.
Δεν ειναι δεν θελει η μια την αλλη" οπως λες,με συγχωρεις δεν ειναι καθολου ετσι!

*δια-δικτυου,να το διορθωσω.

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ti skeftwme ayti tin stigmi???
Auto einai to thema???

AXXX oti ginetai tis pou edw mesa...
Auto skeftwme dld...
Ntaksei sigoura den kallo edw k milw,,,
Wmos stenaxwriemai na diavazw etsi pragmata...

Agapes m edw den eimaste g na mallwnoume,,,eimaste edw g na gnwrizoume neo kosmo,,,na voithame olous osous exoun apories,,,na milame me tin kardia mas k oxi me misos...
Sto oti egeine palia egeine,,,teleiwsen...
H zwi sunexizetai...
Den prepei na kratame kakia,,,
Epidi i zwi einai poli mikri dustixws...

Ate koritsia afiste to na perasei,,,
k allakse kouventa...

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
joannoua3 έγραψε:Ti skeftwme ayti tin stigmi???
Auto einai to thema???

AXXX oti ginetai tis pou edw mesa...
Auto skeftwme dld...
Ntaksei sigoura den kallo edw k milw,,,
Wmos stenaxwriemai na diavazw etsi pragmata...

Agapes m edw den eimaste g na mallwnoume,,,eimaste edw g na gnwrizoume neo kosmo,,,na voithame olous osous exoun apories,,,na milame me tin kardia mas k oxi me misos...
Sto oti egeine palia egeine,,,teleiwsen...
H zwi sunexizetai...
Den prepei na kratame kakia,,,
Epidi i zwi einai poli mikri dustixws...

Ate koritsia afiste to na perasei,,,
k allakse kouventa...

Για να ειμαστε εδω ομως και να ΄"αγαπιομαστε ολες πολυ" γραφτηκαν ολα αυτα.
Το οτι ειμαστε μανουλες δεν λεει κατι, καλοι ανθρωποι ειμαστε? Οχι ολοι...

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Den mpirazei litsako m...
Na leme panta,,,nane kala autoi k emeis kalitera agapoulla m... Crying or Very sad

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σας...Οπως λεει και η φιλη μου η Κλειω...Ηρθα σας την πορδη...
ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑ,για σεν ατο λεω... Razz

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tatijana έγραψε:Γεια σας...Οπως λεει και η φιλη μου η Κλειω...Ηρθα σας την πορδη...
ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑ,για σεν ατο λεω... Razz

κατουραει η κατουρλου Razz

750Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη?  #24 - Σελίδα 30 Empty ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ! Τρι Φεβ 14, 2012 11:10 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πωπω με τοσα quote μπερδευομαι...αλλα να πω τι να καταλαβα απο ολα αυτα που λετε παλια και καινουργια?οτι για ολα φταιει η βανια.οπου χαμος αυτη τον προκαλει.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις