851 Απ: Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη? #24 Τετ Φεβ 15, 2012 12:22 am
TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσια.πως ειμαστε σημερα?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
kata έγραψε:..... Και να είσαι σίγουρη ότι αυτό θα το έκανα και για σένα σε παρόμοια περίπτωση παρόλο που δεν έχουμε και το καλύτερο παρελθόν.
stella7778 έγραψε:καλημερα κοριτσια! σημερα περιμενω δυο φιλεναδιτσες μου για καφε και ειμαι πολυ χαρουμενη!
florentiab έγραψε:μόλις γλιτωσα το εγκεφαλικό!!!
έφεραν στο μαγαζί μια καινούργια ξυλόσομπα από την Ιταλία και μου είπε ο αφεντικός να ξεκολλήσω τα αυτοκόλλητα που είχε στο τζαμι. πήρα κι εγώ το οινόπνευμα και ένα πανί για να τα βγάλω. όμως πετάχτηκε λίγο οινοπνευμα στην πρόσοψη της σόμπας και άφησε κηλίδες μόλις στέγνωνε!!
κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό γιατί χοντρική κάνει 3500 ευρώ η σομπίτσα. έβαλα ότι καθαριστικό βρήκα μπροστά μου και δεν έφευγε. ευτυχώς μου έκοψε και έβαλα cif, το έτριψα και έφυγαν.
τα είδα όλα πρωί πρωί!
litsakos έγραψε:florentiab έγραψε:μόλις γλιτωσα το εγκεφαλικό!!!
έφεραν στο μαγαζί μια καινούργια ξυλόσομπα από την Ιταλία και μου είπε ο αφεντικός να ξεκολλήσω τα αυτοκόλλητα που είχε στο τζαμι. πήρα κι εγώ το οινόπνευμα και ένα πανί για να τα βγάλω. όμως πετάχτηκε λίγο οινοπνευμα στην πρόσοψη της σόμπας και άφησε κηλίδες μόλις στέγνωνε!!
κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό γιατί χοντρική κάνει 3500 ευρώ η σομπίτσα. έβαλα ότι καθαριστικό βρήκα μπροστά μου και δεν έφευγε. ευτυχώς μου έκοψε και έβαλα cif, το έτριψα και έφυγαν.
τα είδα όλα πρωί πρωί!
Ωχ ρε συ! Μεχρι να γραψεις οτι καθαρισε αγχωθηκα.
Καλημερα!
Να τα βγαζει ο αγοραστης τα αυτοκολλητα
Vivian έγραψε:Φλωρουκο μου τι θα παθαινες!
Καλημερα! Αχ ρε κοριτσια χτες ημουν χαλια και ηρθε ο αντρουλης μου λες και το ηξερε μα μια ανθοδεσμη και με μια αγκαλια και ενιωσα αμεσως καλυτερα!
Καλημερα σε ολες!
Κ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΕΙΜΟΥΝ ΑΠΟ ΜΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΟ ΓΤ Η ΟΡΜΟΝΕΣ!!!!Κ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΟΜΙΖΑ ΜΕ ΞΕΧΑΣΕ Κ ΟΤΑΝ ΗΡΘΑ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑΑΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΗ ΥΠΕΡΟΧΑΑΑΑΑΑΑ... ΒΙΒΙΑΝΑΚΗ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑΑΑΑΑΑ Κ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ Τ ΑΛΛΑVivian έγραψε:Φλωρουκο μου τι θα παθαινες!
Καλημερα! Αχ ρε κοριτσια χτες ημουν χαλια και ηρθε ο αντρουλης μου λες και το ηξερε μα μια ανθοδεσμη και με μια αγκαλια και ενιωσα αμεσως καλυτερα!
Καλημερα σε ολες!
florentiab έγραψε:
την πήραν για την έκθεση! τυχερή ήμουν
και μετά μου λέει δεν ανάβεις και το τζάκι στη βιτρίνα (είναι βιοαιθανόλης και ανάβει με υγρό);;;;;;
πας καλά ρε φίλε; αφού βλέπεις οτι δενννννννν, τι θες να με κλείσουν φυλακή;;;;;
litsakos έγραψε:florentiab έγραψε:μόλις γλιτωσα το εγκεφαλικό!!!
τα είδα όλα πρωί πρωί!
Ωχ ρε συ! Μεχρι να γραψεις οτι καθαρισε αγχωθηκα.
Καλημερα!
Να τα βγαζει ο αγοραστης τα αυτοκολλητα
Vivian έγραψε:Φλωρουκο μου τι θα παθαινες!
Καλημερα σε ολες!
οχι για καποιο λογο,απλα επειδη δεν την ξαναειδα μεσα.black beauty έγραψε:Τουρτιτσα μπαινει αλλα οχι συχνα γιατι με ρωτας ομως?Δουλευει και δεν εχει πολυ ωρα να ασχοληθει με το διαδικτυο σαν εμενα!
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:μπλακ μπιουτι η αδερφη δεν ξαναμπηκε?
ΝΑΙ ΟΝΤΟΣ ΔΕΝ ΑΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ Κ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ,ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕΝΕΙ Κ ΟΛΑΣ,ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ ΕΝΑ ΤΡΑΠΕΖΗ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ,ΑΛΛΑ Μ ΑΓΑΠΕΙ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ,Κ ΝΑ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΝΕΕΕΕblack beauty έγραψε:Για εμας ηταν μια συνηθισμενη μερα,δεν εχω προβλημα,
την αγαπη του μου την αποδεικνυει με αλλες πραξεις καθημερινα....
Εχω κρατησει ομως στο μπρελοκ μου,την μιση καρδια που ηταν απο τα πρωτα δωρα του βαλεντινου(την αλλη μιση την εχει ο αντρας μου,εννοειται)
Παντως εχω καταλαβει οτι για τους αντρες ειναι πιο δυκολο να κανουν κατι ρομαντικο,αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι δεν μας αγαπανε,απλα λειτουργουν εντελως διαφορετικα απο οτι εμεις οι γυναικες!!
καλημερα λιτσα.πως εισαι σημερα?litsakos έγραψε:TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:μπλακ μπιουτι η αδερφη δεν ξαναμπηκε?
Καλημερα τουρτιτσιο
Έχει επεξεργασθεί από τον/την black beauty στις Τετ Φεβ 15, 2012 1:34 am, 1 φορά
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης