Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
74 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 74 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 29 από 40]

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
florentiab έγραψε:
litsakos έγραψε:Δεν θα παιξω castleville σημερα..παει θα τα φανε οι αρουραιοι κ τα λυκια ολα! cat

πάνε τα σπαρτά!!!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing

Ασε με ΦλΟρα ,ασε με!Να σκασω ειμαι σου λεω!!! Laughing

blackrose

blackrose
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Τα εχω χαμενα πραγματικα. .. Τα εχω χαμενα

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ετσι να ξεδιαλυνεται το συννεφο .. να ξεκαθαριστει μια και καλη για να μην νομιζουν τα αλλα κοριτσια που δεν ξερουν οτι ετσι χωρις λογο μιλαμε... αλλος τα εμπλεξε ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ... αυτο σας το ορκιζομαι...ποτε δεν της καναμε κατι...

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
litsakos έγραψε:Δεν θα παιξω castleville σημερα..παει θα τα φανε οι αρουραιοι κ τα λυκια ολα! cat

Όχι ρε γμτ! Κρίμα ρε Λίτσα! Πήγαινε και θα στα λέμε εμείς τι γίνεται εδώ! Πήρα μαθήματα από τη Βάνια για το πώς λειτουργεί αυτό! Μη φοβού!

mama katerina έγραψε:ετσι να ξεδιαλυνεται το συννεφο .. να ξεκαθαριστει μια και καλη για να μην νομιζουν τα αλλα κοριτσια που δεν ξερουν οτι ετσι χωρις λογο μιλαμε... αλλος τα εμπλεξε ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ... αυτο σας το ορκιζομαι...ποτε δεν της καναμε κατι...

Άντε ρε Κατ που θα ορκιστείς κιόλας για να σε πιστέψουμε! Αν είναι δυνατόν! Έχουμε μάτια και βλέπουμε ρε συ!

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αυτη την στιγμη που μιλαμε "συγλονιστικα" πμ πανε κι ερχονται!
Της τεχνολογιας γινεται!
Που σαι black beauty μου να συμφωνησεις? Very Happy

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
litsakos έγραψε:Αυτη την στιγμη που μιλαμε "συγλονιστικα" πμ πανε κι ερχονται!
Της τεχνολογιας γινεται!
Που σαι black beauty μου να συμφωνησεις? Very Happy

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Άντε ρε Βάνια, θα μας πεις για τις συνομιλίες;;;

Έχω να φτιάξω και ένα cheesecake.

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elena25 έγραψε:Άντε ρε Βάνια, θα μας πεις για τις συνομιλίες;;;

Έχω να φτιάξω και ένα cheesecake.

και εγω ενω προσπαθω να σταματησω να τρωω τα νυχια μου...τα καταεφαγα!!!!!
τετοια αναμονη πια???

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βανια έγραψε:
Η γνώσεις με το copy paste πολλές της έχουν αν και ότι είναι με το συγκεκριμένο μέλος το ξέρει εκείνη καλά απλά κάποιο πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες κάποιες της πιστεύουν κάποιες άλλες όχι .

λύσσαξεεεεεες πια με την κοπέλα- αντι να ζητησεις συγνωμη απο την ίδια και απο οοοοολο το φορουμ που το εκανες ανω κατω με τις θεωριες συνομωσιας σου- βγαινεις και απο πανω!!!!!!!!
ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ

βανια έγραψε:
οχι για σένα Φλώρα εσύ δεν ήσουν μέσα τότε καμιά δεν έχει πει για σένα . Αλλά έγω έχω πει όλα όσα έχω γράψει τους λόγους που δεν θέλω τα συγκεκριμένα μέλη να έχω επικοινωνία . Τι νομίζεις απο που μάθαινα όλα όσα έγραφαν; αφού λοιπόν φτάσαμε στο σημείο αυτό ας βγεί η Ναταλι να με διαψεύσει δυστυχώς τα άλλα 3 μέλη που ήταν παρώ στις συνομιλίες δεν παίρνουν πλέον μέρος στο φόρουμ

ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ???? ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΙΑ ΤΟΥΣ ΕΔΩ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ??

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
η κορη μου εχει πυρετο,ο αντρας μου εχει πυρετο,τον γιο μου τον αφησα στη μανα μου να μην κολλησει απο εμας γιατι κι εγω ανεβαζω πυρετο.αλλα δε με ενοχλει η αμυγδαλιτιδα,ιωση ειναι θα κανει τον κυκλο της...η μαλακια εδω μεσα ποτε θα κανει τον κυκλο της να τελειωνουμε? scratch

Lilliput

Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
koukida έγραψε:
βανια έγραψε:
Η γνώσεις με το copy paste πολλές της έχουν αν και ότι είναι με το συγκεκριμένο μέλος το ξέρει εκείνη καλά απλά κάποιο πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες κάποιες της πιστεύουν κάποιες άλλες όχι .

λύσσαξεεεεεες πια με την κοπέλα- αντι να ζητησεις συγνωμη απο την ίδια και απο οοοοολο το φορουμ που το εκανες ανω κατω με τις θεωριες συνομωσιας σου- βγαινεις και απο πανω!!!!!!!!
ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ

της έχω μείνει αξέχαστη! η αλήθεια να λέγεται!!!!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Lilliput στις Τρι Φεβ 14, 2012 10:05 am, 1 φορά

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι έγραψε:η κορη μου εχει πυρετο,ο αντρας μου εχει πυρετο,τον γιο μου τον αφησα στη μανα μου να μην κολλησει απο εμας γιατι κι εγω ανεβαζω πυρετο.αλλα δε με ενοχλει η αμυγδαλιτιδα,ιωση ειναι θα κανει τον κυκλο της...η μαλακια εδω μεσα ποτε θα κανει τον κυκλο της να τελειωνουμε? scratch

Κοντα σιμα,υπομονη Ευακι. Smile

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αφού θέλετε να παίσουν οι μάσκες ας πέσουν εγώ δεν έχω να φοβηθώ τίποτα ούτε για να ντραπώ .Κάποια στιγμή το μέλος lillyput έλεγε διάφορα και πολλές την αποκαλούσαν μυθομανή και άλλα πολλά . Τότε με αφορμή ένα θέμα με προκάλεσε να της πω την άποψη μου για το άτομο της , την ρώτησα αν ήθελε να το κάνω δημόσια η με πμ προτίμησε το δεύτερο της είπα κάποια πράγματα τα οποία δεν της άρεσαν και τα έβγαλε προς τα έξω αν αυτό την ικανοποιούσε καλά έκανε και το έκανε . Στη συνέχεια έλαβα ένα μήνυμα το οποίο ενημέρωσα την Βίβιαν και μου είπε ότι έχω απόλυτο δίκιο και ότι και οτι και να έλεγα θα ήταν λίγο. Το μήνυμα αυτό το διάβασαν επίσης η Κουκίδα επειδή ενδιαφέροταν και μου είπε επι λεξής να προσέχω κάποια άτομα και επίσης το διαβασε και η Ναταλι και κάποια άλλα μέλη που εγω θεώρησα ότι έπρεπε να ξέρουν και να δουν . Η κατερίνα δεν το διάβασε δνε το ζήτησε παρά τότε στο skype μου είπε ότι ξέρει ότι ήταν σκληρό και ναι είναι καλό παιδί αλλά έχει άλλα προβλήματα .
Αυτή τη στιγμή θα κάνω κάτι το οποίο κανονικά απαγορεύεται από τους κανόνες του φόρουμ αλλά επειδή μέχρι τώρα κανένας κανόνας δεν εφαρμόστηκε σας παραθέτω το μήνυμα της lillipyt να δείτε πόσο καλό κοριτσάκι είναι και πόσο πολύ προσεγμένα ήταν τα λόγια της ,....

θα σε αφηνα ετσι βαρβαριτσα για να μην πεσω στο επιπεδο σου,αλλα εκτος απο καποια χαστουκακια να παρεις μπρος χρειαζεσαι και καποιον να στα πει ωμα.
πρωτα απο ολα κοιτα τη μουρη σου! εχεις δει τα χαλια σου?περνιεσαι μηπως για ομορφη? ζηλευεις ,ε... καλα,αυτο το εχουμε καταλαβει πολλες.
μετα, μαθε να γραφεις! ξερω οτι εισαι βοηθος κομμωτριας και ισως να μην εχεις βγάλει καν νηπιαγωγειο αλλα ρε παιδι τι το θες το ιντερνετ και το φορουμ αν δε ξερεις να αρθρωσεις λεξη? πηγαινε παρεα με τον σταυρο μπας και μαθεις και συ λιγη γραμματικη,ειναι λυπηρο να γραφεις και να ειναι ολα ανακριβειες και αρλουμπες. πηγαινε να πλυνεις κανα πιατο,κανε και κατι διαφορετικο απ το να εισαι εδω μεσα 24ωρες το 24ωρο!
αντε,αμα βαριεσαι το πλυσιμο πηγαινε ξυρισου..
ακομα, ξερουμε οι περισσοτερες τι κατινα εισαι και σε εχουμε συνεχεια στο yes,μα γιατι δε το βουλωνεις μια φορα να δειξεις οτι εχεις αξιοπρεπεια? αλλο ενα απο τα δεκαδες μειον σου-δεν εχεις αξιοπρεπεια.απορω πως εφθασες εκει που εισαι..εκανες και παιδι. τς τς τς ,κριμα.
κριμα για το παιδι που μεγαλωνει με μια τετοια μανα.
αρεστη ημουν και ειμαι,καταλαβε το.
ειμαι 20 και εχω καταφερει τοσα που ουτε στα πιο τρελα σου ονειρα δε θα καταφερεις.ξερεις γιατι? γιατι εισαι η βαρβαριτσα. αυτο εισαι ,τιποτα αλλο.
εκτος απο το να ασχολεισαι με τριχες στο -επαγγελμα- σου ασχολεισαι με τριχες και στη προσωπικη σου ζωη! ω ναι ,μεχρι εκει μπορεις να φθασεις βαρβαριτσα. η μοιρα σου φερνει οτι αξιζει να εχεις.
σε λυπαμαι και δυστυχως δε μπορω να κανω κατι να σε ανεβασω λιγο στο υψος μου..αμα σε ειχα εδω τωρα ισως και να σε εφτιαχνα λιγακι αλλα τωρα απο δω μεσα τι να σε κανω..
εισαι 40 και εισαι ετσι, τωρα δυσκολα αλλαζεις, ετσι θα πεθανεις.. βαρβαριτσα.

ΣΚΥΛΑ δεν ημουν ποτε αλλα και μονο που σκεφτομαι τα μουτρα σου αγριευομαι και γινομαι χειροτερη και απο σενα!
και σε αυτο σε ξεπερναω! μια ζωη στον πατο θα σαι,να μαζευεις τριχες.

δεν ειχα τιποτα κι ουτε εχω με τις κομμωτριες που ειναι αξιοπρεπεστατοι ανθρωποι,αλλα εσυ εισαι για τον πατο κυριολεκτικα.

ψευτρα δεν υπηρξα ποτε, εσυ συνεχεια προσπαθεις να προβληθεις μεσα απο τις αταξιες του γιου σου..δε καταλαβαινεις ομως οτι ετσι τον εκθετεις.αληθεια τον προσεχεις καθολου?

ξερεις ποσα ακομα θα θελα να σου γραψω?
πρωτη φορα νιωθω ετσι για μια υπαρξη-δε σε λεω ανθρωπο-γιατι θα υπερβαλλω.
ντρεπομαι και που σου μιλαω αυτη τη στιγμη να φανταστεις βαρβαριτσα σαιτη!

θα θελα να σπασω πλακα αλλα πλακα αληθινη ,μαρμαρο , στα μουτρα σου μεχρι να σε φθασω ισα με το πατωμα, αλλα και παλι,χαρη θα σου κανω, θα απαλλαγεις απ την ξεφτιλα σου! ειναι ωραιο να ζεις με μια ξεφτιλα βαρβαριτσα? γιατι βλεπω το διασκεδαζεις! θα ερθει κι η ωρα σου,μην ανησυχεις...

όπως βλέπετε το είχαν μια χαρά φτιαγμένο και κάποιες ίσως δεν ξέρατε τη είχε κανονιστεί.
Πήρα ένα μήνυμα απο άσχετο μέλος που λεει ότι η μαμά Κατερίνα λεει να ζητήσω συγνώμη απο ποιον; απο εκείνη; γιατί; στο μοναδικό άτομο που έχω ζητήσει συγνώμη είναι ένα άτομο απο τα παλιά ξέρει εκείνο .

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ρε κοριτσια αμα εχετε προσωπικα θεματα γιατι δε τα λυνετε με πμ?γιατι πρεπει να γεμιζει το φορουμ με καυγαδες συνεχεια?και εν τελει αν καποιος εχει προβληματα με τοσα πολλα μελη-βανια αυτο καταλαβαινω τοση ωρα που διαβαζω-γιατι δε γραφεται σε αλλο φορουμ?δε μπορω να πιστεψω δλδ οτι καποιος γυρνωντας απο τη δουλεια του θελει να "συναναστραφει" εστω και διαδικτυακα με ατομα που δε γουσταρει και δε την γουσταρουν....

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βανια έγραψε:και το έκανε . Στη συνέχεια έλαβα ένα μήνυμα το οποίο ενημέρωσα την Βίβιαν και μου είπε ότι έχω απόλυτο δίκιο και ότι και οτι και να έλεγα θα ήταν λίγο.

Ναι το ειχα πει η ανοητη αλλα τοτε δεν ηξερα πολλα!! Μιση αληθεια βλεπεις!!!!!

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Βαρβαρίτσα- σου ειπα να προσεχεις τι λες και πως εκφραζεσαι τοτε που ζητησα να μαθω που στηρίζεις τις κατηγοριες σου για την Ιωάννα- και εν μεσω αλλων (εκ των οποιων σου ξεκαθαρισα οτι επιμενω πως οι εντυπωσεις σου ειναι λαθος για την κοπελα- αυτο δεν το ανεφερες χοχοχο) σου ειπα να προσεχεις γιατι πολυ ξανοίγεσαι -
το ξεκαθαρίζω για να μην νομιζει κανεις οτι θεωρησα επικινδυνο το λιλλιπουτακι! μην τρελαθουμε!

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι έγραψε:ρε κοριτσια αμα εχετε προσωπικα θεματα γιατι δε τα λυνετε με πμ?γιατι πρεπει να γεμιζει το φορουμ με καυγαδες συνεχεια?και εν τελει αν καποιος εχει προβληματα με τοσα πολλα μελη-βανια αυτο καταλαβαινω τοση ωρα που διαβαζω-γιατι δε γραφεται σε αλλο φορουμ?δε μπορω να πιστεψω δλδ οτι καποιος γυρνωντας απο τη δουλεια του θελει να "συναναστραφει" εστω και διαδικτυακα με ατομα που δε γουσταρει και δε την γουσταρουν....

Ειναι να απορει κανεις πραγματικα...

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βανια έγραψε:Αφού θέλετε να παίσουν οι μάσκες ας πέσουν εγώ δεν έχω να φοβηθώ τίποτα ούτε για να ντραπώ .Κάποια στιγμή το μέλος lillyput έλεγε διάφορα και πολλές την αποκαλούσαν μυθομανή και άλλα πολλά . Τότε με αφορμή ένα θέμα με προκάλεσε να της πω την άποψη μου για το άτομο της , την ρώτησα αν ήθελε να το κάνω δημόσια η με πμ προτίμησε το δεύτερο της είπα κάποια πράγματα τα οποία δεν της άρεσαν και τα έβγαλε προς τα έξω αν αυτό την ικανοποιούσε καλά έκανε και το έκανε . Στη συνέχεια έλαβα ένα μήνυμα το οποίο ενημέρωσα την Βίβιαν και μου είπε ότι έχω απόλυτο δίκιο και ότι και οτι και να έλεγα θα ήταν λίγο. Το μήνυμα αυτό το διάβασαν επίσης η Κουκίδα επειδή ενδιαφέροταν και μου είπε επι λεξής να προσέχω κάποια άτομα και επίσης το διαβασε και η Ναταλι και κάποια άλλα μέλη που εγω θεώρησα ότι έπρεπε να ξέρουν και να δουν . Η κατερίνα δεν το διάβασε δνε το ζήτησε παρά τότε στο skype μου είπε ότι ξέρει ότι ήταν σκληρό και ναι είναι καλό παιδί αλλά έχει άλλα προβλήματα .
Αυτή τη στιγμή θα κάνω κάτι το οποίο κανονικά απαγορεύεται από τους κανόνες του φόρουμ αλλά επειδή μέχρι τώρα κανένας κανόνας δεν εφαρμόστηκε σας παραθέτω το μήνυμα της lillipyt να δείτε πόσο καλό κοριτσάκι είναι και πόσο πολύ προσεγμένα ήταν τα λόγια της ,....

θα σε αφηνα ετσι βαρβαριτσα για να μην πεσω στο επιπεδο σου,αλλα εκτος απο καποια χαστουκακια να παρεις μπρος χρειαζεσαι και καποιον να στα πει ωμα.
πρωτα απο ολα κοιτα τη μουρη σου! εχεις δει τα χαλια σου?περνιεσαι μηπως για ομορφη? ζηλευεις ,ε... καλα,αυτο το εχουμε καταλαβει πολλες.
μετα, μαθε να γραφεις! ξερω οτι εισαι βοηθος κομμωτριας και ισως να μην εχεις βγάλει καν νηπιαγωγειο αλλα ρε παιδι τι το θες το ιντερνετ και το φορουμ αν δε ξερεις να αρθρωσεις λεξη? πηγαινε παρεα με τον σταυρο μπας και μαθεις και συ λιγη γραμματικη,ειναι λυπηρο να γραφεις και να ειναι ολα ανακριβειες και αρλουμπες. πηγαινε να πλυνεις κανα πιατο,κανε και κατι διαφορετικο απ το να εισαι εδω μεσα 24ωρες το 24ωρο!
αντε,αμα βαριεσαι το πλυσιμο πηγαινε ξυρισου..
ακομα, ξερουμε οι περισσοτερες τι κατινα εισαι και σε εχουμε συνεχεια στο yes,μα γιατι δε το βουλωνεις μια φορα να δειξεις οτι εχεις αξιοπρεπεια? αλλο ενα απο τα δεκαδες μειον σου-δεν εχεις αξιοπρεπεια.απορω πως εφθασες εκει που εισαι..εκανες και παιδι. τς τς τς ,κριμα.
κριμα για το παιδι που μεγαλωνει με μια τετοια μανα.
αρεστη ημουν και ειμαι,καταλαβε το.
ειμαι 20 και εχω καταφερει τοσα που ουτε στα πιο τρελα σου ονειρα δε θα καταφερεις.ξερεις γιατι? γιατι εισαι η βαρβαριτσα. αυτο εισαι ,τιποτα αλλο.
εκτος απο το να ασχολεισαι με τριχες στο -επαγγελμα- σου ασχολεισαι με τριχες και στη προσωπικη σου ζωη! ω ναι ,μεχρι εκει μπορεις να φθασεις βαρβαριτσα. η μοιρα σου φερνει οτι αξιζει να εχεις.
σε λυπαμαι και δυστυχως δε μπορω να κανω κατι να σε ανεβασω λιγο στο υψος μου..αμα σε ειχα εδω τωρα ισως και να σε εφτιαχνα λιγακι αλλα τωρα απο δω μεσα τι να σε κανω..
εισαι 40 και εισαι ετσι, τωρα δυσκολα αλλαζεις, ετσι θα πεθανεις.. βαρβαριτσα.

ΣΚΥΛΑ δεν ημουν ποτε αλλα και μονο που σκεφτομαι τα μουτρα σου αγριευομαι και γινομαι χειροτερη και απο σενα!
και σε αυτο σε ξεπερναω! μια ζωη στον πατο θα σαι,να μαζευεις τριχες.

δεν ειχα τιποτα κι ουτε εχω με τις κομμωτριες που ειναι αξιοπρεπεστατοι ανθρωποι,αλλα εσυ εισαι για τον πατο κυριολεκτικα.

ψευτρα δεν υπηρξα ποτε, εσυ συνεχεια προσπαθεις να προβληθεις μεσα απο τις αταξιες του γιου σου..δε καταλαβαινεις ομως οτι ετσι τον εκθετεις.αληθεια τον προσεχεις καθολου?

ξερεις ποσα ακομα θα θελα να σου γραψω?
πρωτη φορα νιωθω ετσι για μια υπαρξη-δε σε λεω ανθρωπο-γιατι θα υπερβαλλω.
ντρεπομαι και που σου μιλαω αυτη τη στιγμη να φανταστεις βαρβαριτσα σαιτη!

θα θελα να σπασω πλακα αλλα πλακα αληθινη ,μαρμαρο , στα μουτρα σου μεχρι να σε φθασω ισα με το πατωμα, αλλα και παλι,χαρη θα σου κανω, θα απαλλαγεις απ την ξεφτιλα σου! ειναι ωραιο να ζεις με μια ξεφτιλα βαρβαριτσα? γιατι βλεπω το διασκεδαζεις! θα ερθει κι η ωρα σου,μην ανησυχεις...

όπως βλέπετε το είχαν μια χαρά φτιαγμένο και κάποιες ίσως δεν ξέρατε τη είχε κανονιστεί.
Πήρα ένα μήνυμα απο άσχετο μέλος που λεει ότι η μαμά Κατερίνα λεει να ζητήσω συγνώμη απο ποιον; απο εκείνη; γιατί; στο μοναδικό άτομο που έχω ζητήσει συγνώμη είναι ένα άτομο απο τα παλιά ξέρει εκείνο .

Δεν βλεπω καμια μασκα να πεφτει!!!βλεπω το απολυτο ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ!!!!!
δεν ξερω τι εγινε με τη lilyput και δεν με αφορα!!!!δεχομαι οτι σου μιλησε ετσι και ομολογω οτι ολα αυτα ειναι σκληρα......αλλα ποιος μου λεει οτι δεν την προκαλεσες για να στα πει αυτα εν θερμω η οτι δεν της ειχες στειλει καποιο παρομοιο μηνυμα!!!!!!!!!
οσο για το οτι καποιο αλλο μελος και καλα σου ειπε οτι ειπε κατι καποιος.....χαζομαρες!!!!αφου ειπαμε ακομα και εχθρος να ειναι μπορεις να παρακολουθεις εαν θες τις δημοσιευσεις........!!!!!!

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι έγραψε:ρε κοριτσια αμα εχετε προσωπικα θεματα γιατι δε τα λυνετε με πμ?γιατι πρεπει να γεμιζει το φορουμ με καυγαδες συνεχεια?και εν τελει αν καποιος εχει προβληματα με τοσα πολλα μελη-βανια αυτο καταλαβαινω τοση ωρα που διαβαζω-γιατι δε γραφεται σε αλλο φορουμ?δε μπορω να πιστεψω δλδ οτι καποιος γυρνωντας απο τη δουλεια του θελει να "συναναστραφει" εστω και διαδικτυακα με ατομα που δε γουσταρει και δε την γουσταρουν....
Ευάκι είναι κάποιες που θέλουν να έχουμε επικοινωνία για αυτό το λόγο και μόνο βρισκόμουν εδω.
Αλλά όπως κατάλαβα εδώ μέσα λίγα είναι τα σωστά και αξιοπρεπή άτομα και μόνο με αυτά θα κρατήσω σχέσεις.

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
και στη τελικη ας σταματησει ολο αυτο το πανηγυρι!!!!!οποιος εχει "θεματα" ας τα λυσει σε πμ!!!!

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βανια έγραψε:
Ευάκι είναι κάποιες που θέλουν να έχουμε επικοινωνία για αυτό το λόγο και μόνο βρισκόμουν εδω.
Αλλά όπως κατάλαβα εδώ μέσα λίγα είναι τα σωστά και αξιοπρεπή άτομα και μόνο με αυτά θα κρατήσω σχέσεις.

Δεν τις βλεπω πουθενα αυτες τις καποιες τωρα να σε υπερασπιστουν....μηοως γιατι το ποιον σου ειναι γνωστο σε ολες εδω μεσα πια??

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εν βλεπω καμια μασκα να πεφτει!!!βλεπω το απολυτο ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ!!!!!
δεν ξερω τι εγινε με τη lilyput και δεν με αφορα!!!!δεχομαι οτι σου μιλησε ετσι και ομολογω οτι ολα αυτα ειναι σκληρα......αλλα ποιος μου λεει οτι δεν την προκαλεσες για να στα πει αυτα εν θερμω η οτι δεν της ειχες στειλει καποιο παρομοιο μηνυμα!!!!!!!!!
οσο για το οτι καποιο αλλο μελος και καλα σου ειπε οτι ειπε κατι καποιος.....χαζομαρες!!!!αφου ειπαμε ακομα και εχθρος να ειναι μπορεις να παρακολουθεις εαν θες τις δημοσιευσεις........!!!!!!
Αθηνά αν τα έβλεπα θα το έλεγα δεν κρύβομαι .
ότι είχα γράψει τα είχε βγάλει προς τα έξω ναι ήταν πρόκληση την οποία μου τη ζήτησε δεν την έκανα αυθαίρετα και δεν την είχα βρίσει .

Lilliput

Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δε μετάνιωσα για όσα σου έγραψα. απορώ πως κρατήθηκα εκείνο το βράδυ πάνω στο θυμό μου και δε σου ´πα κι άλλα. δεν έχω μιλήσει για κανέναν άλλον άνθρωπο έτσι. και πραγματικά δε με νοιάζει τι θα πιστέψουν οι υπόλοιπες για μένα.αυτό που μου κάνατε εμένα τότε ήταν καθαρά ψυχολογικός πόλεμος.κάποιες κοπέλες γνωρίζουν πως ήμουν για μέρες. μετά από όλο αυτό παρατήρησα πολλές που σταμάτησαν να μου δίνουν πια σημασία. κι ο λόγος ήταν η αντιπαράθεση μου με αυτήν.είμαι πολύ ευαίσθητο άτομο και τα έβαλα με τον εαυτό μου που έγινα μέλος σε αυτό το φόρουμ.

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δηλαδη τωρα πεσανε οι μασκες??? μιας και αναφερες το ονομα μου οταν σε ρωτησα γιατι επιτεθηκες ετσι στη Λιλη μου ειπες πως λεει ψεμματα για την προσωπικη της ζωη και ειναι μυθομανης... και σου ειπα πως εγω δεν το πιστευω αυτο και στην τελικη ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΟΡΑ..αυτο σου ειπα...τωρα για το μηνυμα εσυ μου το εστειλες εδω στο ειμαι μαμα κ το ειχα δει.. ναι δεν επρεπε να αναφερθει το παιδι και το ειπα και στη Λιλη αυτο αλλα σκεψου τι επιθεση της εκανες -ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΠΑΛΙ ετσι απλα για να την ξεσκεπασεις ΚΑΙ ΚΑΛΑ- για να φτασει σε αυτο το σημειο...

τιποτα δεν μας ειπες... και το συγνωμη το χρωστας ακομη σε ολες αυτες που χαρακτηρισες...

επειδη βλεπω πως καποιες κοπελες ενοχλουνται απο ολο αυτο (και ειναι λογικο) δεν εχω τιποτα αλλο να πω... λυπαμαι παρα πολυ που εφτασα 30 χρ να ασχολουμαι με ατομα που δεν επρεπε ΚΑΝ να ασχολουμαι...

χαιρομαι που η συνειδηση μου ειναι καθαρη... που δεν υπαρχει ουτε ενα ατομο να βγει και να πει πως κατηγορησα καποιον... κοιμαμαι πολυ ελαφρια το βραδυ..πιστεψε με..!

επισης θα βρεθουμε και με αλλες κοπελες στο μελλον και θα αποδειξω με το χαρακτηρα μου ποια ειμαι...

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βανια έγραψε:όπως βλέπετε το είχαν μια χαρά φτιαγμένο και κάποιες ίσως δεν ξέρατε τη είχε κανονιστεί.
Απο αυτο το μηνυμα εσυ καταλαβαινεις οτι εχουν κατι "φτιαγμενο"? Ή σε πειραξε επειδη προφανως λέει αληθειες???

Από όλα τα μέλη που συμμετειχαν στις τοτ "συνωμωσίες", το μονο που εχει μεινει στα ιδια σκατα εισαι εσυ. Όλες οι άλλες με τον ένα ή τον άλλο τρόπο ειτε εφυγαν απο το φορουμ, ειτε ζητησαν συγγνωμη, ειτε δεν ασχοληθηκαν περαιτερω. Μονο εσυ, με τη θλιβερη και χωρις νόημα ζωη που κάνεις θες να συνεχισεις τις ιντριγκες, μπας και δεις καποια χαρα.
Και το κακο ειναι οτι, αφου ειδες πως ολες οι φιλες σου μια-μια καταλαβαν τι κουμασι εισαι και την έκαναν με ελαφρα, προσπαθεις με τον ιδιο τροπο, με πλαγια πμ και σκάιπ και λοιπα, να πάρεις και άλλα μελη του φορουμ με το μερος σου. Να προσυλητισεις κοσμο που να κάνει τα ιδια που έκαναν και οι "πρωην" φιλες σου, να δημιουργει ινρτιγκες, και να καθεσαι εσυ και να τριβεις τα χερακια σου με ικανοποίηση. Και μετα, οταν και οι νεες καταλαβουν τι καπνο φουμαρεις, να δωσεις τις συνομιλιες σας φατσα-φορα και εκβιαστικά, γιατι αυτο κάνει ενας καλος ρουφιανος.
Συνεχισε αγαπητη μου. Χάπατα θα υπάρχουν πολλα για να πεσουν στα διχτυα σου. Μονο προσεξε μη φυγεις κι εσυ απο το παραθυρο.
Αλήθεια, πόσα άλλα φορουμ εχει για να πας, να τα κάνεις μπάχαλο, και να σε διωξουν??? 2? 3??

ΥΓ - τζαμπα τα γραφω αφου δεν θα τα δει η λεγαμενη.. λεεεεεμε τωρα..

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 29 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις