876 Απ: Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη? #24 Τετ Φεβ 15, 2012 1:33 am
black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Ρε συ τουρτιτσα με εκανες και γελασα,σου εστειλα μνμ!!!Νομιζα οτι το ειχες δει!αχαχαχ ακομη γελαω....
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
το τοσο πολυ αστειο δεν καταλαβα πιο ειναι,αλλα τελος παντων.χαιρομαι που γελασες.black beauty έγραψε:Ρε συ τουρτιτσα με εκανες και γελασα,σου εστειλα μνμ!!!Νομιζα οτι το ειχες δει!αχαχαχ ακομη γελαω....
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:καλημερα λιτσα.πως εισαι σημερα?litsakos έγραψε:TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:μπλακ μπιουτι η αδερφη δεν ξαναμπηκε?
Καλημερα τουρτιτσιο
mamavivo έγραψε:καλημερα κοριτσακια.
Γαλήνη σημερα μετα την θαλασοταραχη.
εμεις μια χαρα περασαμε χτες ,μετα την δουλεια πηγαμε παιδιατρο 2 ωρες καναμε (χαμος γινοτανε),οταν γυρισαμε ημουν κομματια.Λεω του αντρα μου σε αγαπω αλλα παω να ροχαλισω λιγο τωρα οκ?ευτυχως με αφησε.
its a boy έγραψε:kalimera koritsia apo tin ilioloysti thessaloniki.koritsia an mporeite na moy peite ti na kanw giati apo xtes to vrady exw entones anagoyles,kaoyres kai xsyniles.
its a boy έγραψε:litsakos se eyxaristw poly
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:το τοσο πολυ αστειο δεν καταλαβα πιο ειναι,αλλα τελος παντων.χαιρομαι που γελασες.black beauty έγραψε:Ρε συ τουρτιτσα με εκανες και γελασα,σου εστειλα μνμ!!!Νομιζα οτι το ειχες δει!αχαχαχ ακομη γελαω....
bell έγραψε:Καλημέρα! Εμένα χθες ο άντρας μου ήρθε με σοκολατάκια καρδούλες Lacta , τις οποίες τσάκισαν με περισσή μανία τα παιδιά!
ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΤΩΡΑ ΚΡΑΝΙΟ...ΕΜΕΝΑ ΗΡΘΕ ΜΕ ΕΝΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ P.Clitsakos έγραψε:bell έγραψε:Καλημέρα! Εμένα χθες ο άντρας μου ήρθε με σοκολατάκια καρδούλες Lacta , τις οποίες τσάκισαν με περισσή μανία τα παιδιά!
Και σενα σοκολατα?Κ μενα
litsakos έγραψε:bell έγραψε:Καλημέρα! Εμένα χθες ο άντρας μου ήρθε με σοκολατάκια καρδούλες Lacta , τις οποίες τσάκισαν με περισσή μανία τα παιδιά!
Και σενα σοκολατα?Κ μενα
Εμενα ηρθε με πληρη αγνοια, και άλλο χαπατο κι εγω, το ξεχασα. Αλλιως θα του κρατουσα μουτρα και δεν θα καθομουν να δω και ταινια μαζι του. Τον σατραπη!!mamavivo έγραψε:ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΤΩΡΑ ΚΡΑΝΙΟ...ΕΜΕΝΑ ΗΡΘΕ ΜΕ ΕΝΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ P.Clitsakos έγραψε:bell έγραψε:Καλημέρα! Εμένα χθες ο άντρας μου ήρθε με σοκολατάκια καρδούλες Lacta , τις οποίες τσάκισαν με περισσή μανία τα παιδιά!
Και σενα σοκολατα?Κ μενα
mamavivo έγραψε:ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΤΩΡΑ ΚΡΑΝΙΟ...ΕΜΕΝΑ ΗΡΘΕ ΜΕ ΕΝΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ P.Clitsakos έγραψε:bell έγραψε:Καλημέρα! Εμένα χθες ο άντρας μου ήρθε με σοκολατάκια καρδούλες Lacta , τις οποίες τσάκισαν με περισσή μανία τα παιδιά!
Και σενα σοκολατα?Κ μενα
....τροφοδοτικο??αχαχα απο το τιποτα καλο ειναι κι αυτο..mamavivo έγραψε:ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΤΩΡΑ ΚΡΑΝΙΟ...ΕΜΕΝΑ ΗΡΘΕ ΜΕ ΕΝΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ P.Clitsakos έγραψε:bell έγραψε:Καλημέρα! Εμένα χθες ο άντρας μου ήρθε με σοκολατάκια καρδούλες Lacta , τις οποίες τσάκισαν με περισσή μανία τα παιδιά!
Και σενα σοκολατα?Κ μενα
black beauty έγραψε:Mπελλ χαχαχ ουτε ενα κομματακι για σενα δεν περισεψε?
Ε ΟΧΙ...ΠΑΛΙΑ ΞΙΝΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ?ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΑΙΝΙΟΥΛΑ. τι ειδατε ?μπας και ειδες ροζ ταινια και γιαυτο ξεχαστηκες?λεω εγωNena έγραψε:Εμενα ηρθε με πληρη αγνοια, και άλλο χαπατο κι εγω, το ξεχασα. Αλλιως θα του κρατουσα μουτρα και δεν θα καθομουν να δω και ταινια μαζι του. Τον σατραπη!!mamavivo έγραψε:ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΤΩΡΑ ΚΡΑΝΙΟ...ΕΜΕΝΑ ΗΡΘΕ ΜΕ ΕΝΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ P.Clitsakos έγραψε:bell έγραψε:Καλημέρα! Εμένα χθες ο άντρας μου ήρθε με σοκολατάκια καρδούλες Lacta , τις οποίες τσάκισαν με περισσή μανία τα παιδιά!
Και σενα σοκολατα?Κ μενα
Να του κρατησω μουτρα σημερα λετε???
bell έγραψε:
Όχι, εντάξει, έφαγα 2!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης